2009 Kasm Anneleri

olur canım merak etme ama inş söylerler bazı gıcıklar söylemiyormuş emin olmadan ya ben kıs istiyorum yaaa hemde nasıl anlatamam.hep içimden kızım demek geliyor.hatta rüyamda da gördüm çok kolay bir doğumla çok güsel bir bebeğim oluyormuş.eşimede bu bebişin cinsiyetini bilmediğimiz için hep yeşil sarı aldık birazda git pembe kıyafetler al diyorum rüyamda inş olur:Saruboceq:

inşallah canım söylerler bende hep rüyamda erkek görüyom ama içimden kız hissediyorum. ben hiçbişi almadım ama zor dayanıyorum almamak için.
ayy burda o kadar çok karnı burnunda hamile var kiiiiiiiiiiii..... onları görünce bende o günleri görsem diyom hihoyyyt

itgekciiim özelden msj attım canım sana oğluşunu öp benim için ( hatta ayıp olmazsa ısır kız popişinden canım çekti ) birazsdan çıkmam lazım öptüm hepinizi
olur teyzesi ısırırm hihoyyyt daha sonra görüşürz canım kib ve bebişine
itek randevun kaçta ? Allah gönlüne göre versin inşallah cnm git gel hemen yaz bize tamamı ?

sabahtan gideceğim canım dönünce haber veririma.s

itek cnm valla yakınmışız senle bi ara konuşup anlaşalım da görüşelim senle cnm bee ben senin şirin oğlunu bi güzel mıncıklaya mıncıklaya seveyim olmaz mı?
şimdi çıkmak zorundayım yoosamm güvenlik silah zoruynan atcekl beni bullaadan öptüm sizi

nerdeyse 1 saattir geçmişi okudum başım ağrıdı kızlar ammada yazmışınız he bende örgü öğreniyorum bbeişime ebruli iplerden aldım mavili beyazlı azda sarı var içinde komşu teyz öğretiyor saolsun arapçayada başladım haftada 3 gün gidicem hamilleik yangelip yatma yeri deil dimii kaydirigubbakcemile3 bu arada nesliden haber varmı geldimii

itek cnm valla yakınmışız senle bi ara konuşup anlaşalım da görüşelim senle cnm bee ben senin şirin oğlunu bi güzel mıncıklaya mıncıklaya seveyim olmaz mı?
şimdi çıkmak zorundayım yoosamm güvenlik silah zoruynan atcekl beni bullaadan öptüm sizi

olur canım ne zaman istersen:sm_cool:

nerdeyse 1 saattir geçmişi okudum başım ağrıdı kızlar ammada yazmışınız he bende örgü öğreniyorum bbeişime ebruli iplerden aldım mavili beyazlı azda sarı var içinde komşu teyz öğretiyor saolsun arapçayada başladım haftada 3 gün gidicem hamilleik yangelip yatma yeri deil dimii kaydirigubbakcemile3 bu arada nesliden haber varmı geldimii

way beee maş annemize bende yan gelip yatıyorum walla eee anneannemiz çok becerikli olunca bana birşey düşmüyor-tatlicadiarzu-

way beee maş annemize bende yan gelip yatıyorum walla eee anneannemiz çok becerikli olunca bana birşey düşmüyor-tatlicadiarzu-

hehekaydirigubbakcemile3 kıs napiyim bebişime kendim bir şyler yapmak istedim ondan

bakalım neye benziycek yoksa babbannem annem başlamış çoktan kendii emeğim olsun

diyee heveslendim bide hamileleiğimin başı hep yatmakla geçtii kanamam oldu felan doktor yasakları kaldırınca çoştum herallkaydirigubbakcemile2

kıslar ben kaçıyım malum yarın sabah hast.gideceğim şimdiden hazırlık yapayım,duşa falan gireceğim hepinizin dualarını bekliyorum inş hayırlı haberlerle dönerim

hehekaydirigubbakcemile3 kıs napiyim bebişime kendim bir şyler yapmak istedim ondan

bakalım neye benziycek yoksa babbannem annem başlamış çoktan kendii emeğim olsun

diyee heveslendim bide hamileleiğimin başı hep yatmakla geçtii kanamam oldu felan doktor yasakları kaldırınca çoştum herallkaydirigubbakcemile2

tabi sende enerji fazlalığı var çok yatınca acısını çıkar kız.ben oğluşa bi battaniye birde halı örmüştüm.kısmet olursa bunada düşünüyorum ama cinsiyeti belli olsun öle

mart burdaymış hoşgeldin kızz bayadır karşılaşamadık prensesin oluyormuş çok sevindim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşş nasıl gdiyor canımm

tabi sende enerji fazlalığı var çok yatınca acısını çıkar kız.ben oğluşa bi battaniye birde halı örmüştüm.kısmet olursa bunada düşünüyorum ama cinsiyeti belli olsun öle

beceriklisin maşallah daha bir yeleğe başladık bakalım yapabilecekmiyim cinsiyet belli olunca hevsleniyor insan yavaş yavaş bişeylerde almak lazım dün beşiklere baktım çok güzel şeyler vardı daha onun için erken ama insan herşeye özeniyor napıcanyerimseniben

Destna ben gecmişi okuyayım dedim hos yarısındada pes ettim zaten ama ben gelene kadar sen gitmişsin:çok üzgünüm:
Evet Allah nasip ederse kızım oluyormuş, bugünde bir sürü mağaza dolastım çok güzel seyler var ama ben nedense hiçbirsey alamıyorum. Sanırım nereden baslayacagımı bilememekten. E birde bizimkiler kıs bebeği olacak şimdi hersey yazlık :çok üzgünüm:
Kendime 1 siyah hamile pantalonu birde kot kapri aldım ikisi 110 a. Ama işin aslı ikiside hiç içime sinmedi ben böyle bol cepli spor birseyler istiyordum ama o kadar moralim bozulduki magazalarda en sonunda o ikisini alıp cıktım, hiç biryerde istediğim gibi birseyler yok:çok üzgünüm:

bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab

hadi bakalım kolay gelsinnn....ben de bi arkadaşımın oğluşu için hırkayla şapka örmüştüm fotoğraf mak.ını bulursam koyarım resmini beğenirsen tarif de ederim sana çok kolay....

yaa nesliyi ben de merak ettim yok ortalıkta :1no2:

Evet Allah nasip ederse kızım oluyormuş, bugünde bir sürü mağaza dolastım çok güzel seyler var ama ben nedense hiçbirsey alamıyorum. Sanırım nereden baslayacagımı bilememekten. E birde bizimkiler kıs bebeği olacak şimdi hersey yazlık :çok üzgünüm:
Kendime 1 siyah hamile pantalonu birde kot kapri aldım ikisi 110 a. Ama işin aslı ikiside hiç içime sinmedi ben böyle bol cepli spor birseyler istiyordum ama o kadar moralim bozulduki magazalarda en sonunda o ikisini alıp cıktım, hiç biryerde istediğim gibi birseyler yok:çok üzgünüm:

martcım ben de aynı durumdayım...önce ne almak lazım giysi mi yoksa diğer ihtiyaçlar mı hiç bilmiyorum ...annemler de daha bişey alınmaz çok erken diyip duruyolar zaten yani bi yol gösteren de yok... sonra da sanki birden sıkışıcakmışım hiç bişey alamıycakmışım gibi geliyo....şimdiden dertlendim kaydirigubbakcemile3

yaa ben de kendime bişeyler alıp duruyorum ama hiçbiri içime sinmiyo saçma sapan şeyler gibi geliyo...bi sürü şey aldım gene dışarı çıkarken giycek bişey bulamıyorum...daha tam göbekler çıkmadı ondan mı acaba CADIARZU hamile pantolonu aldım o penye kısmı boş kalıyo giyemiyorum...kendi pantolonlarımı giyiyorum annem çocuğu sıkıştırma artık diye başımın etini yiyip beni strese sokuyo...hava daha tam ısınmadı elbise de giyilmiyo...tayt aldım onu da heryere giderken giymek içimden gelmiyo...ayy bi de işten ayrılmasam napıcaktım acaba :uhm: tam işi olmayıp da kendine sorun yaratan tipler gibi hissettim şimdi kendimi...:roflol::roflol::roflol:

bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben

Nesliiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm çooook sevindiiiiimmmmm ....:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt alllaaahhhhh tutmayın beniiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ohh Allaha şükür canım çok sevindim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş.
cinsiyet için bir şey demedi dimii kız bence seninkideeekaydirigubbakcemile2yerimseniben
kıss unique koy resimleri annat bu acemiyede yerimseniben

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Dr. Tah. Cins|Güncel notları...........................................................
1|nehiriver|27|23 Ocak|01 Kasım||
2|turser|26|25 Ocak|01 Kasım|| İki minik kalp atıyor ):):
3|BeyaAZz|22|25 Ocak|01 Kasım|| 2. kontrolü olduk, yenidi Mayıs 15
4|mart09|34|25 Ocak|01 Kasım|kız:nazar:|bebişi el salladı yuvacığından
5|NazLı |33|26 Ocak|02 Kasım||İkili test yapıldı sonuç riskli Allahım yardım et
6|&pelin&|**|26 Ocak|02 Kasım||
7|ayse_on|24|27 Ocak|03 Kasım||ikili test yapıldı 12 Mayıs kontrol
8|BeYzA.NuR|23|27 Ocak|02 Kasım||pirinç tanemi gördüm, kalbi de pı pıt atıyodu:))
9|Dilmuh|21| 28 Ocak| 04 Kasım||İkili test yapıldı :nazar:
10|Angel...baby|22|28 Ocak|04 Kasım||ikiz meleklerin kalp atıslarını duyduk27 Mart kontrol varr
11|orbiss|29|28 Ocak| 04 Kasım|kız|bebişimin kalbi pıtpıt atıyordu .salı günü 2.kontrolüm var
12|Nazlıı|26|28 Ocak|04 Kasım||kalp atışlarını gordum bana kalsa arada hareket ettigini bile hissediyorum
13|Kartanesi|24|29 Ocak|05 Kasım||bebişi hopladı zıpladı kontrol 29 Mayısta
14|Destna|24|29 Ocak|05 Kasım|Erkek| Kırk Bin Kere Maşallah
15|alanya07|*|29 Ocak|05 Kasım||
16|Nesli|27|30 Ocak|06 Kasım||ikili test sonuçlarını bekliyor
17|zeynep mutlu|**|30 Ocak|06 Kasım||
18|MadamxL|29|31 Ocak|07 Kasım|| pıt pıtları duydu 3. kontrol mayıs ilk haftası
19|tugba_SEKER|**|31 Ocak|07 Kasım||
20|esmeralda1|**|31 Ocak|07 Kasım||
21|ebisce|**|01 Şubat|08 Kasım|| Keseciği gördü kalp atışını gördü 18 nisan kontrol
22|ozlenozlem|**|1 Şubat|08 Kasım||
23|wannababy|34|02 Şubat|09 Kasım|| ikili test temiz. Allah'ıma binlerce şükür
24|grape|29|02 Şubat|09 Kasım||Pıtpıtları gördü, 4 Mayıs ikili test
25|eftelya24|25|03 Şubat|10 Kasım||Keseciği de pıtpıtları da gördü
26|PamukŞeker|30|03 Şubat|10 Kasım|| 2 minik kalp atıyor
27|zeynep34|29|03 Şubat|10 Kasım|| keseciği gördü
28|elifsun|**|03 Şubat|10 Kasım|| bebişini de pıt pıtlarını da gördü :)
29|belinay|26|03 Şubat|10 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu 27 nisan 3. kontrol
30|beratefe|27|04 Şubat|11 Kasım|erkek|pipiye benzer bir şey gördü dr miz ama kordon ümidi hala var :)
31|karakızz|30|05 Şubat|12 Kasım|erkek| pıt pıtları gördü
32|zeren06| 25| 05 Şubat|12 Kasım|| İkili Test yapıldı...
33| BEBETO2009|26|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışlarını duydu
34|N.S.E|26|06 Şubat|13 Kasım||bebişin kalp atışlarını duydu
35|cangum|27|06 Şubat|13 Kasım||kalp atışını gördü
36|glzrylmz|**|06 Şubat|13 Kasım||
37|**SU**|33|07 Şubat|14 Kasım|| pıtpıtları duydu muhteşem bir melodi.İkili test için kan verdi
38|unique_____|32|08 Şubat|15 Kasım|| Kalp atışlarını duydu Nisan sonu 3. kontrol
39|mavi deniz|24|08 Şubat|15 Kasım||kontrol 4 haziran ikili test yapıldı şükür sorun yok.
40|seyhan82|27|08 Şubat|15 Kasım|| keseciği de bebeciği de gördü
41|mazbut|26|08 Şubat|15 Kasım|| ikizlerin kalp atışlarını gördü 23 Nisan kontrol
42|kendimce|27|08 Şubat|15 Kasım||
43|byndr|27|09 Şubat|16 Kasım|erkek|73 mm olmuş bebişş
44|kedi79|*| 10 Şubat|17 Kasım|| pıt pıtları gördü
45|leyya|26|10 Şubat|17 Kasım||4 mayısta ikili test var
46|ozlem61_41|30|11 Şubat|10 Kasım|erkek|
47|Karazeytin|30|12 Şubat|21 Kasım|erkek| pıt pıtları gördü 30 Nisan 3. kontrol
48|missmiss|24|12 Şubat|21 Kasım||
49|cerin|26|12 Şubat|21 Kasım|| hararetli insan :)
50|boncukx|30|13 Şubat|20 Kasım||pıt pıtları gördü
51|SPELL42|**|13 Şubat| 20 Kasım||kalp atışlarını gördü
52|alazzehra|**|13 Şubat| 20 Kasım||ikili test 20 Mayıs
53|AppleArzu|34|13 Şubat|27 Kasım||Kalp atışlarını duyduk
54|barayco|**|14 Şubat|21 Kasım||21 Mart ilk kontrol
55|sgumus |26|14 Şubat|21 Kasım||pıtpıtları gördük 2'li test 6 mayıs
56|nfakgoz|**|14 Şubat|21 Kasım||
57|sinem2002|**|14 Şubat|21 Kasım||
58|AnnemBirMelek|23|15 Şubat|22 Kasım||pıtpıtları gördükk3.kontrol nisan sonu
59|itek|21|15 Şubat | 22 Kasım||kalp atışarını gördü
60|EliFatihEFU|23|15 Şubat|22 Kasım|| miniği büyüdü kıpır kıpır oldu kontrol 18 Mayıs
61|berciss|24|15 Şubat|22 Kasım|| kontrol 4 Mayıs
62|nilkan|28|17 Şubat|24 Kasım||Sürpriz yumurtadan iki melek çıktııı!!!!!
63|mevzey|**|17 Şubat|24 Kasım|| pıtpıtları gördü
64|incisu|25|20 Şubat|27 Kasım|| iki minik kalp atıyor
65|sevda cicegi|28|21 Şubat|28 Kasım||
66|nevrosky|30|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin kalp atışlarını duydu
67|aseba|26|23 Şubat|30 Kasım|| 21 Mayıs kontrol ve ikili test
68|ROAY|29|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
69|burcu1507|**|23 Şubat|30 Kasım||miniğinin pıtpıtlarını duydu
70|yavrucuk|26|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu
71|merveburc|25|23 Şubat|30 Kasım||kalp atışlarını duydu kontrol 24 Nisan
72|cersu|27|23 Şubat|30 Kasım|erkek|Kalp atışlarını gördü .Haftaya kontrolu var.Maşallah
73|RüzgarDeniz|42|25 Şubat|30 Kasım||
74|canliz|25|27 şubat|30 Kasım||cinsiyet 3 hafta sonra
|JJuLiEtt|||||Artık Ocak annesii :lepi:
|yazgülüm||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|esterya||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|BONCUK26||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|dorukk|||||FAHRİ KASIM ANNESİ
|NURHAYATK||||| FAHRİ KASIM ANNESİ
|mehlikaMERYEM||||| FAHRİ KASIM ANNESİ

beni de ekleyin beni de :CüvCüv: sat 27 ocak tahminin doğum 3 kasım erkek

X