ıyı ıtekcım bebişten yana suan bı rahatsızlıgım yok bulantım oldu 2 hafta gectı sımdı sabah sacım ıslaj cıkmıstım motoro bındım bıde sımdı az grıp gıbıyım fisfisfis
ama nedense sevindim ya
belki de şimdiden belli olmasına sevindik eşimle
ama net yani pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim de prensim olcek işte
önünde saygıyla eğilip alkışlıyom canım senii alkisalkisalkis kıss kendine dikkat et birazklava:
ıyı ıtekcım bebişten yana suan bı rahatsızlıgım yok bulantım oldu 2 hafta gectı sımdı sabah sacım ıslaj cıkmıstım motoro bındım bıde sımdı az grıp gıbıyım fisfisfis
itek tatlım doktora nezaman gidiyosun bebiş büyümüştür yaaa bende yarın gidicem çok heyecanlıyım yaa:sm_cool:
uyy teyzesi kurban olsun ona yok cicim hem ıslak saç hem motor 2 sini nasıl denk getirebildin diye alkışladım bir nevi kızdım yaneeebacım nıye alkısladın beee anlamadım ben bebiş ıcın mıteyzesı lülülülülülü
yaa bende heyecandan öleceğim yarın gideceğim dr.a inş cinsiyetini öğrenirimde sizede müjdeli haberler veririmitekk hoşgeldin canımm nerelerdeydin kız bunca zaman bak bidaha olmasın arada bi ce de barii valla cinsiyetleri öğrenmeye başladı millet genelde pipi patlaması yaşıyos :CüvCüv: bakalım bizim ki ne ay bunnar yazıp çizdikçe ben de yerimde duramıyom daha ayın 30 una 17 gün var fisfisfis
yaa canım dikkat et yaaaıyı ıtekcım bebişten yana suan bı rahatsızlıgım yok bulantım oldu 2 hafta gectı sımdı sabah sacım ıslaj cıkmıstım motoro bındım bıde sımdı az grıp gıbıyım fisfisfis
itekkk bi akşam sana yimeee gelecemmm nasıl olsa aynı yerde oturuyos demii :jeyyar: ne yüzsüsüm demii
itek tatlım doktora nezaman gidiyosun bebiş büyümüştür yaaa bende yarın gidicem çok heyecanlıyım yaa:sm_cool:
itekcim sen de mi yarın dr. a gidiyosun hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz minikkkk :Saruboceq:
ayy ne güzel listeye yeni eklenenler var. bende 3lü taramaya gidecem haziran 2si 3ü gibi acaba o zamana belli olurmu benimkide kızlarrrrrrrrrrrrr. 3ay 5.günümdeyim
ayy canım ben en son 2 hafta önce görmüştüm ama ağlıyorum bazen çokm erak ediyorum bebişimi..inş canım yarın kıpır kıpır olur yaaayyy canımmm bak yarın ne şirinlikler yapıcak sana bıdığınnn....ama çıkar çıkmaz özlüyosun hep görmek istiyosunnn...benim bi dahaki kontrol 8 haziranda zaman geçmek bilmiyo
canım bende yarın gidiyorum inş hayırlı haberlerle döneriz:Saruboceq:
canım bence kesin belli olurrr alkisalkisalkishihoyyyt
ayy ne güzel listeye yeni eklenenler var. bende 3lü taramaya gidecem haziran 2si 3ü gibi acaba o zamana belli olurmu benimkide kızlarrrrrrrrrrrrr. 3ay 5.günümdeyim