ahşap puzzle biz bir süredir oynuyoruz iki tane de yeni aldık ama haklısın her oyuncağın bi yaşı var o yaştalar tam bi de küpleri çok seviyor daha önce bakmadığı oyuncaklar artık elinden düşmüyor:)cnm kendini üzme böyle gruplanmalar oluyor bazen iş yaşamında ama çok üzücü yaptıklarından utansınlar sende onlara muhtaç olmadığını belli et
ben sizlere göre biraz daha sanslıyım çalışırken işimi bırakıp geldim ilçeden bende evlendim arkadaşlarımın bir çoğu ilçede ama sık gelirler toplanırız ünv. okurken bursadanda güsel arkadaşlıklarım oldu 9onlarlada görüşmeye devam eşlerde alıştı birbirine hatta bizi geçtiler sadece evde olduğumdan annem yakın olsa kardeşim burda evli olsa çat kapı gidebileceğim kimsem yok benimde cnm sıkıldı çat kapı gideceğim yakınım yok arkadaşlarımda çalışıyor sınırlı görüşüyoruz tabi
bende bugün çıkıcam pazara die sağlık ocağına uğruycam ilç yazdırıcam ordanda gazete bayisine uğramak niyetim dergi bakıcam uzak ama üşenmiycem gidicem
3 günlük hiç bişey almamak niyetim öle bir dolaşırım pazarı eşimde bayram sonu perşembe -cumaya izin almış 10 gün anemdeyiz gibi aksilik olmassa
kızlar tuğkan bu ara şu ahşap puzzlar varya onlara sardı güsel vakit geçiriyor ilk gösterdim sonra maşallah ezberledi 3 tane var birisi alfabe tabi onu yapamıyor ama uğraşıyor diğer biri arabalı diğeri meyveler onları güselce diziyor döküyor çok güsel vakit geçiriyoer bikaç tane daha alıcam demekki onların vakti gelmiş nezamndır çıkarmadım belkide daha öncesinden başlıycaktı oynamaya
ayy ne güzelll gölge oyunu gibi... harikasınız vallaeymende bu ara şekillere sardı bir şekil yaprağımız var üstünde artı-kare-üçgen-beşgen ve yıldız var onlarada takılan üçer tane şekil alalı epey olmuştu yeni aynuyo demekki her oyuncağı oynama zamanı varmış epeyde işe yaradı bütün şekilleri tanıyo dün elektrikler gitti babasıda fırsat bu fırsat şekilleri duvara yansıtarak sordu oda hepsini tanıdı çocuklar birşeyleri kavradıkça nasıl mutlu oluyruz değil mi
ayy cnm sen de ne çok çekmişsin ben de hiç anlamıyorum bu rekabeti ya ben mi safım bilmiyorum ama gözüm parada değil kesinlikle.. gıcıklar...Günaydın kızlar biraz okudumda arkadaş olamamaktan şikayetçisiniz bilirsiniz belki bende geçen sene atandım buraya gelir gel okul idaresiyle problem yaşadım kıdemli olmama rağmen bana sınıf vermediler ek ders almıcan oturup gitcen sebebte en son sen geldin dediler sanki değirmen orası bende itiraz dilekçesi yazınca yönetmeliğe aykırı olduğunu belirten bana sınıf vermek zorunda kaldılar ama her öğretmenide değerlendirip kimseyi mağdur etmediler bu arada da kimse benle konuşmuyodu alttan alttan arkamdan konuşuyolardı sanırım sabahları slm veriyodum almıolardı öğretmenler odasına gitmiodum idare benim işlerimi yapmıodu kaç kere tersleyip ağlattılar bende bir telefon ettirttim büyük yerden sadece çalışmak istediğimi buna engel olmaya çalışttıklarını söyledim moral bozucu olaylarını anlattım ondan sonra idare beni taciz etmmemeye başladı bri tek bir hocyla konuşuyodum erkek öle çat pat kadınların bakışı bile iğrençti bana karşı hiç aldırmadan gittim geldim gel zaman benimle durup duruken iletişime girmeye başladılar diyarbakırdan benle gelen erkek bir hoca vardı o beni kötülüyodu aramızda problem yoktuı ama tuhaf bir insandı zaten amacı sınıf almakmış sonradan öğreniyorum bana diyolarki hocam seni çok yanlış tanımışız bende benimle konuşmamanız hiç dokunmadı bana çünkü sizi tanımıyodum beni tanımadan yargılamanız çok yanlıştı dedim değer vermiyom çok ama beni arayıp soruyolar hep ne ilginç slm verip almazlarken gülüyodum kendi kendime sizde sallamynın bence tavrınıızı değiştirmeden devam edin bakın nasıl dolacak etrafınız
çok bozuldum ben hala konuşmuyoruz iki ü.ç cümle kurduk işte o da mecburen.. bugün bi de tüp bitti ben de konuşmuyoruz ya msj attım aradı ben gelince alırım dedi akşama kadar yemek filan yapamadım çocuğa da çorba yapıyodum yarım kaldı çocuk da aç, süt de bitti, kafayı yicektim yoğurtla filan idare ettik oğlum da bugün keçi resmi gösterip anne bak bu baba diyor:) güler misin ağlar mısın her halttan haberi var bi de bugün tüm öğleden sonra nerdeyse emdi durdu bana da inek dedi çocuk yacanım çok bunalmışsın ama biraz sakin olmalısın boşanmak filan olmaz öyle bi süre geçsin sende sakinleyeceksindir
işte buuuarkadaşlar benim için yaptığınız yorumlara teşekkür ederim. belki çok basit bir şey ama bu onlarla olan samimiyetime bir son vermem gerektiğini hatırlattı bana. ben ne kadar iyi olalım fln diye uğaşırken onlar oda da yüzüme gülüp, dışarda beni çekiştirmeyi daha cazip bulmuşlar.
bende sizin gibi düşünüyorum artık. tın tın tın.... üzerimde gözü olanın gözü çıksın, çekemeyenler çatlasın...
geçmiş olsun yaa ıhlamur filan bi şekilde geçirin bayrama kadardüzelttim şükürrr neyse nagiş senin fotolar nerde canım göremedim ben ????kızlar bugün çok hastayım ya burnum akıyor genzim tıkalı yorun ve argınım sizi okuyamıyorum tam dahil olamıyorum sohbete ne zaman gelicem buraya tam bilemiyorum
d.gününü daha sonra kutlasan olmaz mı tam gününde şart değil ki...gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar bu aytes 100 mlhazirladigim meyve suyunun yarisini icerek ictigi yarisinin da yarisini dokerek beni hafiften sinir etse de
olmayacagim ya yemezsen yeme degil mi??? simdi uyudu bidik nartan ananesine gitti ben de evi toplayacagim bizim bakici iki hafta kadar memleketine gitti temizlikci bayan da artik calismayacakmis belini fena incitmis simdi supurge falan da acamam gurultude yapamam ufffff cozumsuzler kralicesiyim yaaaaani bosverin.....
aytes uyaninca bize cccoooook uzak bir avm var aytes le ilk yalniz yolculugumuz olacak gidecegim korkunun ecele faydasi yokmus ki gidip goreyim anyayi konyayi aglarsa saga ceker sustururum yine devam durmak yok kizlarrr yola devammmmm
en yakin iki arkadasimiz bayram dolayisiyla sehir disina gidiyorlar dogum gunu icin gelemeyecekler ailece biz bize olacagiz evu suleriz bir iki parca birseyler yaparim ev almis basini gidiyor annem hayattta ikisine birden bakamaz kafayi yer al bir cozumsuzluk daha mumkumsuz fm dadadada napim yabanci degiller nasil olsa....
sorma ya bizimki de çok döküp saçıyor habire ev süpürüyorum kafayı yicem. başka kadın alıver temizliğe nolcak şekerim, geçici de olsa al işte. gez tabii eve kapandıkça olmuyor valla ben oğlanı da alıp 6 saat yol bile gidiyorum yalnız başıma merak etme yolda dışarda daha sakin duruyolr
cnm giy süslen tak takıştır bi daha bu yaşımıza gelemicezzz ohhhslm kızlar geçmişi okuyodum dün yoktum sohbet almış başını gitmiş ancak okuyabildim
darkseaacim bence boşver hiç umursama bile onlara yalnız olduğunu hissettirme tlf edip sohbet edebileceğin hiç arkadasın yokmu onlar öyle yaparken sende tlfda konus mesela onları hiç duyma duymamazlıktan gell ..ve kendini onlar için hiç üzme canımm..
nurancığım bencede al aytesi git durmazsa dönersin geri bu aralar işin zorlaştı biraz ama sakin ol bak ayteste büyüdü annesi daha doğduğu gün dün gibii
şekercik bekle düzelir zamanla eşinle aranızzz daha fazla tartışmayın düzelecektir oda zamanla hatasını anlayacaktır
zeynepcim geçmiş olsun canımm oo salak komsun yüzünden ailecek hastalandınız
bircancım yeni evnde güle güle otur şekerim
esincim şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim canım mustafayı çişe alıştırabilirsin canım bak ne güzel söylüyomuş demekki zamanı gelmiş denemelisin
meralcim çağanda süpürgeden korkuyo ama üstüne üstüne gelmektende geri kalmıyo ben o uyanıkken tutuyorumm
temizlikten bahsetmişsiniz ben daha hiç bi iş yapmadım kimsede gelmez zaten sanmıyorum yarın annemle yaprak sarıcaz işte..
dün hava çok güzeldi çağanı anneme bıraktık eşimle alışverişe gittik ilk başta gezdik baktık ben kendime çizme aldım ayakkabıda alacaktım ama numarası kalmamıştı beğendiğim modelinn kaban ve montlara baktım pek beğendiğim bişey olmadı almadım fiyatlarıda çok yüksekti zatenn.yemek yedik market alışverişi derken ancak 8 ,30 da eve gelebildik annemlerde çay içtik biraz sohbet ettik derken 10 u geçiyodu eve geldik hemen çağanı uyuttum elbisemi ve yeni aldığım kıyafetlerimi çizmeyle denedim eşimin bu değişiklik çok hoşuna gitti ve kesinlikle bu saatten sonra kendine bakıp böyle şeyler almalısın dedii buda benim hoşuma gitti illaki saç boyası alalım dedi eşline almış getirmiş bi tane sarı ben boyarım diyo bu sana çok yakışır diyo yok diyorum bak ben boyuycam diyo ya neyse ikna ettim tamam kuaföre boyatırım dedim ok dedi anlaştık
ben de şimdi küsüz ya nemlendirici bile süresim yok dün akşam ablasındaydık ya yeğeni diyor ki (yeğeni kız) yenge geçen seninle geziyoduk ya bi arkadşaım seni benimle yaşıt sanmış alyansını çıakrsan kimse evli çocuklu olduğunu anlamaz dedi ay moralim düzeldi azcık. valla bana şort giydirmez bikini giyerim ama sakin bi yere gideriz genelde denize, mini filan giymem yani ip askılı bile giydirmez:) ama elbiseye ses çıkarmaz ne bileyim acayip bi tip işte.maş. eşine. benim eşim giydiklerime filan karışır ya. biraz bakım yapayım güzelleşeyim ne gerek var. niye bunları yapıyosun der ((
mesela elbise giydirmez. ne saçma dimi. şort giyerim dar pantolaon giyerim ama elbiseye hayır. ama ben de böyle hanım hanımcık elbiseler giymek istiyorum. bu elbise meselesi yüzünden nerdeyse boşanıyoduk ya.
niye kızıyo biliyomusun bence sana çok yakıştığı için kıskanıyo:)neden istemediğini açıklamıyor. hatta elbise lafını duyunca duymamazlıktan geliyor. dedim ya bikere inatlaştık bu konu üzerinde.
çok iyi bir kocadır ama bu huylarına gıcık oluyorum
bizimki de çok farklıııı o spor ben klasik:)valla benim eşimde müdahale eder mesela tayt giymeme asla izin vermiyodu artık üzerine uzun tunik giydiğimde çok hoş buluyo hemde çocukla çok rahat oluyo elbise konusunda takıktır yok boyu kısa yok çocukla uğraşırken eğildiğinde açılır vs vs sonra etek giymemden hoşlanmaz pantolan daha güzel duruyomuş kısacası eşimle tarzlarımız çok farklı
ayy bi uğursuzluk var topikçe üstümüzde ama buraya geldiğimizden beri (taşındığımızdan beri) çopk kavga eder olduk ailesine yakınlaşmak iyi gelmedi bizeslm kızlar ayy çok uzun oldu oku oku bitmedi
şekerciiiiiiiiiik erkekler hep aynı cnm boşver takma kafana bizde limoniyiz konuşuyoz gerçi ama birbirimize batıyo ne desek
bizde bugüün oğluşumla parmak boyası yaptık yada yapamadık önce çok sevindi sonraeline sürünce sevmedi hele kırmızıyı görünce bağırmaya başladı acııııııı acıııııııııı yavrum kırmızı boyayı acı sandı ama yavaş yavaş aktivitelerimz artacak
pasta yaptırdık biz cnm ct kutladık araba şeklindeydi pastamız balonlar ışıklı süslerle odayı süsledik bikaç hediye aldık ailemizle biz bize kutladık işte zaten başka da bişeye gerek yok daha pek farkında değiller yoruluyorlar ben de bikaç çeşit bişey yaptım yedik içtik işte.Arada bi baksamda önümde 4 haftaya yakın zaman var.geçen yıl doğum günü yapmadım.taşınmaydı yeni yerdi kimseyi tanımıyordum falan diye ama bu yıl yapayım istiyorum ama hep 1 .doğum gününe özel şeyler var.siz neler yapacaksınız ya da yaptınız acaba?