2009 Kasm Anneleri

evet nagihancım bu dizayn edilmiş şeklı çok çok farklı şeyler yapmışlar.eskilerden kartanesinin blogu var orda gordum bende farklı farklı yapmış anneler.

içine sinmeyecekse arabalı yatak konuşsanız kayınvalıdenlerle de istediğin bir seyı alsalar..

valla cnm ben onları ikna etsem bile çocuk taktı 40gün söylersen böyle olur :KK47:
o yatak çok ideal cnm bide senin elinde harika olur eminim yanınada bir komidin birde gardorab ohh miss duvarlar perdeler sen halledersin ya :KK16:

selam kızlar;
kızlar nedir bu ya ust uste kotu haberler ülkemden.once şehıt haberleri,sonra tem'dekı trafik teroru şimdide deprem:KK43:(allahım; sabır guç kuvvet versin...

giysilerdeki bendenlere bende takığım,her markanın farklı galıba.lcw 2 yaşlar ustler tam geliyor.hatta kış sonuna kalmadan kuçulur.başka bir markanın ustleri var ablam almış 3yaş bedenleri,boyu tam kolları uzun geliyor bir kere kıvırıpta giydiriyorum.lcw altlarıda ayrı bir alem 2 yaş grubuyla,2-3 yaş grubu arasında hiç fark yok aynılar.merte buyuk gelıyor bunlar allahtan aldığım altların çoğunun paçasında manşet varda dokumlu dokumlu giyiyor.

şekercik mert'in doğum gunu cumartesi aynı gun kutlayacağız sizinle.menun guzel olmuş daha ne olsun...

nagihancım aman alsınlar boşver canım, ama kendi evlerine koymak istemeleri çok saçmaymış.

deryacım biranda alışması zor tabi ayrı odaya daha kuçukken ayırsaydık daha kolay olurdu.anlattığın kadarıyla çok guzel olmuş odanız.gule gule kullanın.o masa sandalye benimde çok hoşuma gidiyor ama bana masanın alanı kuçuk gibi geldi.benim ikea sehbam vardı dikdortgen basit hafif birsey onu kullanıyoruz mertle aktivitelerde,birde plastık sandalye aldık.bende yatak konusunda kararımı değiştirdim,bazadan vazgeçtım.ikeada kura yatak var ust ranza altı oyun alanı.ilk başta ters kuruyorsun yatak altta kalıyor guvenlık açısından sonra çocuk buyuğunca ranzaya çeviriyorsun onu alacağım bahara doğru.bakın şoyle birsey http://4.bp.blogspot.com/-iZjK-KmXYkg/TXWisgWui8I/AAAAAAAANSU/e1aBJCPiTho/s640/101_0262.JPG

sağol meralcim tam benim istediğim gibi olmasada odası genel olarak güzel oldu perdesi kaldı onada çarşamba eşim izinli o zaman bakıcam annemlerin orda aslında ama annem bu aralar çok müsait deği kiracı çıkıyo onunla uğraşıyor yeni kiracı bulmaya bide kredi çekiyo bankaya gidip geliyo yoksa bugün gidip perdeyide verecektim diktirmeye..canım o yatak bizimde çok hoşumuza gitti ama çağan için biraz tehlikeli olduğunu düşündük eşimle o yatağa bayıldık hatta eşim onu düşündü biara ama ilerde inş..sandalye bende alıcam canım
evet meralcim ya bu nedir bu kadar kötü olaylar üst üste geliyo kıyamet yaklaşıyo sanırım

nagişim sıkma canını annemlerde bazen idyolar onu hatta eşimde söyledi ama ben arabalı yatak konusunda senin gibi düşünüyorum bi kaç sene kullanıp genç odası isteyecekler bende onun için şimdilik beklemeye aldım ama keşke eymenin yanında bu konuyu konusmasalardıda fikri ilk başta sizinle paylaşıp daha sonra eymen duysaydı çocuk laftan ne anlar tabikide tutturur arabalı yatak diye hey yarabbim ya niye böyle yaparlarki ilerisini düşünmeden

slm kızlar nasılsınız ben cok yorgunum bugun biraz temizlik yaptım okadar canım hiç birşey istemiyor mustafa cok yaramaz oldu beni öldürüyo uyku düzeni bozuldu bu saat oldu uyutamadım gece 12 den önce uyumuyo sürekli cizgi filim izlemek istiyor beni cok yordu bunaltı yok bırakabilecek kimse kendime zaman ayırıyım kızlar ben bu cocun uykusunu nasıl düzenleyebilirim?

slm kızlar nasılsınız ben cok yorgunum bugun biraz temizlik yaptım okadar canım hiç birşey istemiyor mustafa cok yaramaz oldu beni öldürüyo uyku düzeni bozuldu bu saat oldu uyutamadım gece 12 den önce uyumuyo sürekli cizgi filim izlemek istiyor beni cok yordu bunaltı yok bırakabilecek kimse kendime zaman ayırıyım kızlar ben bu cocun uykusunu nasıl düzenleyebilirim?

slm esincim ben çağanı akşam geç yatsada sabah erken kaldırıyorumki öğlen uykusuna yatırayım diye çok işe yarıyo gece uykusunu alamadığı için öğlen uykusuna yatıyo düzene giriyo ama akşam 10 dan önce yatıramıyorum tabiki.. belliki mustafa seni çok bunaltmış onu uyuttukça kendine vakit ayır canım çok iyi geliyo o uyanıncada yemek,iş yapabildiğin kadarını yaparsın

slm esincim ben çağanı akşam geç yatsada sabah erken kaldırıyorumki öğlen uykusuna yatırayım diye çok işe yarıyo gece uykusunu alamadığı için öğlen uykusuna yatıyo düzene giriyo ama akşam 10 dan önce yatıramıyorum tabiki.. belliki mustafa seni çok bunaltmış onu uyuttukça kendine vakit ayır canım çok iyi geliyo o uyanıncada yemek,iş yapabildiğin kadarını yaparsın

canım sabah en gec 9 da kalkıyo mustafada en gec 10 uyurdu bi haftadır düzeni bozuldu nedenini anlayamadım bide bizim emzik sevdamız var bıraktırmak istiyorum ama aşırı düştü ne yapacam bilmiorum

slm kızlar nasılsınız.. ben kardeşimin nişanı için anneme geldim bugünde kızıma mevlüt yaptık çok yoruldum duru ve cemre durmuyolar sabahtan beri nazarlandılarmı anlamadm acayip bunaldım duru kucağımda şimdi..aslında sabahtan beri moralim bozuk sabah haberleri seyrederken hatayda beraber öğrettmenlik yaptığımız arkadaşımız vardı samimiydik vana atanmış o çökmüş binayı gösteriolarya orada ağlıyodu 4 aylık bebeğim ve karım içerde diye görünce şok oldum şimdi baktım haberlere kurtulamamışlar çok üzüldük ve kimse yok yanında ailesi gitmemiş galiba çok canımız sıkkın allahım yardım etsin aklı muhafaza etmek ne kadar zor

merhaba güzel anneler :KK16:
bende temmuz 2011 annelerindenim :KK34: size dilmuh diye bi arkadas vardı onu sorucaktım oda van.daydı eşi polis benimde polis polis eşleri topiginde tanısmıştık hatta bi arada telefondan görüştük tabi benim hamilelik ve dogum araya grince saglık problemlerim oldu görüşemedim dün aradım hemen numara kullanılmamaktadır dio acıkcası cok merak ediyorum cünkü van merkezdeydiler sonra ilçesine cıkmıştı tayinleri ercişmiydi die düşünüom ama hatırlayamıom yok mu görüşen biri burdan acaba şimdiden cevabınız için çok tesekkür ederim..umarım iyidir dilek ve yagız... :KK5:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız.. ben kardeşimin nişanı için anneme geldim bugünde kızıma mevlüt yaptık çok yoruldum duru ve cemre durmuyolar sabahtan beri nazarlandılarmı anlamadm acayip bunaldım duru kucağımda şimdi..aslında sabahtan beri moralim bozuk sabah haberleri seyrederken hatayda beraber öğrettmenlik yaptığımız arkadaşımız vardı samimiydik vana atanmış o çökmüş binayı gösteriolarya orada ağlıyodu 4 aylık bebeğim ve karım içerde diye görünce şok oldum şimdi baktım haberlere kurtulamamışlar çok üzüldük ve kimse yok yanında ailesi gitmemiş galiba çok canımız sıkkın allahım yardım etsin aklı muhafaza etmek ne kadar zor

slm zeynepcim ilk önce arkadasına çok üzüldüm canım rabbim sabır,güç kuvvet versin..çok zor bi durum .nişanınız hayırlı olsun,mevlütünüzüde ALLAH kabul etsin canım.nazara çok inanırım nazar değimiş olabilir bol bol oku canım.

merhaba güzel anneler :KK16:
bende temmuz 2011 annelerindenim :KK34: size dilmuh diye bi arkadas vardı onu sorucaktım oda van.daydı eşi polis benimde polis polis eşleri topiginde tanısmıştık hatta bi arada telefondan görüştük tabi benim hamilelik ve dogum araya grince saglık problemlerim oldu görüşemedim dün aradım hemen numara kullanılmamaktadır dio acıkcası cok merak ediyorum cünkü van merkezdeydiler sonra ilçesine cıkmıştı tayinleri ercişmiydi die düşünüom ama hatırlayamıom yok mu görüşen biri burdan acaba şimdiden cevabınız için çok tesekkür ederim..umarım iyidir dilek ve yagız... :KK5:

canım merak etme dilmuh ve yağız iyiler.yazın onların tahini istanbula çıktı ordalar şimdi...

of ne zor , allah sabır versin:KK43:(((enkazın başında beklerken kı haberleri gormuştum bende arkadaşının,yureğim parçalanmıştı:KK43:

mevlut işini halletmişiniz,allah kabull etsin zeynep'cim.

çağan uyudu bakalım bu gece nasıl geçecek inş dün geceki gibi olmaz çünkü regl olucam sanırım belim çok ağrıyorrr

canım 80-86 cm 12-18 aylık bebekler için ben 2 yaş grubu alıyorum o bile bazen küçük geliyor bu sefer hep 2 yaş aldım ama 1-2 ay ancak giyebilir diye düşündüğüm için halbuki tam cuk diye oturmuştu 2-3 yaş grubu aldım oda biraz büyük tam içime sinmedi ama giydirmiş bulundum .canım aile içinde yapacaksanız bu menü yeter bence ama yok bi kaç çeşit daha yapayım dersen sen bilirsin annen yanındaya yardımcı olur sana.
ay tam aradalar dimi canım gıcık oluyorum yaaa
saol cnm inş yeter bugün susamlı gevrek de mi yapsam dedim ya da pastayı edve mi yapsam dedim beceririm heralde annem de k.valdenler gelcek hazır alın dedi ama pasta arabalı ya bizimki çok düşkün arabalara kestirmez de şimdi haaa :21:
alışveriş yapan anneler çocuklar iyi günlerde giysin cicilerini deryacım odanız hayırlı olsun bizde eymene oda alıcaz yani babannesi ve dedesi alacak doğum günü hediyesi arabalı kombinasyon alınacak şimdilik bakıyoruz en uygun fiyatlı olanı alsınlar diye uğraşıyorum aslında ben hiç istemiyorum ama taktılar eşimde dün kızdı bu çocuk bu kadar ısrarcı değil siz yapıyosunuz aklına sokuyosunuz oda ne olduğunu bilmeden kafasına koyuyo diye çoookkk haklı cnm kocam söylüyoda Aallah'tan :KK1:
oy oy oy biz de o arabalı yatağa hastayız eşimle oğlan da internette gördü ama fiyatları çok uçuk bi de çok az kullanacak değmez mi ki diyoruz şimdi bizim büyüyen beşiğimiz var genç odası da oluyor ya onu mu kullansak diyoruz kardeşi olursa belki arabalı yatak alırız kardeşi de tarıkın beşiğinde yatar diyoruz. ama sanki çocuk odası için erken eşinle konuş bence bu durumları anlat da engel olun başka bişey alsınalr ya da daha iyisi çocuğun adına bankaya yatırsınlar o parayı:)
sağol canım biz bişey almadık oda takımı için daha erken olduğu düşünüyorum biraz daha büyüsün genç odası gibi olmayı planlıyoruz şimdilik beşiğini koyduk kendimiz raf yaptık,avize aldık,gece lambası yaptık ,figürlü askı aldık çadır alıcaz oynaması için bide şu ikeadaki masa ve sandalyeyi çok beğenmedi eğer pahalı diye düşünmezsem ondan alıcam şimdilik yeter daha alışacakmı bakalım ama bişey itiraf edeyim dün eşimde bende çok kötü olduk bi ara dayanamadık ve bugün beşiği geri yatak odamıza götürmeyi bile düşündük yani..çokz zorlandıkk..şimdiden sizin odanızda hayırlı olsun canım
valla bizim bi tek beşiği var bide oyuncakları bi de kendimize aldığımız gardrop var yerde de bi sünger bi de sehpa tamam işte...
çadır bizde istiyoruz ama kipaya baktık bi ara vardı şimdi yok pepeeliler çıkacakmış onu bekliyoruz bakalım inş fiyatlar çok uçuk olmaz
bizde ilk gece çok zorlanmıştık daha doğrusu ben:) tarık zırt pırt uyanıyordu en son oturdum ağladım oğlumu istiyorum ben diye eşim gayet sert hayır odaısnda yatacak alışacak dedi bende gaddar deyip sırtımı dönüp uyudum:) ama sonunda alıştı...
afyet bal şeker olsun ohhh miss bidünya şey ya yeter cnm -endi kendinizeymişsiniz madem yeterli bence yenmiyor zaten tarık iigünlerde giysin cicilerini benim bildiğim boydur dimi 80-86 ama dediğiniz gibi saçmalığın daniskası bu bedenler şimdi bende 92 alıyorum tuğkan93 cm büyük gelende oluyıor tabi küçük gelende markaya göre değişiyor sanırım wenice mesela tulum aldım bu yaz 92 çuval gibi ydi ca genelde güsel uyar biçok marka değişiyor
nagihan cnm birileri yine keyfini kaçırmış boşver cnm ya ölümlü dünya ama benimde fikrim oğluşlara mümkünse uzak bir yerden ev ayarlamak bizler gibi altlı üstlü innş. olmayız çok istiyorum uzak olsunlar huzurlu olsunlar özleyelim mümkünse
şu habrtürkün bugün bşlıyor hikaye okuyan calıosu biz başladık hanımlar başlayan varmı benimki calıo hastası inş. güsel bişeydir de değer
saol cnm wenice cidden uymuyor geçen yıl aldıklaırmızı daha anca giycek lcwde de altlar saçma sapan.
calio bizimki sevmiyo pek pepee hastasıyız biz:)
valla gamzecim kesinlikle aynı fikirdeyim 2 sokak ötemde olsun komşum olsun Allah nasip ederse paşama uzaktan ev alıcam haftada 1 gelseler yeter arada ararlarsada memnun olurum :KK1:
ahh deryacım ahhh bende istemiyorum oda zaten bir oturma odam var onu bozmam gerekiyo ee benim annemler gelince orda yatıyo şimdi nasıl olacak bilmiyorum çocuğunda kafasına girdiler arabalı yatak diyo başka bişey demiyo bizde ona kızıyoruz ya bide neymiş alt kata kendi evlerine koyacaklarmış hayatta olmaz dedim öyleyse almayın ben akşamları yanımda iaterim çocuğumu zaten günde 8 saat kaybım var kendi evini bilsin değil mi ama
inş cnm gönlüne göre bi ev alırsın en kısa zamanda... bence siz çocuğu bi şekilde avutun yani arabalı nevresim alın başka bişey alın ne bileyim çadır alın filan avutun unutturun yatağı... bozma hiç odanı ya. ne gerek var. ben de çocuğuma oda yapmadım kendi evimde yapıcam mis gibi. şimd i idare etsin
yok artık daha nelerrr saçmalamasınlar ya ben 5 dk fazla göriyim diye çıldırıyorum çocuğumu o kadın uzakta dursun oğlundan madem niye aynı apartmanda oturuyor altlı üstlü o kendi oğlundan bak kaç yaşıan gelmiş ayrılamamış bıraksın senin oğlunu sana alla allaaaaaaaa
selam kızlar;
kızlar nedir bu ya ust uste kotu haberler ülkemden.once şehıt haberleri,sonra tem'dekı trafik teroru şimdide deprem:KK43:(allahım; sabır guç kuvvet versin...

giysilerdeki bendenlere bende takığım,her markanın farklı galıba.lcw 2 yaşlar ustler tam geliyor.hatta kış sonuna kalmadan kuçulur.başka bir markanın ustleri var ablam almış 3yaş bedenleri,boyu tam kolları uzun geliyor bir kere kıvırıpta giydiriyorum.lcw altlarıda ayrı bir alem 2 yaş grubuyla,2-3 yaş grubu arasında hiç fark yok aynılar.merte buyuk gelıyor bunlar allahtan aldığım altların çoğunun paçasında manşet varda dokumlu dokumlu giyiyor.

şekercik mert'in doğum gunu cumartesi aynı gun kutlayacağız sizinle.menun guzel olmuş daha ne olsun...

nagihancım aman alsınlar boşver canım, ama kendi evlerine koymak istemeleri çok saçmaymış.

deryacım biranda alışması zor tabi ayrı odaya daha kuçukken ayırsaydık daha kolay olurdu.anlattığın kadarıyla çok guzel olmuş odanız.gule gule kullanın.o masa sandalye benimde çok hoşuma gidiyor ama bana masanın alanı kuçuk gibi geldi.benim ikea sehbam vardı dikdortgen basit hafif birsey onu kullanıyoruz mertle aktivitelerde,birde plastık sandalye aldık.bende yatak konusunda kararımı değiştirdim,bazadan vazgeçtım.ikeada kura yatak var ust ranza altı oyun alanı.ilk başta ters kuruyorsun yatak altta kalıyor guvenlık açısından sonra çocuk buyuğunca ranzaya çeviriyorsun onu alacağım bahara doğru.bakın şoyle birsey http://4.bp.blogspot.com/-iZjK-KmXYkg/TXWisgWui8I/AAAAAAAANSU/e1aBJCPiTho/s640/101_0262.JPG
haklısın cnm ya gıcık bu markalar alıyorum ama olurmu olmaz mı belli değil...
aaa ne güzel aynı güne denk geliyor hee:) süper... sen nasıl yapıcan
slm cnm uyku için bence melisa çayı içir belki uykusunu getirir ıhlamur içir filan bide dr a sor.
ilgisini tv dışında bişeye çekmen lazım bi kaç gün tv açmayın bakalım nolcak ışığı kapatın uyku saatinde mesela biizmki de bazen uyumak istemiyor o zaman babası ya da ben alıp yatak odasına gidiyoruz beraber yatıyoruz karanlık oda ses yok mecbur uyuyor:) dene bakalım belki olur
slm cnm hayırlı olsun nişanınız. Allah tamamına erdirsin. mevlütü de Allah kabul etsin. nazar olmuşlardır belki biz cevşen takıyoruz nazar olmasın diye. cnm arkadaşına da çok üzüldüm:KK43: allah ona da sabır versin ne zor arasana cnm belki moral verirsin gerçi, ne denir böyle bi durum daki
kızlar slm biz dün gece uyuyamadık babamız yok ondan mı bilmiyorum tarık çok sık kalktı ve gece 2 gibi uyandı geldi karanlık olduğu halde salonda oturdu bana da ışığı aç diyor uyumak istemiyor annem de kalktı zar zor yatırdık ama kucağıma gelip alıyor rüya mı gördü bi yeri mi ağrıyordu anlayamadım bakalım bu akşam nolcak?

şekercik vallaha bende ağlayacak gibi oluyorum oda bomboş oldu konusacağımız zaman çağan varmış gibi sessiz konusuyoruz ama alışkanlıktan ama çok zorlanmadıkça almayacağım yanımıza tekrardan

şekercik vallaha bende ağlayacak gibi oluyorum oda bomboş oldu konusacağımız zaman çağan varmış gibi sessiz konusuyoruz ama alışkanlıktan ama çok zorlanmadıkça almayacağım yanımıza tekrardan

valla çok zor ama alışıyor insan hep yanımızda yatamazlar ya napalım
ay kıyamam siz baya beaber yattınız daha çok alıştınız ben biliyosun 5 aylıkken ayırdım yan odaya aldım kapılar açıktı ama tabii sık ewmiyordu gecede 5 kez kalkıp yan odaya geçtiğimi bilirim napıcan alışsın die

valla çok zor ama alışıyor insan hep yanımızda yatamazlar ya napalım
ay kıyamam siz baya beaber yattınız daha çok alıştınız ben biliyosun 5 aylıkken ayırdım yan odaya aldım kapılar açıktı ama tabii sık ewmiyordu gecede 5 kez kalkıp yan odaya geçtiğimi bilirim napıcan alışsın die

evet canım 2 sene oldu bak aynı odada yatalı ama bu gece iyi geçti biz gece çay içerken bi uyandı ama geri uyudu bidahada uyanmadı alışşıyo sanırım sabahta gayet iyi kalktı keyifliydi

günaydın hanımlar ilk açılışı ben yapayım sabah eşim erken gideceğim deyince erken uyanmak zorunda kaldım ama çok uykum var ..
şebnemcim nasılsın canım ya durumunu çok merak ediyorum hep aklımdasın bi yazsaydın bizede

günaydın kızlar
ben bugün çok iyiyim desem yalan olmaz son 2 gündür oğlum çok mutlu uyanıyo anne kalk diyo üstünü değiştiriyorum benimle evde dolanıyo saat gelince babanneye bırakıyorum öpüşüp ayrılıyoruz ağlamıyo akıllanıyo galiba paşacığım 2 gündür 7de uyanıyo bende babannesine söyledim öğle uykusuna 11:30-12 gibi yatır gece uykularını öne çekelim dedim dün 12de uyumuş 3te kalkmış akşamda 10:30 da uyudu gerçiyatağa girdiğimizde 21:30dü :) babamız grip olmuş aynı odaya gelmedi bende oğluşumla koyun koyuna yattım Allah'ım nasıl sarılıyo nasıl güzel bir duygu yatsın yanımda yattığı kadar :KK1: yanlız şöyle bir durum varki öğlen 3te uyanınca 4-5 gibi yemek yediği için akşam bizimle öylesine yiyo pek bişey yemiyo 3-4 kaşık yemek arkasından ufacık bir kase çerez ama yemekte pilav makarna varsa iyi yiyo uyku düzene girse yemek girmiyo yemek girse uyku girmiyo saldım gitti :KK1:
zeynep hem nişanınız hemde mevlütünüz hayırlı olsun
meralcim ve şekercik hadi bakalım yapın doğum günlerini bizede tüyo verirsiniz bu arada şekerciğim çocuk odası konusunda son derece haklısın pasta konusunda ben araba şeklinde yaptırmıcam eymen asla kestirmez :KK34:
esin bunaltma kendini zamana yay uyku düzenini emzik işini valla biz ne yaparsak yapalım herşeyi onlar şekillendiriyo
nuran inş iyisindir sesin çıkmadı hiç
şeboşum iyi haberlerini bekliyoruz cnm :KK16:
unuttuklarım varsa herkes iyidir inşallah :KK16:

X