selam millettt
yavv anacim siz kacta uyaniyoniúzzz yaa bi aciyorum ki sayfalarca yazismissiniz sonra oku oku gözlerim sasi oluyo
1 gün kaldi findigimi görmeye gitcem heyecan basti beni simdiden
Bayanlar Günaydın,
Daha kimsecikler gelmemiş ama ben heyecandan heralde sabahın köründe uyandım. Annemde bana "kız annesi, kız annesi" diye seslenip duruyo. Yanlış anlamayın bunu annem sevinçten yapmıyor, onun için büyük bir hayal kırıklığı oldu bu çünkü aslında annem bir erkek cocugu delisidir. Anneme göre aslında ben kız istiyorum demişte olsam dünyada aslında kimse kız istemez gerçek istegi olan erkeği gizlemek için kız istiyormuş gibi görünebilir, bu bakıs acısıylada aslında beni üzmek için kız annesi deyip duruyor oysa ben tam tersi çok ama çok mutluyum...
mutlu ol tabi tatlim kiz olsunda camurdan olsun derler
bak annene gülüyoruz:roflol::roflol:annende bi hos yani , bnim kaynanam tam bir kiz delisidir, kendi kizi olana kadar 4 tane dogurmus ve benimde kizim olmasini cok istiyo..annemde ilk torun olcagi icin sagliklisini istiyo benim gibi
ohh kizinolcak allah gönlüne glresini verdi ne mutlu sana
mevzey .!.:
Mavideniz ii değilim canım ya üşütmüşüm yada çocuklardan geçti grip olmuşum başım çok ağrıyor sabahta afedersin 2 kere çıkarmışım daha sayayımmı
(((((((( şuanda zor duruyorum çubuk krakerle sabretmeye çalışoyorum
gecmis olsun tatlim,ihlamur kaynat icine bir elma bide limon dogra balla karistir ic juliet in tarifi bu ben yaptim hastayken cok iyi geldi
mevzey .!.:
Ya benden çokkkk ödesiniz bozuluyorum ha bugün olduk daha 12 haftalık ne güzel keşke benim satımda erken olsaydı diyesim var bişi sorcam ben şimdi 3 ayı bitirdim 4.aya girdim demi yani soranlara 4 aylık diyebilirmiyim?????
icinde oldugun ay biticek ondan sonra söyleyebilirsin simdi sen tam 3 ayliksin
3 de bebegini büyütme hemen öyle
klava:
JJuLiEtt .!.:
kızlar size bişi daha sorcam
off bunaltıyom sizide haaa
ikiz bebek ne zaman belli olur
bastan belli oluyo genelde tatlim kan degerleri yüksek cikiyo ikiz gebeliklerde
yada keseler tektekse ve yanyanaysa söyler doktorun
bir kesenin icindeyseler belki belli olmayabilir
niye ikiz süphen mi varCADIARZU
cersu .!.:
kızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani
ben bu zamana kadar hep kendim yaptim her ay düzenli yaparim, zaten burda da yapilmaz öyle seyler, burda cok doktor gördü benimkini
bide tr de kuaförler görmesinsırnaşık şey
ama karnim sismeye baslayinca kocama yaptircam:roflol:
cerin .!.:
kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama
canim kafani sakin tutmaya calis bende daha yaptirmadim ama cokta takmiyorum bu konuyu acikcasi üclü var dörtlü var cogu kisiyi ilk basta böyle üzüyo doktorlar sonra bise yok diyolar
eminim sende de öyle cikicak