bıraz öncede demıstım benım eltome sadece 3 yapılmıstı sukur bı sorun yok bebekde bır arkadadımda özelle gıdıyor doktoru 3 yapcam sana 2 gerek yok demıs o yuzden sen bılırsın ama bana 3 daha önemlı gıbı geldı ben öle bılıyorum
ya kızlar bende 3lü teste gerek duymadı doktor yaptırmam gerekmi ??
benim dr m eğer 2 li test iyiyse 3 lü yaptırmıyo arkadaşım var aynı dr a gidiyoz ondan istemedi ama benim 2 li test sonuçlarım da n dolayı 3 lü istedi benden
anladım canım verdiğin bilgi için saol umarım sende de bir sorun yoktur tatlım a.s.
allahın izni ile olmayacak sorun canım içim rahat çünkü allahıma inanıyorumki bebişlerimiz bizlere sağlıklı bir şekilde gelecek inşallah.
kızlar ben bi soru sormuştum
epilasyonunuzu kendinizmi yapıyosunuz yoksa bi yeremi gidiyosunuz eğilmek zararlımı ben çok yavaş olduğum için çok yorucu oluyo sizce ne yapmalıyım
ya kızlar bende 3lü teste gerek duymadı doktor yaptırmam gerekmi ??
kısss ben cevap verdimya az evvelki sayfada ben kendim yapamıyorum o nedenlede kuaföre gdiyorum ama kendi yapan arkadaşlarda var sende istersen kuaförde yaptırabılırsın canım steril bir yer olmasına dikkat et ama -tatlicadiarzu-
bbaaayyyBen şimdi gidiyorum bakalım doktor amca neler söyliycek bize:1rolleyes:
Görüşmek üzere baaaaayyyy
ben de cvp verdim az önce :dilcikar:kızlar ben bi soru sormuştum
epilasyonunuzu kendinizmi yapıyosunuz yoksa bi yeremi gidiyosunuz eğilmek zararlımı ben çok yavaş olduğum için çok yorucu oluyo sizce ne yapmalıyım
buna da cvp verdim ayrıcaaa :dilcikar:kızlar çok önemli bi soru daha geliyo
bende 2 - 3 gündür alerjik bi durum var parmak üstlerim kaşınıyo minik kabartı oluyo ve içi su topluyo aynen yanar da su toplarya öle gibi bu önemli bişeymidir ama çok minikler
kuzucuğum kendini şimdiden üzme bu kadar daha bişey yokki ortadakızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama
kızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani
canım ya ben epilasyon yapamıyorum çok canım yanıyo.kuaförede gitsem kendimi kasarım bebişe bişey olur diye korkuyom banada bi akıl verin noluuuuuuuur
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım ya ben epilasyon yapamıyorum çok canım yanıyo.kuaförede gitsem kendimi kasarım bebişe bişey olur diye korkuyom banada bi akıl verin noluuuuuuuur
ozaman ya makasla yada jilet
canım bende aynı senin gibiydim hatta bilenler bilir en başında burda bende sormuştum kızlara gidince çok kasarım ya bebişime zarar gelirse diye kac gün düşündüm ama sonra bir karar verdim gttim kuaföre kızlara dedim böle böle ay gel bişi olmaz merak etme dediler sonra çok rahatladım iyikide yaptırmışım dedim çünkü 9 ay boyunca napcam kendim yapamam öyle veya böyle yapmam gerek dedim ve gittim kaydirigubbakcemile3 hemde korkma öle acımıyo fazla benim canımda cok tatlıdır bu arada kaydirigubbakcemile3