ay tam aradalar dimi canım gıcık oluyorum yaaa
saol cnm inş yeter bugün susamlı gevrek de mi yapsam dedim ya da pastayı edve mi yapsam dedim beceririm heralde annem de k.valdenler gelcek hazır alın dedi ama pasta arabalı ya bizimki çok düşkün arabalara kestirmez de şimdi haaa
oy oy oy biz de o arabalı yatağa hastayız eşimle oğlan da internette gördü ama fiyatları çok uçuk bi de çok az kullanacak değmez mi ki diyoruz şimdi bizim büyüyen beşiğimiz var genç odası da oluyor ya onu mu kullansak diyoruz kardeşi olursa belki arabalı yatak alırız kardeşi de tarıkın beşiğinde yatar diyoruz. ama sanki çocuk odası için erken eşinle konuş bence bu durumları anlat da engel olun başka bişey alsınalr ya da daha iyisi çocuğun adına bankaya yatırsınlar o parayı:)
valla bizim bi tek beşiği var bide oyuncakları bi de kendimize aldığımız gardrop var yerde de bi sünger bi de sehpa tamam işte...
çadır bizde istiyoruz ama kipaya baktık bi ara vardı şimdi yok pepeeliler çıkacakmış onu bekliyoruz bakalım inş fiyatlar çok uçuk olmaz
bizde ilk gece çok zorlanmıştık daha doğrusu ben:) tarık zırt pırt uyanıyordu en son oturdum ağladım oğlumu istiyorum ben diye eşim gayet sert hayır odaısnda yatacak alışacak dedi bende gaddar deyip sırtımı dönüp uyudum:) ama sonunda alıştı...
saol cnm wenice cidden uymuyor geçen yıl aldıklaırmızı daha anca giycek lcwde de altlar saçma sapan.
calio bizimki sevmiyo pek pepee hastasıyız biz:)
inş cnm gönlüne göre bi ev alırsın en kısa zamanda... bence siz çocuğu bi şekilde avutun yani arabalı nevresim alın başka bişey alın ne bileyim çadır alın filan avutun unutturun yatağı... bozma hiç odanı ya. ne gerek var. ben de çocuğuma oda yapmadım kendi evimde yapıcam mis gibi. şimd i idare etsin
yok artık daha nelerrr saçmalamasınlar ya ben 5 dk fazla göriyim diye çıldırıyorum çocuğumu o kadın uzakta dursun oğlundan madem niye aynı apartmanda oturuyor altlı üstlü o kendi oğlundan bak kaç yaşıan gelmiş ayrılamamış bıraksın senin oğlunu sana alla allaaaaaaaa
haklısın cnm ya gıcık bu markalar alıyorum ama olurmu olmaz mı belli değil...
aaa ne güzel aynı güne denk geliyor hee:) süper... sen nasıl yapıcan
slm cnm uyku için bence melisa çayı içir belki uykusunu getirir ıhlamur içir filan bide dr a sor.
ilgisini tv dışında bişeye çekmen lazım bi kaç gün tv açmayın bakalım nolcak ışığı kapatın uyku saatinde mesela biizmki de bazen uyumak istemiyor o zaman babası ya da ben alıp yatak odasına gidiyoruz beraber yatıyoruz karanlık oda ses yok mecbur uyuyor:) dene bakalım belki olur
slm cnm hayırlı olsun nişanınız. Allah tamamına erdirsin. mevlütü de Allah kabul etsin. nazar olmuşlardır belki biz cevşen takıyoruz nazar olmasın diye. cnm arkadaşına da çok üzüldüm
allah ona da sabır versin ne zor arasana cnm belki moral verirsin gerçi, ne denir böyle bi durum daki
kızlar slm biz dün gece uyuyamadık babamız yok ondan mı bilmiyorum tarık çok sık kalktı ve gece 2 gibi uyandı geldi karanlık olduğu halde salonda oturdu bana da ışığı aç diyor uyumak istemiyor annem de kalktı zar zor yatırdık ama kucağıma gelip alıyor rüya mı gördü bi yeri mi ağrıyordu anlayamadım bakalım bu akşam nolcak?