Merhaba arkadaşlar,
Bende 14+4 günlük hamileyim. 8 Kasım gibi doğum bekleniyor. Birkaç gündür yazılarınızı takip ediyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz?
hoşgeldin canımm...a.s.
slm kızlar nasılsınız ben sabah yine kötü oldum baş agrısı ve kusma yeni kendime geliyorum ama baş agrısı var hala...sizler ne yaptınız?
ahh canım gene mi kötü oldun
( ben de biraz dışarı çıktım güneş kremi aldım bi de bi tarif vermiştim ya çatlaklar için o yağları aldım... yolda fena oldum hiç eve gelemicem sandım...bişeyler yedim de düzeldim şimdi....
çalışanların işi zor valla...allah kolaylık versin...........
oyy oyy annemm seni özlememek mumkunmu beaaaa muc ucucucucucŞeniz:içelim:a.s.:1hug:
ŞenizŞeniz
ösledik kıss aa sen nerelerdesin bakemm mide bulantın geçtimi?
canım eskisi kadar kötü diilim...arada yokluyo ama buna bin şükürrrr hihoyyythihoyyyt
arkadaşlar aranızda zayıflayan oldumu valla ben hamile kaldığım kilodan da 1 kilo düştüm bide ben hiçbirşey yiyemiyorum.iştahım hiç birşey almıyor.e mide boş kalıncada bulantı hala o biçim ne yapacağımı şaşırdım artık.
yav beim o kadar midem bulandı günlerce aç gezdim...hiç kilo vemedim...bu arada biraz gürbüzleştim sanki :roflol::roflol:
teyzoşları biz geldik :CüvCüv:
pıt pıt larımızı gördük
ayy ne güzel atıyordu
doktor bir sürü tahlil istedi
tüm horman tahlilleri HIV testleri diğer rutin testler
yav hesine 460 dedi
sizden de bu testleri istedilermi
toxoplazma hıv falan :uhm:
canımm gözün aydın en önemli engellerden birini aştınn...dr.a ilk gittiğimizde aşılması gereken çok önemli üç engel var demişti...1.kesenin görünmesi 2. kalp atışlarının duyulması 3. ilk üç ayı sağ salim tamamlamak allah bütün engelleri aşmayı bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
valla o tahlil meselesini bana hiç sorma...biz ağustosta bebek yapmaya karar verip dr. a gittik o tahlilleri istedi...450 tl tuttu...sonra bebiş gelince dr.u değiştirdik yeni dr. çok eksik var burda ve bazılarının yenilenmesi gerekiyo dedi bi daha yaptırdık 570 tl da o zaman verdik... valla göçtüükkkkk.....kafamçokkarıştı
kızlar yaa bişey sorucam
benim göbeğimde daha önceden hiç tüy yoktu
şimdi sanki hafif tüylenmeye başladı
göördükçe uyuz oluyorum,neden böyle oluyo hormonlardan mı acaba
hamilelikten sonra geçer mi ki yaa,sizde de oldu mu buna benzer şeyler?
birde makyajsız kendimi çok çirkin hissediiyorum
1 kilo felan aldım ama belim falan çok kalınlaştı
kendimi dana gibi hissediyorum benim gibi olan var mı (((
elifim valla yazdıklarının hepsi bende de var... senağlama göbişimde sarı sarı çok ince belli belirsiz tüyler vardı onlar birden kararıverdi, sinir oldumm...tüy sarartıcı falan da kullanılmaz heralde şimdi...
makyajsız hasta gii görünüyorumm...
ben de ya 1 kg aldım ya da almadım...sürekli tartılıyorum ama değişiyo hiç bişey anlamadımm...ama kendimi çok hantal hissediyorum...eski pantolonlarımı hala giyiyorum ama vücudumda bi tuhaflık var sanki :) bi de herkes kilo almışsın artık falan demeye başladı...memişler çok şişti ondan mı böyle görünüyorum acaba...normalde çok büyük diildi çünkü...:uhm:
teşekkür ederim canım saol... valla dr %60 erkek gibi görnğyor dedi ama cuma tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.
dr kontrollerine ne sıklıkla gidiyosunuz, beni ayda 1 çağırıyor normal mi?
benimki de ayda bir çağırıyo canım... 8. , 9. aylarda iki haftada bir çağırıcakmış...
herkes göbişini koymuş
bende kıskandım daha pek bişiyok ama koyuyorum bana ne.. :dilcikar:
kıss var işte daha nolsuunnnn hihoyyythihoyyyt
kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden
oohhh hadi gözün aydınnnn :lepi:
aha bi kaynana daha çıktı :roflol::roflol::roflol:
bakalım kasım annelerınde en cok kız mıerkek mı cıkacak bence kızlar sonra cıkacak onlar utanıyo teyzelerı ondan göztermıyolar dahadenglerızolayı erkeklerde yanlız kalmaz merak etmeyın alkisalkisalkis
yaa benim kızım olucak galiba... başlarda hiç içime doğmuyodu ama artık kız hissediyorum... bırakın şeyini göstermeyi benimki dr resmini çekerken yüzünü bile kapattıı :roflol: ooyyy annesi kurban olsun onu yaradana :asigim:
neeee kısırmı anamm delikafadulden canım kısır istedi ahanda bak gördünmü şincik cokacimcoook
:roflol::roflol: aha gene canı bişey istedi...
yaa ben soğana tahammül edemiyorum ama kısır diyince acaip ağzım sulandııııı :asigim: