Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam yaa ağlama Lütfen dua ederim birtanem ..Ama çok doğru bir laf ettin Allahım sinsi insanlar korusun içten pazarlıklı bende çok çekinirim.Olayları bilmiyorum ama umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda..
Tek ricam dikkat et bak kasıklarında ağrıyormuş sıkma canını senden canından önemli hiçbirşey yok bu dünyada.. a.s. a.s.
git yaptir erken tani konulmasi acisindan doktorlar ikiliyi tavsiye diyolarkızlar ya bir konuda karar veremedim de size de danışam yine
cmrt.şeyma gacısına gittim
ikili için kan testi sonucumu göstermeye
gösterdim herşey normal dedi
ama yakacık kadın doğumda benim ense kalınlığıma bakmamışlardı
ama bunu yaptırman gerekir dedi
ben de tahlil işlerinden bıktığım için yaptırmasam olurmu dedim
o da dedi üçlü dörtlü o kadar öenmli değil ama ense kalınlığı önemli dedi
biliyom o önemsiz dediği şeyleri bile yaptır diyecek
kafam da karıştı bide zamanda geçmiş olmasın diyom
yarın yaptırısam 12+5 olcem
gerek varmı kıslar ben de riske de atmak istemiyom ama uğraşmakta istemiyom
çünkü yine devlete gitmem gerekecek
git yaptir erken tani konulmasi acisindan doktorlar ikiliyi tavsiye diyolar
hatta ikili degerleri iyiyse bazilari üclüyü istemiyomus ama ihmale gelmez
12 ve 13. haftalar ikili test icin en ideal zamanlarmis..
bende persembe yaptiricam 12+4 olcak
oh oh maşaallah mantı açtığın günleri de görürüz inşallah canısı:roflol:
eklemeye çalıştım oldumu bilmem ilkresimde altımda tayt vardı sonra namaz eteğimi çektim üstüme penyeden belli olmuş pek şık resim olmadı idare edin kızzkaydirigubbakcemile3
allah canını almıyaa o senin bebişindir artık bi zahmet şişsin nan
ne foto koymuyonuz siz yaa dövecem haa
demek dr.da bıraktınız bebişi ha kaydirigubbakcemile3
ama gerçekten ööle yaa oraya gidince görüyoz başka yokkk tepik mepik de atmıyo kerata ben burdayım dese annıcazz
:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis anacım buda bi gelişmedir bende dün yemek yaptım hem soğan bilem kavurdum o bıle kokmadı hihoyyyt
ayy gözün aydın canımmm....soğan kavurabildiysen sen paçayı kurtardın demektir :teytey::lepi:alkisalkisalkis
kızlar benım mıgdem bulanıyo ondan yazamıyorum bıle sıze ben bıraz dınlenıyım kendımı ıyıhıssedersem gırerım kafamçokkarıştı
bak bunda daha farlı sankiimm ama taytlıyım utandımm
he he ta baştan beri göbüşüm çıktı dedin gazları bize yutturdun
asıl şimdiki göbüşün bebiş işte
ben de dün bir akrabanın düğününe gittim
hiç bir pantolonum olmadı bana
bide göbeğimi sıkan bişey olursa daralıyom hemencik
1 tane sıkış mıkış giydimde sonlara doğru da düğmeleri açıverdim
acil alt almam lazım delikafadulden
çok acıktıııııııııım cokacimcoook
ama yemeğe gidince de hiçbişey yiyemicem biliyorum kızlar hiç yemek yeme isteiği yok bende yaa sizde de oluyomu midem bulanıyo yemeklerden
elbet bizim de göbeğimiz çıkacak. hep böyle kalacak değil ya... benim ölçüm otobüste bana yer verilmesi... ne zaman ki otobüse binince birisi bana yer verirse o zaman olmuşum demektir kaydirigubbakcemile3
karazeytin bak cnm benim kanı aldırdım nasılsa yok böyle birşey ikisi aynı gün olamsı önemli bu işte yoksa biri bir zaman diğeri öteki zaman değil..İkisinide yaptır sağlıklı bir şekilde yada için rahatsa hiç yaptırma 3 lüyü bekle ..Ama değilsede aynı anda kan ve ense ölçümü isteniyor
kızlar face de birbirimizi ekleyip duruyoruz da herkes kim kimdir biliyo mu kaydirigubbakcemile3
karazeytinim evet canımmm ense kalınlığıyla kan testinin aynı gün yapılması gerekiyo...yoksa sonuç sağlıklı çıkmaz... ikisinin ölçümü sonucunda bir değer hesaplanıyo...ayrı ayrı bişey ifade etmiyo...
bence git yeniden adam gibi yaptır... ya da benim için önemli diil yaptırmazsam rahatsızlıık hissetmem diyosan hiç gitme....
Kızlar turk kahvesı geldı sımdı masama
bebege zararı varmıdır acepp
ayy mide bulantım yok sanıyodum ama var mı acep yaa sulu yemek göresim gelmiyo hiç yaa -tatlicadiarzu-yemek saati geliyor ve bana bişeyler oluyor yineeeee kafamçokkarıştı daha yemekleri görmeden mideme bi haller oluyor... zevkle yemek yemek istiyorum :çok üzgünüm:
kıız siyah giyince yok gibi göbüş haaKızlar buda benim son halimm:)
ayy şimdi herkes beni kilo aldım sanıyodur demiii :dilcikar:yav ben de alamadım hala bi pantolonn... :1no2: benim pantolonlar düşük bel olduğu için heralde rahat giyiyorum ama göbek çıkıyo üstten dar bişey giysem üstüne güzel durmaz yani... :roflol:
dün kayınvalideme gittik...şimdi çıkmaz göbek 2 ay sonra anca dedi...hamile olduğun o zaman anlaşılır dedi... o zamana kadar şişman kadın muamelesi görmeye hazır mısınızz :roflol::roflol:
kızlar ben artık hemen yoruluyorum yaaa... eskiden alışveriş merkezlerinin altını üstüne getirirdim ...şimdi hemen bacaklarım ağrıyo, başım dönüyyo,midem bulanmaya başlıyo...koca evi temizlerdim iki iş yapsam hemen tansiyonum düşüyo gibi oluyo....:1shok:
ayy ben karakızla karazeytinden eminim ama gerisinden henüz emin olmadım -tatlicadiarzu-kızlar face de birbirimizi ekleyip duruyoruz da herkes kim kimdir biliyo mu kaydirigubbakcemile3
hımm kafein doğrudan süüzlmeden bebişe gidiyomuş benim de canım çok nescafe istedi ama içemiyoom kafamçokkarıştıKızlar turk kahvesı geldı sımdı masama
sele başlayanlardan en garip ismi olan benim anam unutma :icecream:valla canım isminin başı se ile başlayanları karıştırıyom ben
başımıza iş aldık hadi hayırlısı
zor valla netcez biz böle
doktor sadece o zaman ense kalınlığını ölçtür dedi de ondan sadece onu yaptıracam
kan vermek istemiyom ama ben yine
en son dr bana bıraktı sen bilirsin dedi
bend e vicdan yaptım sonra
kıız siyah giyince yok gibi göbüş haa
3 Lü testte çıkıyor cnm kimi zaten ikiliyi atlatıp direk 3 lü teste geçiyor doktorların..Kalbin için nasıl rahat olacaksa öyle hareket et olurmu ben sadece bilmeni istedim ense ölçümü+ kan değerleri aynı gün..Allahım heşeyin hayırlısını versin..
kızlar ya bir konuda karar veremedim de size de danışam yine
cmrt.şeyma gacısına gittim
ikili için kan testi sonucumu göstermeye
gösterdim herşey normal dedi
ama yakacık kadın doğumda benim ense kalınlığıma bakmamışlardı
ama bunu yaptırman gerekir dedi
ben de tahlil işlerinden bıktığım için yaptırmasam olurmu dedim
o da dedi üçlü dörtlü o kadar öenmli değil ama ense kalınlığı önemli dedi
biliyom o önemsiz dediği şeyleri bile yaptır diyecek
kafam da karıştı bide zamanda geçmiş olmasın diyom
yarın yaptırısam 12+5 olcem
gerek varmı kıslar ben de riske de atmak istemiyom ama uğraşmakta istemiyom
çünkü yine devlete gitmem gerekecek
kızlar face de birbirimizi ekleyip duruyoruz da herkes kim kimdir biliyo mu kaydirigubbakcemile3
yaptir sen yaptir ne gerekiyosaaklımda kalcak dediğiniz gibi
şimdi randevu alacam yapalım her şey bebişimiz için
ben zaten ikili kan testimi yaptırdım da sadece ense kalınlığı ölçülcek
yapcaz artık kaçarı yok canım
senin de iyi çıkar inşallah canım
nolcak bacim yaa ic gitsin 1 fincandan bisey olmaz en fazla bebegin uykusu kacar:dance:incisu .!.:Kızlar turk kahvesı geldı sımdı masama