2009 Kasm Anneleri

süpermiş ama korktum ben ya
hele son aylarda kocaman ya ben kendimi çok kötü hissederim
geceleri bile zor uyuyorum
karnımdan rahatsız oluyorum uyurken

Ozamanı Allah nasip etsin bi görün bak sağsan sola dönmek Allahım bu kadarmı efor gerektirir..Hele bide gece tuvalete gitmek lazım..Hayatım kalk bana yardım et :roflol::roflol: Sen gidersin sola bebiş gider sağa nevrin döner aaaa istediğin gibi yat tekmeyi yedinmi o seni istediği pozisyona getirir hiç endişelenmeyin :roflol::roflol:

kiskandim bende göbegimi ve bebegimi ekledim
3 ay bitii benim yemek yemis ve hamile pantolonu giymis halim bu aslinda böyle sis degil hatta sabahlari hic yok sanki ama gündüz özellikle aksama dogru ne oluyosa oluyo sisko göbekli oluyorumhihoyyyt
cicegim nasil anneler günü hediyem
kocacigim bebegimin agzindan karnima dogru egilerek cok hos sözlerle anneler günümü kutladi cok mutlu oldum onuda ekliyeyim dedim

Eklentiler

• $DSC04591.jpg
    $DSC04591.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 11
  • $DSC04598.jpg
    $DSC04598.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC04589.jpg
    $DSC04589.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 25
kıs ne çabuk hamile yürüyüşüne başladın sennnn ...yoksa ben de öyle yürüyorum da farkında mı diilimm :roflol::roflol:

.

YA canım benim farkında değilsindir kesinlikle yoksa daha ilk günler bile kasmalar başlıyor heleki şu zamanda :CüvCüv: alkisalkisalkis

Düşünün bende bile belli değil kilo gibi duran diyenler gözlerden kirpiklerden yürüyüşten buna benzer şeylerden anlıyorlar hoş ben diğerlerinden anlamam ama yürüyüş kesinlikle değişiyor naniknanik

Ozamanı Allah nasip etsin bi görün bak sağsan sola dönmek Allahım bu kadarmı efor gerektirir..Hele bide gece tuvalete gitmek lazım..Hayatım kalk bana yardım et :roflol::roflol: Sen gidersin sola bebiş gider sağa nevrin döner aaaa istediğin gibi yat tekmeyi yedinmi o seni istediği pozisyona getirir hiç endişelenmeyin :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

YAAAAA ben sabeh hepinize günaydin dedim sadece ebisce karşılık vermiş
ve ben ne zamandır yoktum heeeççç aklınıza bile gelmedim dimii
küstüm işte sizlere :çok üzgünüm:
hem herkes face geçmiş bende istiyom adreslerinizi bananeee
ağlarım haaaaaaaaaaaaaaa senağlama

ve ben ne zamandır yoktum heeeççç aklınıza bile gelmedim dimii :çok üzgünüm:

3 ay bitii benim yemek yemis ve hamile pantolonu giymis halim bu aslinda böyle sis degil hatta sabahlari hic yok sanki ama gündüz özellikle aksama dogru ne oluyosa oluyo sisko göbekli oluyorumhihoyyyt
kocacigim bebegimin agzindan karnima dogru egilerek cok hos sözlerle anneler günümü kutladi cok mutlu oldum onuda ekliyeyim dedim

Bizde göbek var diye ortalıkta dolanıyozzzzzzz :roflol::roflol::roflol: Yav birdahakine siyah giyen te büle olsun :CüvCüv: Yerim Sizi ben yaaaaaaa Allahım korusun Elifcim bu ne güzellik bune tatlılık bayıldım bayıldım kaydirigubbakcemile5Kırkbin kez Maşallahhhhh :nazar::nazar:

sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Koptum ben yaaaa canım yürürken belin geriye doğru çekmiyormu senin??Hala düz yürümeyi becerebiliyormusun oysa seninde vardı tadlu göbişin mecbur öyle yürümek zorundasın dimdik geriye doğru eheueheue koptum ben burda yaaaa:roflol::roflol:

anamm ben hala aynı yürüyorum olan göbişte zaten minnacık bişi ya kaydirigubbakcemile3

yok anam yaa millet benim evli olduuma bile inanmıyoki bırak hamişliği biraz hopluyom zıplıyom gaaba :roflol:

ayy kartanem bizde c.tesi akşamı düğüne gittik anam zor tuttum kendimi daha doğrusu biz 3 arkadaş hamileydik hepimizin araları 1 er ay baktık olcak gibi değil attık kendimizi sahneye hoplayıp zıplamadık ama genede oynadık :teytey: sositososito sositososito

benım facede sadece kartanesı var :eek:

e ordan bızı de ekleyebilirsin şekerim -tatlicadiarzu-

benim resimler niye link seklinde cikti yaa yanlis bisey yaptim galiba kizlar siz hangi formati seciyosunuz sayfada acik ciksin diye

gel anacım sen de gel ama baştan söyleyim
simin s ile başlıyorsa kabul etmem haaahihoyyyt
kafam karıştı ayol:uhm:
hadi ben sana özelden yazamda benden de diğerlerini bulursun sanırım

Hoşgeldin asebam canım a.s. a.s. a.s.

Ya bu face henüz kızmıyorumda burayı bırakıp oraya yazarlarsa barut olucam artıkın yani hesap açmim diyorum açmim diyorum hepsi face face kaydirigubbakcemile :mymeka:

Bizde göbek var diye ortalıkta dolanıyozzzzzzz :roflol::roflol::roflol: Yav birdahakine siyah giyen te büle olsun :CüvCüv: Yerim Sizi ben yaaaaaaa Allahım korusun Elifcim bu ne güzellik bune tatlılık bayıldım bayıldım kaydirigubbakcemile5Kırkbin kez Maşallahhhhh :nazar::nazar:
canim ben cok zayifken bile hep göbekten zengin bir insandim irsi bizde simdi bebek geldi böyle oldu top yutmus gibi duruyo sanki bide o resimleri kestim boyutlari degisti..
neyse ben halimden cok mutluyum:lepi:

canim cok güzel cicegin.. göbeginde cok tatli.. cinsiyeti belli oldumu? oglun olcakmis gibi geldi bana.. masallah ne güzel büyümüs öyle..
bide sende almanyadasin sanirm.. neresindesin ?

benım facede sadece kartanesı var :eek:
dur ben sana gönderem tam listeyi

kan tahlilimin(ikili test) sonucunu yarın öğleden sonra alıp göstericem.... evet ben de öyle biliyorum hatta doktor ense kalınlığı 21 cm demişti... en iyisi doktora sorayım ben bunu kafama takılıp kalmasın.
kız 21 cm olurmuu mmdir o bebiş bilene 7.5 cm ensesi nasıl 21 cm olsun
evt canım s . . . . m :)
öbür s kim peki ya??
ben de bilmiyom kız bi s var ama kim? hemi de pek güzel bir sss
YA canım benim farkında değilsindir kesinlikle yoksa daha ilk günler bile kasmalar başlıyor heleki şu zamanda :CüvCüv: alkisalkisalkis

Düşünün bende bile belli değil kilo gibi duran diyenler gözlerden kirpiklerden yürüyüşten buna benzer şeylerden anlıyorlar hoş ben diğerlerinden anlamam ama yürüyüş kesinlikle değişiyor naniknanik
valla geçen cildiye drundaki sekreter kadın şıppadanak anladı benim kuzucuklarım olduğu için kuzucukları hissedebiliyom dedi bana şok oldum vallaa :1shok:

ve ben ne zamandır yoktum heeeççç aklınıza bile gelmedim dimii :çok üzgünüm:

ay ay merak etmez olurmuyuz hiç yahu ettik merak seni
gel ekleyelim senide anacım at sen özelden mesaj adını ekleyeyim senide kaydirigubbakcemile3

maşallah maşalahhh kıss bendeki göbiş möbiş değil öyleyse :nazar: :nazar: anam ne zaman şişecek şu göbiş bende merak ettim kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba tekrar sabah bir yazdım bir daha giremedim karakız yazdıgınıda yeni gördüm ...işlerim vardı bugün biraz yeni bir müdür falan alındı zırt pırt birşey istiyor..ben ekledim sizi kabul ettnizmi bakem ..

X