2009 Kasm Anneleri

yaaa pipiş istiyom ben banane beeeeee pipi duasına çıkcam delikafadulden

cerin kızz sen oglus mu ıstıyon kaydirigubbakcemile3 gökten pipi yagacak deıl ya alemsın yagmur duasımı bu :dance: :teytey: allah gönlüne göre verırı ınsallah canım bende kızz ıstıom :)) ben ne duasına cıkcam -tatlicadiarzu-

ayyyyy kıslar birasdan işten çıkıyom bizim işyerindeki bi sürü gaciylen buluşup arkadaşa didiyosss ohh bi sürü bişiler yapmışlar bi arkadaşın tayini çıktı o didio ona veda babında bişi ama bana yarıycak şimdik hamileyim die bi ilgi bi ihtimam oohhh hehehe yaşasın hamile olmak yauwwwwwwwss hepünüzün yerine herrrrrrrrşeyden yicam işallah gerçi kusuyom sora ama olsun beee yicam banane yuppiii

kuş kuuşşşşşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3

banada kızlar sonradan patlama yapacak gibi geliyo canliz hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3

kıraç, yagız,bugra,daghan,oguz,yalın hııımmmmm baska baska........selçuk.oktay,eray,rüzgar, sındılık bu kadar :lepi:

aaa yağız ismini ben beyeniyorum hatta koyabilirimde emin değilim ama

:roflol: :roflol: :roflol:

afiyet olsun sekerm yarasın kısır varsa benım yerıme de yee ama limon sıkmayı untma klava: ben öle sevıyom cunku benım yerıme yıyceksen öle delikafadulden

ya kızlar beni bır uyku bastırdıki sormayın anacım gözlerimi açamıyorum masanın başına yığılcam vallaha şimdi mirmirmirmir

afiyet olsun sekerm yarasın kısır varsa benım yerıme de yee ama limon sıkmayı untma klava: ben öle sevıyom cunku benım yerıme yıyceksen öle delikafadulden

neeee kısırmı anamm delikafadulden canım kısır istedi ahanda bak gördünmü şincik cokacimcoook

olduuu cnm geç kalmadın mı kıs bunun için olmadı gene doğurursun ne idek

ebisce belkide aynı gün doğum yaparız bellimi olur
olur valla kızz bana dr. 8 kasım diodu sora dr. değiştirdim bu da 5 kasım dio bilmem artıkın hayırlısıyla gelsinde kuzucuğum sen ne zaman kontrole gidiceksin ?

yaaaaaaaaa ben de istiyom kısır amma benim burda kısır yapcek kimsem yokkii eve gidip yapana kadar çatlarım ben şincik naapsamm
ağzımın suyu aktı cokacimcoook

nan yemek ismi vermeyin demedik mi şinci biyerim şişcek kaydirigubbakcemile yolammı saçınızı başınızı

neeee kısırmı anamm delikafadulden canım kısır istedi ahanda bak gördünmü şincik cokacimcoook

heyy yaa kısır dıom olsada yesek cokacimcoook cokacimcoook amannn calısıncana hersey zor beeee bır daha ev hanımı olunca hamıle kalcam banane banane mirmirmirmir

19 mayısta kontrolüm var. bakalım neler diyecek, inşallah cinsiyetini gösterir
ay canım ya hayırlısı inşallah kıs mide bulantın oldu mu senin ? ya benim 30 mayısta kontrol senden tüyolar alırım artık mesela idrarın rengi açık mı koyumu bacağında ki tüyler çabuk uzuyomu canın neler çekiyo ??

yaaaaaaaaa ben de istiyom kısır amma benim burda kısır yapcek kimsem yokkii eve gidip yapana kadar çatlarım ben şincik naapsamm
ağzımın suyu aktı cokacimcoook

pecete yok mu canım anında sılıver vallabiz öle ediyok bizede yapan yok işdeyız şindik evde olsaydın 2 dk yapıverdıydım naniknanik yolma sacımızı kızz cokacimcoook

1 ay sonra hepicimiz ögrenmıs oluruz ınsallah kaydirigubbakcemile3kızlar ondan sonrada ısım derdı sarar bızı :asigim:

evet benim aklımda var ama cinsiyeti belli olunca değişir belkim a.s

kız kısmı öle kuşunu uluorta göstermez tabii dimi ama hihoyyyt

eee yaniiiiii a.s ben kuş istiyooooom kaydirigubbakcemile3

benim mesai biter ben de kaçar

iyi akşamlar annişleeeer a.s.

2 ay olmustur kızlar daha bırsey yok kılsız gacı oldum kaydirigubbakcemile5 kılı azalınca ne oluyodu merak ettım catlarım sındık Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…