kızlar burdaki saglık ocagı yatırıp ölcüyo boyunu ve cocuk durmuyo tahmini şu kadar diyo saglık ocagına götürüp boy ölctüren varmı
deryacım mustafada solak yemek yerken iki elinide kulanıyo onun dışında solak
slm canımm ohh iş miş ama gezdin geldin vallahi..
alyansını güle güle kullan canım bende alıcam ama sanırım ocakta alıcam daha çok var yanii..işlerin içinde şimdiden kolay gelsinn ..
huhuuuuhuuu selam kizlarr naberrrrr :)) kismen herkez burda ne guzel
huhuuuuhuuu selam kizlarr naberrrrr :)) kismen herkez burda ne guzel
aaa bu kasım bebeleri hep mi solak eymende öyle ama bu ara sağıda kullanmaya başladı topa vuruşu vs herşey sol :44:
slm kızlar mustafayada çağanada maşallah diyorum bende çarşıları gezdim geldim (iş sebebiyle) çarşı ana baba günü bütün kadınlar çarşıda :) alyansımı eşimin yoğun ısrarıyla değiştirdim el yapımı iki tarafı taşlı alyanslardan aldım kalın yıl dönümü hediyesiydiyasonra nişasta ve çam fıstığı aldım baklavalık bu hafta yapıcam akşamada yeşil zeytin kurucam yani işlerim yoğun
esinin dedeği gibi haftaya yani cumadan sonra pek giremem bayramdı,doğum günüydü vee annem kardeşim babam gelinimiz hepsi bana gelecek bu bayram bana ve eymene
çağanda aradada olsa iki elinide kullanıyo ama yapamıyo hemen herşeyi sol eliyle yapıyo bizde solak yok bende istemiyorum düzelmezmi yaa sinirden ağlıycam
ayy delirtcek bu derya beni uğraşma çocukla varsın solak olsun solaklar hem daha zeki hemde çoğumuzun yapamadığı beynin sağ lobunu çalıştırabilen insanlar hem dr diyorki solak olan bir çocuğa asla sağı kulllanması için baskı yapılmamalıymış tamam mı takma kafana herşeyi sal şu paşamı azıcık
tşk ederim cnm daha iyileri senin olsun inş
hoşgeldin süper sonik anne nasılsın bakalım ğaşalar nasıl
slm sebnemcim hoşgeldin nasılsın?evet kalabalığız ne güzelll
canım alyansın hayırlı olsun güle güle kullan....pek bi hamaratsın baklava zor iş ben hiç ugraşamam heleki cocukla asla. bügün hava güzeldi mustafayla bende carşıya cıktım ama dedigin gibi cok kalabalık ogluma bayramlık alacaktım erteledim yarın mustafayı eşime bırakıp cıkarım
hos buldum canlarimmmmm bende bebeleri krese attim okula gitcektim yanimda ne ehliyet ne canta var unutmusum eve geri geldim kaldim arabaya benzin alicam canta yok gerisin geriye geldim evin az ilersinde benzin bitti araba durdu ne sans ya allahtan uzakta durmadi :)) sizlerden ne haber boylar kilolar alinmis benim haberim yok daha bilmiyorum gerci esim gecen gun dr da tarttirdi 15 kilo cikti yok daha neler dedim adam iskelet gibi neresinde bu kilo mircan bile 17 kilo efenin neresi 15 dedim kesin bilmiyorum bi ara baktirayim bari
ben sol lob diye biliyordum ki beynin saga oranla zeki kismiymis :)) benimkiler sag ailede solak hic yok bizde bu arada alyansin hayirli olsun canim guzel gunlerde kullan bende hic yuzuk takamam esim takar banada vir vir eder tak sende diye ayy hic sevmem ki altini takiyi bende bi gariplik var yaw erkekmi olacakmisim neayy delirtcek bu derya beni uğraşma çocukla varsın solak olsun solaklar hem daha zeki hemde çoğumuzun yapamadığı beynin sağ lobunu çalıştırabilen insanlar hem dr diyorki solak olan bir çocuğa asla sağı kulllanması için baskı yapılmamalıymış tamam mı takma kafana herşeyi sal şu paşamı azıcık
kizlar dun beni gorecektiniz ay oldum gulmekten ne sakrabanliklar ne oyunlar yaptim arkadas bile sen valla delisin dedi simdi inandim dedi .. dun cadi sapkasi aldim bide opucuk yapan sadece burundan yarim bir yuz aldim kapilari arkadasada zorla bi tuylu goz maskesi aldirdim taktik cocuklar korsan oldu ama oyle tatli oldular ki gercekten bayirldim efe zaten gecenin adamiydi en cok ona seker verdiler.. kapiyi acan korkun aciyo zaten maskeler evler bile korku seklinde hazirlanmis hele bi ev vardi kapidan bahceye kadar bi yapmislarki ses efektleri kapida cadi cocuklara kollarini acmis cocuklar korktu gitmedi ben kosa kosa gittim kadina sarildim mucuk mucuk yapiyorum kadin oldu gulmekten bahceye gittik ama adim basi canavar cadi bahcede yasli bir kokos seker veriyo mersi madam mersi mosyo diye diye topladik efeye diyorum ki efe kapiyi acinda bon halowen de oglum oda diyoki booo haliiiii.. iki uc resim cekildik arkadasin makinesiyle yakinda koyarim buraya. sonrada esimin gittigi kafeye gittim oylece esim beni gorunce tanimadi ilk adamin aklina ne gelsinki oylece turklerin icine girecegim sonra yikildi gulmekten turklerde pek boyle yapmazlar ya burda amerikada almanyada belki yapiyorlardir da burda pek rabet gormuyor boyle seyler turklerin arasinda hele bide bayan olacak.. eh napalim serde dedlilik var bizde. ama cok eylendim valla ihtiyacim varmis stres attim derlerimi attim ama canimda cikti yuru yuru efeyi araba kaktir eve geldim zor attim kendimi yataga :)) seneye daha hazirlikli daha planli olucaz keske sizde olaydinizda yikardik ortaligi
sanssizlikmi ihmalmi tartisilir :)) kac gundur benzin alamiyorum unutuyorum en sonunda kaldik yolda :)))şansızlıklar olmuş ama sen üstesinden gelirsin canımm.efenin kilosu 15 mi yok canım sanmıyorum canım yaa
hos buldum esincigim valla solak olmasi ayri bi sans gibi geliyor bana dedigin gibi benim tanidigim solaklarda cok zeki farkli bakis acilari varşebnemcim hoş geldin ...kızlar solak olmasını ben hiç takmıyo aksine solaklar zeki olur cevremde de solak ve zeki olanını biliyorum
sanssizlikmi ihmalmi tartisilir :)) kac gundur benzin alamiyorum unutuyorum en sonunda kaldik yolda :)))
bugun bidonla tasicaz artik benzini efenin kilosunu bende inanmiyorum yaa cunku oyle olsa tombik bisi olur benimki siska :) kesin tarttirayimda belli olur boyu uzun olabilir cunku burda ondan bes alti ay buyuklerle ayni boyda.
hos buldum esincigim valla solak olmasi ayri bi sans gibi geliyor bana dedigin gibi benim tanidigim solaklarda cok zeki farkli bakis acilari var
kizlar dun beni gorecektiniz ay oldum gulmekten ne sakrabanliklar ne oyunlar yaptim arkadas bile sen valla delisin dedi simdi inandim dedi .. dun cadi sapkasi aldim bide opucuk yapan sadece burundan yarim bir yuz aldim kapilari arkadasada zorla bi tuylu goz maskesi aldirdim taktik cocuklar korsan oldu ama oyle tatli oldular ki gercekten bayirldim efe zaten gecenin adamiydi en cok ona seker verdiler.. kapiyi acan korkun aciyo zaten maskeler evler bile korku seklinde hazirlanmis hele bi ev vardi kapidan bahceye kadar bi yapmislarki ses efektleri kapida cadi cocuklara kollarini acmis cocuklar korktu gitmedi ben kosa kosa gittim kadina sarildim mucuk mucuk yapiyorum kadin oldu gulmekten bahceye gittik ama adim basi canavar cadi bahcede yasli bir kokos seker veriyo mersi madam mersi mosyo diye diye topladik efeye diyorum ki efe kapiyi acinda bon halowen de oglum oda diyoki booo haliiiii.. iki uc resim cekildik arkadasin makinesiyle yakinda koyarim buraya. sonrada esimin gittigi kafeye gittim oylece esim beni gorunce tanimadi ilk adamin aklina ne gelsinki oylece turklerin icine girecegim sonra yikildi gulmekten turklerde pek boyle yapmazlar ya burda amerikada almanyada belki yapiyorlardir da burda pek rabet gormuyor boyle seyler turklerin arasinda hele bide bayan olacak.. eh napalim serde dedlilik var bizde. ama cok eylendim valla ihtiyacim varmis stres attim derlerimi attim ama canimda cikti yuru yuru efeyi araba kaktir eve geldim zor attim kendimi yataga :)) seneye daha hazirlikli daha planli olucaz keske sizde olaydinizda yikardik ortaligi
sebnemcim sen anlattıkça benim hoşuma gitti çok eğlenmişsiniz çok iyi olmuş en kısa zamanda ekle fotolarıda bakalım canım türkiyedede olsa keşke ya çok hoşşş
turkiyede de oluyo ama oyle her yerde degil belli buyuk organizasyonlarda maskeli balo veya cadilar bayrami adi altinda ben hic katilmadim ama katilan giden arkadaslarim vardi .. tabi bu olay yabancilara has bir sey oldugu icin sokaklarda evlerde bayram esliginde kutlaniyo. millet nasil hazirlaniyo bi gorseniz evleri bahceleri dekor yaiyolar ama gercekten eylenceliymis :)