2009 Kasm Anneleri

slm kızlar yaa ne kısırı kım kısır yapmış çok canım çekti bak yazık değil mi bize yaaaa bahsetmeyın yemeklerden ama klava: nasılsınız kızlar isimler fln yazılmış
biz eşimle kız olursa nazlım.erkek olursa poyrazı düşündük ama erkek olursa bakalım başka beğendiğimiz çıkar mı bılmıyorum öyle iştee....

poyraz da güzelmıs kaydirigubbakcemile3

yok ya mide bulantısı, aşyerme filan olmadı. Anlayacağın bebişim beni zorlamadı. umarım böylede devam eder. Benim tüylerim artık hizli uzamıyor. önceden başedemezdim ama şimdi hem ince hemde az uzuyor. idrar rengimde sabahları ilk idrarım bazen koyu onun dışında açık. ben normaldede fazla su içerdim şimdi daha fazla içiyorum ondan olabilir.

pecete yok mu canım anında sılıver vallabiz öle ediyok bizede yapan yok işdeyız şindik evde olsaydın 2 dk yapıverdıydım naniknanik yolma sacımızı kızz cokacimcoook
öle yapıyom çaresiz eve gitmem 8,30 buluyo burda bi yakınım falan olsa arar sölerdim valla hazırlayın ben geliom derdimm cokacimcoook

benım bacagımın tüyü uzamıyor yavvvv kaydirigubbakcemile kac ay oldu yaww
kız olmasın canım ?kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar,
Bende 14+4 günlük hamileyim. 8 Kasım gibi doğum bekleniyor. Birkaç gündür yazılarınızı takip ediyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz?

hoşgeldin canımm...a.s.

slm kızlar nasılsınız ben sabah yine kötü oldum baş agrısı ve kusma yeni kendime geliyorum ama baş agrısı var hala...sizler ne yaptınız?

ahh canım gene mi kötü oldun ( ben de biraz dışarı çıktım güneş kremi aldım bi de bi tarif vermiştim ya çatlaklar için o yağları aldım... yolda fena oldum hiç eve gelemicem sandım...bişeyler yedim de düzeldim şimdi....
çalışanların işi zor valla...allah kolaylık versin...........

oyy oyy annemm seni özlememek mumkunmu beaaaa muc ucucucucucŞeniz:içelim:a.s.:1hug:

ŞenizŞeniz

ösledik kıss aa sen nerelerdesin bakemm mide bulantın geçtimi?

canım eskisi kadar kötü diilim...arada yokluyo ama buna bin şükürrrr hihoyyythihoyyyt

yav beim o kadar midem bulandı günlerce aç gezdim...hiç kilo vemedim...bu arada biraz gürbüzleştim sanki :roflol::roflol:

canımm gözün aydın en önemli engellerden birini aştınn...dr.a ilk gittiğimizde aşılması gereken çok önemli üç engel var demişti...1.kesenin görünmesi 2. kalp atışlarının duyulması 3. ilk üç ayı sağ salim tamamlamak allah bütün engelleri aşmayı bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

valla o tahlil meselesini bana hiç sorma...biz ağustosta bebek yapmaya karar verip dr. a gittik o tahlilleri istedi...450 tl tuttu...sonra bebiş gelince dr.u değiştirdik yeni dr. çok eksik var burda ve bazılarının yenilenmesi gerekiyo dedi bi daha yaptırdık 570 tl da o zaman verdik... valla göçtüükkkkk.....kafamçokkarıştı

elifim valla yazdıklarının hepsi bende de var... senağlama göbişimde sarı sarı çok ince belli belirsiz tüyler vardı onlar birden kararıverdi, sinir oldumm...tüy sarartıcı falan da kullanılmaz heralde şimdi...
makyajsız hasta gii görünüyorumm...
ben de ya 1 kg aldım ya da almadım...sürekli tartılıyorum ama değişiyo hiç bişey anlamadımm...ama kendimi çok hantal hissediyorum...eski pantolonlarımı hala giyiyorum ama vücudumda bi tuhaflık var sanki :) bi de herkes kilo almışsın artık falan demeye başladı...memişler çok şişti ondan mı böyle görünüyorum acaba...normalde çok büyük diildi çünkü...:uhm:

teşekkür ederim canım saol... valla dr %60 erkek gibi görnğyor dedi ama cuma tekrar kontrole gideceğim o zaman kesinleşir heralde.

dr kontrollerine ne sıklıkla gidiyosunuz, beni ayda 1 çağırıyor normal mi?

benimki de ayda bir çağırıyo canım... 8. , 9. aylarda iki haftada bir çağırıcakmış...

herkes göbişini koymuş
bende kıskandım daha pek bişiyok ama koyuyorum bana ne
.. :dilcikar:

kıss var işte daha nolsuunnnn hihoyyythihoyyyt

oohhh hadi gözün aydınnnn :lepi:
aha bi kaynana daha çıktı :roflol::roflol::roflol:

yaa benim kızım olucak galiba... başlarda hiç içime doğmuyodu ama artık kız hissediyorum... bırakın şeyini göstermeyi benimki dr resmini çekerken yüzünü bile kapattıı :roflol: ooyyy annesi kurban olsun onu yaradana :asigim:

neeee kısırmı anamm delikafadulden canım kısır istedi ahanda bak gördünmü şincik cokacimcoook

:roflol::roflol: aha gene canı bişey istedi...
yaa ben soğana tahammül edemiyorum ama kısır diyince acaip ağzım sulandııııı :asigim:

Son düzenleme:
öle yapıyom çaresiz eve gitmem 8,30 buluyo burda bi yakınım falan olsa arar sölerdim valla hazırlayın ben geliom derdimm cokacimcoook

kız olmasın canım ?kaydirigubbakcemile2

uyyyyyyyyyyyyy valla mı körün ıstedıgı bor gözsenın kı ıle oldu ıkı göz gel öpcemm Şeniz kız bende kız ıstıom zatı ınsallah bakalım anommmmmmm bana kus gelıyooo

ben geldim güsel annişler nasılsınız bakıyım,beni ösleyenler el sallasın bakıyımhihoyyytben hepinizi çok ösledim:1hug:ama geçmişi okumaya cesaret edemiyorum çok ilerlemişsinizklava:biri bana özet geçse herşeyi yaaa şimdi sizler cinsiyetleri falanda öğrenmişsinizdir yaaaa çok geri kaldım yaww kafamçokkarıştı

anaaa itek aşağıda kız gel bi laf at senı çok özledim yaa nerelerdesın buluşamıyoz artıkın.senın oğlan nasıl bebiş nasıl canım...:1hug:

anaaa itek aşağıda kız gel bi laf at senı çok özledim yaa nerelerdesın buluşamıyoz artıkın.senın oğlan nasıl bebiş nasıl canım...:1hug:

geldim canım şükür kavuşturana ama hala annemlerdeyim ya burada moral tavan yaptı benim.oğluşta çok iyi minnoşum gittikçe sevimli olmaya başladı.ee abi olacak ya uykularıda düzene girmeye başladı.canım sen nasılsın nasıl gidiyor hepinizi çok merak ettim wallahihoyyyt

uni cim bir tek sen slmı almışsın sabahtan bu yana. sagolasın..valla çok iyi degilim bu saat oldu mide bulantım geçti ama baş agrım hala var geçmiyor bir türlü .birazdan çıakcam geri gün boyu bilg.başında fazla durmadım müdürlerde yoktu rahattık bende koyverdim bilg elimi sürmedim fazla...inşallah yarına bir şeyim kalmaz... ben çıkıyorum iyi akşamlar....

itek ne haber nerelerdesin yoktun uzun zamandır ..neyse fazla kalamayacagım yazdım yukarıda..özledik seni..kendine iyi bak ..

itekkk hoşgeldin canımmm....a.s.

ahh canımm iyileşirsin inş... bi günüm bi günümü tutmuyo benim ... belki sen de yarın turp gibi uyanırsınnn canımm :Saruboceq: artık 2. trimestera girdik bu dönem hamileliğin en güzel dönemiymiş...görüceksin bak bi haftaya kalmaz tüm şikayetlerin biticek... :1hug:

ıtek hosgeldın
hoşbulduk canım nasılsın bakıyım kasımın güsel annişi
itek ne haber nerelerdesin yoktun uzun zamandır ..neyse fazla kalamayacagım yazdım yukarıda..özledik seni..kendine iyi bak ..

canım bende sizleri özledim.yaa daha geçmedimi bulantılar allah kolaylık versin canım ya daha sonra uzun uzun görüşürz:1hug:

ay maşallah abısıne uykuları düzene girdi sonunda ne güsel bizde iyiyiz tatlım yaa Allaha şükür
mavidenız tatlım inş daha iyi olursun canım yaaa

itekk hoşgeldin canımm nerelerdeydin kız bunca zaman bak bidaha olmasın arada bi ce de barii valla cinsiyetleri öğrenmeye başladı millet genelde pipi patlaması yaşıyos :CüvCüv: bakalım bizim ki ne ay bunnar yazıp çizdikçe ben de yerimde duramıyom daha ayın 30 una 17 gün var fisfisfis

hoşbulduk canım nasılsın bakıyım kasımın güsel annişi

canım bende sizleri özledim.yaa daha geçmedimi bulantılar allah kolaylık versin canım ya daha sonra uzun uzun görüşürz:1hug:

ıyı ıtekcım bebişten yana suan bı rahatsızlıgım yok bulantım oldu 2 hafta gectı sımdı sabah sacım ıslaj cıkmıstım motoro bındım bıde sımdı az grıp gıbıyım fisfisfis

itekkk bi akşam sana yimeee gelecemmm nasıl olsa aynı yerde oturuyos demii :jeyyar: ne yüzsüsüm demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…