- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
günaydın kızlar
ben bugün çok iyiyim desem yalan olmaz son 2 gündür oğlum çok mutlu uyanıyo anne kalk diyo üstünü değiştiriyorum benimle evde dolanıyo saat gelince babanneye bırakıyorum öpüşüp ayrılıyoruz ağlamıyo akıllanıyo galiba paşacığım 2 gündür 7de uyanıyo bende babannesine söyledim öğle uykusuna 11:30-12 gibi yatır gece uykularını öne çekelim dedim dün 12de uyumuş 3te kalkmış akşamda 10:30 da uyudu gerçiyatağa girdiğimizde 21:30dü :) babamız grip olmuş aynı odaya gelmedi bende oğluşumla koyun koyuna yattım Allah'ım nasıl sarılıyo nasıl güzel bir duygu yatsın yanımda yattığı kadar yanlız şöyle bir durum varki öğlen 3te uyanınca 4-5 gibi yemek yediği için akşam bizimle öylesine yiyo pek bişey yemiyo 3-4 kaşık yemek arkasından ufacık bir kase çerez ama yemekte pilav makarna varsa iyi yiyo uyku düzene girse yemek girmiyo yemek girse uyku girmiyo saldım gitti
zeynep hem nişanınız hemde mevlütünüz hayırlı olsun
meralcim ve şekercik hadi bakalım yapın doğum günlerini bizede tüyo verirsiniz bu arada şekerciğim çocuk odası konusunda son derece haklısın pasta konusunda ben araba şeklinde yaptırmıcam eymen asla kestirmez
esin bunaltma kendini zamana yay uyku düzenini emzik işini valla biz ne yaparsak yapalım herşeyi onlar şekillendiriyo
nuran inş iyisindir sesin çıkmadı hiç
şeboşum iyi haberlerini bekliyoruz cnm
unuttuklarım varsa herkes iyidir inşallah
günaydın nagişcim sabaha güzel başladık bende iyiyim ve mutluyum hadi bakalım hanımlar bugün herkesten böyle güzel haberler bekliyoruz..