canım parmak boyası kırtasiyede vardır dimi çıkıp alayım bugün
meraklı minikte alayım
ben çok yetenekli değilim oyun geliştirme konusunda
ayyy babası burdada çok çalışıyo gelince yorgun oluyo anca biraz top oynuyolar oğlum kaleci alıyo falan ama garaj falan yapalım bizde
dilek hoşgeldın daha sık bekleriz,ozletme kendini:))
bende oyun konusunda çok yaratıcı değilim.anne bloglarından takıp edip,uygulamaya çalışıyorum.onların fikirlerinden esinlenip birseyler yapıyorum,kızlarla paylaşıyoruz bilgilerimizi oyle aman aman çok birsey yaptığımız yok ama arada değişiklık oluyor çocuklarada.
aktivitelerimiz.com diye birsite var 18+ etiketınce değişik çalışmalar var onlara bakabilirsin.
poyrazlıgunler.blogspot ve alminabeyaz.blogspot benim en çok yararlandiğin bloglar.
kızlar poyrazlı gunlerde monteseri seminer notları var.aktivite yaparken nelere dikkat edilmelı,aktivite sirasında çocukla iletişimimiz nasıl olmalı konusunda bilgiler var.konsantre olmuyor 5 dk sonra sıkılıyor diye duşunmeyın bu gayet normal 5 dk kalar farklı 2,3 çalışma oonlar için yeterlı.mertbir oyun hamuruyla uzun surelı oynuyor diğer aktarma çalışmaları,transfer gibi çalışmalarda 5 dk bile zar zor oynuyor.renklı minik toplar buldum ucuzluk pazarından 4 ana renk var hepsinden 4 tane farklı onlar yapılabilecek çok değişik şeyler var aklımda ama mert topları gorunce havaya atıyor.birde'yaşasın ,oley diye bağırıyor.parkede çıkarttığı ses hoşuna gidiyor galıba.sonuç olarak birsey yapamıyoruz
2,5 yaş sonrası daha verimlı çalışırız diye tahmin ediyorum..
tv konusunda bende artık çok katı değilim.yemeğini tv karşısında yıyordu zaten şimdi arada açıyorum duş alıyorumvs.pepeleri kaçırmıyoruz zaten uyumuyorsa..çok şeyde oğrendi televizyondan ozellıkle pepeden..