- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
sorma ne hamarat ne hamaratben mutfakta vakit geçirmeyi severim bir nevi terapi gibi geliyo ama vakit yok işte
bu arada 10 dk sonra çıkıyorum aday memurluk bitti yemin törenimiz var hepimiz iki dirhem bir çekirdek tören elbiselerimizi giydik lacivert takım mavi gömlek kravat omutlarda göğüste apoletler sabah sabah herkes bana bakıyodu hafif mavide makyaj yaptımama en sinir bozucu yani herşeyde kabak gibi en öne bizi koyuyalar 2 bayanızya numunelik
merhaba canlarım
grip öksürük dışında iyiyim çok şükür oğluşumda iyi gittikçe akıllanıyo
dün sonunda peppe dergisi aldım açıkçası hayal kırıklığı yaşadım beklentilerimin çok altında içindende 8 tanecik eşleştirme kartı çıktı o kadar bide 5 tl meraklı minik daha güzel bence hemde aktivitede çok çıkıyo içinden bide 3,5 tl
gamzecim çarşı akşamlarıda açık diye biliyorum öğleden sonra kesin bilgi veririm :)
meral eymende aynı çorap çıkarma huyu var ama kilotlu çorap giydiriyorum ayağınada viccodan aldığım ayakkabıları çorap gibiler başta mırın kırın ediyo sonra ayağında olduğunu bile unutuyo hem terletmedi ayakkabı hem altı silikon hareketini kısıtlamadı hemde parkede kayıp düşmelerimiz bitti :)
dün akşam irili ufaklı tam 9 bidon yeşil zeytin yaptım inş güzel olur anneme kardeşime bize eşe dostada 2 lt bidonlara hediyelik yaptım :) bu akşamda tülleri falan atayım makinaya yarında baklava yapmalıyım ki cuma akşamı arkadaşın oğlunun doğum günü var iş çok zaman yok
canım cok gecmiş olsun sana ay ben normalde hiç zetin yemem ama turşusunu cok severim bizim burda marketen alıyoz hiç güzel degil halamın kızı izmirde o getiriyordu onuda 2 yıldır görmüyom afiyet olsun sana ...benim oglum cok seviyo corap ve ayakabı giymeyi yatarken ayakabısını cıkartamıyom uyuynca cıkarıyom pek düşkün ayakabılarına kızlar cocuklarınız kac numara ayakabı giyo mustafa 25 giyo ama sanki biraz dar geliyo
maş mustafanın ayaklarına. bizimki 24 no giyiyoda ben koca ayaklım diyom oğluma
ay bu cocuk heralde büyünnce ayagına ayakabı bulamayız
merhaba canlarım
grip öksürük dışında iyiyim çok şükür oğluşumda iyi gittikçe akıllanıyo
dün sonunda peppe dergisi aldım açıkçası hayal kırıklığı yaşadım beklentilerimin çok altında içindende 8 tanecik eşleştirme kartı çıktı o kadar bide 5 tl meraklı minik daha güzel bence hemde aktivitede çok çıkıyo içinden bide 3,5 tl
gamzecim çarşı akşamlarıda açık diye biliyorum öğleden sonra kesin bilgi veririm :)
meral eymende aynı çorap çıkarma huyu var ama kilotlu çorap giydiriyorum ayağınada viccodan aldığım ayakkabıları çorap gibiler başta mırın kırın ediyo sonra ayağında olduğunu bile unutuyo hem terletmedi ayakkabı hem altı silikon hareketini kısıtlamadı hemde parkede kayıp düşmelerimiz bitti :)
dün akşam irili ufaklı tam 9 bidon yeşil zeytin yaptım inş güzel olur anneme kardeşime bize eşe dostada 2 lt bidonlara hediyelik yaptım :) bu akşamda tülleri falan atayım makinaya yarında baklava yapmalıyım ki cuma akşamı arkadaşın oğlunun doğum günü var iş çok zaman yok
esininde anlattigi kadar varmis gamzecigim bende ilk defa yasiyorum cadilar bayramini cok hosuma gitti vede cok eylendim. bu sene acemilik yasadik ama seneye tam teferruatli giricez olaya :) fransizcayida ogrenirim o zamana kadar daha bi espirili gecer millet bisey diyo anlamiyorum ki ben saka takilicam dil bilmiyorum oyle gecistirdik iste ama herseyden onemlisi ogluslarim cok mutlu oldu. mircan surekli cok eyleniyorum anne cok mutluyum anne dedikce ben daha cok costum.. tugkanada masallah boyluymus oda. bizimki kilosunu gostermedi boyundan ama simdi 15 degilmis gibiya hadi bakalim belki dediginiz gibi cikar...bende hic balik yagi icirmedim yerine senin gibi haftada iki balik yedirdim. meyve sebze yesin ilaclardan iyidir
aman tu tu tu tuuuuuuu nazar deymesinnnnnnnnn yakisiklimaaaaa......
cok acimasizsin deryaaaaaaaaaaaaa..... benim gibi girtlagina duskun birinin yaninda kokorec ten bahsedilirmiiiii
hele hic bulamiyacagim yerde yasarken nasi bi iskence bu
sorma ne hamarat ne hamaratben mutfakta vakit geçirmeyi severim bir nevi terapi gibi geliyo ama vakit yok işte
bu arada 10 dk sonra çıkıyorum aday memurluk bitti yemin törenimiz var hepimiz iki dirhem bir çekirdek tören elbiselerimizi giydik lacivert takım mavi gömlek kravat omutlarda göğüste apoletler sabah sabah herkes bana bakıyodu hafif mavide makyaj yaptımama en sinir bozucu yani herşeyde kabak gibi en öne bizi koyuyalar 2 bayanızya numunelik
canım cok gecmiş olsun sana ay ben normalde hiç zetin yemem ama turşusunu cok severim bizim burda marketen alıyoz hiç güzel degil halamın kızı izmirde o getiriyordu onuda 2 yıldır görmüyom afiyet olsun sana ...benim oglum cok seviyo corap ve ayakabı giymeyi yatarken ayakabısını cıkartamıyom uyuynca cıkarıyom pek düşkün ayakabılarına kızlar cocuklarınız kac numara ayakabı giyo mustafa 25 giyo ama sanki biraz dar geliyo
meralcim maşallah merte çağan öğlen uyumasa kesin huysuz oluyo dün akşam 10u geçerken uyumasına rağmen sabah 6 da ağlayarak uyandırdı benii 11 dede uyudu eşim bugün izinli sabahtan arabayı yaptırmaya gitti henüz gelmedi gelsin çağanda uyanmış olur alışverişe çıkıcaz hava güzele benziyo anneme bırakmayı düşünüyodum çağanı ama bırakmıycaz sanırım annemde grip olmuş
şebnem ve nagihan fotoları merakla bekliyorum
çağan 23-23,5 giyiyo canım
çağan erken uyanıyor,oğlen uykusu uyaması şart tabi.mert 8.30-9 gibi uyandığından oğlen uyuturken çok zorlanıyorum,uyumak bilmiyor.uyuyuncada kalkmak bilmiyor sonrada gece 11lere kalıyor.o yuzden bir sure oğlen uyutmayacağım bakalım b-nasıl olacak...
evet bugun burasıda harika bende merte yemeğini yedirdikten sonra çıkacağız dışarıya.park,market falan dolaşacağız biraz.oğluma sozum varda
size ıyı eğlenceler canım,iyi alışverişler canım.
ay bu mertle çağanın ayyakkabı numaraları bile aynı
hadi yaa çok iyiymiş yaa ama mercik çağandan 1 kilo fazla annesi maşallah behlüle..