2009 Kasm Anneleri

işte diğer yerler neysede bende o özel bölgeyi düşünüyom.yoksa bacak falan kolay.

ya cersuu niye öylee flaş flaş der gibi ÖNEMLııııı yazıyorsun ki zaten gören cvp yazacak merak etme. o bahsettigin kabarcıklar nedir bilmiyorum başıma böyle birşey gelmedi ama bunun için mutlaka doktora git sonuçta bu tip şeyler göz ardı edilmemeli.

ÖNEMLİİİİİİİİİ

kızlar bide alerjiyle ilgili bişey yazmıştım ellerim kaşınıyo parmak üstlerim minicik kabaıp su topluyo bu nasıl bişey ya

egzama olmasın canım deterjan dan olabılıyo asıtlı seylerde yapıyor domates felan dograyınca kasıntın artıyor mubı cıldıyeye gıt baska bırsey de olabılır ama egzamada o sekılde oluyor

ÖNEMLİİİİİİİİİ

kızlar bide alerjiyle ilgili bişey yazmıştım ellerim kaşınıyo parmak üstlerim minicik kabaıp su topluyo bu nasıl bişey ya

canım kesinlikle kaşıma yediğin bişey veya güneş allerji yapmış olabilir
dikkatli olun baharda allerjiler çıkar dikkat edilmezse
bütün yaz o kaşıntılarla uğraşırsın
benim çikolata ve yumurtaya allerjim var nisan - haziran arası yersem felaket
allerji hemen başlar eller kollar güneş gören heryeri sarar
görüntü iğrenç olur bide kaşıntı mahveder insanı ve kışa kadar sürer
ilk önce bir cildiyeye git hamilelikte allerji ilaç ve kremleri kullanılırmı bilmem
en iyisi dra git gülüm
geçmiş olsun :teselli:

(özellikle beyaz tenli ler dikkat edin bu aylara güneş koruyucu sürmeden güneşe çıkmayın)

selam millettt
yavv anacim siz kacta uyaniyoniúzzz yaa bi aciyorum ki sayfalarca yazismissiniz sonra oku oku gözlerim sasi oluyo
1 gün kaldi findigimi görmeye gitcem heyecan basti beni simdiden

mutlu ol tabi tatlim kiz olsunda camurdan olsun derler
bak annene gülüyoruz:roflol::roflol:annende bi hos yani , bnim kaynanam tam bir kiz delisidir, kendi kizi olana kadar 4 tane dogurmus ve benimde kizim olmasini cok istiyo..annemde ilk torun olcagi icin sagliklisini istiyo benim gibi
ohh kizinolcak allah gönlüne glresini verdi ne mutlu sana

gecmis olsun tatlim,ihlamur kaynat icine bir elma bide limon dogra balla karistir ic juliet in tarifi bu ben yaptim hastayken cok iyi geldi
icinde oldugun ay biticek ondan sonra söyleyebilirsin simdi sen tam 3 ayliksin
3 de bebegini büyütme hemen öyleklava:
JJuLiEtt .!.:
kızlar size bişi daha sorcam
off bunaltıyom sizide haaa
ikiz bebek ne zaman belli olur
bastan belli oluyo genelde tatlim kan degerleri yüksek cikiyo ikiz gebeliklerde
yada keseler tektekse ve yanyanaysa söyler doktorun
bir kesenin icindeyseler belki belli olmayabilir
niye ikiz süphen mi varCADIARZU
cersu .!.:
kızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani

ben bu zamana kadar hep kendim yaptim her ay düzenli yaparim, zaten burda da yapilmaz öyle seyler, burda cok doktor gördü benimkini bide tr de kuaförler görmesinsırnaşık şey
ama karnim sismeye baslayinca kocama yaptircam:roflol:
canim kafani sakin tutmaya calis bende daha yaptirmadim ama cokta takmiyorum bu konuyu acikcasi üclü var dörtlü var cogu kisiyi ilk basta böyle üzüyo doktorlar sonra bise yok diyolar
eminim sende de öyle cikicak

işte diğer yerler neysede bende o özel bölgeyi düşünüyom.yoksa bacak falan kolay.

yengemde önceki hamileliğinde alamyınca ve aldıracak kimse bulamayınca
başladı aldırmaya çok rahat olduğunu söylüyo
ve evde alırkın uzun süre uğraşıyordum ve çok acıyordu diyor
(onunda canı tatlıdır) şimdi gidip aldırıyo
eğer aldırabilirsen çok büyük rahatlık diyor aldıran arkadaşlar :1shok:

ÖNEMLİİİİİİİİİ

gecmis olsun kasinti berbat bisey
cildiyeciye git kasirsan daha beter olabilir
bide bu aralar cimenlik yada agaclik yerlere gittin mi?
banada gecen sene oldu 2 hafta kasindiktan sonra doktora gittim krem yazdi öyle gecti
agaclardan dökülen tozlar kasinti yapabilir
yada günes alerjisi olabilir

ay canım bencede çok rahat olurda işte cesaret lazım.bende şimdiyi değilde doğumu düşündüğüm için istiyom aslında.düşünsene ne zaman gelecek bebiş bilmiyoruz ve hazırlıksız yakalanmak istemem tabi.bakalım cesaretimi bi toplarsam giderim ama bilmiyorum.bu arada bide bi krem diyolardı uyuşturuyomuş onun bebişe zararı olurmu

kreme felan hiç gerek yok eğer gidersen
belki zararı da olabilir kremin

mrb kıslar ben geldim biraz okudum geçmişi bazı arkadaşlar ikili testlernin sonuçlarından dolayı korkmuşlar bence onların doğruluğu çokda kesin değil biz yaptırmadık ne bilim hasta olsa aldırcak değiliz diye hayırlısyla sağlıklı olur inşallah bende 11+3 te yaptırdım 1.3 müydü neydi dr istersen yaptır dedi ama ben yok dedim bari 6 ayım rahat geçer bence Allaha tevekkül etmek gerek çünkü öğrenince yapcak bişi yok
bende çok aceleciyim galiba çünü bende 4 aylık diyorum 14+1 amma olsun biz 3.5 aylığız yani dört sayılırız kaydirigubbakcemile2
cersu dr nu ara bi sor inşallah önemli değildir
uff kıslar süt taştııı ne gevezeyimm

kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim herzaman yediğim şeylerden yiyorum belki güneşten olabilir sıcaklardan benimde ilk kez başıma geldi normalde önemsemezdim fakat hamilelikte ilaç kullanımı filan kısıtlı olduğu için bu tip şeyler önem arzediyo

mavi deniz birtek sana rahatsızlık verdik galiba ama bu benim için önemli bişey belki aynı durumu geçirmiş olan biri vardır diye içimi rahatlatmak istedim bazen bazı sorular gözden kaçabiliyo herkesin işi gücü oluyo sonuçta neyse

canım üzülme sakınn bu bebeğin yüksek risk altında anlamına gelmiyo ki cicim risk zaten hepimizde var merak etme herşey güzel olacak

kız benimki de hiç kımıldamadı 2 li testte kımıldıyo diyen arkadaşlar 1-2 saat önceden meyve suyu veya tatlı bişiler yiyip içtiler de ondan hoplayıp zıpladı

kızlar ben bi soru sormuştum

epilasyonunuzu kendinizmi yapıyosunuz yoksa bi yeremi gidiyosunuz eğilmek zararlımı ben çok yavaş olduğum için çok yorucu oluyo sizce ne yapmalıyım
cnm ben kuaförde aldırıyom valla steril bi yer 1 saatte komple ne varsa hallediyom

anaa nasıl yanii doğdun doğalı aynımı kızzz ?kaydirigubbakcemile3

narcıcegı antaltadan mısın sen

canim en iyisini doktor bilir fazla gecirmeden bir cildiyeciye git
kafandan kremlerle olcak is deil bu
kasinan yerlerini soguk suyla yika kasintini biraz azaltir bide kasinirken azcik yanmasini alir

ÖNEMLİİİİİİİİİ

anam ben sana cvp yazdım yaa beni niye kaale almıyon sen bakemm :mymeka:
bak son keza yazıyom daha da okumazsan benim için davos bitmiştir diyecüüm haa
bende de çıktı alerji diz kapaklarımın arkasında ve de kasıklarımda minik minik nasıl da kaşınıyo
cildiyeciye gittim baharla ilgili alerjik bi durum dedi krem verdi ama 4. aydan sonra dedi ben henüz kullanmadım

beni listeye eklememişsiniz bende hamişimm yaa senağlama herkes yazısının altına göstergeler yapmış nası yapılıyo dana link gönderirmisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…