bizim aile hekimimizde bana öyle demişti nurancım tuğkan balık yemedi neredeyse yaşına kadar bende çok üzülüyordum bana demişti eğer sizin evnizde balık kültürünüxz varsa mutlaka yiyecektir evde sebze yiyorsanız mutlaka yemediği olacak ama sizin yediğiniz biçok şeyi yiyecektir demişti gerçekten öyle oldu görerek sanırım biçok şeyi yemeye başladı nazlansada az yesede bişekilde yiyor yani
slm kizlar persembe gunu hastaneye gidecegim testler icin yada epidural dogum ici. sabahin korunde randevu icin aradilar esimde uykulu tam ogrenemedik ne olacagini. neyse su epidural dogum hakkinda bilgisi olan varmi nasil bisey bir iki yerden iyi olmadigini duydum sizce yaptirayimmi yaptirmayayim mi baska bir yolu sekli varmi. hersey geldimi ust uste geliyor efecik hasta ben hasta oldum ikimizde cok kotuyuz. ne zaman boyle derinden uzulsem hemen hastalaniyorumesimlede tartistik sabah cocuga ilac vermiyorsun senin yuzunden iyilesmiyor diyo. uff yaaa uffff gercekten bunaldim bu siralar...
sağolun hanımlar biraz ayaklandım ayaklandığım gibide dün gezmeye gidemedimya acısını çıkardım tuğkanı uyutup öylen babannesine bırakıp sosyete pazarına gittim tuğkişe 2 swet aldım şu alman markası varya olay onun ihraç fazlaları kızlara çok güsel zararnın penyeleri vardı eşofman alt aldım çakma nıke kalınlardan bolca çorap aldım havlulardan bazen çok güsel şeyler oluyor ama kendime hiç bişey yok mc tuğkana ramazanda kot almıştım bayramda onu giydiricem üst geçen yıl ben sezon sonu baya stoklamıştım indirimden şimdi onlar iyi gelicek kurbana bişey almamak niyetim botumuz var ama nekadar giyer şüpheli şimdi tam oluyor 2 ay sonra olmuycak belli bu alışverişler bizi mahfedecek
ben 20 gündür uyku tulumu giydiriyorum neredeyse pamuklu benimkide hiç terlettmiyor
deryacigim isallah guzel olur benim de bir tisort misssixty bir de sandalet almistim sandaleti begenmeyip geri gonderdim tisort guzel olmustu... hemen geri gonderebiliyorsun yaa o guzel gule gule kullan sen de canim bazen cok ucuz ve guzel seyler oluyor.....
slm kizlar persembe gunu hastaneye gidecegim testler icin yada epidural dogum ici. sabahin korunde randevu icin aradilar esimde uykulu tam ogrenemedik ne olacagini. neyse su epidural dogum hakkinda bilgisi olan varmi nasil bisey bir iki yerden iyi olmadigini duydum sizce yaptirayimmi yaptirmayayim mi baska bir yolu sekli varmi. hersey geldimi ust uste geliyor efecik hasta ben hasta oldum ikimizde cok kotuyuz. ne zaman boyle derinden uzulsem hemen hastalaniyorumesimlede tartistik sabah cocuga ilac vermiyorsun senin yuzunden iyilesmiyor diyo. uff yaaa uffff gercekten bunaldim bu siralar...
gunaydın kızlarrr;
inanılır gibi değil mert 2 gecedir ustunu açmadan uyuyor.geceleğin gozler kapalı annne annnee sayıkladı bir 5 dk kadr annem burdayın birsey istıyormusun,su vereyım mı diyorum.o yıne annne annne.oğlum yanındayım diyorum opup okşuyorum yıne aynı..neydi bu birsey anlamadın ruya mı goruyordu acaba???
GÜNAYDIN kızlarr şebnem bende epidural sezeryan oldumm gayet memnunum ağrısız acısız bi doğumdu meralinde dediği gibi belden vuruluyor sinek ısırığı gibi bi acı başka bi acısı yok beni belden aşağısını uyşturdular..... nesli kalktığından annee berii karnım acıyooo doktora götür diyee tutturdu aslında çok korkar doktordan anlamdımm ki bişiyide yok hasta falan diil bizde bide bu durum varr yaa neslisürekli şuram ağrıyo buram acıyo diye dikkat çekmeye çalışıoo küçük kardeşim doğduğunda bende çok karnım ağırıyo demişim hattaa çişe alışmışkken tekrar altıma ıslamaya başlamışım benim neden yok ondan bende istiyorum pipi diye tuttur ağlarmışımm:: bu kız ama nesli kimi kıskanıyoki acabaa
günaydın minecim
nesli daha fazla ilgi beklediği içinmi yapıyo acaba?yoksa gerçektenmi ağrıyoki?bi dra götür istersen ya
Merhaba Kızlar nasılsınız şebnemcim ben epidurale hiç sıcak bakmadım yaptırmadım da 4 cm açıklıkta yapıyolar 8 cmde ağrı kesiciyi kesiyolar yoksa anne ıkınamıyomuş hissetmediği için ve belinde o iğne doğum bitene kadar kalıyo ince ama uzun bir iğnesi var ama deryanın dediği gibi dr işinin ehli olmalı efeyede sanada çokkk geçmiş olsun ver cnm sende ilacı zaten sıkıntılı bir süreç birde birbirinizi kırmayın
bizde dün çıktık hiçbir yerde hiç bişey bulamadık erkek elbiseleri hep aynı en sonunda bir pantolon ve üstüne bir triko aldık özdilekten sonrada tatlı ısmarladım sevgili eşime oğlumda benim pastamı yedi
ayakkabıda en güzel model yine daıchmandaki ekleyebildiysem eğer fotosu bu
Deichmann | Çocuk | Bärenschuhe | 1401126
merhaba canım;siz bayağı çizme olayına girmişsınız.gule gule kullansın tum cicilerini eymen.ozdilekte çok guzel giysiler oluyor çocuklar için.tum markalar bir arada hemde çeşit çok fazla bende seviyorum orayı.