cnm sağol yardımın için. senin fikrin önemli çünkü hava aynı...bu akşam uyumadan emmek istdi ama süt getirdim atlattık bakalım... şimdi uyuyor babamız ankaraya gitti, iki gün gelmicek. benimki de dışardan (kıyafetimin üstünden) emme hareketi yapıyor ağzını şapırdatıyor öpüyor memeyi o zaman için acıyor kıyamıyorum.evet canım hala aynı odadayız.bu kışı atlatalımda yaza doğru ayıracağım.aynı odadayız ama yanımızda yatmadı pek.aslında isterim arada yatsında sığışamıyoruz yatağa,deli yatıyor:)))
uyku tulumuna geçmediyseniz peluş battaniye ıyıdır.biz çok çok soğuk olunca uyku tulumunun üstüne peluş ortuyoruz..
biz ramazan bayramında bıraktırdık memeyı.bıraktırdık diyorum çunku eşimin çok yardımı oldu sağolsun 4 gece kadr uyandığında o ilgilendi ben salonda yattım.uyanıp meme ıstediğinde anne uyuyor sende uyu artık meme yok falan dedi.bende epey onceden artık meme emmek yok,bebekler ,emer sen buyudun gibi şeyler soyleyıp,onunla konuştum.son aylarda diyice duşmeye başlamıştı.insan kıyamıyor ama bir kaç gece ağlamasına goz yummak gerekıyor.allahtan çok fazla sancılı olmadı biraktıktan 10 gun'e kadr hep sordu anne meme.diye ozellıkle sabahları uyanınca(şimdi arada yıne aklına gelıyor dun geldi kucağıma kazağımı açtı,gogsumu çıkardı optu,kapattı:)))yavrum benim çok duygulandırdı beni.haa birde merte soruyoruz saçın nerde,dilin nerde,ayağın nerde vs herseyı gosteriyor,memen nerde dediğimizde hala benim goğsumu gösteriyor kuzum:))
biz yaptık alışverişi geldik kızlar oğlumun doğumgününü hAFTAya ct kutluyoruz belki kayınvaldemler gelemez diye bi sürü hediye aldık hepsini paketlettik :) toyz shoptan oyuncaklar aldık eminim beğencek. bi de gömlekle pantolon aldık balon aldık gene işte böyle bi de o gün ne yapacağıma karar verdim liste hazırladım eşimin yeğeni gelcek kesin çok istiyor eşimin ablası da gelcek ama eltimle k.valdem belli deil kısmet annem hediyesini aldı :)yok canım ya ne hamaratı bende aslında senin gibi yapıyorum genelde çağan uyuyunca hemen neti açıyorum ama bazen yapamıyorum işte yarın bizde sizin gibi alışveriş yapıcaz ama çağansız tabiki o yüzden tartışma çıkmaz aramızda inş sizdede bişey olmadan alabilirsiniz bişeyler.ohh en güzel vallaha aslında kasmamak lazım ama ben yapmaıyorum işte aklıma geliyo yapmayınca mecbur kalkıp yapıyorum ..çağan o kadar emmediği için bi sıkıntım olmadı bide kendi bıraktı ben bıraktırmadım zorlanmadım yani
cnm ben çok sıkıldım o çantalardan sadece bikaç günlüğüne bi yere gitçeksem kullanıyorum normalde kendi çantalarımı kullanıyorum alırken bol cepli ve büytükçe alıyorum hem normal çantalar daha da şık duruyo:)selam kızlar nasılsınız sizlere bişey sorucam çocuklara hala taşıma çantası kullanıyomusunuz kullanıyosanız nasıl bişey?benim il doğumdaki vardı ama baya yıprandı 2yıldır babymol die bi marka sünger geçen avm ye gittik çantalara baktım baya pahalıydı dedim bayram geliyo yine aynısına bakayım uygundu fiyatı aldım ama değişik modeli o sünger çantadan...sonra bugün gezerekn chicco buldum uygun fiyata çok hoşuma gitti değiştirsemmi dedim düz lacivert valiz gibi bişey benim aldığım pembe gri şekilli bişey karar veremedim napsm hani bana sanki benim aldığım bebek çantası gibi geldi chicco birazdaha ciddi çocuğa dahamı uygun nolur akıll verin değiştireyimmi...
emzik bizimki hiç emmedi bilemem ama ben meme bıraktırmaya çalışıyorum onun yerine geçecek bi şey bulmak lazım snaırımya da kouşmak lazım sen artık büyüdün kardeşler emecek biz seninle mama yiyelim veya süt içelim gibi şeyler mi söylemek lazım bilemiyorum ki?Merhabalarr!! burada daha yeniyim.. bizim problemimiz emzikle' bir turlu biraktiramiyoruz. 7 kasimda iki yasini bitirecek. Var mi aranizda hala bebegi emzik emen?