2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin rabbim yavrunu git gel bizide haberdar et
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim 15+1 haftalık hamileyim . 3 kasım beklenen doğum tarihim selamlar
sen de hoşgeldin canımm maaşallah kocaman olmuşsunuz :) cinsiyet belli mi ?

kartanemm fatih ünv. de dr. söledi hasan beyy ii bi adam :) sayende ben de oraya gidiyorum meğer herkes bilirmiş kadın doğumda çok iyi bi yermiş

kartanemm fatih ünv. de dr. söledi hasan beyy ii bi adam :) sayende ben de oraya gidiyorum meğer herkes bilirmiş kadın doğumda çok iyi bi yermiş

evet canımm hasan bey çok iyi bi dr.muş herkes onun iyiliğinden bahsetti kaydirigubbakcemile2
ben diğer hastaneden ayrı binası olmasını da beğeniyorum rahat oluyor
ayy 29u gelse de bi daha gitsem yaa
dr.a bu kadar çok gitmek isticemi söleselerdi inanmazdım haa :roflol::roflol:

kızlar şu yazılarınızın altında görünen haftalık çizelgelerini nasıl yapıyonuz... ben de istiyooooomm... bi yol gösteriverin garii

canım hamilelik cetveli yazıp art kk.da çıkıyo nasıl yapıldığı ordan yaparsın

aynen valla bebişimmm hele de jinekoloğa bayıla bayıla gidecen deseler gülerdim sositososito kız ben de 30 da gitcem 1 gün daha duraydın birlikte giderdik kaydirigubbakcemile5

bu arada internetten isminin anlamına baktım bayıldım kızz a.s.

kısss ebisce hangi simin anlamına baktın merak ettim söle çıbık kaydirigubbakcemile

şakkıdı şakkıdı

kısss ebisce hangi simin anlamına baktın merak ettim söle çıbık kaydirigubbakcemile

benim ismimiiinnn
kızınız olursa koyun anacımm şakkıdı

günydın kızlar bende bugün kontrole gitcem 13.45te bakalım nolcak ay çok heyecanlıyım

tabiiki var canım olmaz mıı
arkadaşımınki riskli çıkmıştı da çok daha kaliteli ultrasonla ölçüm yaptılar hiçbişi yok dedi ordaki dr.

ozaman ben bu hastaneyi değiştiriym ya ultrasonu bile dandik halbuki yeni yapıldı kocaman bi hastane türkiye genelindede 10 tane falan hastanesi var acaba diğer doktorlarınki daha kaliteli bi ultrasonmudur

günaydınnn arkidişleeeerrrrrr özlediniz mi bakim beniiiiii ????

uni tatlım nasılsın canım ya bu saatte sende benım gibi uyumamışsın canım yaa

evt canım annemdeydim ya geç geldik... uykum kaçtı bakim dedim bizim kızlar napmışş kaydirigubbakcemile3

cerinim gece okudum biraz geçmişi... üzülme nolur... bence sonuçta hiçbişey olmıycak bebişini üzdüğünle kalıcaksın... şu ikili testten hiçbişey anlamadım valla....yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert... benimki de daha arayıp sonucu söylemedi... bugün yarın araması lazım.... zaman daraldıkça geriliyorum ben de...

yaa leyya , grape ve applearzuyu göremiyorum bu ara....:uhm:

yaaa deminden beri bi yerlere yazıp duruyom ama bi türlü doğru yeri bulamadım

art kk nedir bilemiyom :1no2:
kk= kadınlar kulubu canım
iyi haberlerle gelcen canım merak etme
valla gerçekten kalitesi değişiyormuş ultrasonların
bizimki de çok net diildi fotoda mesela daha iyisi vardır diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bende 14+4 günlük hamileyim. 8 Kasım gibi doğum bekleniyor. Birkaç gündür yazılarınızı takip ediyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz?

kızlar ben kaçar kendinize
benim ders bitti öğle paydosu oleyyy
yemekten sonra görüşmek üzere delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…