2009 Kasm Anneleri

ya bilmiyorum zaten içimde hep bi sıkıntı vardı allahım nolur kimseyi böyle ağır bişeyle imtihan etme ben eşime dedim nolur yaptırmayalım bu testleri o çok ısrar etti çok moralim bozuk insan kendine engel olamıyo ki :KK43:( gerçi daha sadece ultrason sonucu kan sonucunda daha çok belli olucak ama allahım cuma gunune kadar nasıl beklicem yaaa bana dua edin ya nolur bebeğimin sağlıklı olduğunu duymaya ihtiyacım var :KK43:(((((((((

ya çok zor bişey elin kolun bağlı oturup beklemek cumayı beklicem kurbanlık koyun gibi gerçi doktor ölçümü çok zor yaptı bebek pozisyonunu değiştirmedi baya bi döndürdü beni sağa sola öksürttü dürttü sadece bi kere şöyle bi döndü başka yok doktor yeri şu an rahat istifini bozmuyo bu dedi ondan da korktum millet gelip bebekim kolbastı oynuyo diyodu ya bu niye yatıyo ölece offf allahım sen aklıma mukayet ol yaaa :KK43:

ya çok zor bişey elin kolun bağlı oturup beklemek cumayı beklicem kurbanlık koyun gibi gerçi doktor ölçümü çok zor yaptı bebek pozisyonunu değiştirmedi baya bi döndürdü beni sağa sola öksürttü dürttü sadece bi kere şöyle bi döndü başka yok doktor yeri şu an rahat istifini bozmuyo bu dedi ondan da korktum millet gelip bebekim kolbastı oynuyo diyodu ya bu niye yatıyo ölece offf allahım sen aklıma mukayet ol yaaa :KK43:

Sakin ol Lütfen!!!!!!!!!!!

Günlerdir bak bekliyorum dahada 21 mayıs ön tahlil sonra amnyosentez sabır sabırla bekleyeceğiz..

İlk duyduğunda ne kadar kötü olduğunu anlayabiliyorum şuan yaşadıklarınıda ama zaman var zamanı düşün bunu bildikçe sabır ekleniyor çünkü bebeğini üzeceksin onu şuan yıpratıyorsun..

İyi düşüneceksinki iyilikler gelsin bizi bulsun bak az sonra dua edeceğim bi duş alıp hepimize ederim Allahım öyle büyükki yüzümüzü güldürecek yeterki emin ol...

canım üzme bu kadar kendini.benim bebişimde kolbastı oynamıyodu.daha minicik annesi.sen üzme kendini bak eminim bebiş çok iyi.allah korusun bişey olsa doktor söylemezmiydi.kan sonucunu al bak herşey süper çıkacak.sende üzdüm bebişimi diye kendine kızacaksın

Rahatmış işte annesi bak keyfini bozuyor doktor tahatsız ediyor Allah bilir ilk ultrosan yaklaştığında uyuyordu bebişin bizimkide hep totosunu dönüyor doktora ...Yok bunlarda birşey altında hiçbirşey arama gayet sağlıklı ol emin ol dua et olurmu canım :1hug:

Sakin ol Lütfen!!!!!!!!!!!

Günlerdir bak bekliyorum dahada 21 mayıs ön tahlil sonra amnyosentez sabır sabırla bekleyeceğiz..

İlk duyduğunda ne kadar kötü olduğunu anlayabiliyorum şuan yaşadıklarınıda ama zaman var zamanı düşün bunu bildikçe sabır ekleniyor çünkü bebeğini üzeceksin onu şuan yıpratıyorsun..

İyi düşüneceksinki iyilikler gelsin bizi bulsun bak az sonra dua edeceğim bi duş alıp hepimize ederim Allahım öyle büyükki yüzümüzü güldürecek yeterki emin ol...

canım ne güzel söylemişsin.rabbim hepimizin yüzünü güldürecek ben eminim.

kızlar yogundu ısler bakamadım yazamadım sıze hersey yolunda sanırım okudum da ıkı test ıcın endıselenen arkadaslarımız var bence dert etmeyın benım eltım yaptırmadı 3 yaptırdı cok da saglıklı bebegı ekımde dogum yapacak bır arkadasım var onunda doktoru gerek yok 3 yaparız demıs önemlı olan sanırım 3 allah yardımcımız olur sıkıntı yapmayın benım :lepi:

ya kızlar iyiki varsınız yaa hepinizi çok sefiyomm..annemle hastaneden çıktık ben salya sümük surat beş karış annem hadi bize gidelim dedi yok anne dedim evde bi sürü iş var ben eve gidim sanki iş yapcamda ... kadını da üzmim dedim hem hemen eve gelip sizle dertleşmek istedim

kızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani

canım ben kendim yapmıyorum yaptırıyorum kuaförde kaydirigubbakcemile3

kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama

canımm dur sakin ol hemen moral bozmak yok bak benimde kanımda yüksek çıktı ris ama sakinim rahatım allaha şükür sağlıklı olacak bebişlerimiz bak nazlımıza oda ne kdara pozitif rahat seninle aynı şeyleri bızde yaşıyoruz hem daha dur bakalım kan sonucun cıksın bı belki boşuna üzüyosun kendini ben 6 hazirana kadar bekleyeceğim 3 lü test yaptıracak dr m mecburen biz nasıl sabrediyoruz çünkü içimde en ufak bir şüphe korku endişe yok seninde olmasın bebişlerimiz sağlıklı allaha şükür bu testler sadece tarama testleri tanı testi değil adı üstünde zaten hemen moral bozmak ve bebişimi üzmek yok canım hadi bakim topla kendini acık Şeniz

arkadaşlar 2 li test yaptırıp sonuç alan varmı.lütfen cevap yazın.benim ikili test sonuçlarımı eşim almaya gitti bugün.doktora göstermiş sonuçları.doktor kan değerinin beklediğinin biraz altında olduğunu söylemiş.3 lü testi kesinlikle atlamayalım demi.ama eşimin şimdilik bana söylememesini söylemiş biraz panik bir yapım olduğu için.lütfen souçlatdan anlayan varsa yazarmısınız.çok telaşlandım.....

kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama

ben de bugün öğleden sonra ikili test sonucumu doktoruma göstericem...Kızlar kesin sonuç almadan kendinizi bu kadar yıpratmayın ne olur... bu bebeğe daha zararlı olmaz mı sizce de.... Umuyorum ki sonuçta herşey gayet normal çıkacak veee sağlıklı bebeklerimizi kokliycazzzz... HYerşeyin hayırlı olanıyla karşılaşmayı diliyorum kendim ve sizler için. :teselli:

ahhh cerincim tatlım üzme kendini nazlıya kulak ver bak onu örnek al ona amniyosentez denildi ve şimdi içi rahat bir şey olmayacagını biliyor bizde dua et içini ferah tut..hepimizin bebişi sag salim saglıkla gelecekler hayırlısıyla...

ya kızlar iyiki varsınız yaa hepinizi çok sefiyomm..annemle hastaneden çıktık ben salya sümük surat beş karış annem hadi bize gidelim dedi yok anne dedim evde bi sürü iş var ben eve gidim sanki iş yapcamda ... kadını da üzmim dedim hem hemen eve gelip sizle dertleşmek istedim

Canımm kıyamam sana aynısı ya bende gelmek istemiyorum götürme beni anneme dedim eve gelicem ağlayıp rahatşayıp size yazacaktım..geçecek birtanesi emin ol bizler güçlü anneler olacağız..Şimdi ben doğruu duşa gidiyorum sonra bir güzel dua edeceğim hepimize ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Ama ikili testi bizim gibi olanlara azıcık torpil geçeceğim kaydirigubbakcemile3 Çok öpüyorumm üzme sakın kendinide bebişimize annesi tamammı bak karakızzımda ne güzel yazmış ara ara ağlasakta sızlasakta bekleyip hayırlı haberleri alacağız inşl :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz :1hug:

kızlar selaaaaaammmm....

beni unutmadınız dimi sırnaşık şey

uzun zamandır giremedim. nasılsınız herşey yolundadır umarım.

ben ikiliyi yaptırdım. herhangi bir sorun çıkmadı. benim minik sıpa 5 gün önceden gidiyomuş buna göre 14. haftamdayım. ama hala cinsiyet belli değil. haziranın 2sinde kontrol var o zaman söylicem dedi doktor. bakalım hayırlısı... bu arada ikili test sonucu renkli ultrason görüntülerini cdye kaydedip verdi doktor durmadan izliyorum miniğimi :ecrin_bebek:
ayy ne şanslısın görüntüler elindee
kızlar bişey sorcam yine.ben çok iştahsızım ama meyve falan yiyorum ve bebğimi besleyemiyorum gibi hissediyorum.sizde öylemisiniz.hamilelik zormuş ya valla herşeyden korkuyom
ben de öyleyim valla azcık yemek yiyom bol bol meyvee
kızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani
oof o da ayrı dert ben kendim yapıyom ama canım çıkıyooo
ben ikiz istiyom yaaa :CüvCüv:
off cok mu sey istiyorum sengözlerimebaksanab
sinirlerim tavan yaptı
bizim krize giren işler şimdi acıldı
eşimin işleride cok yoğun yarın doktora gelemicem
fotosunu getirirsin bana dedi
küstüm :nazar::çok üzgünüm:
üzülme şekeeer sonraları zaten mutlaka o da gelmek isticek bak işi yoğunmuş yoksa neden gelmesin

canıııımm dur sakin ol yaa
öncelikle illa hareket etmesi gerekmiyoki bebişinin o sırada uyuyodu belki de yani zaten hareketli yakalamak zormuş bebişleri...
bu ense ölçümü de hatalı olabiliyor arkadaşıma da dedi bi dr. çok risk var diye meğer oranın ultrasonu dandikmiş iyi ultrasonu olan bi yere gitti hiçbişi çıkmadı şimdi de maşalaah topaç gibi bi oğlu var istersen sen de bi başka uzmana görün

canım ben 3 testın 2 den cok daha önemlı oldugunu bılıyorum ama doktorun neden öle dedıkı şaşırdım :1shok:

internetten baktığıma göre ikili test türkiyede daha yeni yeni yerleşen bişeymiş eğer sonucları normal cıkarsa bazı doktorlar 3lüye gerek duymazlarmıs öle diolar

internetten baktığıma göre ikili test türkiyede daha yeni yeni yerleşen bişeymiş eğer sonucları normal cıkarsa bazı doktorlar 3lüye gerek duymazlarmıs öle diolar

bıraz öncede demıstım benım eltome sadece 3 yapılmıstı sukur bı sorun yok bebekde bır arkadadımda özelle gıdıyor doktoru 3 yapcam sana 2 gerek yok demıs o yuzden sen bılırsın ama bana 3 daha önemlı gıbı geldı ben öle bılıyorum

X