2009 Kasm Anneleri

konu hakkinda bilgim yok ama burda ustunde zararsiz yaziyor ozel boyalarmis. hic bisey yoksa goz kalemleri bile sankim ise yarar gibi geliyor. bizimkileri boyamislar ya aksam yikadim hemen cikti iz bile kalmadi

resimlerin kalitesi cok yuksekti yuklenmemisti resim simdide makinem yok bozuldu dun cekildigim resimler olursa onlari eklerim
neyse kizlar ben kaciyorum esim uynadi kahvalti falan sonrada alisverise cikacagiz optum hepinizi

tamam canım hadi afiyet olsun size arkadas yemeğe davet etti bizide çağanı annemlere bıracaktım ama eşimin pek gönlü yoktu arabayı yaptırcam dedi iyi tamam dedim hazırlanmadım yemeklerim var bugün hiç bi iş yapmadım hep nette takıldım

şebnem arbaba yolda kaldı ha:)))olur boyle vakalar canım boşver.kursa gitseydin şimdi seninle karşılaşamayacaktık.,ıyı olmuş bir nevi:))
,iefe bence 15 kılo olabilir çunku boyu uzun kuzunun.mert'in boyu 89,kılosu 14,400.oyle çok tombik bir halı yok etı sıkı herhalde.efenin boyu daha uzun olduğundan 15 kılo olabilir.

maşallah tum kuzulara hepsi çok iyiler.çok da onemlı değil aslında kılosu boyu sağlıkları iyi çok şukur.biz takıyoruz işte zaman zaman...

meralcim mertede maşallah gayet iyi canım kilosuda boyuda ne çabuk büyüyolar yaaa doğum fotolarına baktımda çok duygulandımm

nurancım ,yaşadık bir kriz saçma sapan bir sey yuzunden.şimdi iyiyiz..

kesinlikle haklısın bu erkeklerin beynı farklı çalışıyor.onlarla biz farklı gezegenlerdenizde işte dunyada buluşmuşuz..

kreşe başlamış nartan hayırlı olsun.nartan uyumlu bir çocuk oraya hemen alışacaktır ve mutlu olacaktır tahminim.2 saat vermekle,yarım gun vermek arasında fiyat farkı yokmuş,yarım gun verin derim ben.yemek sorunuda nagişin dediği gibi hallolur,arkadaşlarından gorup oda yer bence...şimdi diğer çocuklar yarım gun giderken nartan 2 saat giderse uyumu daha zor bile olabilir.onların yaptıklarından geri kalır,adapte olamaz vs.vs..
kreşın eve yakın olmasıda buyuk avantaj,çok şanslısınız bu bakımdan.trafik derdi,zaman kaybetme derdide yok..

Son düzenleme:
meralcim mertede maşallah gayet iyi canım kilosuda boyuda ne çabuk büyüyolar yaaa doğum fotolarına baktımda çok duygulandımm

sağol canım..hiç sorma 2 oldular bile bundan sonrası daha hızlı akıp gedecek sanki bir bakmışız okula başlıyorlar...

kızlar ya mertin ayağında ayyakkabı çorap durmuyar ya.gunde 10 kere çıkartıyor.:KK37::KK37:giymekte istemiyor zorla giydiriyorum...

bak şimdi aklıma geldi hep sorayım diyorum kalıyor.sizinkilerin yuruyuşleri nasıl.mert sağ ayağını içe basıyor,koşarken daha çok belllı oluyor.ortopediye gotursemmiki,yoksa normaldırde zamanla duzelır mı acaba??

Son düzenleme:
nagihan çok geçmiş oslun cnm alyansınıda ii günlerdekullan kardeşim aradı şimdi gece çarşı açıkmı diyor açıktır herhalde dimi
ya ben balık yağı hi,ç kuallanmadım haftada 2 gün balık yediriyorum dün mesela hamsi yedi ve babası 1 dilimde somon almış yarında nasipse balık çorbası yaparım balık yağına ne drumuz nede ben hiç gerek görmedim vitaminde kullanmıyorum herşeyden yedirmeye çalışıyorum gereksiz yükleme yapmaya gerek yok en güsel vitamin sebzelerde meyvelerde var zaten
benimki 14,5 vallhi geçen tatırdıme vdede eşyalarıyla 15 çıkıyor yarım kg düşünce ama benimkide şebnemşin dediği gibi gayet zayıf görünüyor ama boylu olduğundan en osn 93 tü hep boyu u<zun gitti tuğkanın

şabnemcim cadılr bayramını eşimde anlatır hep 7 yaşına kadar atinada yaşamış onlar yaşlı rum komşuları hep çok güsel hediyeler alırlarmış cadılar bayramında eşime çok güsel hatırlıyor seninkilerde unutmaz

şimdi kardeşim aradı gelicekler eşiyle ne yemek yapmalı acele tarafından ilave

kızlar bu arada bayram hazırlıklarına ufak ufak başladım bende. alışveriş işlerimiz halloldu.bugunde saçlarımı boyattım,kızıla.hep kızıl yaparım zaten daha oncede kullandığım bir renk.son 3 yıldır hamilelik,emzirme derken boyatmamıştım...bayramda 2 aileninde en kuçuk çocukları olduğumuzdanmıdır bilinmez bize gelip giden olmuyor ama ben yınede tatlımı yapayım yapacağım.ev de bulunsun ne olur ne olmaz.nagiş gibi baklava açamam ama şöbiyet yada revavi yapayım diyorum daha karar vermedim.nagihancım bu arada sana maşalllah diyorum ne marifetli hatunsun,banada bulaştır azıcık:)))

bugun oğluma lor kurabiyesi yaptım 2 tanesini yalayıp yuttu.daha daha diye istiyor yemek vaktı yaklaştığından vermedim..acıcık acıcık diyor.acıcık mertçede acıktım demek:))şimdide gelmiş yanıma anne aşağıya indiye bağırıyor.oy bir rahat vermedi..

kızlar ya mertin ayağında ayyakkabı çorap durmuyar ya.gunde 10 kere çıkartıyor.:KK37::KK37:giymekte istemiyor zorla giydiriyorum...

bak şimdi aklıma geldi hep sorayım diyorum kalıyor.sizinkilerin yuruyuşleri nasıl.mert sağ ayağını içe basıyor,koşarken daha çok belllı oluyor.ortopediye gotursemmiki,yoksa normaldırde zamanla duzelır mı acaba??

canım çağanda hiç çorap durdurmuyo hatta aldığım ev ayakkabılarınıda hiç giymek istemiyor en son lcw den almıştım geri iade edicem hiç giymek istemiyoo..
meralcim o sorun bizdede var aynen çağanda sağ ayağını içe basıyo özellikle ev ayakkabısı giydirdiğimde belli oluyo ben daha önceden götürmüştüm ortopediye bi sorun yok demişti bu aralar tekrar götürmeyi düşünüyorum ilerde düzelip düzelmeyeceğinden emin olmak istiyorum eğer bi sorun varsa geç kalmadan tedavisini yaptırırım

kızlar bu arada bayram hazırlıklarına ufak ufak başladım bende. alışveriş işlerimiz halloldu.bugunde saçlarımı boyattım,kızıla.hep kızıl yaparım zaten daha oncede kullandığım bir renk.son 3 yıldır hamilelik,emzirme derken boyatmamıştım...bayramda 2 aileninde en kuçuk çocukları olduğumuzdanmıdır bilinmez bize gelip giden olmuyor ama ben yınede tatlımı yapayım yapacağım.ev de bulunsun ne olur ne olmaz.nagiş gibi baklava açamam ama şöbiyet yada revavi yapayım diyorum daha karar vermedim.nagihancım bu arada sana maşalllah diyorum ne marifetli hatunsun,banada bulaştır azıcık:)))

bugun oğluma lor kurabiyesi yaptım 2 tanesini yalayıp yuttu.daha daha diye istiyor yemek vaktı yaklaştığından vermedim..acıcık acıcık diyor.acıcık mertçede acıktım demek:))şimdide gelmiş yanıma anne aşağıya indiye bağırıyor.oy bir rahat vermedi..

meralcim saçlarını güle güle kullan canım iyi yapmışsın..ohh ne hamaratsınız anacım bende baklava filan bilmem ama tatlı yaparım bizde annemle dolma saracağız ama baklava yapmıycaz sanırım ..mertede afiyet olsun şekerimmm akşama kadar kimse yok canım tek bizi görüyorlar o yüzdende rahat vermiyolar iştee

nagihan çok geçmiş oslun cnm alyansınıda ii günlerdekullan kardeşim aradı şimdi gece çarşı açıkmı diyor açıktır herhalde dimi
ya ben balık yağı hi,ç kuallanmadım haftada 2 gün balık yediriyorum dün mesela hamsi yedi ve babası 1 dilimde somon almış yarında nasipse balık çorbası yaparım balık yağına ne drumuz nede ben hiç gerek görmedim vitaminde kullanmıyorum herşeyden yedirmeye çalışıyorum gereksiz yükleme yapmaya gerek yok en güsel vitamin sebzelerde meyvelerde var zaten
benimki 14,5 vallhi geçen tatırdıme vdede eşyalarıyla 15 çıkıyor yarım kg düşünce ama benimkide şebnemşin dediği gibi gayet zayıf görünüyor ama boylu olduğundan en osn 93 tü hep boyu u<zun gitti tuğkanın

şabnemcim cadılr bayramını eşimde anlatır hep 7 yaşına kadar atinada yaşamış onlar yaşlı rum komşuları hep çok güsel hediyeler alırlarmış cadılar bayramında eşime çok güsel hatırlıyor seninkilerde unutmaz

gamzecim tuğkanında kilosu iyi maşallah boyu zaten çok güzell maşallah diyelim tuğkanada:nazar::nazar::nazar:

esininde anlattigi kadar varmis gamzecigim bende ilk defa yasiyorum cadilar bayramini cok hosuma gitti vede cok eylendim. bu sene acemilik yasadik ama seneye tam teferruatli giricez olaya :) fransizcayida ogrenirim o zamana kadar daha bi espirili gecer millet bisey diyo anlamiyorum ki ben saka takilicam dil bilmiyorum oyle gecistirdik iste ama herseyden onemlisi ogluslarim cok mutlu oldu. mircan surekli cok eyleniyorum anne cok mutluyum anne dedikce ben daha cok costum.. tugkanada masallah boyluymus oda. bizimki kilosunu gostermedi boyundan ama simdi 15 degilmis gibiya hadi bakalim belki dediginiz gibi cikar...bende hic balik yagi icirmedim yerine senin gibi haftada iki balik yedirdim. meyve sebze yesin ilaclardan iyidir

20;45 mert uyudu,yuppiiii..............

aman tu tu tu tuuuuuuu nazar deymesinnnnnnnnn yakisiklimaaaaa......

ohh ne güzell çağan yeni uyudu babası ve dayısı olunca uyumaz mümkün değil onlarda kokoreç almaya gittiler bende hemen sütünü içirdim ilacını içirdim uyuttum

cok acimasizsin deryaaaaaaaaaaaaa..... benim gibi girtlagina duskun birinin yaninda kokorec ten bahsedilirmiiiii
hele hic bulamiyacagim yerde yasarken nasi bi iskence bu

nurancım ,yaşadık bir kriz saçma sapan bir sey yuzunden.şimdi iyiyiz..

kesinlikle haklısın bu erkeklerin beynı farklı çalışıyor.onlarla biz farklı gezegenlerdenizde işte dunyada buluşmuşuz..

kreşe başlamış nartan hayırlı olsun.nartan uyumlu bir çocuk oraya hemen alışacaktır ve mutlu olacaktır tahminim.2 saat vermekle,yarım gun vermek arasında fiyat farkı yokmuş,yarım gun verin derim ben.yemek sorunuda nagişin dediği gibi hallolur,arkadaşlarından gorup oda yer bence...şimdi diğer çocuklar yarım gun giderken nartan 2 saat giderse uyumu daha zor bile olabilir.onların yaptıklarından geri kalır,adapte olamaz vs.vs..
kreşın eve yakın olmasıda buyuk avantaj,çok şanslısınız bu bakımdan.trafik derdi,zaman kaybetme derdide yok..

esine incir receli filmini seyretmeyi siddetle tavsiye ediyorum sekerim :))tamd ayerinde olur sanirim..

ben kulotlu corap ta careyi bulmustum :) cekip cekip cikaramiyordu bir iki sinirlendi ama sonra pes etti oyle alisti corap giymeye. butun cocuklarin korkulu ruyasi gibi bu corap olayi. ben yumusak terlikti ayakkabiydi hic kullanmadim ortapedik olmadigi icin gozum tutmadi. ilk ayakkabi dedikeri ortapedik ayakkabiyi mircanda ikibucuk yasina kadar giydirdim. hic problem yok efede hala kullaniyorum kisa bot seklinde ayakkabi. ayaginin yan basmasini felan engelliyor ya tam yurumeye halim olana kadar giyecek sonrasida sorunolmaz...sanirim bu donemde yumusak terlik ayakkabi iyi olmuyor meralcigim

şebnem arbaba yolda kaldı ha:)))olur boyle vakalar canım boşver.kursa gitseydin şimdi seninle karşılaşamayacaktık.,ıyı olmuş bir nevi:))
,iefe bence 15 kılo olabilir çunku boyu uzun kuzunun.mert'in boyu 89,kılosu 14,400.oyle çok tombik bir halı yok etı sıkı herhalde.efenin boyu daha uzun olduğundan 15 kılo olabilir.

maşallah tum kuzulara hepsi çok iyiler.çok da onemlı değil aslında kılosu boyu sağlıkları iyi çok şukur.biz takıyoruz işte zaman zaman...
allahtan evin bir kac ev uzaginda yolda kaldim :)) yoksa yanmistim valla hos esim gene lafini soyledi tasini atti ama fazlasiylada cevabini aldi :))

ikisi de uyudu sukur iki satir yazabiliyorum ama kizlar siz yoksunuz bugunde uffff yalnizim dostlarim yalnizim yalnizzzz....

deryacigim gecmis olsun canim caganima ilaclar etkisini goztersin iyi olur canim meraketme bir de c vitamini portakal suyu falan ver bir de tavuk suyuna corba biraz da limon sikarsin seviyorsa sifa olsun dersin isallah iyi gelir...

gamzecigim tugkan a da masallah iyiymis sen de....

sebmencigim cadilar bayramin kutlu olsun canim kizkardesim de kutlar kostum babinda tabi farkli guzel geciyormus ki hele cocuklar daha guzel eglenirler.... dogum gunu konusunda popomu hala kaldiramadim ne yapsam? cumartesi kutlayayim diyorum cuma da kreste kutlasin hosuna gider mi acep?? 15 kisilik bir pasta kutlayacaklarmis balonla susler falan...

nagihancigim gecmis olsun canim hem hasta olmiussun hem dis cektirmissin eymen de muayene edip ilacini vermis opucukkk iyilesmistir hemen degil mi???

sebnemcigim bu kocaya gicik olma bulasi mi gercekten? bugun ben de gicik oldum sonunda nartan in ter bezleri konusunda kalin gitdirince usutmesin diye bu sefer fosur fosur oldu gunde iki de dus aldiramadik neyse olan oldu doktora goturduk tabi kortizonlu krem yuzdi yine ve oyle cok zarari var ki kullanmak istemiyorum diye kocamla birbirimize girdik amma ilac sever kendileri ya gicik sahsiyet ilaclar o kadar zararli olsa neden dokotrlar yaziyormus hay allahim dedim yaaa dokotr yazar fabriklar uretir artik sen gozunu dort acip bileceksin ne nedir neye zarari var ne kadar yarari var ufffff basimi agritti resmen..... kaldi ki kendi cocuk doktorumuz kucucuk cocuga kortizon vermeye gerek yok yazik demisti sadece daha sik banyo ve daha sik nemlendirici neyse dedim ufacik ufacik surerim bir sure sonra birakirim iki ay sonra kontrol ayyyy iki ay kullanacakmisim uffff basima tekrar agrilar giriyor netten bile arastirsa kortizonun zararlari diye bulacak taaaaa ....

meralcigim sisinde bir kriz olmus ve ne sacma sapan bir konu yarabbim okurken dedim ki bu erkek kismisinin beyni gercekten cok farkli calisiyor yoksa bu konu yuzunden tartisilmaz ki??? cok ama cok sacma sonucta kendisini dusunmussun ve yaptigina bak toptan butun topikteki kocalari kiniyorum iste ayirt etmiyorum iste....
nurancigim ya baska caresi yokmukortizondan baska ya biz buyuklerde bile kullanmaya korkuyoruz senin bidik icin bana cok cazip gelmedi valla. esinide kiniyorum nasil seinle ters duser bu konuda biz anneler onlardan daha cok eleyip dokuyoruz onlara ne oluyor ki cok biliyorlarsa alip baksinlarda bi hasta gecesinde gorsunler cix cix cixxxx atti gene sarteller...d.gunu bende karar veremedim evdemi olsun krestemi diye bekliyom bakalim son gun ne olacak. bu arada kres iyi olmus hem senin icin hemde nartan icin. ilk gunler nartanin alismasi zor gibi gorunsede hic dusunme zamanla o gitmeyi ister yemeginide yer toplulukta efe ilk cok agliyodu simdi byee anne diyor opuyor beni ama biraz pahaliymis acikcasi. yemek konusunda ustelemesinler eve gelip yemege saldirir sen mutlu olursun. mircan ve efe daha yolda aciktim diyor mircan anne ne pisirdin diyor ben mest oluyorum sonrada bir saldiriyolarki yemege gorme gitsin. nartanda boyle olur merak etme istahli yemek daha faydali olurmus

bak şimdi nurancım bence yarım gün gönder yemedi içmedi diyede telaş etme evet senin kadar üstelemezler yerse yer yemezse yemez diyolar ama şöyleki ruhsata gittiğim kreşlerde gördüğüm çocuklar birbirlerine bakarak nasıl yiyolardı şaşırdım hemde kendileri yiyolardı :KK1: bak seninde ruh sağlığın için hemde nartan için çok daha iyi olur eve de yakınmış alırsın evde öğle uykusu ohhh zaman sana kalır :KK34:
şebnemcimmm sende benim gibi ya hep ya hiç oldumu tam olacak dimi :KK1: yap tabi doğum günü cadılar bayramınızda eğlenceli geçer inşallah
derya sen nasılsın cnm bizde eymene aldık ama eşimle bana bişey yok kocamla aram mı nasıl oda şöyle akşam çok hastaydım boğazlarım acıyodu eymen muayene etti boğazımı öptü yavrummmmm çocuk anne gel anne kalk dedikçe içim gitti bende eşime çattım sen eskiden böyle değildin bana bişey oldumu üstüme titrerdin şimdi neyin var bile demiyosun vs vs saydırdım :KK1: gitti mutfağa sütlü kahve yapmış eymenede çikolatalı süt bir pakette bisküvi açmış eehhh 4 yılda buralara geriliyo bunada şükür :KK1:
bu sabahta diş hastanesinde 20 lik dişimi aldırdım birazdan ağrı başlar ama acayip susadım :KK50:

es yardimi konusunda ben sansliyim galiba. esim her konuda yardim eder cok sukur cocuk bakar ev isi yapar bana bakar ama keyfi isterse :))

canım bizim eczacıda tavsiye etmişti firmanın adını hatırlamıyom ama jelibon şeklinde bi kavonozdaydı hatta 22,5 du fiyatı demişti almayı bende düşünüyorum

jelibon seklinde vitaminlerde ve kapsul seklinde olan butun ilaclarda jelatin var kizlar dikkat edin.. burda bir arkadas kizina kullaniyor onun iceriginde gormustum..

selam kizlar gundz nete girdigim vakit herkes hemen hemen buradaydi hemen gecmise goz atayim da sohbete katilayim dedim ammaaaaa ne mumkun ya biri ya oburu
bir bagirti cagirti bakicimiz da yok iki hafta ananesi geldi ama yine hersey bana bakiyor sormayin halimi ne siz sorun ne ben soyleyeyim....

nartan bugun krese gitti iki saat kadar alisma sureci ben de orada bekledim iki saat aytes le bekledik iyi gibiydi kacip benim yanima gelmek istedi tabi siniftaki butun cocuklar
bakinca ilgilenince biraz kotu oldu cok ilgiden bunaldi ogretmen alip bahceye cikardi biraz oynadi orada sonra sevdigi aktivite vardi o da parmak boyasi pek nazik nazik parmak ucuyla boyar zaten oyle yapiyordu meyve veriyoruz dedikleri de bir iki beyaz uzum ondan da ne kadar yedi bilemiyorum bizim evde mutlaka bir elma biraz armut uzun muz vardir hosuma gitmedi sonra sarki soylediler nartan da uslu uslu oturup merakli gozlerle digerlerine bakti...... sonra ogle yemegi kuru fasulye pilavmis kuru fasulye degilde biraz pilav yemis...... ben almasam bu kadar yedikleriyle hemen uyutacaklar bilemiyorum ki daha sonra daha iyi yer mi? yedirmeye ugrasirlar mi? ben evde ugrasiyorum yemedigi zaman zorlamiyorum ama sirinlik falan bakiyorum caresine ingilizce dersleri var seramik var boyama resim sarki jimnastik iste 2-3 yas gurubu nartan in....

ben simdi sevdi mi sevmedi mi anlayamadim? iki saat birakmak istedigim ogluma yarim gun parasi alacaklar o da 350 bize 300 olurmus neden ki iki saat birakmak istiyorum olmuyormus burasi da tam evimin karsisi birsey olursa hemen kosma imkanim var hem arabayla birakip almam gerekmeyecek falan falan babasi olur yarim gun gitisn dese de ben yarin dusunmeye karar verdim nabzini olcerim biraz kendim de dusunurum bilemiyorum ne yapsam???

ingilizce dersleri var seramik var boyama resim sarki jimnastik iste 2-3 yas gurubu ... daha ne olsun tatlim ne guzel etkinlikler yapiyolar hic birakmasin hatta tam gun gitsin sende alisirsin zamanla simdi vicdan yapiyorsun tahmin ediyorum ama gercekten iyi oluyor mircani ilk gonderdigimde ayni duygulardaydim sneinle ama inan gercekten sonradan sende degisiklikleri fark ediceksin ki senin icin daha iyi olacak aytese daha cok vakit eyirirsin stresin azalircocuklara daha pozitif yaklasirsin yemek olayi uyku olayi hic takma bide onlari uyarirsin ter konusunda olur biter. ben ikisinide kisa kollu giydiriyorum cunku cok sicak oluyor kres

merhaba canlarım
grip öksürük dışında iyiyim çok şükür oğluşumda iyi gittikçe akıllanıyo
dün sonunda peppe dergisi aldım açıkçası hayal kırıklığı yaşadım beklentilerimin çok altında içindende 8 tanecik eşleştirme kartı çıktı o kadar bide 5 tl meraklı minik daha güzel bence hemde aktivitede çok çıkıyo içinden bide 3,5 tl
gamzecim çarşı akşamlarıda açık diye biliyorum öğleden sonra kesin bilgi veririm :)
meral eymende aynı çorap çıkarma huyu var ama kilotlu çorap giydiriyorum ayağınada viccodan aldığım ayakkabıları çorap gibiler başta mırın kırın ediyo sonra ayağında olduğunu bile unutuyo hem terletmedi ayakkabı hem altı silikon hareketini kısıtlamadı hemde parkede kayıp düşmelerimiz bitti :)
dün akşam irili ufaklı tam 9 bidon yeşil zeytin yaptım inş güzel olur anneme kardeşime bize eşe dostada 2 lt bidonlara hediyelik yaptım :) bu akşamda tülleri falan atayım makinaya yarında baklava yapmalıyım ki cuma akşamı arkadaşın oğlunun doğum günü var iş çok zaman yok :KK37:

merhaba canlarım
grip öksürük dışında iyiyim çok şükür oğluşumda iyi gittikçe akıllanıyo
dün sonunda peppe dergisi aldım açıkçası hayal kırıklığı yaşadım beklentilerimin çok altında içindende 8 tanecik eşleştirme kartı çıktı o kadar bide 5 tl meraklı minik daha güzel bence hemde aktivitede çok çıkıyo içinden bide 3,5 tl
gamzecim çarşı akşamlarıda açık diye biliyorum öğleden sonra kesin bilgi veririm :)
meral eymende aynı çorap çıkarma huyu var ama kilotlu çorap giydiriyorum ayağınada viccodan aldığım ayakkabıları çorap gibiler başta mırın kırın ediyo sonra ayağında olduğunu bile unutuyo hem terletmedi ayakkabı hem altı silikon hareketini kısıtlamadı hemde parkede kayıp düşmelerimiz bitti :)
dün akşam irili ufaklı tam 9 bidon yeşil zeytin yaptım inş güzel olur anneme kardeşime bize eşe dostada 2 lt bidonlara hediyelik yaptım :) bu akşamda tülleri falan atayım makinaya yarında baklava yapmalıyım ki cuma akşamı arkadaşın oğlunun doğum günü var iş çok zaman yok :KK37:

maşallah ne hamaratsın öyle arkdaşım. bir turşu kuramadım gitti ya ben. halbuki deniz de çok seviyo :KK43:((

maşallah ne hamaratsın öyle arkdaşım. bir turşu kuramadım gitti ya ben. halbuki deniz de çok seviyo :KK43:((

sorma ne hamarat ne hamarat :KK52: ben mutfakta vakit geçirmeyi severim bir nevi terapi gibi geliyo ama vakit yok işte
bu arada 10 dk sonra çıkıyorum aday memurluk bitti yemin törenimiz var hepimiz iki dirhem bir çekirdek tören elbiselerimizi giydik lacivert takım mavi gömlek kravat omutlarda göğüste apoletler sabah sabah herkes bana bakıyodu hafif mavide makyaj yaptım :KK1: ama en sinir bozucu yani herşeyde kabak gibi en öne bizi koyuyalar 2 bayanızya numunelik :KK47:

X