2009 Kasm Anneleri

yani bilemiycem öle cok enzem bişe olsaydı doktorum neden istemesinki ?? sedece kafam karıstı sorayım dedim bilgin için saol canım

benim dr m eğer 2 li test iyiyse 3 lü yaptırmıyo arkadaşım var aynı dr a gidiyoz ondan istemedi ama benim 2 li test sonuçlarım da n dolayı 3 lü istedi benden

anladım canım verdiğin bilgi için saol umarım sende de bir sorun yoktur tatlım a.s.

kızlar ben bi soru sormuştum

epilasyonunuzu kendinizmi yapıyosunuz yoksa bi yeremi gidiyosunuz eğilmek zararlımı ben çok yavaş olduğum için çok yorucu oluyo sizce ne yapmalıyım

epilasyonunuzu kendinizmi yapıyosunuz yoksa bi yeremi gidiyosunuz eğilmek zararlımı ben çok yavaş olduğum için çok yorucu oluyo sizce ne yapmalıyım

kısss ben cevap verdimya az evvelki sayfada ben kendim yapamıyorum o nedenlede kuaföre gdiyorum ama kendi yapan arkadaşlarda var sende istersen kuaförde yaptırabılırsın canım steril bir yer olmasına dikkat et ama -tatlicadiarzu-

kızlar çok önemli bi soru daha geliyo

bende 2 - 3 gündür alerjik bi durum var parmak üstlerim kaşınıyo minik kabartı oluyo ve içi su topluyo aynen yanar da su toplarya öle gibi bu önemli bişeymidir ama çok minikler

ya kızlar bende 3lü teste gerek duymadı doktor yaptırmam gerekmi ??

canımcım benim doktorumda ikili normal dedi ama üçlüde istedi.bebk için en son üçlü test yapılacak başkada tahlili yok dedi.bakalım benim üçlü test haftaya.cinsiyetinide öğrencem ama bende şimdiden üçlü testin sonucunu merak ediyom.

canım ya ben epilasyon yapamıyorum çok canım yanıyo.kuaförede gitsem kendimi kasarım bebişe bişey olur diye korkuyom banada bi akıl verin noluuuuuuuur

Ben şimdi gidiyorum bakalım doktor amca neler söyliycek bize:1rolleyes:

Görüşmek üzere baaaaayyyy
bbaaayyy

ben de cvp verdim az önce :dilcikar:
buna da cvp verdim ayrıcaaa :dilcikar:
ya siz benim yazdıklarımı okumuyonuz muuuu kızacam artık haaa :mymeka:

kuzucuğum kendini şimdiden üzme bu kadar daha bişey yokki ortada
kan testlerin gelsin bakalım ilk önce
bak nazlıcğımda ilk başta çok üzülmüştü ama şimdi ne kadar
güzel konuşuyor sende aklına kötü şeyler getirme
Allah 'ın iziniyle nazlımın da seninde bebişlerinizde bişeycik çıkmayacak
sen kendini yıpratma otur dua et tatlım :Saruboceq:
öpüyorum seni şeker hadi bakalım pozitif düşün :teselli:

kızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani

ben bacak için gidiyorum ama özel bölge şimdilik bana ait
aldırdığım güzellik merkezindeki bayan alayım diyo
ben yok diyom görürüz 2-3 ay sonra alamazsan diyor
bakalım nereye kadar ben alacam emme şincilik kimseye vermiyom -tatlicadiarzu- delikafadulden :sm_cool:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ya ben epilasyon yapamıyorum çok canım yanıyo.kuaförede gitsem kendimi kasarım bebişe bişey olur diye korkuyom banada bi akıl verin noluuuuuuuur

canım bende aynı senin gibiydim hatta bilenler bilir en başında burda bende sormuştum kızlara gidince çok kasarım ya bebişime zarar gelirse diye kac gün düşündüm ama sonra bir karar verdim gttim kuaföre kızlara dedim böle böle ay gel bişi olmaz merak etme dediler sonra çok rahatladım iyikide yaptırmışım dedim çünkü 9 ay boyunca napcam kendim yapamam öyle veya böyle yapmam gerek dedim ve gittim kaydirigubbakcemile3 hemde korkma öle acımıyo fazla benim canımda cok tatlıdır bu arada kaydirigubbakcemile3

ozaman ya makasla yada jilet

canım öyle gidiyo şimdilik

ya işte benimde canım çok tatlı.daha önce gittim kuaföre çok acıdı.şimdide acır diye korkuyom ama şimdi karnım küçük büyüyünce ne yapcam bide doğuma giderken rahat olur dimi.ay gitsemmi bende.aaaaa utandııııım

kızlar bence kuaföre değilde bir güzellik merkezine yada ağda salonuna yaptırın
oralarda sadece bayanlar oluyo ve kendinizi daha rahat hissediyorsunuz
kuaförde erkek çalışanlar felan varya ben onların önünden geçip ağda odasına geçmek
istemiyorm o yüzden güzellik merk. gidiyorm
tavsiye ederim amma özel bölge için bişe diyemem
heççç aldırmadım dahaaa delikafadulden

ÖNEMLııııııııı

kızlar bide alerjiyle ilgili bişey yazmıştım ellerim kaşınıyo parmak üstlerim minicik kabaıp su topluyo bu nasıl bişey ya

bende güzellik salonunda alıdırıyorum bayan var sadece hatta biri arkadaşım o alıyor gerçi oda şimdi gebe benden 3 ay önde bacaklarımı aldırıyorum ben ama orası için ne yapacam ilerde bilmem valla evde bende zor agda ile alıyorum orayaı bazen epilasyon makinasıyla bazen jiletle ama ileride ne olur bilmem..bana da diyorlar alayım diye son zmanlarda yapamazsın göbeginden diye...ama ben orası için tırsıyorum...ne yapacaz ileride bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…