2009 Kasm Anneleri

tupperware cnm bunlar çelik değil plastik içine marullarını yıkayıp koyuyosun 2 hafta boyunca çıtıt çıtır kalıyo,yoğurt mayalananı bile var,çocuklar için düşse bile akıtmayan bardaklar 10 yıl da garantisi var hep alayım diyodum ama bu fiyat verilmez diye vaz geçiyodum

hayırlı olsun güle güle kullan canım. bende uzun zamandır araştırıyorum ama daha hiç almadım :KK30:

zeynepcim nedir bu kocaların ilaç tutkusu anlamam sanki ilaçları verince süpermen olacak çocuklar cık cık cık :)
nurannn çocuk durmadı diyosun ama kocişle kaçamak yapmaktanda geri kalmamışsın hahay :KK34: meralin dediği gibi boşver martı biz aytes paşamı merak ederiz sonra sen yaz bize

Az önce açtım telefonu sevgili eşime saydırdım öldüm mü kaldım mı aramıyosun sormuyosun diye mırın kırın etti işte yoğunduda falan filan bende dedim sen son 15 gündür böylesin bugüne mahsus değil sesim falan boru gibi soruyorum onaki eve giderken pazara uğrayayım mı yarın sen alırmısın diye eee işte vaktin varsa al sen ya hastayım işte senden bekliyorum ki yok hayatım sen git eve zaten hastasın dinlen falan de yok anam yok bu erkekler ince düşünemiyo yada şöyle diyeyim zaman ilerledikçe değişiyolar benim eşim çok hassatı hiç böyle değildi herşeyime yardım eder üstüme titrerdi öpmeden işe gitmez sarılmadan uyumazdı tamam her zaman için iş kolikti ama bu ara epey değişti acaba yaşlanıyomuyuz, geçici bir dönem mi ,yoksa başka bişey mi var :44:

nagihancım,başka bir şey mı var acaba tarzı duşunceleri aklından çıkar oncelıkle...her zaman dediğimiz gibi erkekler o kadr ince düşünemeyebiliyorlar.pazar konusunda seçenek sunmuşsun kıbarlık yapmışsın ama soyle soylemek gerek erkek mılletine,' ben hastayım pazara uğrayamayacağım sen yarın alırsın artık'
benim eşimde her konuda çok yardımcıdır,ozellıkle mert konusunda ama illa durtmek,yonlendirmek lazım yoksa kendiliğinden birsey yapmaz.illa ben diyeceğim mertin altına bakarmısın benim mutfakta işim var yada mert'i uyuturmusun vs vs..başka konularda da boyle genelde yani şu erkek mılletının bir çobana ihtıyacı oluyor çogunlukla:KK52::KK52::KK52:

nurancım boşver canım mart topiğini biz burdayız.hem zaten bizde aytesi merak ediyoruz,sen bize yaz.ordakınlerden daha da tecrubelı sayılırız:))))

sagol canimcigim sizinle paylasmak daha iyi geliyor daha samimi geliyorsunuz bana gorusmesek te sesnin duydugum arkadaslarim bile var :KK1:

nagihancım,başka bir şey mı var acaba tarzı duşunceleri aklından çıkar oncelıkle...her zaman dediğimiz gibi erkekler o kadr ince düşünemeyebiliyorlar.pazar konusunda seçenek sunmuşsun kıbarlık yapmışsın ama soyle soylemek gerek erkek mılletine,' ben hastayım pazara uğrayamayacağım sen yarın alırsın artık'
benim eşimde her konuda çok yardımcıdır,ozellıkle mert konusunda ama illa durtmek,yonlendirmek lazım yoksa kendiliğinden birsey yapmaz.illa ben diyeceğim mertin altına bakarmısın benim mutfakta işim var yada mert'i uyuturmusun vs vs..başka konularda da boyle genelde yani şu erkek mılletının bir çobana ihtıyacı oluyor çogunlukla:KK52::KK52::KK52:

ya doğru söylüyosun dün listeyi yaptım market alışverişini yaparmısın vaktim yok dedim gönderdim yaptı sağ olsun yine direk söyleseydim okey derdi muhtemelen başka bişey mi var derken bana kırgın mı kızgın mı anlamında dedim yoksa ağzıma bile almak istemediğim o düşünceden değil Allah korusun hepimizi ve eşlerimizi zaman çok kötü çokkk kimsede utanma kalmadı
bizler şanslı kesimiz yani buda bir nevi kendinimizi telkin esasında şanslı değiliz sadece olması gerekeni yaşıyoruz :KK1:
arada dürtmeli o zaman sevgili eşlerimizi bide sizlerde muhtemelen benim gibisinizdir sürekli ilgili,şevkatlı,baba,arkadaş,eş,aile reisi olmasını bekliyoruz bize nasıl zor geliyo arada bunalıyosak onlarında omuzlarındaki yükler bazen ağır geliyor olabilir :KK34:

he he çoban :KK9::KK9:
ama şuna katılıyorum erkekler ve bizim bakış açılarımız çok farklı.
çok şey beklememk lazım . işte mutluluğun anahtarı....
ama benimki düşüncelidir ya. hatta benden daha ince bile düşünebilior bazen :KK31:

ya doğru söylüyosun dün listeyi yaptım market alışverişini yaparmısın vaktim yok dedim gönderdim yaptı sağ olsun yine direk söyleseydim okey derdi muhtemelen başka bişey mi var derken bana kırgın mı kızgın mı anlamında dedim yoksa ağzıma bile almak istemediğim o düşünceden değil Allah korusun hepimizi ve eşlerimizi zaman çok kötü çokkk kimsede utanma kalmadı
bizler şanslı kesimiz yani buda bir nevi kendinimizi telkin esasında şanslı değiliz sadece olması gerekeni yaşıyoruz :KK1:
arada dürtmeli o zaman sevgili eşlerimizi bide sizlerde muhtemelen benim gibisinizdir sürekli ilgili,şevkatlı,baba,arkadaş,eş,aile reisi olmasını bekliyoruz bize nasıl zor geliyo arada bunalıyosak onlarında omuzlarındaki yükler bazen ağır geliyor olabilir :KK34:

aynı şeyler hep aşağı yukarı yaşadıklarımız,tabiki onlarda insan bunalmak onlarında hakkı:))darksea guzel ozetlemiş aslında fazla beklenti içine girmemak lazım herhande..

sagol canimcigim sizinle paylasmak daha iyi geliyor daha samimi geliyorsunuz bana gorusmesek te sesnin duydugum arkadaslarim bile var :KK1:

duygularımız karşılıklı nurancım.:KK16::KK16:

tavsiyene uydum mert'i uyuttum 1,5 gibi fazla dırenmedi.uyandırmayacağım istediği zaman uyansın..boynerden idrim çekımız vardı 50 tllık onu kullanmamız lazım surelıymış.bayramda kalabalık olur şimdi avmler.akşam gidelım diyorum bakalım eşim gelsinde o ne diyecek..

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben bugün daha iyiyim çok şükür bugün annemlerdeydim yaprak sarmaya diye gittim ama azcık sarabildim annem çağanı uyuturken bende kaşlarımı aldırmaya gittim kalabalıktı ben gelene kadar annem biraz sarmış bende biraz sardımki çağan uyandı durmadı kaldırdık biraz dışarı çıktık bez filan aldım derken akşam oldu eve geldim yapamadık yani annem akşma yapacak artık..ha bide saç boyası aldım şu koleston köpük boyadan eşim bu seferde kahve istedi bende çikolata kahve aldım akşam yada yarın boyayacak eşim ..
kızlar 2 ay nasıl dayandın demişsiniz geçen hafta biraz damla damla oldu bende olacak diye bekledim hergün olmadı dünde belim ağrıyınca eşime test aldırdım yaptım ama negatif çıktı çok şükürr..
nagihancım güle güle kullan canım o saklama kaplarını bend eçok beğeniyorum ama çok pahalı almadım hiç ama kullananlar çok memnunn.ayrıca gribin inş eymene geçmez canım ya..
nurancım gitmişsin avmye aytes durmadı demişsin ama eşinle buluşup yemeğinide yemişsin bence çok iyi yapmışsın canım..ayrıca bencede bizim topige yazmalısın boşver sen başka topikleri evet yüzyüze görüşemesekte sesini duyduğumuz arkadaslar var ben çok memnunum bu durumdan..
kızlar ya mine nerelerde acaba?birazdan bi arayayım bakalım merak ettim bayağıdır girmiyo nete sanırımm

mineyi aradım aydına gidiyorlarmış yoldalarmış şimdi nesli biraz hastaymış herkese çok selamı var

sevindim deryacigim istemiyordun.... zaten daha kucukler en az 3 olsunlar sonra dusunursun cunku gercekten zor.......

evet canım bende çok sevindim içim rahatladı ve bana görede küçükler canım kazayla olursa bişey diyemem ama bilinçli olarak istemiyorum tabi ben yapamam dayanamam

selam kızlar nasılsınız bayramınız şimdiden mübarek olsun inşallah kızlar sizlere bişey sorucam adetim 5gün geçmişti 24ekimde test yaptım çıkmadı bende hapımı içeyim adet olayım dedim içtim yine gelmedi mümkün değil gelmemesi mutlaka hap bitince 4.gün sabahı olurdum ama hap biteli yarın 1hafta olucak yok dr umu aradım 3gün daha bekle test yap tekrar dedi sizce varsa bişey testte çıkmamaış olabilirmi anamadımkızımda 1gün geçince çıkmıştı...

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben bugün daha iyiyim çok şükür bugün annemlerdeydim yaprak sarmaya diye gittim ama azcık sarabildim annem çağanı uyuturken bende kaşlarımı aldırmaya gittim kalabalıktı ben gelene kadar annem biraz sarmış bende biraz sardımki çağan uyandı durmadı kaldırdık biraz dışarı çıktık bez filan aldım derken akşam oldu eve geldim yapamadık yani annem akşma yapacak artık..ha bide saç boyası aldım şu koleston köpük boyadan eşim bu seferde kahve istedi bende çikolata kahve aldım akşam yada yarın boyayacak eşim ..
kızlar 2 ay nasıl dayandın demişsiniz geçen hafta biraz damla damla oldu bende olacak diye bekledim hergün olmadı dünde belim ağrıyınca eşime test aldırdım yaptım ama negatif çıktı çok şükürr..
nagihancım güle güle kullan canım o saklama kaplarını bend eçok beğeniyorum ama çok pahalı almadım hiç ama kullananlar çok memnunn.ayrıca gribin inş eymene geçmez canım ya..
nurancım gitmişsin avmye aytes durmadı demişsin ama eşinle buluşup yemeğinide yemişsin bence çok iyi yapmışsın canım..ayrıca bencede bizim topige yazmalısın boşver sen başka topikleri evet yüzyüze görüşemesekte sesini duyduğumuz arkadaslar var ben çok memnunum bu durumdan..
kızlar ya mine nerelerde acaba?birazdan bi arayayım bakalım merak ettim bayağıdır girmiyo nete sanırımm

deryacım geçmiş olsun allah herkesin gönlüne göre versin ben köpük boyayla saçlarım carşamba günü boyadım baya güzel oldu ışıltılı kahvaye boyadım gören herkes küföre boyatım sanıyo dene derim...mineyi bende merak etmişdim iyi olmasına sevindim

X