2009 Kasm Anneleri

sağolun hanımlar biraz ayaklandım ayaklandığım gibide dün gezmeye gidemedimya acısını çıkardım tuğkanı uyutup öylen babannesine bırakıp sosyete pazarına gittim tuğkişe 2 swet aldım şu alman markası varya olay onun ihraç fazlaları kızlara çok güsel zararnın penyeleri vardı eşofman alt aldım çakma nıke kalınlardan bolca çorap aldım havlulardan bazen çok güsel şeyler oluyor ama kendime hiç bişey yok mc tuğkana ramazanda kot almıştım bayramda onu giydiricem üst geçen yıl ben sezon sonu baya stoklamıştım indirimden şimdi onlar iyi gelicek kurbana bişey almamak niyetim botumuz var ama nekadar giyer şüpheli şimdi tam oluyor 2 ay sonra olmuycak belli bu alışverişler bizi mahfedecek
ben 20 gündür uyku tulumu giydiriyorum neredeyse pamuklu benimkide hiç terlettmiyor

bizim aile hekimimizde bana öyle demişti nurancım tuğkan balık yemedi neredeyse yaşına kadar bende çok üzülüyordum bana demişti eğer sizin evnizde balık kültürünüxz varsa mutlaka yiyecektir evde sebze yiyorsanız mutlaka yemediği olacak ama sizin yediğiniz biçok şeyi yiyecektir demişti gerçekten öyle oldu görerek sanırım biçok şeyi yemeye başladı nazlansada az yesede bişekilde yiyor yani

deryacigim isallah guzel olur benim de bir tisort misssixty bir de sandalet almistim sandaleti begenmeyip geri gonderdim tisort guzel olmustu... hemen geri gonderebiliyorsun yaa o guzel gule gule kullan sen de canim bazen cok ucuz ve guzel seyler oluyor.....

haklisin gamzecigim hamisken yediklerimizden de alisik olmasi gerekir severek olmasa da bir cogunu yer merak etme.... hem de az sut icti cok hastalaniyor diye de dusunme canim bazi bebekler hic anne sutu almiyor kendini bosuna suclama sukur ki yine d e o kadar emebilmis diye dusun... bagisiklik sistemleri 3 yasindan sopnra daha bir gelisecekmis isallah bekliyoruz canim....

slm kizlar persembe gunu hastaneye gidecegim testler icin yada epidural dogum ici. sabahin korunde randevu icin aradilar esimde uykulu tam ogrenemedik ne olacagini. neyse su epidural dogum hakkinda bilgisi olan varmi nasil bisey bir iki yerden iyi olmadigini duydum sizce yaptirayimmi yaptirmayayim mi baska bir yolu sekli varmi. hersey geldimi ust uste geliyor efecik hasta ben hasta oldum ikimizde cok kotuyuz. ne zaman boyle derinden uzulsem hemen hastalaniyorum esimlede tartistik sabah cocuga ilac vermiyorsun senin yuzunden iyilesmiyor diyo. uff yaaa uffff gercekten bunaldim bu siralar...

şebnemcim o kadar haklısın kı bunalmakla,kim ne dese,ne yazsa hersey boş((sadece biraz zamana ihtiyacın var,hepsi gelıp geçecek inş.
epidural ağrıyı azaltmak için yapılıyor burda isteyene yapıyorlar istemeyene yapmıyorlar.ben spinal sezeryan oldum,epiduralın biraz daha değişiği.epidural diye kararlaştırılmıştı doğum anında spinal'e donuldu neden oyle yaptı dr'um açıkçası çok araştırmadım.korkulacak bir sey değil bence iğne ilk yapılırken sinek ısırığı kadr bir yanma hissadıyorsun hepsi o,sonrasında herhengi bir yan etkısı olmadı..

efeye ilaç vermemek konusunda eşin biraz haklı bence.hiçbirimiz istemeyız ilaçvermeyı ilaç almayı ama bak efenın hastalığı ne zamandır tekrarlıyor,demekkı tam olarak kurtulamıyor.allah korusun ciğerlerini etkıler,kulaklarına vurur orta kulak intihabı olur.((

gunaydın kızlarrr;

inanılır gibi değil mert 2 gecedir ustunu açmadan uyuyor.geceleğin gozler kapalı annne annnee sayıkladı bir 5 dk kadr annem burdayın birsey istıyormusun,su vereyım mı diyorum.o yıne annne annne.oğlum yanındayım diyorum opup okşuyorum yıne aynı..neydi bu birsey anlamadın ruya mı goruyordu acaba???

oh ne guzel yapmışsın.gule gule kullansın tuğkan:)))benimde çarşı,pazar mert olmadan ,koca olmadan dolaşasım var..

sağol canım elbise çok güzel oldu ama kışlık elbise ama kolları yarım kol üzerine bi hırka gibi bişey alırım bide ayakkabı bayramlığım çıktı işte.çağanda bi kot almıştım biraz büyük paçalarını yaptırıp üstünede bişey alıcaam oda tamam bi eşime almam lazım işte..sende güle güle giy canım .evet hemen değiştirebiliyoruz o yanı güzel fiyatlarda gayet uygun

slm sebnemcim herşeyin hayırlısı olsun canım sıkma canını..ben epidural(ağrısız doğum diyorlar)yaptırdım belden yapıyolar canım ağrı hissetmeden normal doğum yapıyosun ..bana suni sancı vermişlerdi her saat gelip ağrı kesici iğne veriyorlardı o sancıları hissetmedim sadece ıkınmam gelince hissediyordum .epidural doğumun felç olma riski var ama eğer iyi bi anestezi uzmanı yaptıysa sıkıntı yok canım ben çok şükür iyiyim hiç bir sorun yaşamadım ..bu arada efeyede sanada çok geçmiş olsun canım..efe çok kötüyse bence ilaç vermelisiin canım ama yinede sen bilirsin

günaydın meralcimm ayy ne güzel keşke hep öyle açmadan uyusalar süper olur.
ALLAH ALLAH çağanda bu gece sürekli ağladı uyutmadı beni hele bi tanesinde kalkmış yatağından yastığınıda eline almış gidiyo ağlıyo bi yandanda nereye gidiyosun dedim baktı bana bi geldi yanımda uyudu götürdüm ben koydum 1 saat sonra tekrar aynısı sabahta 5 te bi uyandı bidaha uyumadı bunlar kasım ayında doğdular hep aynı olayları yaşıyoruz haa sanki sıpalar anlaştılar

GÜNAYDIN kızlarr şebnem bende epidural sezeryan oldumm gayet memnunum ağrısız acısız bi doğumdu meralinde dediği gibi belden vuruluyor sinek ısırığı gibi bi acı başka bi acısı yok beni belden aşağısını uyşturdular..... nesli kalktığından annee berii karnım acıyooo doktora götür diyee tutturdu aslında çok korkar doktordan anlamdımm ki bişiyide yok hasta falan diil bizde bide bu durum varr yaa neslisürekli şuram ağrıyo buram acıyo diye dikkat çekmeye çalışıoo küçük kardeşim doğduğunda bende çok karnım ağırıyo demişim hattaa çişe alışmışkken tekrar altıma ıslamaya başlamışım benim neden yok ondan bende istiyorum pipi diye tuttur ağlarmışımm:: bu kız ama nesli kimi kıskanıyoki acabaa

günaydın minecim
nesli daha fazla ilgi beklediği içinmi yapıyo acaba?yoksa gerçektenmi ağrıyoki?bi dra götür istersen ya

günaydın hanımlar
bizim keyfimiz biraz yerine geldi şükür şebnemciğim bende epudralle normal doğum yaptım vallhi sbh 10 da bana suni takıldı felaket sancım vardı 6 saat suni serumu takılı kaldı bende oyüzden ben açıkçası sancımı pek azalttığını söyleyemiycem ama benimde açılmam olupta 2 satte doğurabilseydim gerçekten işime yarardı ben açılamadığım için iş uzakdıkça sancının allahını yaşadım epudrale rağmen olmasa herhalde ölürmüşüm baş ağrısı yapar falan dendi hep hiç şikayetim olmadı sadece ödemden dolayı iğneyi zor yaptı dr ama epudralli normal doğuma prenses normal doğum deniyor bazısı yani çok rahat yaşıyormuş doğumunu

Merhaba Kızlar nasılsınız şebnemcim ben epidurale hiç sıcak bakmadım yaptırmadım da 4 cm açıklıkta yapıyolar 8 cmde ağrı kesiciyi kesiyolar yoksa anne ıkınamıyomuş hissetmediği için ve belinde o iğne doğum bitene kadar kalıyo ince ama uzun bir iğnesi var ama deryanın dediği gibi dr işinin ehli olmalı efeyede sanada çokkk geçmiş olsun ver cnm sende ilacı zaten sıkıntılı bir süreç birde birbirinizi kırmayın
bizde dün çıktık hiçbir yerde hiç bişey bulamadık erkek elbiseleri hep aynı en sonunda bir pantolon ve üstüne bir triko aldık özdilekten sonrada tatlı ısmarladım sevgili eşime oğlumda benim pastamı yedi
ayakkabıda en güzel model yine daıchmandaki ekleyebildiysem eğer fotosu bu
Deichmann | Çocuk | Bärenschuhe | 1401126

günaydın minecim
nesli daha fazla ilgi beklediği içinmi yapıyo acaba?yoksa gerçektenmi ağrıyoki?bi dra götür istersen ya

doktora götürdüm yeni geldik canımm bişiyi yok dediiama dışardayken falan demiyo acıyo diye sıkıldığı ortamlarda hemen karnım acıyo diyo zillii

yaaaa kızlarrr yaaaaa neslihan hiç emzik kullanmadı istemedide o kadar zorlamama rağmen çocuk iki yaşına gircek bi emzik sevdası başladı bizde bütün gece cok cok cokk yanii şimdi uyuturkende istedi emziğii şimdi ağzında ne yapmam lazımkiiii acaba yaaa

merhaba canım;siz bayağı çizme olayına girmişsınız.gule gule kullansın tum cicilerini eymen.ozdilekte çok guzel giysiler oluyor çocuklar için.tum markalar bir arada hemde çeşit çok fazla bende seviyorum orayı.

nagihan biz oyun hamuru olayınada girdik.kurabiye kalıplarım vardı benim hiç kullanmadığım onları bu işe tahsiis ettım.mert mıncıkladı durdu hamuru,kalıpları bastı.iyi vakkıt geçirdik yani.siz neler yapıyorsunuz,var mı değişik şeyler..

Son düzenleme:

valla meralcim özdilekteki takımlara bayıldık pantolon çeket içi boğazlı triko 2 tane denedik ama çocuk çok bunaldı sanki takım elbise için çok erken dedik bota gelince çizme kadar uzun değil ayak bileğinin az üstünde bu kış bursa öyle soğuk ki inan çizme alsak yeridir 8 yıldır bursadayım hiçbir kış bu denli soğuk olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…