- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
Merhaba arkadaşlar,
Bende 14+4 günlük hamileyim. 8 Kasım gibi doğum bekleniyor. Birkaç gündür yazılarınızı takip ediyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz?
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
Bende 14+4 günlük hamileyim. 8 Kasım gibi doğum bekleniyor. Birkaç gündür yazılarınızı takip ediyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz?
kızlar ben kaçıyorum kahvaltı yapıym hazırlanıym yavaştan umarım herşey yolundadır
kızlar ben kaçıyorum kahvaltı yapıym hazırlanıym yavaştan umarım herşey yolundadır
kızlar ben kaçar kendinize
benim ders bitti öğle paydosu oleyyy
yemekten sonra görüşmek üzere delikafadulden
zerencim ahanda burada yazıldığı gibi yapacasuun
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Teşekkürler arkadaşlar.
Benim ilk bebeğim, tüp bebek tedavisiyle oldu.Bende 19 mayıs günü gideceğim doktora. İnşallah o zaman bizde bebişimizin cinsiyetini öğrenebiliriz. Çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor:ecrin_bebek:
ay tebii anacım ne dimekk hoşgeldin kıs benim de 8 kasım tahmini dopğum ne güselMerhaba arkadaşlar,
güseldir tabe kuşum sölesene bakiim hakkatten güsel mi ? :jeyyar:benim ismim de güzel amma
yav bi allahın kulu da yalandan da olsa özlemedik demedi beeee..........
sanki ben sizi çok özledim :dilcikar:
ayyyy unimmm canımmm seni özlemez olurmuyuz yaaaa aşkolsunn ben diyodum hep bu uni nerde acaba diye ama tebi burda yazmamışım içimden sölemişim ama
gel öpecem seni hasret giderelim Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.
arkadaşlar hepinize günaydın.arkadaşlar siz bana dün ikili test sonuçlrına çok takılma dediniz ama ben hala çok endişeliyim.dün dr.u aradım bide üçlüye bakıcz.gerekirse amniyosentez yapıcaz dedi.amniyosentezide araştırdım onunda çok riskleri varmış.iyice daraldım.ben şimdi size sonuçları yazacağım,ikili test yaptırıpda sonuçları buna yakın olan varmı.ve doktorunuzun yorumlarını çok merak ediyorum arkadaşlar lütfen....
yaş riski 1:538
biyok. trisomy21 1:296
kombine trisomy21 1:1497
trisomy18 + nt 1:10000
yaş 31. test 11+ 5 de yaptırdım.
lütfen cevap yazın..............
Boncukk hayatım sakın olumsuz şeyler düşünme. Eski işyerimde 2 arkadaşımında hem ikili testi hem üçlü testi kötü sonuçlandı. Amnıyosentez yapıldı. Yazık kızlar kendilerini çok yıprattılar ama sonuç Allaha şükür pozitif. Ve benim iş sektörüm sağlık olduğundan bu tür olayları çok gördük ama istisna olarak olumsuz sonuçlandı.
Sen sakın canını sıkıpta bebişine negatif elektrik gönderme, bebişlerimiz bundan çok etkileniyorlar. Bol bol dua et olumlu düşün, sakın kendini bırakma.Bizler anneyiz bebişlerimizi büyütürken daha nelerle karşılaşacağız. Bu nedenle şimdiden pes etmek yok.
Senin için dua edeceğim hayatım.:Saruboceq:
Sonuç temiz çıkacak.Sonra Özlem demişti dersin
Boncukk hayatım sakın olumsuz şeyler düşünme. Eski işyerimde 2 arkadaşımında hem ikili testi hem üçlü testi kötü sonuçlandı. Amnıyosentez yapıldı. Yazık kızlar kendilerini çok yıprattılar ama sonuç Allaha şükür pozitif. Ve benim iş sektörüm sağlık olduğundan bu tür olayları çok gördük ama istisna olarak olumsuz sonuçlandı.
Sen sakın canını sıkıpta bebişine negatif elektrik gönderme, bebişlerimiz bundan çok etkileniyorlar. Bol bol dua et olumlu düşün, sakın kendini bırakma.Bizler anneyiz bebişlerimizi büyütürken daha nelerle karşılaşacağız. Bu nedenle şimdiden pes etmek yok.
Senin için dua edeceğim hayatım.:Saruboceq:
Sonuç temiz çıkacak.Sonra Özlem demişti dersin
yav bi allahın kulu da yalandan da olsa özlemedik demedi beeee..........
sanki ben sizi çok özledim :dilcikar: