günaydın hanımlarr nartanın kreşi hayırlı olsun cnm inş. güzel olur benimde aklıma geliyor ama daha erken diyoum nasıl olsa evdeyim sosyalleşmesi için erken kreş gerekli bencepaylaşımı öğrenirler belki
çağanada geçmi´olsun cnm sen seneye mutlaka grip aşısı yaptır bu senede ister druna danış geç değil derse bigün evvel yaptır bizim mşallah dilimi ısırayım şimdilik süper
bu sbh çişini yaprken acıyor diyip geziyor anlamdım neden görünürde bişey yok bakalım devam ederse götürücem mecbur
nagihan bizim bu tarafa gelmişsin hangi diş hastanesine gidiyyorsun şevket yılmazın ordakinemi diğer yıldırımdakinemi kayınvalidemde saat 8 de şevket yılmazın ordaki diş hastanesine gitti dolguya
şevket yılmazın ordakine gittim dr süperdi Allah razı olsun anestezinin etkisi yeni geçiyo zonklamaya başladı bile geçen eymende aynı olmuştu anne acıy acıyo dedi sonuç idrar yolu enf geçirdi şükür şimdi iyi inşallah tuğkana bişey olmaz
deryacım geçti geçti oğluşum muayene ederde geçmez mi bu duygu bambaşka arada bunalsakta iyiki var bu sıpalar benim eşim iyidir deryacım ev işinde hastalıkta sağlıkta yardımcıdır gezdirir tozdurur vs vs yani 24 yaşında evlendim bir 24 sene daha beklesem böyle bir eş bulamam ama ailesiyle arada ters düşüyoruz onunda çaresi yok işte