2009 Kasm Anneleri

merhaba nagihancım gerginsin bayağı bide o sesler seni iyice gergin yapıyodur ama bence değmiyo işte ben bunu çok iyi anladım boşver eşin yapsın sende eymenle bol bol vakit geçir zaten akşama kadar görüşemiyosunuz fırsat bu fırsat de..baklava ve sarmalardan bu tarafada gönder hamarat hatunn..şıkır şıkır giymekde adetmiş çok ilginç geldi bana ama iyiymiş

ayy alemsin şekerim yaa çok eğlendim okurken yazdıklarını.. ve düşündüm bi de görüşebilsek ne maceralar çıkardı diye...
cnm doğum gününüz kutlu olsun
iyi dileklerin için çok teşekkürler...
çocuk kısmısı yap dediğini yapmaz yapma dediğini yapar (annemin lafı)
cnmm anlıyorum ben seni ben de çok gıcığım bugün kocişe bak anlatıcam vbirazdan yoksa çatlıciiimmm...
baklava değil de şöbiyet yap kız daha kolay valla hem de daha havalı:))
istersen tarifini yazayım sana
ne istersen onu giy mesela bi kot giy üstüne şık bi bluz giy al sana şıkşıkıdık:)))
çocukla her gün gerçekten de süprizli ve yeni bir günmüş bunu insan zamanla anlıyor
babanın faydası yok
ben de bikaç ay öncesine kadar hiç tv açmıyordum ama artık az da olsa izliyor zaten açık da olsa bakmıyordu alışkanlık yok ya ama pepee ye bayılıyor kahverengi ayıcık ve sid bilim çocuğu nu izliyor diğerleri ilgisini çekmiyor:)
ben kzııyorum kızınca da kendimi tutamayı p ağlıyorum aslında bi tek kendimi yıpratıyorum
bence basit de olsa bi d.gnü yap bi pasta hazırla yaptırmasan bile iki mum dik taMAM İŞte..
kendine inan bence başarcaksın o kursu sen azimli bi hatunsun değil misin ki herşeyden önce iki yavrun var onları yetiştiriyorsun tamam işte elinden ne kurtulur?

herkese merhabaaa
doğumgünümüzü kutladık dün akşam
ben sabahtan başladım hazırlıklara, susamlı gevrek enfes oldu tavsiye ederim kızlar. ikramlar iyiydi. yetiştim de. ama çok yoruldum iki kez ev süpürdüm tarıktan temi,z kalmıyor ki mutfak hele kırıklar döükülüyor çocuğun da suçu yok aslında:) neyse akşamüstü oday ıda süsledik balonlar süsler filan eşim gitti annesigili aldı geldi pastamız çok güzeldi kocaman bir araba:) tarık çok sevindi mumlar ışık söndürme filan zaten onca balondan mutlu olmuştu yavrum, aslında ne kadar basit şeyelrden mutlu oluyorlar değil mi? ben tabii hep ayakta... hediyelrini açtı güzeldi amcasının kızıyla oynadılar misafirler 12 gibi gitti tarık da onalr gidince koltuğa yattı yavrum kendi kendine uyudu... ben de toparlayıp yattım size bakamadım maalesef.
sonuç: bence doğumgünü kutlanmalı. çocuklar mutlu oluyor maksat onların gönlü olsun.
sonra bugün eşim, bi arkadşaıyla prog yapmış az önce süslendi gitti sinir bastı beni, zira ne kadar hala yorgun da olsam haftada bir gün izni var, onu ailesiyle hadi kendimi de geçtm oğluyla geçirmesini isterdim ne o öyle bırak karını çocuğunu evde sen git arkdadaşınla gezmeye hiç sevmediğim davranışlar üstelik burası onun memleketi, yani bi dünya arkdşaı var ama ben yabancıyım benim bi tane bile arkdaşım yok ama intikamım çok acı olcak. en kısa zamanda yeter artık diyene kadar her pazar günümü programlıycam şimdi ben biliyorum bayramda da beni annesinin evinde bırakıp gezmeye gidicek ben bu tavrı sevmiyorum kızlar yaa, boğasım geliyor. zaten bi şeye yardımı yok benm hala bacaklarım sızlıyor beyfendi çıkmış arkdaşıyla geziyor. annem üzülmesin diye belli de edemiyorum sinirimi dün bana annem diyo ki siz ne çok kavga ediyosunuz artık çenemni tutucam annemin yanında kocam için değil annem için yapıcam bunu.
sonra onbeş tatilde ablamların yanına gidecektik yani eşim hep iki üç gün ayarlarım diyordu ben de çok uzak nası gitçez diyodum o da olsun uçakla gideriz diyordu bugün de diyor ki uçakla zor olcak aktarmalı olcak car curt onbeş tatil senin tatilin benim değilki diyor ya sinir oluyorum bi öyle bi böyle ben bi de dün ablama dedim gelcez diye nasıl sevindi ben de alır tarıkı giderim kalsın burda değerli arkadaşlarıyla gezsin ay çok bozuk sinirlerim bi gün var ya ben hep pazar gününe iş bırakmamaya çalışıyorum her şeyi kocamın tatili pazar diye ayarlıyorum niye bu kadar çabalıyorum o zmana ya salarım gitsin nasıl denk gelirse gelsin madem o tek başına bişeyler yapıyo bence eşler tk başlarına prog yapmaya başladılar mı iş kopmaya başlıyor sonra sen ben başlıyor beraber zaman geçirmek lazım ama bunu söylesem eşim der her akşam evdeyim ya evet evde ama yemek yeniyor eşim tarıktan önce koltukta uyuyup kalıyor neymiş yoruluyormuş bak bak bak ben sanki yorulmuyorum bütün gün ayaktayım boğazım ayaklarım sinirlerim mahvıoluyor gene de eve gelince yavrumla oynuyorum gece hala kaç kez kalkıyorum hiç yorulmuyorum makineyim ya ben! burda ne kadar yalnız olduğumu biliyor oysa, konuşacak dertleşecek bi siz varsınız buna bile laf söylüyor ama ben yapacağımı biliyorum unutmuycam bunları biriktikçe büyüyor çünkü.

merhaba şekercim doğumgünü güzel geçmiş ama eşin seni biraz kızdırmış sana çok hak veriyorum ben evli olupta 1 gün izni olan eşlerin izin günlerini eşiyle ve çocuğuyla geçirme taraftarıyım ki biz öyle yapıyoruz benim eşimde özel sektörde her akşam geç gelir geldiğinde çağan uyuyo olur bizde bi yemek yiyip yatarız çünkü 11 den önce gelmez bizde her hafta izni beraber geçiriyoruz evde de dışardada yapılacak bi iş olsa izin günü yaparız ve beraber yaparız bu evlendiğimden bu yana hep böyle oldu ve 3,5 yıllık evliyim daha bi izin günündede demediki ben arkadaslarımla buluşcam diye evet arkadaslarla buluşuruz ama beraber gideriz oda bende tek gitmeyiz ve belki bundan sıkılanlar olabilir ama ben bunu çok seviyorum eşimle vakit geçirmeyi seviyorum giyim alışverişi dışında çok uyumluyuzdur gezme konusundada ..
sende eşinle oturup konussan canım kavga bişeyi çözmüyo aslında dahada beter yapıyo ama inş düzelir herşey yoluna girer canım sıkma canını

mert yakisiklisi dogum gunun kutlu olsun canim... veee bu kutlama da cok hosuna gitmis masallah sana... anneye de masallah ne guzel hazirliklar yapmis....

tariga da mutlu yillar ama erken kutlamissin sen nartan la yani gundu ben aytes in ticker ini yapinca nartan a senin ticker dan bakiyordum ne kadarlik oldu diye...

deryacigim perdeleri dde gule gule kullanin canim nartan a da cilek mobilya dan baby safari aldik ya biz bayildik perdesi sifonyeri yatagi halisi lambasi ama nartan hic ilgilenmedi hatta aytes bir bagiriyor canimiz sikildi once ama simdi pek fazla olmasa da yatiyor itiraz etmiyor... cocuklar fazla degisiklikten hoslanmazlarmis o gicirdayan park yatagini cok seviyordu halbuki... ama zaten yakinda nartan a baska yatak aytes e de baby safariyi verecegiz ona da alisamayacak bir sure cagan da yavas yavas odasini sever ilgilenir canim hevesini kirma anlayabilseydi cok sevinirdi zaten.... sen oyle hanim hanimcik giyinince kocninda hosuna gitmis ne guzel bu aralar zaman geciriyorsunuz ya bak araniz da iyi masallahhhh....

nagihancigim o sesler seni germis olmali oyle gurultu beni de cok gerer birseyim yoksa bile baya gergin olurum ama eymen uyansin annesine bir sarilsin hicbirseycigi kalmaz... bence ufak tefek birseyler al iyi gelir bosver oyle ince hesaplari mutlu anne mutlu cocuk ve mutlu koca demekkkkk...

sağol canım sizde güle güle kullanın mobilyalarınızı alışırlar elbet daha küçükler..ayy evet canım eşim zaten çok sever değişikliği veee çok şükür aramız gayet iyigüzelde vakit geçiriyoruz bugünde benim ortaokuldan arkadasım eşiyle gelecekler bişey yapamadım sadece elmalı tart yaptım,mısır patlatırım beyaz leblebi bisküvi çeşitleride var çaya gelecekler zaten ..

meral ve sen yazinca cok ozendim d.gunu isine.. pek ugrasasim yoktu ama oyle guzel anlatmissiniz ki cocuklarin mutlulugu beni costurdu.. bugunde esime diyordum bi ara 50$ harcligim vardi noldu uctu gitti artik almiyorum diye soyleniyordum oda kredi kartini ortak yaptirdim ya benden cok harciyorsun demezmi sanki sahsima harciyorum evin masrafi ben sahsim icin istiyroum ve artik alicam bu ay oglusuma pasta alicam paramla dedim guldu. zaman kisitli oldugu icin kendim yapmaya cesaret edemiyorum pratigim yok fazla o yuzden bu seferlik alayimda seneye yaparim insallah kendim hem hala pastacilik hayalim var :))

su siralar herkezde bi es gicikligi var galiba :)) allah sonumuzu hayir etsin zor bir donem geciriyorsunuz bence fazla ustune gitme sonucta uzulen yipranan en cok bayanlar oluyo herifler gene borusunu otturuyo bildigini yapiyo. bende ilk zamanlar cok kizardim hele kanadaya ilk geldim tanidigim konusacagim kimse yok ailem yok bir tek mircan vardi efede yeni dogmustu cildirmadigim icin cok sansliyim. ama kendimi cocuklara verdim esim istedigi saatte giiyor istedigi satte geliyor kafasina gore takiliyo kavga dovus cozum olmadi ben yiprandim cocuklar yiprandi bende saldim cayira mevlam kayira dedim :)) eh adam senelercebildigini okumus tek basina hangi cilgin zincir vuracakmis sasrim der misali ki bende oyleyim pek sIkIligi sevmem bana karisilsin sevmem zamana biraktim simdi duzene girdik cok sukur. anladimki bazen biz bayanlar erkeklerden fazla seyler bekliyoruz olmayincada takip stres yapip onlardan uzaklasiyoruz hic bos yere kendini uzme 15 tatilde gelmiyosa gelmesin sen al cocugunu git keyfine bak ben bir ay annemin yaninda kaldim iyi gelmisti oda yanliz kaldigi icin cok bunalmis yoklugumuzu anlamis kiymetimizi bilmisti insallah sneinkide kiymetinizi anlar.

doğumgünü bizbizeydi yani 15 kişilikti pasta ama fazla geldi yarısı duruyor daha dolapta.
evet ya ben de öyle düşünüyorum zaten bi gün yaa ben her işimi o güne kadar bitiriyorum o da azcık dikkat etsin 6 yıldır evliyiz biz pek yapmıyor böyle ama ben gene de hoşlanmıyorum zaten memleketine geldik her gelişimizde arkadaşlarımla buluşcam krizi çıkıyordu artık daha sık yaşarız bu krizleri heralde. bi de buluştuğu arkadaşı da evli, eşiyle de arası bi iyi bi kötü... sinir oluyorum ya. ben de ya eşli buluşulsun ya da tek diyorum ama anlatamıyorum o zaman ben de en kısa zamanda kurucam arkadaşlıklarımı buluşucam her hafta saatlerce onu yalnız bırakıp gezicem gıcıklık deil mi bol bol da alışveriş yapıcam madem çalışmam lazım madem para kazanmam lazım belki kazandığımdan çok harcarsam anlar kıymetimi ben bi kuru para harcamıyorum ya cüzdanımda para bile olmuyor gene de herif böyle.
geldi eve işte konuşmdaım hiç neden pas vermiyormuşum biliyor huyumu inadına yapıyor böyle. yemk yendi hiç konuşmuyoruz biliyorum ben konuşmasam bir iki hafta sürer bu küslük bi de bana dert olur sonra. bıktım artık var ya bi avukata denk gelsem boşayıp giderim bu herifi. bu ne ya? bekarlık sultanlık!
evet cnm cuma günü bayram tatili başlıyor annemler çarşamba gecesi gidcekler memlekete perş benm işim yok cuma da eşimin ablasına götürcem çocuğu gene, o bakacak işte bi gün idare edicek o gün azcık zor olcak ama napalım bi gün işte...
güle güle kullansın nartan yeni yatağını. alışır canım ya bazen çocuklar öyle davranıyor beğeniyor alıyoruz ama sonra eve gelince yüzüne bile bakmıyor:)
kk da bi topik var cnm ben ordan çok tarif alıyorum ne yapsam güzel oluyor ben de dün yaptıklarımın bi kısmını ilk kez denemiştim hehe:))) bence yap güzelim ya nolcak ben pasta alamasaydım hazır pastabanları süsleyip gene kutlucaktım
ben de istiyorum mutfak işi yapmayı çünkü dün fark ettim ki ben mutfakta çok mutluyum sınıfta aynı şekilde değil sanırım yanlış meslek seçmişim dicem ama branşım ıda çok sevyorum nasıl bir çelişkidir bu bilmiyorum
sorma cnm bi gıcık ki anlatamam sen bırakmışsın ben nası bırakıcam biz ikide bir il değiştiriyoruz bi yerde arkdş ediniyorum hoooop başka bi yereee... valla ben gidicem de uzak ablam ya 14 saat filan sürüyo otobüsle uçakla da beceremem ki amaan boşverin benm iş çözümsüz her zaman böyle oluyor düşüncesiz işte..

ahhh canim ya cok bunalmissin sen dun cok yoruldun tabi pastalardi temizlikti misafir agirla derken sen de gerilmissin bu aksam dinlen kendini iyi hissedersin eminim.... canim o hangi topik tarif var demissin ya cok vaktim oluyor ya olursa bakarim tariflere cok guzel seyler yapmissin ellerine saglik hamarat seni... tarik ta cok sansli valla nartan im napsin bir lorlu kurabiye bir de kek yapiyor annesi simdilik ama sizden esinlenip belki ben de birseyler yaparim haaa ne dersiniz veee bu ise en cok ta kocam sevinir bayilir tatliya ama kendinden onde giden bir gobegi varrr yesin de daha da gobekli olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...rifleri-puf-noktalari-paylasalim-resimli.html
link bu cnm inşallah sende açılır:)
burda hep denenmiş tarifler var cnm:))) ben evdeyken hep burdan bakarak çok şey denedim
sorma ya felaket durumdayım ortam şu anda çok gergin salondayız:) annemle kocam tv izliyor ben de internette takılıyorum bi kelime konuşmuyo kimse...
bak susamlı gevrekler süper oldu herkes hazırmı bunlar dedi:))) ben de sevdim...

meraba kızlar dilmuh ben
ya ben size bişey sorcam oğlum sürekli caillou izlemek istiyo izliyoda ben istemiyorum bu kadar izlemesini nasıl oyalasam şöyle güzel eğitici zevkli oyunlar söyleyin bana
bide emzirmeden kesiyorum çok sinirli gergin herşeyine tamam diyorum sinirlendiğinde sakinleşmesi için çabalıyorum ama çok yoruldum başetmek zor geliyo bazen
gerginim son günlerde

günaydın hanımlarrr çağan yine grip olmuş burnu akıyo boğazları yine sanırım yutkunmakta zorlanıyo bugün bi dra göstericem oda kesin antiniyotik yaazıcak ama bayağı kötü geceleri uyuyamıyo

günaydın arkadaşlar... çağana geçmiş olsun deracım. deniz de hasta. öksürük var. gecede pek uyuyamadı. neresi ağrıyor bilemiyorumda

dilmuh naber canım nasılsın?
neden uğramıyorsun ya. yiğit di dimi senin oğluşun adı. benim oğlum un da hiiç tv ile işi yok. varsa yoksa oyun.
BİZ MESELA SULUBOYA KURUBOYA ÇALIŞMALARIMIZ VAR. lego oynuyoruz. cd kutusuna cd dolduruyoruz. nebilim oyalansın diye herşeyi değerlendirmeye çalışıyoz canım...

slm dilmuh hoşgeldin nerelerdesin sen istanbula taşındın uğramaz oldun :)
sütten kesme için Allah kolaylık versin oyun konusunda da eymene bimden 108 parça lego aldım haftasonu epey oyaladı tesadüf açarsam bir daha değiştirtmiyor çocuk kanalı ama açmazsam diğer kanallarla pek işi olmuyo aktivitede çok denedim ama çabuk sıkılan bir oğlum var yağızı öp benim için

günaydın güzel anneler
şekerciğim boşver sal gitsin diyorum ama bende yapamıyorum dün akşama kadar aşağıda iş yaptı eve çıktı duş aldı sonra berbere gitti tammm 2 saat sonra geldi tabi saat oldu 8 bende açtım ağzımı senin bu berberin nasıl berber ben bile kesim boya cart curt bir dünya iş yaptırıyorum bu kadar kalmıyorum diye dedim senden şüpheleniyorum başladı gülmeye gözüm üstünde ayağını denk al dedim aaaa adam mest kıskandığımı fark ettiya
deryacım yeni odanızı perdelerinizi güle güle kullanın
nurancım nartan paşamda güle güle kullansın tabi sende cicilerini :)
şebnem mutlaka kutla bacım çok sevinir bıdıklar
gamze gelemedim şekerim waffle nasıldı
meral,darksea,esin,bircan,zeynep ve unuttuklarım sizler nasılsınız

sağol canım iyiyim. oğlum hasta biraz. aklım evde kaldı

sağol canım iyiyim. oğlum hasta biraz. aklım evde kaldı

geçmiş olsun cnm ya havalar çok değişken çocuklar çabuk etkileniyo ben normalde vitamin vermem ama kış başlayalı seven seas ve minadex kullanmaya başladık galiba işe yarıyo
benimde işim çok market alışverişi yapmam lazım çarşıya çıkmam lazım ama zaman yok zaten gıdaya acayip zam gelmiş fark ettiniz mi

günaydın arkidişlerim cuma günü kovulmadım :)) hatta patronumuz erken gönderdi eve çok şükür.. yawrumun öksürüğü azalmaya başladı sanki şimdide siyah turbun içine bal koydum akan suyu içiriyorum sanki etki etti ama daha dün başladım bakalım ne olacak iki akşam sarımsaklı yoğurt verdim ben bile zor sevdim bebemi kokusu geçmek bilmedi :))
2 yaşında hepatit a aşısı yapılıyormuş özel aşı bildiğim kadarıyla onun için bir tahlil yapılması gerekiyormuş yengemiz klinikte çalışıyo oğuz'a yaptırdık hepatit b aşısı tutmuş ama hepatit a' yı yaptırabilirmişiz.. önümüzdeki hafta oğuzun doğum günü ayın 8 i ne yapacağımı bilemiyorum kafam çok karışık kreşte arkadaşlarıyla yapayım diyordum ama bayrama denk geliyor.. sizlerin planları nedir nasıl yapacaksınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…