2009 Kasm Anneleri

hayırlı olsun asaletin canım. sende aramıza katıldın desene.
canım senin meslek ne

canım cok gecmiş olsun sana ay ben normalde hiç zetin yemem ama turşusunu cok severim bizim burda marketen alıyoz hiç güzel degil halamın kızı izmirde o getiriyordu onuda 2 yıldır görmüyom afiyet olsun sana ...benim oglum cok seviyo corap ve ayakabı giymeyi yatarken ayakabısını cıkartamıyom uyuynca cıkarıyom pek düşkün ayakabılarına kızlar cocuklarınız kac numara ayakabı giyo mustafa 25 giyo ama sanki biraz dar geliyo

maş mustafanın ayaklarına. bizimki 24 no giyiyoda ben koca ayaklım diyom oğluma

ay bu cocuk heralde büyünnce ayagına ayakabı bulamayız

babasının ayakları büyükmü. bizimkinin ayakları uzuncadır. oğlımumkide aynı babasınınkine benziyo.
benim oğlum da hiç sevmiyo çorabı. sütünü içince, yatma numarası yapıyoki çoraplarını çıkarsın. çoraplarını çıkarınca hedefine ulaşmış olup tekrar oynamaya kalkıyor.
ben sok ayaklarını battaniyenin altına fln diye kızıyorum o da ayaklarını çıkarı çıkarıp bana gösteriyo.
çok komik ya sıpalar

günaydın hanımlarr teyzemiz akşam10 da geldi tuğkanıda 10,30 da uyuttum çok az görüşebildiler artık bayramda görüşsünler saat 2 de yattık 6,5 da kalktık geçirdik onları başım çatlıyor

biz yeşi,l zeytinleri yiyoruz cnm annem erkenden yapmış sağolsun bende bayramın 1. günü kurban işi bittimi gidicem oyüzden ne temzilik ne baklava telaşım yok yaptıklarınızı ii günlerde yiyin inş.
iyiki külotlu çoraplar var bende hep kilotlu çorap giydiriyorum bende gezerin ev ayakabısını aldım yumuşacık çok güsel bizimki ayakkabı seviyor zaten hiç çıkarmıyor

merhaba canım geçmiş olsunnn,eymenede maşallah annesi hasta diye annesini uzmuyor belliki
ben hiç almadım daha pepe dergisi,dediğin gibiyse hiç bulaşmayım o vakıt...

geçen kış hep kulotlu giydirdim,bu kış içinde aldım kulotlularıda şimdi daha çok soğuk değil evde giyilcek kadr hava soğuyana kadr idare edecek 10 kez o çıkarcak ben giydircem artıkviccolardan bende memnunun canım bazen dediğin gibi hiç aklına gelmiyorda bazen takıp çıkartıyor işte...

nagihan elıne sağlık bayılırım ev yapımı yeşil zeytıne annem gonderdi bir buyuk boy kavonozda.bende biraz alıp yapayım diyorum taze tazeyken hele çok guzel oluyor...

MERHABAAAA,

şebnemcım ,ne tatlı cadı olmuşsun sen oyle,çocukların kostumleride çok fiyakalıymış hani....

mertinde ayakkabıları hep anatomik ilk ayakkabıdan beri...netten biraz araştırdım çocukların %80 de gorulen bir durummuş ve 8 yaşına kadr geçmesi beklenirmiş,geneldede 4 yaş civarı geçermiş.ayakkabıdan kaynaklı yada ayakkabıyla duzelecek bir sey değilmiş.çocuğun oturma pozisyonuyla ilgiliymiş.çocuğun oturmasını gozlenmeyıp,mudahale edilmelıymiş dizlerinin uzerine oturmamalıymışlar.oğleden sonra aile hekımınınde fikirlerini alacağım olmadı unıversiteye gotururum bayramdan sonra..

kızlarr,dun mert oğlen uyumadı biraz uğraştım baktım uyumayamak istemiyor,uyutmadım bende.o sebeplen 8,45 de uyuması.uykuya geçiştede hiç sorlanmadık 5 dk içinde uyudu,geceleyın 3,4 kez kalktı ama gozler hep kapalı pışpışladım,su verdim derken sabah saat 9 da uyandı.valla ben bu işi sevdim.dun gun içindede oğle artı bir mızmızlığı olmadı.
bu gunde uyutmayıp akşam erken yatırmayı planlıyorum bakalım deneyeceğim.akşam erken uyuyunce dedim bu çocuk 6 da kalkar,allahdan oyle olmadı.2 yaş civarı 12 saat uyumak yeterlıymış gun içinde..gunlerde kısaldı nasılsa geceleri dışarıda çıkmıyoruz hep boyle devam edermi bilmiyorum ama umarım eder::::)))

ayyy kıyamam canım ya kusura bakma canım buraya gelirsen ama beraber gideriz yemeye

seni öyle görmek isterdim ya bide 2 bayan bayağı dikkat çeker elbet ama yakışmıştır benim arkadasıma

çağan 23-23,5 giyiyo canım

meralcim maşallah merte çağan öğlen uyumasa kesin huysuz oluyo dün akşam 10u geçerken uyumasına rağmen sabah 6 da ağlayarak uyandırdı benii 11 dede uyudu eşim bugün izinli sabahtan arabayı yaptırmaya gitti henüz gelmedi gelsin çağanda uyanmış olur alışverişe çıkıcaz hava güzele benziyo anneme bırakmayı düşünüyodum çağanı ama bırakmıycaz sanırım annemde grip olmuş

çağan erken uyanıyor,oğlen uykusu uyaması şart tabi.mert 8.30-9 gibi uyandığından oğlen uyuturken çok zorlanıyorum,uyumak bilmiyor.uyuyuncada kalkmak bilmiyor sonrada gece 11lere kalıyor.o yuzden bir sure oğlen uyutmayacağım bakalım b-nasıl olacak...

evet bugun burasıda harika bende merte yemeğini yedirdikten sonra çıkacağız dışarıya.park,market falan dolaşacağız biraz.oğluma sozum varda

size ıyı eğlenceler canım,iyi alışverişler....

Son düzenleme:

evet canım çağan yaz saati uygulmasında 8 e kadar filan uyuyodu ama kış saati uygulmasına geçtikten sonra çocuk kaçta yatarsa yatsın sabahın 6 sında filan uyanıyo bende uykumu alamamış oluyorum gün içerisindede hep uykum geliyo ben uyutmuyorum zaten yastğı var yere yastığını koyuyo kendi uyuyo bugünde öğle ben market için alışveriş listesi yapıyodum yere yattı 5dkkaya kalmadı kardeşim dediki çağan uyuyoo birazdan uyanır ama..
sağol canım merte ve sanada iyi eğlenceler bayramdada hava keşke iyi olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…