ösledik kıss aa sen nerelerdesin bakemm mide bulantın geçtimi?yav bi allahın kulu da yalandan da olsa özlemedik demedi beeee..........
sanki ben sizi çok özledim :dilcikar:
canım hftalarımız ve diğer faktörlerimiz farklı karşılaştırmak doğru olmaz ayrıca bu testte zaten her halukarda risk çıkıyo risksiz olanımız yok canısı sakın kafana takma olmadı amniosentes de yaptırırsın ehil biri yaparsa bişi olmaz benim 1-2 arkadaşım yaptırdı maşallah turp gibi veletlerarkadaşlar hepinize günaydın.arkadaşlar siz bana dün ikili test sonuçlrına çok takılma dediniz ama ben hala çok endişeliyim.dün dr.u aradım bide üçlüye bakıcz.gerekirse amniyosentez yapıcaz dedi.amniyosentezide araştırdım onunda çok riskleri varmış.iyice daraldım.ben şimdi size sonuçları yazacağım,ikili test yaptırıpda sonuçları buna yakın olan varmı.ve doktorunuzun yorumlarını çok merak ediyorum arkadaşlar lütfen....
yaş riski 1:538
biyok. trisomy21 1:296
kombine trisomy21 1:1497
trisomy18 + nt 1:10000
yaş 31. test 11+ 5 de yaptırdım.
lütfen cevap yazın..............
arkadaşlar aranızda zayıflayan oldumu valla ben hamile kaldığım kilodan da 1 kilo düştüm bide ben hiçbirşey yiyemiyorum.iştahım hiç birşey almıyor.e mide boş kalıncada bulantı hala o biçim ne yapacağımı şaşırdım artık.
teyzoşları biz geldik :CüvCüv:
pıt pıt larımızı gördük
ayy ne güzel atıyordu
doktor bir sürü tahlil istedi
tüm horman tahlilleri HIV testleri diğer rutin testler
yav hesine 460 dedi
sizden de bu testleri istedilermi
toxoplazma hıv falan :uhm:
pıt pıt larımızı gördük
ayy ne güzel atıyordu
yav hesine 460 dedi
günaydın kuzumm çık tabii hava al benimde çok ağrıyo başım ama işi bırakıp çıkamıyom bi yere mirmirmirmirgünaydın kızlar.
gerçi saat 12yi geçmiş ama neyse...
nasılsınız bakalım. ben çok giremiyorum artık nete. evde duramıyorum bu aralar baş ağrılarım çok arttı dışarda temiz havada olmak daha iyi geliyo.
yok ama hala aynıyım bi arkadaşım ilk 3 ay 6 kg vermişti sonra kat kat aldı :CüvCüv:arkadaşlar aranızda zayıflayan oldumu valla ben hamile kaldığım kilodan da 1 kilo düştüm bide ben hiçbirşey yiyemiyorum.iştahım hiç birşey almıyor.e mide boş kalıncada bulantı hala o biçim ne yapacağımı şaşırdım artık.
aman da aman kimler gelmiş kimleeerr gözün aydın cicimm valla benim ilk testlerimde çok tuttu 580 tl idi ve bu saydığın tüm tahliler istendi hatta her gittiğimde aynı testleri yaptık tekrar takrarteyzoşları biz geldik :CüvCüv:
pıt pıt larımızı gördük
ayy ne güzel atıyordu
yav hesine 460 dedi
geçer canım geçer bak 3,5 aylık olduk bizz teyzesihepiniz sağolun kızlar :1hug:
doktor 1 sonraya cağırı ikili test için
şimdi bi ayda gecmezkibenneyaptımki
pıt pıt larımızı gördük
ayy ne güzel atıyordu
yav hesine 460 dedi
arkadaşlar aranızda zayıflayan oldumu valla ben hamile kaldığım kilodan da 1 kilo düştüm bide ben hiçbirşey yiyemiyorum.iştahım hiç birşey almıyor.e mide boş kalıncada bulantı hala o biçim ne yapacağımı şaşırdım artık.
pıt pıt larımızı gördük
ayy ne güzel atıyordu
yav hesine 460 dedi
kızlar yaa bişey sorucam
benim göbeğimde daha önceden hiç tüy yoktu
şimdi sanki hafif tüylenmeye başladı
göördükçe uyuz oluyorum,neden böyle oluyo hormonlardan mı acaba
hamilelikten sonra geçer mi ki yaa,sizde de oldu mu buna benzer şeyler?
birde makyajsız kendimi çok çirkin hissediiyorum
1 kilo felan aldım ama belim falan çok kalınlaştı
kendimi dana gibi hissediyorum benim gibi olan var mı(((
evet cnm benim göbüşte birden bire tüylendi hamişliktedn sıkma canını doğumdan sora dökülürmüş diolar inşallah bakalım :dilcikar: