bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab
hadi gözün aydın canım.allah nazarlardan korusun.
kız hala cinsiyeti sölemed,iler mi ya ben daha 13 haftaya girdim
gördüm pipiyi sizde tık yok mu.o zaman kızdır kesinhihoyyythihoyyythihoyyyt
Destna ben gecmişi okuyayım dedim hos yarısındada pes ettim zaten ama ben gelene kadar sen gitmişsin:çok üzgünüm:
Evet Allah nasip ederse kızım oluyormuş, bugünde bir sürü mağaza dolastım çok güzel seyler var ama ben nedense hiçbirsey alamıyorum. Sanırım nereden baslayacagımı bilememekten. E birde bizimkiler kıs bebeği olacak şimdi hersey yazlık :çok üzgünüm:
Kendime 1 siyah hamile pantalonu birde kot kapri aldım ikisi 110 a. Ama işin aslı ikiside hiç içime sinmedi ben böyle bol cepli spor birseyler istiyordum ama o kadar moralim bozulduki magazalarda en sonunda o ikisini alıp cıktım, hiç biryerde istediğim gibi birseyler yok:çok üzgünüm:
canım ya kızlara öle kıyafetler varki dediğin gibi seçmek zor
yazlık bişey alcaksan zaten 6 aylıklara bak olmadı canım
bu arada ben dün oxxo mağazasından tam dediğin gibi siyah bir pantolon aldım
hatta bugünde onu giydim çok rahattı canım.hamile pantolonu değil ama hamilelikte giyelebilecek pantolon.bol cepli spor tarzında üstü lastik ilerleyen aylarda bile lastik genişliyo.tavsiye ederim canım tam senin istediğinden bencekaydirigubbakcemile5
ewet ewet yarın gidiyorum bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum dualarınızı bekliyorum canlarım
küçük anne nerelere kayboldun bakim
arayı bu kadar açma sakın haa
klava:
klava:
klava:
hadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruz canım
ay çok sevindim demek seninde prensin olucak hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş canımkaydirigubbakcemile2
çok saol canım.amin doktor teyzesi gözüme gözümer soktu pipiyi valla:dance::dance::dance::dance::dance:
yaaa pipiş istiyom ben banane beeeeee
pipi duasına çıkcam delikafadulden
çık anacım çık.kızın olursa bizimkilere gelirsin pipi görmeye:dance::dance:
olmadı benimkinle bebiş kertmesi yaparız süper olur valla
ben iyi kaynanalık yaparım kız öle deme:teytey::teytey:
kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden
alın işte bir pipi daha geldi
kız ayıp olan var olmayan var üsülmesin annişler
canım aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın
benimkide önce tık yok halbuki meyve suyu içmiştim sonra dr bir deprem etkisi yarattıki
oğlum senmisin beni uyandıran dedi ve pipiyi çıkarttı hemen utanmaz sıpam benim
bide 1 hafta büyük çıktı valla
allah nazarlardan korusun canım