2009 Kasm Anneleri

Teşekkürler arkadaşlar.
Benim ilk bebeğim, tüp bebek tedavisiyle oldu.Bende 19 mayıs günü gideceğim doktora. ınşallah o zaman bizde bebişimizin cinsiyetini öğrenebiliriz. Çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor:ecrin_bebek:

kızlar ben kaçar kendinize
benim ders bitti öğle paydosu oleyyy :emir_bebek:
yemekten sonra görüşmek üzere delikafadulden

afiyetler olsun..

vayyy teşekkür ettim canım sağolasın a.s. hemen bakıp yapıyorumm
bu arada kk yı biliyorum da orada art kk yazıyodu ya ben art ne demektir onu bilmiodum a.s

yav bi allahın kulu da yalandan da olsa özledik demedi beeee..........
sanki ben sizi çok özledim :dilcikar:

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar.
Benim ilk bebeğim, tüp bebek tedavisiyle oldu.Bende 19 mayıs günü gideceğim doktora. İnşallah o zaman bizde bebişimizin cinsiyetini öğrenebiliriz. Çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor:ecrin_bebek:

canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

arkadaşlar hepinize günaydın.arkadaşlar siz bana dün ikili test sonuçlrına çok takılma dediniz ama ben hala çok endişeliyim.dün dr.u aradım bide üçlüye bakıcz.gerekirse amniyosentez yapıcaz dedi.amniyosentezide araştırdım onunda çok riskleri varmış.iyice daraldım.ben şimdi size sonuçları yazacağım,ikili test yaptırıpda sonuçları buna yakın olan varmı.ve doktorunuzun yorumlarını çok merak ediyorum arkadaşlar lütfen....
yaş riski 1:538
biyok. trisomy21 1:296
kombine trisomy21 1:1497
trisomy18 + nt 1:10000
yaş 31. test 11+ 5 de yaptırdım.
lütfen cevap yazın..............

Merhaba arkadaşlar,
Bende 14+4 günlük hamileyim. 8 Kasım gibi doğum bekleniyor. Birkaç gündür yazılarınızı takip ediyorum. Benide aranıza kabul eder misiniz?
ay tebii anacım ne dimekk hoşgeldin kıs benim de 8 kasım tahmini dopğum ne güsel
benim ismim de güzel amma :eek:
güseldir tabe kuşum sölesene bakiim hakkatten güsel mi ? :jeyyar:

yav bi allahın kulu da yalandan da olsa özlemedik demedi beeee..........
sanki ben sizi çok özledim :dilcikar:

ayyyy unimmm canımmm seni özlemez olurmuyuz yaaaa aşkolsunn ben diyodum hep bu uni nerde acaba diye ama tebi burda yazmamışım içimden sölemişim ama :eek:
gel öpecem seni hasret giderelim Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.

ayyyy unimmm canımmm seni özlemez olurmuyuz yaaaa aşkolsunn ben diyodum hep bu uni nerde acaba diye ama tebi burda yazmamışım içimden sölemişim ama :eek:
gel öpecem seni hasret giderelim Şeniz Şeniz Şeniz :1hug: :1hug: :1hug: a.s. a.s. a.s.

karakıııızzzzzz canııımmmmmmm ŞenizŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s. (kaydirigubbakcemile5saftirik uni hemen kanıyo kaydirigubbakcemile3 )

Boncukk hayatım sakın olumsuz şeyler düşünme. Eski işyerimde 2 arkadaşımında hem ikili testi hem üçlü testi kötü sonuçlandı. Amnıyosentez yapıldı. Yazık kızlar kendilerini çok yıprattılar ama sonuç Allaha şükür pozitif. Ve benim iş sektörüm sağlık olduğundan bu tür olayları çok gördük ama istisna olarak olumsuz sonuçlandı.
Sen sakın canını sıkıpta bebişine negatif elektrik gönderme, bebişlerimiz bundan çok etkileniyorlar. Bol bol dua et olumlu düşün, sakın kendini bırakma.Bizler anneyiz bebişlerimizi büyütürken daha nelerle karşılaşacağız. Bu nedenle şimdiden pes etmek yok.
Senin için dua edeceğim hayatım.:Saruboceq:
Sonuç temiz çıkacak.Sonra Özlem demişti dersin

arkadaşlar hepinize günaydın.arkadaşlar siz bana dün ikili test sonuçlrına çok takılma dediniz ama ben hala çok endişeliyim.dün dr.u aradım bide üçlüye bakıcz.gerekirse amniyosentez yapıcaz dedi.amniyosentezide araştırdım onunda çok riskleri varmış.iyice daraldım.ben şimdi size sonuçları yazacağım,ikili test yaptırıpda sonuçları buna yakın olan varmı.ve doktorunuzun yorumlarını çok merak ediyorum arkadaşlar lütfen....
yaş riski 1:538
biyok. trisomy21 1:296
kombine trisomy21 1:1497
trisomy18 + nt 1:10000
yaş 31. test 11+ 5 de yaptırdım.
lütfen cevap yazın..............

ben de dün aldım sonuçlarımı şu an yanımda değil. sonuçları hatırlıyorum ama emin değilim bu yüzden sana yanlış bişey yazmak istemem. Hem bir de yaşlarımız ve gebelik haftalarımız farklı.. Karşılaştırmak çok doğru olmaz gibi geliyo bana.... ıçin çok huzursuzsa başka bir doktora daha göster sonuçlarını detaylı bilgi al...

doktorum bu testlerin hiçbir zaman % 100 doğruluk içermediğini özellikle belirtti.... bu yüzden içini ferah tut derim... :teselli:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben sabah yine kötü oldum baş agrısı ve kusma yeni kendime geliyorum ama baş agrısı var hala...sizler ne yaptınız?

boncuk bende kendim elime almadım sonuçalrı yani iyi yada kötü olan deger ne bilmiyorum ama sen fazla inceleyip takılma buna..

Boncukk hayatım sakın olumsuz şeyler düşünme. Eski işyerimde 2 arkadaşımında hem ikili testi hem üçlü testi kötü sonuçlandı. Amnıyosentez yapıldı. Yazık kızlar kendilerini çok yıprattılar ama sonuç Allaha şükür pozitif. Ve benim iş sektörüm sağlık olduğundan bu tür olayları çok gördük ama istisna olarak olumsuz sonuçlandı.
Sen sakın canını sıkıpta bebişine negatif elektrik gönderme, bebişlerimiz bundan çok etkileniyorlar. Bol bol dua et olumlu düşün, sakın kendini bırakma.Bizler anneyiz bebişlerimizi büyütürken daha nelerle karşılaşacağız. Bu nedenle şimdiden pes etmek yok.

özlemcim canım güzel dileklerin için çok sağol.inşallah dediğin gibi olur canım.allah hepimizin bebeklrini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne kaaa güzel söledin arkadaşım
Boncux cum panik yapma bak bizimde ikili sonuçlarımız sorun var gibi görünüyo ben haziranın 6.da gideceğim 3 lü test yaptıracağım ama içim çok rahat çünkü herşey güzel olacak bebeğimde bana sağlıklı bir şekilde gelecek allahın izni ile hepimizin bebekleri sağlıcakla gelecek lütfen moralini bozma ve bebişide üzme tatlım

ınşallah bebişlerimiz sağlıcakla ve uzun ömürlü kucağımız gelecek. Sonrada bu günleri düşünüp kendi kendimize güleceğiz. Ama herşeyin başı sağlık,önce sen sağlıklı ve pozitif ol sonrada bebişin sana eşlik edecektir canım

Bu arada benim ikili testimde sorun olmadığı halde üçlü test yapılacak. Bu nedenle üzülmemeye çalış canım. ınşallah buradan mutlu haberlerimizi paylaşırız canım

X