2009 Kasm Anneleri

güzel haberlerle gelmen dileğiyle cerinciğim :Saruboceq:
ben yaptırmadım ama sonuç bi kaç gün sonra çıkıyo sanırım

ayy inşallah canım ya ya ben bide doktor değiştiriyom onun heycanı da var doktorumdan memnun diildim ilgili bi doktor buldum galiba du bakalım pek bi methettiler emme göreces hayırlısıı inşallahh

ebisce julie niye kızıyonuz anacım...ebisce biz burda açık açık isimlerimizin yazılmasını istemiyoruz..sadece bazı arkadaşlar buradaki nickle isimleri eşleştirmek için böyle yazıyorlar..

ah annem kıyamam sana körler sağarlar birbirini ağarlar hesabı ben sana ilgi ve şefkat yapayım yawyumm benimmm mucuk:1hug:
.
dimi canım ilgiye pek ihtiyacım var annem.:teselli:
selam adoşum ağlama bakim :1hug:
bebek iyide
şu ağzımın tadı cok fena :1no2:

adaşım sen bende geri gidiyosun.aşerme konusunda.ilk beben ondanmıki.:1hug:

bebek iyide

eneee kız juliet'ler iki tanesiniz siz hemi ben de diom ulen diyom alla alla bu gacinin iki tane bebişi varmış 3.yoldaymış alla alla falan demekki o diğeri aman iki damla aklım var onu da siz alcanız he :) adaş olayı var yane iki julietler siziii ikinizi de öpüyorummkaydirigubbakcemile3

ben 1 aydır kullanmaya başladım bile
bizim buralar daha sıcak yaaa
bende çil çıkmıyo amma felaket yanıyorum
ve allerjim var güneşe karşı :çok üzgünüm:
çil olsun olmasın veya rahatsız olmasanız dahi
güneşe çıkarken mutlaka koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim
hamilelikte leke olabülür şakkıdı

yaw benim var 50 faktörlük emme üşeniyom sürmeye yaa sabahları zaten erken daha pek güneş olmuyo diyerekten sürmem lazım ama dimiii

kızlaaar nedir bu face muhabbetti olan var olmayan var demi ama :1closedeyes: çok ayıp
ayrıca kartansini adını da çok merak ettim hee biriniz bize de sölesin kız bi dünya yazdınız yok başı s sonu m anam bişi annamadım valla
dur ben sana yazam özelden kaydirigubbakcemile3
bende çok dışalanmış hissettim herkes birbirine yazıyo ben fransız kaldım.2 kişi aldı selamımı.senağlama
ne dışlanmış hissediyon kız döverun haa :eek:klava:
burda ööle dışlanmışlık falan olmaaaz
.
dimi canım ilgiye pek ihtiyacım var annem.:teselli:

adaşım sen bende geri gidiyosun.aşerme konusunda.ilk beben ondanmıki.:1hug:
juli ocak annesi kuzum ondan olabülümükü kaydirigubbakcemile3

la roche'nin ürünleri harbiden güzel oliy azcık pahalı emme değer ee bişi sorcem bu koruma faktörlü krem yüz için mi yoksa şu tatile giderken aldıklarımız gibi ay çok mu zırcahilim neeekaydirigubbakcemile3

eneee kız juliet'ler iki tanesiniz siz hemi ben de diom ulen diyom alla alla bu gacinin iki tane bebişi varmış 3.yoldaymış alla alla falan demekki o diğeri aman iki damla aklım var onu da siz alcanız he :) adaş olayı var yane iki julietler siziii ikinizi de öpüyorummkaydirigubbakcemile3

allah canını almıyaa kıız
jjulietimiz bizim ocak annemiz aslında başta bizleydi sonra bi gitti fazla beklemeden hemen geri geldii çok hızlılar maşallah -tatlicadiarzu-
diğer julimiz de tecrübeli annemiz kaydirigubbakcemile2

la roche'nin ürünleri harbiden güzel oliy azcık pahalı emme değer ee bişi sorcem bu koruma faktörlü krem yüz için mi yoksa şu tatile giderken aldıklarımız gibi ay çok mu zırcahilim neeekaydirigubbakcemile3

yüz içiiiinn şakkıdı

kızlar ben çıkayyyyyyyyiiimmm hadi herkeşi öpüyom bana dua edin bebişkomu görim sağlıklı sıhhatli işallah bide ikili testimis ii çıksın hepinizi çok seviyom kendinize ii bakınnnnnnnn akşama görüşürükk bys

kızlar ben çıkayyyyyyyyiiimmm hadi herkeşi öpüyom bana dua edin bebişkomu görim sağlıklı sıhhatli işallah bide ikili testimis ii çıksın hepinizi çok seviyom kendinize ii bakınnnnnnnn akşama görüşürükk bys

hadi bakalım iyi haberlerle geeel

bebek iyide

off yaa sende mii
su camur gibi agzin tadina bir caresi olan yokmu bisey yeyince geciyo 2 dk sonra ayni tad geri gelio..ilk zamanlar sanki pil yalamisim gibi tad vardi simdi dahada bir tuhaf sabah kalkinca basliyo gece yatana kadar igreckafamçokkarıştı
ben resmen dislerimden nefret eder oldum
dislerim dilime degdikce o tadi hissediyorum:nazar:

ayy inşallah canım ya ya ben bide doktor değiştiriyom onun heycanı da var doktorumdan memnun diildim ilgili bi doktor buldum galiba du bakalım pek bi methettiler emme göreces hayırlısıı inşallahh

inşallah bunu beğenirsin canım
dr çok önemli yaa bende değiştirdim dr u
dr dan memnunum çok güzel bilgi veriyo
aydınlatıyo insanı emme
geçen gün bir kadın ölmüş ameliyatta
plesanta vajinaya yapışmış ayıramamışlar damarı kesilmiş kadının
ve kadın ölmüş
ben bu dr a hala gideyim mi yoksa başkasını mı bulayım
bana bi akıl verin kızlar :uhm: kafamçokkarıştı

yyüz için olan süt şeklinde degil krem kıvamında hepsimi öyle bilmem ama ..kartanem bak anacım sen sabahları evden çıkmadan sür iyice yedir yüzüne zaten bu kremlerin ortalama 12 saat etkileri oluyor ...ben evden çıkmadan normal kreminle karışık sürüyorum cildim normalde karma ama hafiften pullanma oldu gebelikten sonra yani bayagı dengesizleşti güneş kremide yagsız yani fazla nemlendirmiyor..ben pudra sürüyorum çünkü sabah o yüzden muhakkak sürer kremimi çıkarım yani öglen sürme sansım olmaz

cerin güzel haberlerle gel..aseba her hastada aynı şey olacak diye bir şey yok belli ki onda sıkıntı olmuş..yani kötü şeyler getirme aklına ..

inşallah bunu beğenirsin canım
dr çok önemli yaa bende değiştirdim dr u
dr dan memnunum çok güzel bilgi veriyo
aydınlatıyo insanı emme
geçen gün bir kadın ölmüş ameliyatta
plesanta vajinaya yapışmış ayıramamışlar damarı kesilmiş kadının
ve kadın ölmüş
ben bu dr a hala gideyim mi yoksa başkasını mı bulayım
bana bi akıl verin kızlar :uhm: kafamçokkarıştı

canım böyle olayları düşünme öyle bir olayın yaşanacağı varmış belki de
tıbben bilemiyorum ama bu dr.un suçu diildir diye düşünüyorum çok başarılı dr.ların da başına gelebilir böyle olaylar

X