Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel haberlerle gelmen dileğiyle cerinciğim :Saruboceq:
ben yaptırmadım ama sonuç bi kaç gün sonra çıkıyo sanırım
.ah annem kıyamam sana körler sağarlar birbirini ağarlar hesabı ben sana ilgi ve şefkat yapayım yawyumm benimmm mucuk:1hug:
selam adoşum ağlama bakim :1hug:
bebek iyide
şu ağzımın tadı cok fena :1no2:
bebek iyide
ben 1 aydır kullanmaya başladım bile
bizim buralar daha sıcak yaaa
bende çil çıkmıyo amma felaket yanıyorum
ve allerjim var güneşe karşı :çok üzgünüm:
çil olsun olmasın veya rahatsız olmasanız dahi
güneşe çıkarken mutlaka koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim
hamilelikte leke olabülür şakkıdı
dur ben sana yazam özelden kaydirigubbakcemile3kızlaaar nedir bu face muhabbetti olan var olmayan var demi ama :1closedeyes: çok ayıp
ayrıca kartansini adını da çok merak ettim hee biriniz bize de sölesin kız bi dünya yazdınız yok başı s sonu m anam bişi annamadım valla
ne dışlanmış hissediyon kız döverun haa klava:bende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama
juli ocak annesi kuzum ondan olabülümükü kaydirigubbakcemile3.
dimi canım ilgiye pek ihtiyacım var annem.:teselli:
adaşım sen bende geri gidiyosun.aşerme konusunda.ilk beben ondanmıki.:1hug:
eneee kız juliet'ler iki tanesiniz siz hemi ben de diom ulen diyom alla alla bu gacinin iki tane bebişi varmış 3.yoldaymış alla alla falan demekki o diğeri aman iki damla aklım var onu da siz alcanız he :) adaş olayı var yane iki julietler siziii ikinizi de öpüyorummkaydirigubbakcemile3
la roche'nin ürünleri harbiden güzel oliy azcık pahalı emme değer ee bişi sorcem bu koruma faktörlü krem yüz için mi yoksa şu tatile giderken aldıklarımız gibi ay çok mu zırcahilim neeekaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkayyyyyyyyiiimmm hadi herkeşi öpüyom bana dua edin bebişkomu görim sağlıklı sıhhatli işallah bide ikili testimis ii çıksın hepinizi çok seviyom kendinize ii bakınnnnnnnn akşama görüşürükk bys
bebek iyide
ayy inşallah canım ya ya ben bide doktor değiştiriyom onun heycanı da var doktorumdan memnun diildim ilgili bi doktor buldum galiba du bakalım pek bi methettiler emme göreces hayırlısıı inşallahh
Kızlar Bizlerde Böyle oluruz inşallahhh bakın bi
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/278517-bulusmamizdan-bazi-kareler.html
inşallah bunu beğenirsin canım
dr çok önemli yaa bende değiştirdim dr u
dr dan memnunum çok güzel bilgi veriyo
aydınlatıyo insanı emme
geçen gün bir kadın ölmüş ameliyatta
plesanta vajinaya yapışmış ayıramamışlar damarı kesilmiş kadının
ve kadın ölmüş
ben bu dr a hala gideyim mi yoksa başkasını mı bulayım
bana bi akıl verin kızlar :uhm: kafamçokkarıştı
ayy anneler de süper yaani :sm_cool:
bebişler çok şeker yaa darısı bizee