2009 Kasm Anneleri

ıyı ıtekcım bebişten yana suan bı rahatsızlıgım yok bulantım oldu 2 hafta gectı sımdı sabah sacım ıslaj cıkmıstım motoro bındım bıde sımdı az grıp gıbıyım fisfisfis

önünde saygıyla eğilip alkışlıyom canım senii alkisalkisalkis kıss kendine dikkat et biraz klava:

ama nedense sevindim ya
belki de şimdiden belli olmasına sevindik eşimle
ama net yani pipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim de prensim olcek işte

ay çok sevindim demek seninde prensin olucak hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş canımkaydirigubbakcemile2

ıyı ıtekcım bebişten yana suan bı rahatsızlıgım yok bulantım oldu 2 hafta gectı sımdı sabah sacım ıslaj cıkmıstım motoro bındım bıde sımdı az grıp gıbıyım fisfisfis

napıyosun sen kızz ıslak saçla motora mı binilirr sopa gelıyo bakk klava:

buarada tam geçmişi okuyamadım ama nesli bugün doktora gidicektı var mı bi haber

itek tatlım doktora nezaman gidiyosun bebiş büyümüştür yaaa bende yarın gidicem çok heyecanlıyım yaa:sm_cool:

ayyy canımmm bak yarın ne şirinlikler yapıcak sana bıdığınnn.... ama çıkar çıkmaz özlüyosun hep görmek istiyosunnn...benim bi dahaki kontrol 8 haziranda zaman geçmek bilmiyo

yaa bende heyecandan öleceğim yarın gideceğim dr.a inş cinsiyetini öğrenirimde sizede müjdeli haberler veririm
yaa canım dikkat et yaaaklava:öle çıkılır mı hiç hemde motor iyi cesaret yaw.ben pzrtesi tahlilleri yaptırmak için sabah erkenden gitmiştim tabii banyolu çıktım öldüm valla baş ağrısından-tatlicadiarzu-
itekkk bi akşam sana yimeee gelecemmm nasıl olsa aynı yerde oturuyos demii :jeyyar: ne yüzsüsüm demii

ne yüzsüzlüğü kıs gel valla beklerim cidden ama nasıl olsa benim rahat geçiyor hamilelik sanki bebişim yok gibi bazen şüpheleniyorum bebek yok mu acep diye:roflol:sen k.örenin neresindesin canım

itekcim sen de mi yarın dr. a gidiyosun hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz minikkkk :Saruboceq:

ayy ne güzel listeye yeni eklenenler var. bende 3lü taramaya gidecem haziran 2si 3ü gibi acaba o zamana belli olurmu benimkide kızlarrrrrrrrrrrrr. 3ay 5.günümdeyim

ayyy canımmm bak yarın ne şirinlikler yapıcak sana bıdığınnn.... ama çıkar çıkmaz özlüyosun hep görmek istiyosunnn...benim bi dahaki kontrol 8 haziranda zaman geçmek bilmiyo
ayy canım ben en son 2 hafta önce görmüştüm ama ağlıyorum bazen çokm erak ediyorum bebişimi..inş canım yarın kıpır kıpır olur yaa
canım bende yarın gidiyorum inş hayırlı haberlerle döneriz:Saruboceq:

ayy itekcım hadi bakalım yarın gidip gelelım bebişimizin hareketlerini görelım..oy oyy çok heyecanlandım yaa..hihoyyyt
buarada nılkan ne zaman gidiyodu doktora yaa

senağlama bır daha ıslak sacla cıkmıcam yaaa buda bana ders olsun dukkanı bırakıp evede gıdemıyom ahh ahhhh kaydirigubbakcemile söz bır daha yapmicem

ayy ne güzel listeye yeni eklenenler var. bende 3lü taramaya gidecem haziran 2si 3ü gibi acaba o zamana belli olurmu benimkide kızlarrrrrrrrrrrrr. 3ay 5.günümdeyim

olur canım merak etme ama inş söylerler bazı gıcıklar söylemiyormuş emin olmadan ya ben kıs istiyorum yaaa hemde nasıl anlatamam.hep içimden kızım demek geliyor.hatta rüyamda da gördüm çok kolay bir doğumla çok güsel bir bebeğim oluyormuş.eşimede bu bebişin cinsiyetini bilmediğimiz için hep yeşil sarı aldık birazda git pembe kıyafetler al diyorum rüyamda inş olur:Saruboceq:

itgekciiim özelden msj attım canım sana oğluşunu öp benim için ( hatta ayıp olmazsa ısır kız popişinden canım çekti ) birazsdan çıkmam lazım öptüm hepinizi

itek randevun kaçta ? Allah gönlüne göre versin inşallah cnm git gel hemen yaz bize tamamı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…