2009 Kasm Anneleri

aaa biz ne güne duruyoruz getir bırak paşa mı ben bakarım :KK1:

bende eymenle yapıyorum süpürgemi kutusundan çıkarmama montelemem yardım ediyo sonra düğmeye basıp çalıştırıyo bir iki süpürüp bırakıyo annesi devam tabi o uyurkende yemek yapıyorum tabi bu sıralama sadece haftasonu için :KK1:
an nesine yardımcı küçük beyyyy
günaydın kızlar sizler ne güzel bayrama hazırlanıyonuz biz cumartesi memlekete gidecez o yüzden bişey yapmıyom.. dün mustafayı eşime bırakıp dışarı cıktım acayip kalabalıktı her yer hava güzeldi bügün yagmur yagıyo mustafaya bayramlık aldım kravatlı bi takım ama benim oglan sanki pek sevmedi gibi geldi bana ...akşam oyuncak ayısını almış bezde almış anne off kaka yapmış pis kokuyo deyip altını degiştiriyo bide anne aglıyo meme ver diye emzik istiyo ...kızlar mustafa kakası gelince anne kaka diyo bende yap bezine diyo yapınca anne kaka biti diye gösteriyo acaba çişi ögretsemmi ama havalar soguk baharamı başlasam diye kafam karışık...
cnm ben de her kakada sobalı evde olmamıza rağmen götürüp banyoda yıkıyorum (buna daha göbeği düşmemişken başladım ben hala da aynı) ben olsam hazır çocuk söylüyorken dnerdim şansımı tarık da söylüyor ama annecim lazımlık getireyim mi diyorum ı ıhh diyor o öyle deyince ısrar etmiyorum çünkü biliyorum ki gönül rızasıyla yapması lazm zorlayınca tes tepiyor:)
ohh ne güzel gezmişsin bacım gezzzz
ben oğluma bişey alırken onun fikrini soruyorum genelde kendisi seçiyor geçen bi kıyafet seçmiş çekmeceden getirmiş gül gül bi hal oldum ama gene de kendisi istiyor dye giydirdim kırmızı kareli gömlek mavi kareli pantolonnnnnn:)))) :KK52:
mrb arkadaşlar bişey soracam.
biz odada 3 bayanız az öne en büyük ablamız! öteki arkadaşla mağaza bakmaya gittiler ama bana teklif bile etmediler. çok bozuldum ya. napim ben şimdi. bida asla eskisi gibi davranamam sanırım onlara...
bide aynı odanın içindeyiz ya. ne ayıp. bi teklif etselerdi ne eksilirdi kendilerinden acaba? :26:
cnm bence boş yere sıkma kendini ben de talihsizimdir o yönden bn de üzülürdüm muhtemelen senin yerinde olsaydım amaa napıcaann sen de erken çık işten hatta biriyle konuşurmuş gibi yap onların yanında bi program yap başka arkadaşların olduğunu görsünler onlara mı kaldın sanki bazen sanırım insanların elektiriği tutmuyor
valla cnm ben artık banyoda yıkıyorum extradan elektrik sobası falan yakmıyorum yani şunu demek istiyorum ben olsam tuvalete alıştırırdım 5 dk 10 dk da üşüyeceğini düşünmüyorum tabi bu benim fikrim bez fiyatları almış başını gitmiş ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi hemde daha sağlıklı :KK34:
aynen cnm sobaya gerek yok bünyeleri güçlü olsun
ya kötüde diyemem ama meraklı minik daha iyi sanki şekerciğim vaktimde yok öğleden sonra göreve çıkınca bakabilirsem bakıcam ama yağmur yağacak gibi
10 kasımıda merak etme bayram derler bişey derler onuda iptal ederler :KK47::KK47:
hmm ben meraklı miniği çok bilimsel buldum bence pepee daha eğlenceli:)
hee bence de ederler ama 2 gün ya belki ondan dolayı etmezler bi gün olsaydı kesin tatildiiiiii
şekercik benim oğlan bir acayıp oyle poposunun ustunde durmuyor tv seyrederken hariç..birlikte sarılıp yatmak falan hayal yani,tepeme çıkıyor,saçımı yoluyor olmadı yatakdan atlayıp inip gidiyor.uyuduğunda sorun yok sesden etkılenmiyor,uyanıksa gelip duğmesine vuruyor pat pat diye.pepe varkan supurmeyı deneyeceğim,belkı işe yarar..

sen bugun evdemısin??
evet cnm evdeyim bugün dersim yok.
:) bizimki oturuyor geçen aylara göre daha bi uslandı saknleşti çocuk yani yaramaz değil ama bzen inadı tutuyor o da akrep olduğundan diyorum:) k.valdem de akrepde ordan tanıyorum akrepleriii bi şey dedi mi illallah başka bişeyi kabul ettiremezsinnn onun için ben tarıka fazla ısrarcı davranmıyorum bişey diyosa peki deyip geçiyorum:) bizimki de önceden öyleydi ama son bir aydır bana iyi davranıyor:) sabahları sarılıyor mesela bu sabah anne gell dedi yatak odasına gittik yattı beni de yanına çağırdı ay nası mutlu oldum yattım yanına müzik açtık yattık öyle tabii pireli duramadı fazla ama olsun sanırım bu aralr babasıyla gergin olduğumuzun farkında beni teselli ediyor oğluşum:KK43:

darksea eski iş yerimde olsa bozulurdum çünkü orda samimiyet arkadaşlık vardı ama burda yok onun için burdakiler davet etmese hiççç gocunmam aradaki arkadaşlık samimiyet bunlara bağlı olarak tepki verirdim
elektirik meselesi bence ne kadar sıcak kanlı iyi davranırsak davranalım bazıları bizi sevmiyor işte burda da benim branşdaşım öyle mesela bana karşı hiç iyi davranmıyor amaan çok da tın deyip geçiyorum başka ne yapabilirim ki
sağol canım benim. ah ah keşke yakınlarda bir arkadaşım olsaydıydı...

sizinkı iyiymiş bir ara mertde oyleydi rahatsız olmuyordu.şimdi korku korku diyor,duğmesine vuruyor pat pat.süpürge bozulacak birsey değil.ama çalışmıyorken tekerlekleriyle falan oynamak istiyor sıpa..
ben de özlemini çekiyorum o arkadaşın:KK43:
bizimki de korkuu diyor arada:) süpürgeyle oynamaya da bayılıyor
dün de ayakkabıcıya gittiler. bende geleyim diye ben söyledim am bugünde teklif gelmeyince istenmediğimi anladım. yüzüme gülen herşeyin iyi gittiğini göstermeye çalışan insanlar ya
boşver cnm yaa üzme artık kendini:KK43:

konuşmam canım. gözlerim dolu dolu oldu inan. ben olsam böyle birşey yapamam. ben hem onların küçüğüyüm. hem gurbettey. yani zaten pek arkadı olmayan biriyim. eşim bile yok yanımda.
ama benim için bittiler ya...

canım ya bak uzulme,onların nasıl insanlar olduğunu anlamış oldun.bundan sonra sende mesafelı davranırsın..hem senin aslanlar gibi bir oğluşun var ondan daha iyi arkadaşmı olur.

an nesine yardımcı küçük beyyyy

cnm ben de her kakada sobalı evde olmamıza rağmen götürüp banyoda yıkıyorum (buna daha göbeği düşmemişken başladım ben hala da aynı) ben olsam hazır çocuk söylüyorken dnerdim şansımı tarık da söylüyor ama annecim lazımlık getireyim mi diyorum ı ıhh diyor o öyle deyince ısrar etmiyorum çünkü biliyorum ki gönül rızasıyla yapması lazm zorlayınca tes tepiyor:)
ohh ne güzel gezmişsin bacım gezzzz
ben oğluma bişey alırken onun fikrini soruyorum genelde kendisi seçiyor geçen bi kıyafet seçmiş çekmeceden getirmiş gül gül bi hal oldum ama gene de kendisi istiyor dye giydirdim kırmızı kareli gömlek mavi kareli pantolonnnnnn:)))) :KK52:

cnm bence boş yere sıkma kendini ben de talihsizimdir o yönden bn de üzülürdüm muhtemelen senin yerinde olsaydım amaa napıcaann sen de erken çık işten hatta biriyle konuşurmuş gibi yap onların yanında bi program yap başka arkadaşların olduğunu görsünler onlara mı kaldın sanki bazen sanırım insanların elektiriği tutmuyor

aynen cnm sobaya gerek yok bünyeleri güçlü olsun

hmm ben meraklı miniği çok bilimsel buldum bence pepee daha eğlenceli:)
hee bence de ederler ama 2 gün ya belki ondan dolayı etmezler bi gün olsaydı kesin tatildiiiiii

evet cnm evdeyim bugün dersim yok.
:) bizimki oturuyor geçen aylara göre daha bi uslandı saknleşti çocuk yani yaramaz değil ama bzen inadı tutuyor o da akrep olduğundan diyorum:) k.valdem de akrepde ordan tanıyorum akrepleriii bi şey dedi mi illallah başka bişeyi kabul ettiremezsinnn onun için ben tarıka fazla ısrarcı davranmıyorum bişey diyosa peki deyip geçiyorum:) bizimki de önceden öyleydi ama son bir aydır bana iyi davranıyor:) sabahları sarılıyor mesela bu sabah anne gell dedi yatak odasına gittik yattı beni de yanına çağırdı ay nası mutlu oldum yattım yanına müzik açtık yattık öyle tabii pireli duramadı fazla ama olsun sanırım bu aralr babasıyla gergin olduğumuzun farkında beni teselli ediyor oğluşum:KK43:

elektirik meselesi bence ne kadar sıcak kanlı iyi davranırsak davranalım bazıları bizi sevmiyor işte burda da benim branşdaşım öyle mesela bana karşı hiç iyi davranmıyor amaan çok da tın deyip geçiyorum başka ne yapabilirim ki

ben de özlemini çekiyorum o arkadaşın:KK43:
bizimki de korkuu diyor arada:) süpürgeyle oynamaya da bayılıyor

boşver cnm yaa üzme artık kendini:KK43:
neyse ya üzülmemeye düşünmemeye çalışacağım. kendi ayıpları. şimdi oğluşumun yanına gidiyorum. ona sarılıp unuturum herşeyi.

kızlar ben çıkıyorum,bir dolu işim var.mert izin verdikça halletmeye çalışacağım.hoşçakalınnn...

neyse ya üzülmemeye düşünmemeye çalışacağım. kendi ayıpları. şimdi oğluşumun yanına gidiyorum. ona sarılıp unuturum herşeyi.

oğullarımız kızlarımız olmasa zaten halimiz harap
kızlar yaa iyi ki doğurmuşuzu miniklerimizi daha bu yaşta bizim en yakınımız oldular çıktılar
sen de başka arkadaşlar edin boşver ben az ama öz arkadaş diyorum ben de yeniyim gurbetteyim tek konuşabildiğim insan görümcem ki o da baya uzakta oturuyor onlar ilçede biz beldedeyiz çıkıp gelmez illa ben gidicem yanii zaten kış da geldi hava erken kaarıyor iş çıkışı yorgun oluyorum gidemiyorum ben de bi de insan görümcesiyle nasıl çekiştirir ki kocasını:) bana bi arkdş lazım ama işyerindekiler kendi havasında kendi aralarında ya da başka arkadaşlarıyla geziyorlar ya da kocalarıyla takılıyorlar ben böyle gariban hissediyorum kndimi dur bakalım diyorum belki bayramdan sonra dğeişir bişeyler. ama sanmıyorum komşuluk da yok sözde küçük yer. anlamadım valla... eskişehirdeyken büyükşehir deyip kandırıyorduk kendimizi ama burda da yok ki komşuluk. anca kapıda rastlaşrısak merabalaşıyoruz bi ihtiyacınız olursa gelin diyorlar ama benim ihtiyacım burda arkadaş ne yani gidip ben arkdaş edinmek istiyorum mu dicem=?

aslında bu üzülmelerin kırılmaların en büyük sebebi eski dostluklara aç olmamız :KK50: çoğumuz gurbetteyiz eşlerimiz yada işlerimiz sebebiyle, eski komşuluklar,çıkarsız dostluklar kalmadı eee bide gurbette olunca aile kuzen teyze vs kimsede olmayınca dönem dönem hassaslaşıyoruz daha şimdi annemle konuştum tammm 15 dk ve gün içinde kaç kez daha konuşuyoruz bilmiyorum keşke aynı şehirde olsak :KK50: hadi diyince gelecek,eğlenmeye,ağlamaya ,gezmeye herşeye ortak olacak kuzenlerim yanımda olsa hem eşim hem oğlum hemde bütün sülalem bak ozaman iştekileri başkalarını takıyomuyuz :KK1: insanların bizim gibi dertleşek birilerine ihtiyacı yok zaten bu saydığım kriterleri mevcut arkadaşları olmasa bile aileleri yanlarında bizim ikiside yok :KK37:

aslında bu üzülmelerin kırılmaların en büyük sebebi eski dostluklara aç olmamız :KK50: çoğumuz gurbetteyiz eşlerimiz yada işlerimiz sebebiyle, eski komşuluklar,çıkarsız dostluklar kalmadı eee bide gurbette olunca aile kuzen teyze vs kimsede olmayınca dönem dönem hassaslaşıyoruz daha şimdi annemle konuştum tammm 15 dk ve gün içinde kaç kez daha konuşuyoruz bilmiyorum keşke aynı şehirde olsak :KK50: hadi diyince gelecek,eğlenmeye,ağlamaya ,gezmeye herşeye ortak olacak kuzenlerim yanımda olsa hem eşim hem oğlum hemde bütün sülalem bak ozaman iştekileri başkalarını takıyomuyuz :KK1: insanların bizim gibi dertleşek birilerine ihtiyacı yok zaten bu saydığım kriterleri mevcut arkadaşları olmasa bile aileleri yanlarında bizim ikiside yok :KK37:

evet ya bu işte:)

ben de eski dostlarımı çok özlüyorum her biri ayrı yerlerde çoğunu yıllardır görmyorum:KK43: evlendik ayrıldık birbirimizden...

cnm kendini üzme böyle gruplanmalar oluyor bazen iş yaşamında ama çok üzücü yaptıklarından utansınlar sende onlara muhtaç olmadığını belli et
ben sizlere göre biraz daha sanslıyım çalışırken işimi bırakıp geldim ilçeden bende evlendim arkadaşlarımın bir çoğu ilçede ama sık gelirler toplanırız ünv. okurken bursadanda güsel arkadaşlıklarım oldu 9onlarlada görüşmeye devam eşlerde alıştı birbirine hatta bizi geçtiler sadece evde olduğumdan annem yakın olsa kardeşim burda evli olsa çat kapı gidebileceğim kimsem yok benimde cnm sıkıldı çat kapı gideceğim yakınım yok arkadaşlarımda çalışıyor sınırlı görüşüyoruz tabi

bende bugün çıkıcam pazara die sağlık ocağına uğruycam ilç yazdırıcam ordanda gazete bayisine uğramak niyetim dergi bakıcam uzak ama üşenmiycem gidicem
3 günlük hiç bişey almamak niyetim öle bir dolaşırım pazarı eşimde bayram sonu perşembe -cumaya izin almış 10 gün anemdeyiz gibi aksilik olmassa
kızlar tuğkan bu ara şu ahşap puzzlar varya onlara sardı güsel vakit geçiriyor ilk gösterdim sonra maşallah ezberledi 3 tane var birisi alfabe tabi onu yapamıyor ama uğraşıyor diğer biri arabalı diğeri meyveler onları güselce diziyor döküyor çok güsel vakit geçiriyoer bikaç tane daha alıcam demekki onların vakti gelmiş nezamndır çıkarmadım belkide daha öncesinden başlıycaktı oynamaya

cnm kendini üzme böyle gruplanmalar oluyor bazen iş yaşamında ama çok üzücü yaptıklarından utansınlar sende onlara muhtaç olmadığını belli et
ben sizlere göre biraz daha sanslıyım çalışırken işimi bırakıp geldim ilçeden bende evlendim arkadaşlarımın bir çoğu ilçede ama sık gelirler toplanırız ünv. okurken bursadanda güsel arkadaşlıklarım oldu 9onlarlada görüşmeye devam eşlerde alıştı birbirine hatta bizi geçtiler sadece evde olduğumdan annem yakın olsa kardeşim burda evli olsa çat kapı gidebileceğim kimsem yok benimde cnm sıkıldı çat kapı gideceğim yakınım yok arkadaşlarımda çalışıyor sınırlı görüşüyoruz tabi

bende bugün çıkıcam pazara die sağlık ocağına uğruycam ilç yazdırıcam ordanda gazete bayisine uğramak niyetim dergi bakıcam uzak ama üşenmiycem gidicem
3 günlük hiç bişey almamak niyetim öle bir dolaşırım pazarı eşimde bayram sonu perşembe -cumaya izin almış 10 gün anemdeyiz gibi aksilik olmassa
kızlar tuğkan bu ara şu ahşap puzzlar varya onlara sardı güsel vakit geçiriyor ilk gösterdim sonra maşallah ezberledi 3 tane var birisi alfabe tabi onu yapamıyor ama uğraşıyor diğer biri arabalı diğeri meyveler onları güselce diziyor döküyor çok güsel vakit geçiriyoer bikaç tane daha alıcam demekki onların vakti gelmiş nezamndır çıkarmadım belkide daha öncesinden başlıycaktı oynamaya

eymende bu ara şekillere sardı bir şekil yaprağımız var üstünde artı-kare-üçgen-beşgen ve yıldız var onlarada takılan üçer tane şekil alalı epey olmuştu yeni aynuyo demekki her oyuncağı oynama zamanı varmış epeyde işe yaradı bütün şekilleri tanıyo dün elektrikler gitti babasıda fırsat bu fırsat şekilleri duvara yansıtarak sordu oda hepsini tanıdı çocuklar birşeyleri kavradıkça nasıl mutlu oluyruz değil mi :KK1:

Günaydın kızlar biraz okudumda arkadaş olamamaktan şikayetçisiniz bilirsiniz belki bende geçen sene atandım buraya gelir gel okul idaresiyle problem yaşadım kıdemli olmama rağmen bana sınıf vermediler ek ders almıcan oturup gitcen sebebte en son sen geldin dediler sanki değirmen orası bende itiraz dilekçesi yazınca yönetmeliğe aykırı olduğunu belirten bana sınıf vermek zorunda kaldılar ama her öğretmenide değerlendirip kimseyi mağdur etmediler bu arada da kimse benle konuşmuyodu alttan alttan arkamdan konuşuyolardı sanırım sabahları slm veriyodum almıolardı öğretmenler odasına gitmiodum idare benim işlerimi yapmıodu kaç kere tersleyip ağlattılar bende bir telefon ettirttim büyük yerden sadece çalışmak istediğimi buna engel olmaya çalışttıklarını söyledim moral bozucu olaylarını anlattım ondan sonra idare beni taciz etmmemeye başladı bri tek bir hocyla konuşuyodum erkek öle çat pat kadınların bakışı bile iğrençti bana karşı hiç aldırmadan gittim geldim gel zaman benimle durup duruken iletişime girmeye başladılar diyarbakırdan benle gelen erkek bir hoca vardı o beni kötülüyodu aramızda problem yoktuı ama tuhaf bir insandı zaten amacı sınıf almakmış sonradan öğreniyorum bana diyolarki hocam seni çok yanlış tanımışız bende benimle konuşmamanız hiç dokunmadı bana çünkü sizi tanımıyodum beni tanımadan yargılamanız çok yanlıştı dedim değer vermiyom çok ama beni arayıp soruyolar hep ne ilginç slm verip almazlarken gülüyodum kendi kendime sizde sallamynın bence tavrınıızı değiştirmeden devam edin bakın nasıl dolacak etrafınız

Son düzenleme:
selam kızlar öğle arasına geldim sizi merak ettim dün de bilg açamadım nasılsınız genelde iyisiniz sanırım.
biz bildiğiniz gibiyiz tarık dün gece 3 kez uyandı emmek için artık bittim yoruldum napıcam bilmiyorum
kocamla hala limoniyiz tek kelime bile etmiyoruz yüzüne karşı öküz dedim:) ondan beri, o da bana küstü:)) çok da tın.... yüzümüze bile bakmıyoruz işin kötüsü annemler bu gece gidiyor memlekete, biz başbaşa kalcaz bakalım nasıl anlaşıcaz annemler olmadan. valla kızması gereken benim ama uzatan o sanki bilmiyor neye kızdığımı bazen çok sinirlendiriyor beni bu kez geri adım atmıcam sonu boşanmak bile olsa umrumda değil alttan almaktan sürekli pozitif olmaktan bıktım tarık için bile alttan alamıcam kusura bakmasın bayram geliyormuş umrumda değil ben biliyorum bayramda da alıcak başını arkadaşlarına gidicek mutlaka kavga çıkarcak ben annesiyle evde oturucam ki annesi de artık kendi evinde değil abisinin evinde gidip eltimin evinde oturcam kocam da deniz kıysına inecek abisi ve arkadaşlarıyla ben bu tavırdan nefret ediyorum her bayram bu nedenle kavga ediyoruz kendi kendine geziyor madem ben de ona iyi davranmıcam hak ettiği bu değil çünkü.
neyse kızlar boşverin canımı sıkıyor işte.

canım çok bunalmışsın ama biraz sakin olmalısın boşanmak filan olmaz öyle bi süre geçsin sende sakinleyeceksindir

kızlar numara yazmışım kardeşim şu noyu yazsana dedi bende buraya yazıyodum onuda yazdım ama silmeyi unutmuşum nasıl silinirki????

düzelttim şükürrr neyse nagiş senin fotolar nerde canım göremedim ben ????kızlar bugün çok hastayım ya burnum akıyor genzim tıkalı yorun ve argınım sizi okuyamıyorum tam dahil olamıyorum sohbete ne zaman gelicem buraya tam bilemiyorum

arkadaşlar benim için yaptığınız yorumlara teşekkür ederim. belki çok basit bir şey ama bu onlarla olan samimiyetime bir son vermem gerektiğini hatırlattı bana. ben ne kadar iyi olalım fln diye uğaşırken onlar oda da yüzüme gülüp, dışarda beni çekiştirmeyi daha cazip bulmuşlar.
bende sizin gibi düşünüyorum artık. tın tın tın.... üzerimde gözü olanın gözü çıksın, çekemeyenler çatlasın...:KK9:

düzelttim şükürrr neyse nagiş senin fotolar nerde canım göremedim ben ????kızlar bugün çok hastayım ya burnum akıyor genzim tıkalı yorun ve argınım sizi okuyamıyorum tam dahil olamıyorum sohbete ne zaman gelicem buraya tam bilemiyorum

geçmiş olsun ya canım. salgın var ortalıkta. çocuklara bulaşmasa bari

gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar bu aytes 100 mlhazirladigim meyve suyunun yarisini icerek ictigi yarisinin da yarisini dokerek beni hafiften sinir etse de
olmayacagim ya yemezsen yeme degil mi??? simdi uyudu bidik nartan ananesine gitti ben de evi toplayacagim bizim bakici iki hafta kadar memleketine gitti temizlikci bayan da artik calismayacakmis belini fena incitmis simdi supurge falan da acamam gurultude yapamam ufffff cozumsuzler kralicesiyim yaaaaani bosverin.....

aytes uyaninca bize cccoooook uzak bir avm var aytes le ilk yalniz yolculugumuz olacak gidecegim korkunun ecele faydasi yokmus ki gidip goreyim anyayi konyayi aglarsa saga ceker sustururum yine devam durmak yok kizlarrr yola devammmmm

en yakin iki arkadasimiz bayram dolayisiyla sehir disina gidiyorlar dogum gunu icin gelemeyecekler ailece biz bize olacagiz evu suleriz bir iki parca birseyler yaparim ev almis basini gidiyor annem hayattta ikisine birden bakamaz kafayi yer al bir cozumsuzluk daha mumkumsuz fm dadadada napim yabanci degiller nasil olsa....

geçmiş olsun ya canım. salgın var ortalıkta. çocuklara bulaşmasa bari

sağol canım cücüklerden bana geçti zaten ama ufaklıkta bugün daha bir sümüklü sanki geçio zannedioz tekrar ilaçta kullanamıoz sadece odayı nemlendirioz lanet komşum sağolsın ailecek mahvolduk

sağol canım cücüklerden bana geçti zaten ama ufaklıkta bugün daha bir sümüklü sanki geçio zannedioz tekrar ilaçta kullanamıoz sadece odayı nemlendirioz lanet komşum sağolsın ailecek mahvolduk

benim oğlumun da dün burnu baya akıyodu. banyo yaptırdım açıldı. bugün yok bişey. banyo yaptırıp sıcak tutunca bizimkine baya yarıyo canım

X