evet efenin boyu uzun zatenn ama kilosu ne bileyim ya fazla gibi geldii neyse tarttırırsın ya..ihmalse bidonlarla taşıyınca belki bidahakine dikkat edersiniz ALLAHtan yakında kalmışsınız ya benzinliğnolmadığı daha uzak biyerde kalsaydınızz
canım ne güzel eglenmişin insanın bazen böyle şeylere ihtiyacı var resimlerini koyda bakalım
aslına ne güzel bişey ya yabancılar ne kadar ciddiye alıp hazırlık yapıyorlar süper bence bende çok severim böyle kutlamaları
kreste cocuklari boyayip suslemislerdi zaten bide birer paket seker vermisler efe olayin pek farkinda degildi ama mircanin oyle cok hosuna gittiki yurumekten ayaklarim agridi desede eve gidelim diyorum yok bi eve daha bakalim oyle gideriz diyor cagana sen bi goz kalemiyle biyik sakal yap bak ne hosuna gitcek kendine baktikca ablam ara sira durduk yere cizer boyardi cocuklarinida cok sevinirlerdi
aslında güzel fikir ama garip gelir ağlarmıki?denemek lazımm
bayram hazirligi baslamis sizde kolay gelsin diyim simdiden. bizim oyle sorunumuz yok gelenimiz gidenimiz olmadigi icin bende d. gunu hazirliklari alisverisi yapacagim ucuz yollu diyorum ama bakalim kaca patlicak sonrada esim patlar bana patlasir dururuz sonucta guzel bisey yapayimda kavga edecegime deysin demi :))bulabilirsem sunger bob pasta kalibi birazda cukulata kalibi falan bakacagim bugun hem gelecege yatirim olsun yavas yavas.. pastaci olucam ya
ağlamaz ağlamaz eymeni avm de boyadılar başta mızıkladı kendini görünce bastı kahkahayı ben kaçar pazara uğrayıp eve gidicem byee
sende vur delilige fazla ciddiyat cildi bozarayy kusura bakmayın yazamadım müdür geldide şebnem yazdıklarını okudukça gözümde canlandırdım istemsiz suratımda koca bir sırıtış buldum iyi eğlenmişsiniz arada deliye vurmak iyidir deşarj eder insanı bide ben yapabilsem
efe 15 kg olabilir eti sıkıdır mesela ben 70im kimse 70 demez göstermiyo olabilir
sende vur delilige fazla ciddiyat cildi bozarefenin kilosu 15 degildir gibi geliyor ama normalde kemik agirligi olan bi cocuk bilmiyorum artik bende kilolu gosteririm ama en son 62 dendiginde esim soka girmistide ay sen zayifmissin ya diye dokulmustu inciler :))
karar verdimde bakalim becerebilecekmiyim :)) meralle sekercik saolsun kanima girdiler beni bastan cikardilardemek yapıcaksın doğumgünü haa doğru bi karar vermişsin canım pastayı kendin yapacaksaın sanırımm şimdiden kolay gelsin pastacı hatun senii
deniycem canım bakalım ağlıycakmı..hadi kaç bakalım eymeni öp benim için kolay gelsin sanada
çağanda aradada olsa iki elinide kullanıyo ama yapamıyo hemen herşeyi sol eliyle yapıyo bizde solak yok bende istemiyorum düzelmezmi yaa sinirden ağlıycam
selam hatunlar,
geçmişi okuyarak geliyorum.....
deryacım solak olmasını niye taktın kı solaklar zekı olur derler.benim eşim de solak hiç bir sorunda yaşamamış şimdiye kadar.yazısı da süperdirçogu erkeğın tersine..
kizlar dun beni gorecektiniz ay oldum gulmekten ne sakrabanliklar ne oyunlar yaptim arkadas bile sen valla delisin dedi simdi inandim dedi .. dun cadi sapkasi aldim bide opucuk yapan sadece burundan yarim bir yuz aldim kapilari arkadasada zorla bi tuylu goz maskesi aldirdim taktik cocuklar korsan oldu ama oyle tatli oldular ki gercekten bayirldim efe zaten gecenin adamiydi en cok ona seker verdiler.. kapiyi acan korkun aciyo zaten maskeler evler bile korku seklinde hazirlanmis hele bi ev vardi kapidan bahceye kadar bi yapmislarki ses efektleri kapida cadi cocuklara kollarini acmis cocuklar korktu gitmedi ben kosa kosa gittim kadina sarildim mucuk mucuk yapiyorum kadin oldu gulmekten bahceye gittik ama adim basi canavar cadi bahcede yasli bir kokos seker veriyo mersi madam mersi mosyo diye diye topladik efeye diyorum ki efe kapiyi acinda bon halowen de oglum oda diyoki booo haliiiii.. iki uc resim cekildik arkadasin makinesiyle yakinda koyarim buraya. sonrada esimin gittigi kafeye gittim oylece esim beni gorunce tanimadi ilk adamin aklina ne gelsinki oylece turklerin icine girecegim sonra yikildi gulmekten turklerde pek boyle yapmazlar ya burda amerikada almanyada belki yapiyorlardir da burda pek rabet gormuyor boyle seyler turklerin arasinda hele bide bayan olacak.. eh napalim serde dedlilik var bizde. ama cok eylendim valla ihtiyacim varmis stres attim derlerimi attim ama canimda cikti yuru yuru efeyi araba kaktir eve geldim zor attim kendimi yataga :)) seneye daha hazirlikli daha planli olucaz keske sizde olaydinizda yikardik ortaligi
aa sen 62 misin?fotoda daha kilolu çıkmışsın ama
ağlamaz ağlamaz eymeni avm de boyadılar başta mızıkladı kendini görünce bastı kahkahayı ben kaçar pazara uğrayıp eve gidicem byee
valla ilk hamile kaldigimda bakmislardi oyle cikti simdi birazz daha zayifladigimi dusunursek 62 degilim :)) ama resimlerde hic fotosenik cikmam bide diyomya kilolu gosteriyorum ama zayifim mis mis aslinda fazlada takmam hani kiloymus suymus diye benim yedigimi baskasi yese simdi degil 60 70 100 kilo olurdu cunku ben cok yerim ama hastaligim dolayisiyla kilo fazla alamam bu yasima kadar ciktigim en yuksek kilo 72 kilo olmustu mircanin hamileliginde
şebnemcim cadılar bayranınız kutlu molsun şekerim ne guzel eğlenmişsiniz...
konu hakkinda bilgim yok ama burda ustunde zararsiz yaziyor ozel boyalarmis. hic bisey yoksa goz kalemleri bile sankim ise yarar gibi geliyor. bizimkileri boyamislar ya aksam yikadim hemen cikti iz bile kalmadinagihancım ya o boyalar çok zararlıymış içinde kurşun vs bir dolu kımyasal varmış.gazetede okuduydum..
resimlerin kalitesi cok yuksekti yuklenmemisti resim simdide makinem yok bozuldu dun cekildigim resimler olursa onlari eklerimsebnemcim albümüne tekrar baktım şimdi bol giymişsin ya canım o seni bayağı bi kilolu göstermiş aa bide burda kapalı foton var açık halini koymadın daha unuttun sanırım