hoşgeldin canım hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin rabbim yavrunu git gel bizide haberdar etgünaydın bayanlar benimde kasım 21 hayırlısıyla 12+4 günlük bebeğim rabbim hepimizie ve bebişlerimize sağlık versin bu gün 2 tarama testi için doktora gidecem çok heycanlıyım duanızı eksik etmeyin
sen de hoşgeldin canımm maaşallah kocaman olmuşsunuz :) cinsiyet belli mi ?arkadaşlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim 15+1 haftalık hamileyim . 3 kasım beklenen doğum tarihim selamlar
kartanemm fatih ünv. de dr. söledi hasan beyy ii bi adam :) sayende ben de oraya gidiyorum meğer herkes bilirmiş kadın doğumda çok iyi bi yermiş
kızlar şu yazılarınızın altında görünen haftalık çizelgelerini nasıl yapıyonuz... ben de istiyooooomm... bi yol gösteriverin garii
aynen valla bebişimmm hele de jinekoloğa bayıla bayıla gidecen deseler gülerdim sositososito kız ben de 30 da gitcem 1 gün daha duraydın birlikte giderdik kaydirigubbakcemile5evet canımm hasan bey çok iyi bi dr.muş herkes onun iyiliğinden bahsetti kaydirigubbakcemile2
ben diğer hastaneden ayrı binası olmasını da beğeniyorum rahat oluyor
ayy 29u gelse de bi daha gitsem yaa
dr.a bu kadar çok gitmek isticemi söleselerdi inanmazdım haa :roflol::roflol:
ayy 29u gelse de bi daha gitsem yaa
dr.a bu kadar çok gitmek isticemi söleselerdi inanmazdım haa :roflol::roflol:
aynen valla bebişimmm hele de jinekoloğa bayıla bayıla gidecen deseler gülerdim sositososito kız ben de 30 da gitcem 1 gün daha duraydın birlikte giderdik kaydirigubbakcemile5
bu arada internetten isminin anlamına baktım bayıldım kızz a.s.
şakkıdı şakkıdıaynen valla bebişimmm hele de jinekoloğa bayıla bayıla gidecen deseler gülerdim sositososito kız ben de 30 da gitcem 1 gün daha duraydın birlikte giderdik kaydirigubbakcemile5
bu arada internetten isminin anlamına baktım bayıldım kızz a.s.
kısss ebisce hangi simin anlamına baktın merak ettim söle çıbık kaydirigubbakcemile
canım hamilelik cetveli yazıp art kk.da çıkıyo nasıl yapıldığı ordan yaparsın
tabiiki var canım olmaz mıı
arkadaşımınki riskli çıkmıştı da çok daha kaliteli ultrasonla ölçüm yaptılar hiçbişi yok dedi ordaki dr.
uni tatlım nasılsın canım ya bu saatte sende benım gibi uyumamışsın canım yaa
günaydın bacılar işyerine damladım gelir gelmez kk yı açtım aman geç kalmim :) dünkü depresif günden sonra bugun biras daha toparladım dua ediyorum ve sabırla cumayı bekliyorum inşallah kan testi çok güzel olucak ve ben dünki zırladıklarımla kalcam neysemmm herkesi öpüyorum çalışan gaciler kolay gelsinnn evde olanlar kıymetini bilsinnnnnn :)
iyi haberlerle gelmen dileğiyle canımgünydın kızlar bende bugün kontrole gitcem 13.45te bakalım nolcak ay çok heyecanlıyım
günaydınnn arkidişleeeerrrrrr özlediniz mi bakim beniiiiii ????
yaa leyya , grape ve applearzuyu göremiyorum bu ara....:uhm:
kk= kadınlar kulubu canımyaaa deminden beri bi yerlere yazıp duruyom ama bi türlü doğru yeri bulamadım
art kk nedir bilemiyom :1no2:
iyi haberlerle gelcen canım merak etmegünydın kızlar bende bugün kontrole gitcem 13.45te bakalım nolcak ay çok heyecanlıyım
ozaman ben bu hastaneyi değiştiriym ya ultrasonu bile dandikhalbuki yeni yapıldı kocaman bi hastane türkiye genelindede 10 tane falan hastanesi var acaba diğer doktorlarınki daha kaliteli bi ultrasonmudur
kartanesi söler sana cnm ben dimeeemm kaydirigubbakcemile3kısss ebisce hangi simin anlamına baktın merak ettim söle çıbık kaydirigubbakcemile
anacım ben koyarım kız olursaşakkıdı şakkıdı
benim ismimiiinnn
kızınız olursa koyun anacımm şakkıdı
Merhaba arkadaşlar,
Bende 14+4 günlük hamileyim. 8 Kasım gibi doğum bekleniyor. Birkaç gündür yazılarınızı takip ediyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz?
kartanesi söler sana cnm ben dimeeemm kaydirigubbakcemile3
anacım ben koyarım kız olursa