bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab
hadi bakalım tatlım yarın güsel haberlerle döneriz inşşş ay doktor bi cinsiyet tahmını yapar mı acaba bize ama benım doktor garantıcıye benziyoo..yarın sorularım var çatlak için ne kullanabilirim fln diye...bakalım tatlım dua edicem hepimiz için bol bol öptümm canımmmkıslar ben kaçıyım malum yarın sabah hast.gideceğim şimdiden hazırlık yapayım,duşa falan gireceğim hepinizin dualarını bekliyorum inş hayırlı haberlerle dönerim
Destna ben gecmişi okuyayım dedim hos yarısındada pes ettim zaten ama ben gelene kadar sen gitmişsin:çok üzgünüm:
Evet Allah nasip ederse kızım oluyormuş, bugünde bir sürü mağaza dolastım çok güzel seyler var ama ben nedense hiçbirsey alamıyorum. Sanırım nereden baslayacagımı bilememekten. E birde bizimkiler kıs bebeği olacak şimdi hersey yazlık :çok üzgünüm:
Kendime 1 siyah hamile pantalonu birde kot kapri aldım ikisi 110 a. Ama işin aslı ikiside hiç içime sinmedi ben böyle bol cepli spor birseyler istiyordum ama o kadar moralim bozulduki magazalarda en sonunda o ikisini alıp cıktım, hiç biryerde istediğim gibi birseyler yok:çok üzgünüm:
bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab
kızlar bişi soracağım ben beyaz tenlıyım iyi bir güneş kremı almak istiyorum yarın çıkmışken alayım diyorum ne önerirsiniz.buarada çatlak ve selulit için doktora sordunuz mu yada sizin kullanmayı istediğiniz bir ürün var mı...
ve son sorum ya kızlar benım göğüs ucumun çevresınde tüyler çıkıyo ben alıyorum onlar için karınca yumurtası yağı kremı fln kullansan bişi olur mu ya yarın doktora sorucam ama bilginiz var mıı öff çenem düştü haa farkındayım
kızlar bişi soracağım ben beyaz tenlıyım iyi bir güneş kremı almak istiyorum yarın çıkmışken alayım diyorum ne önerirsiniz.buarada çatlak ve selulit için doktora sordunuz mu yada sizin kullanmayı istediğiniz bir ürün var mı...
ve son sorum ya kızlar benım göğüs ucumun çevresınde tüyler çıkıyo ben alıyorum onlar için karınca yumurtası yağı kremı fln kullansan bişi olur mu ya yarın doktora sorucam ama bilginiz var mıı öff çenem düştü haa farkındayım
sağolun kızlar bakalım yarın doktora bende sorucam uni tatlım ne kadar aldın tatlım onuda öğrensemm
leyya nerelerdeydin şekercimm ???
cersu erken diil yaa saat 11 e geldi...hadi yat dinlen :ecrin_bebek: eee eeee eeee ...ppıışşşpışşşş pışşşş kaydirigubbakcemile3
sağol unicim yarın bakalım alıcam bı eczaneden bende renkli istiyorum banane.kötü durmuyo demı ben acık tenlıyım de
unicim giremiyorum bu sıralar pek. hala mide bulantıları devam bi de baş ağrısı çıktı yeni sorunumuz da bu. açık havada olmak iyi geliyo sanırım biraz psikolojik. atıyorum valla kendimi dışarlara.
sen nasılsın cicim?