- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
benim ense kalınlığı 1.3 çıktı 11+ 5 de gittim.dr. normal demişti. sizce başka bir doktorada sorsammı.......
peki eğer ultrasonda ölçülen ense kalınlığı normal çıkarsa ikili teste çok itibar etmemekmi lazım...ne diyorsunuz......hayır bide oranların yüksek olmasının anormalliğini duymuştum ama düşük olmasınında anormal olduğunu hiç duymadım daha önce................
canım sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallahuniqueeeeeee
dr a gittim bugün benim KIZım oluyor:)
geçmiş olsun kuzum e artık sen annene bakcan kaydirigubbakcemile3Geldim geldim ama sormayın, hayatta hiçbirsey için cok hayal kurmamak lazımmıs, gelip burda gezip tozucam, ekmek elden su gölden anneme naz yapıcam diyordumki gelmemden 1 gün önce annem düşüp bacagını kırmış. Maalesef simdi annem yatıyo ve bana naz yapıyokaydirigubbakcemile3 yani anlayacagınız o hayallerini kurdugum yemeklerin hepsi yine hayal oldusüprizzzzz
günaydın canımgünaydınnnnnnnnnnnnnn güzel kasım annelleri ............
ay bizde de vardı o durum 2 kız dan sora 1 erkek o da hip hop çu oldu :roflol:Bayanlar Günaydın,
Daha kimsecikler gelmemiş ama ben heyecandan heralde sabahın köründe uyandım. Annemde bana "kız annesi, kız annesi" diye seslenip duruyo. Yanlış anlamayın bunu annem sevinçten yapmıyor, onun için büyük bir hayal kırıklığı oldu bu çünkü aslında annem bir erkek cocugu delisidir. Anneme göre aslında ben kız istiyorum demişte olsam dünyada aslında kimse kız istemez gerçek istegi olan erkeği gizlemek için kız istiyormuş gibi görünebilir, bu bakıs acısıylada aslında beni üzmek için kız annesi deyip duruyor oysa ben tam tersi çok ama çok mutluyum...
günaydın cnmmgünaydın kıslar naber
hımmmm gizli gizli rönt heeeee gel bakiim buraya senn kaydirigubbakcemilemerhaba bayanlar uzun süredir sizi takip ediyorum çok gülüyorum çok şekersiniz takip ediyorumda yetişebildim kadar çok hızlısınız
bende 14+2 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım sevinçliyim bazen merakettiğim çok konular oluyo burdan bulabiliyorum
jjulliett çok güldüm yaa Allah seni bende anlamam erkek takıntısını ben kızları çok severim eşimde ölee ama dr erkek dedi banada gösterdi pipisini ama kesin değil dedi gelcek ayda söleyebiliriz kesin olarak dedi hayırlısı
bide arkadaşlar bebeğinn kıpırtısını hisseden varmı ben çok merak ediyorum yaa nasıl bebeğim
ay kıyamam sana herşey den ne kadar etkileniyoruz dimi eskiye nazaransenağlamalistemizde bayagı kalabalıklaşmış..ay dün gece sürekli rüyamda güvercin sayıklayıp durdum bizim balkonun dış tarafında (balkon camlı oldugu için bize şimdilik zararı yok) güvercin yuva yapmış eşim ilk gün bilmeden yuvarıdan birşey düştü zannedip temizlemiş karanlıkta ertesi gün baktık tekra yuva yapılmış o zman anladık güvercin yuvası oldugunu ve güvercin kaçmadı bizden hiç ürküyor ama gidemiyor meger altında yumurtası varmış... ama dün eve geldikten sonra unutup balkona çıktım hızlı bir şekilde zavallıcak korku ve kaçtı baktım iki tane yumurta var..ama sonra bir üzüldümki onu bilmeden korkuttugum için bir süre sonra yeniden baktım hala yoktu uzunca bir süre gelmedi..eşimde amcaları eve bırakmaya gitmişti ben uyumuşum gece sürekli güvercin geldimi diye sormuşum eşime baktım yoktu demiş oda a sürekli sormuşum ama ...sabah ilk işim gidip bakmak oldu gelmiş sonunda naısl rahatladım ama kötü oldum yumurtaları bırakıp gitti diye suçluluk duygusu idi oda anne bende onu anladım ve üzüldüm
günaydın gulüümm bende seni öperimmŞenizkızlarrrr herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn en tatlı hamişler kasım anneleri nasılsınız bakalım bugün
öptüm hepinizi tek tek
günaydın günaydın günaydıııınnn küsme cicimm geçmişi okuyodum daaaaaa aşkolsun bi günaydın diyen yok.valla küstüm işte.senağlamasenağlamasenağlama
canım benim 1.1 çıktı dr. iyi dedi bu testte zaten risk yok demiyo risk hep var sadece düşük orta ve yüksek şeklinde ayırıyolar ayrıca %100 sorun olduğu anlamına da gelmiyo birçok arkadaşım bu testten sora amniosentez falan yaptırmadıı çocukların da yaramazlık dışında hiçbişileri yok maşşallahh kaydirigubbakcemilearkadaşlar 2 li test yaptırıp sonuç alan varmı.lütfen cevap yazın.benim ikili test sonuçlarımı eşim almaya gitti bugün.doktora göstermiş sonuçları.doktor kan değerinin beklediğinin biraz altında olduğunu söylemiş.3 lü testi kesinlikle atlamayalım demi.ama eşimin şimdilik bana söylememesini söylemiş biraz panik bir yapım olduğu için.lütfen souçlatdan anlayan varsa yazarmısınız.çok telaşlandım.....
yettim yettim gulüümmmnazlı karakız kartanesi ebisce mavideniz ya lütfen bi cevap yazın bana
valla bu annenin yaşına bağlı olarak değişiyo sanırım yani 1.3 30 yaşında ki bir anne ile 22 yaşındaki anne için aynı anlaamı ifade etmiyobenim ense kalınlığı 1.3 çıktı 11+ 5 de gittim.dr. normal demişti. sizce başka bir doktorada sorsammı.......
dr. endişelenme dediyse sorun yok demi karakızzzcanım ense kalınlığı normal
selam cnm kız boşver anam sen yaz genede ben de öle kim bana cvp vermiş kim vermemiş die bakmıyom yazıveriyon gariiiaşkolsun kimse bana bi selam vermedi senağlama
neyse benim işlerim var biraz çıkıyorum. kendinize iyi bakın görüşmek üzere. :a015:
Ebiscee biryandan ortalık topluyorum cnm ben ara ara gelip gidip okuyorum bugün işim azıcık çok çamaşırdı vs yarında vede ilaçlama olacakmış o yüzden bitirmem gerekiyor ama pcim ortada sık sık bakabiliyorum gelip geçerken a.s.
Leyyacım sende hoşgeldin ama gidiyorsun seni gördüğüme çok sevindim cnm a.s.
deliiiiiiiiiii ya bazen mesela benim arladaşım 2 ayı bitmişti 2. kontolünde ikiz olduğunu öğrendi ilk gittiğinde göremediler ama başka bir arkadaşım ise ilk kontrolünde öğrendi
hayırıdı bune telaşşşşşşşşş
selam cnm kız boşver anam sen yaz genede ben de öle kim bana cvp vermiş kim vermemiş die bakmıyom yazıveriyon gariii
nazlıcım naber ? sakın hırpalama kendini tamammı ? :bbo: ayy kokar da şimdi ev
kızlar ya bişey sormuştum ama yine kimse cevap vermemiş.hep aynı şey oluyo amaaaaaaaaaa
Görmedimki soru filan ben valla görsem hemen cvplıyorum biliyorsun canım yaa:1hug: yerimseniben a.s.
kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama
kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama