Bu arada annem hala yatıyor muhtemelen ben dönene kadarda yatıcak, zaten onada üzülüyorum, ben normalde calıstığım için bütün arkadaslarım gün içinde işte, eşim yurtdısında, annem yatakta, ve baska akrabamızda yok. E tek basına dışarı cıkıyorum ama tek basına birseyler almak hiç ama hiç eğlenceli olmuyor.
Bu arada o bahsettiğiniz chicco nun seri sonu depo magazası neredeydi kızlar??? Dün optimuma gittim fiyatlar fena degildi ama yine bebişe hiçbirsey alamadan döndüm, simdi bu kadar kafaya takınca birde kafama ilk aldığım sey güzel birsey olsun düşünceside yapıstı kaldı... Offf bu iş oldukça zorlasıyor.
mart canım annene çok geçmiş olsun tekrar benim anneminde ayağı alçıya alındı bu hafta ve evde patlamaya hazır bomba gibi şuan sıkıldım cıkarcam diyip duruyo.
canım sen yurt dışında değilmiydin benmi yanlış anladım annenin yanına geldiğini hatırlıyorum yurt dışından
canım gerçektende tek başına alışveriş zor iş haklısın insanın yanında biri olunca daha iyi oluyo.
bu arada chicco mağazası belirli zamanlarda indirim yapıyor telefon numarası ile kayıt yaptırdık biz en son karazeytin gitti oraya banada bir telefon numrası verdi kayıt oldum ve indirim yapıldığında arayıp haber verecekler bize yeride tuzla organize sanayi ye giderken bir yerlerde oraları biliyomusun bilmiyorum ama içmeler var içmeler köprüsünden yukarı aydınlıya doğru gidiyosun ben henüz gitmediğim için net tarif etmem zor ama karazeytin biliyo canım.
günaydın kızçeler
nasılsınız.....benim elim ayağım çok şişiyor ya alyansımı takamıyorum acayip canımı actıyor
berat anacım sen tuzlumu yiyosun yoksam bak tuzu hemen kes yada azalt şekerim ben normalde çok fazla tuzlu yerdim ama hamile kalınca zorda olsa tuzu azalttım sadece çok az tuz kullanıyorum biliyosun tuz vücutta ödem yapıyo canım