2009 Kasm Anneleri

cerıncım gel burda yaparız sacını ne olcak sekerım senın sanatcılardan neyın eksık onlar sacı ıcın parıse bıle gıdıyo aaaa :eek: senın fazlan bıle var bebiş hihoyyyt

ay gelirim kız nolcek biliyomusun ben lara doğumluyum zaten antalyalıyım yane:)) akrabalar falan orda baba tarafı ama pek muhatap olamıyos gelip gitme olayı yok:)

zerencim sen 14.haftadasın dimi her an öğrenebülürsün benceee :)))

cerincim evet 14. haftadayız... bir sonraki randevum haziranın başında.. o zaman söyler belki ...amanııınnn heyecanlandım yahu... sırnaşık şey

ben şimdilik çıkmak zorundayım... Pazartesi günü gelirim yine.. sevgiler

eneemm kocacık dışarı çıkalım dio adam coştu hee valla daha yeni kustum ama hemen giyinip ditmek istiyommmmm hadi cerin kaçarrrrrr kızlar yarın göruşurusssssss

ohh bi anneler günü sohbeti tutmus bizim hanimlari..bende sabahtan beri kocami mesaj yagmuruna tutuyorum babalar cocuklarina sponsor oluyo böyle günlerde diye aslinda biseye ihtiyacim oldugundan degil ama simarikliktan ilk defa olucak diye hediye istiyorum,böyle günlere inanmadigim halde..benimki genelde özel günleri esgecer sonra ummadigim anda bana en istedigim yada en ihtiyacim olan seyi alir getirir, beni daha cok sevindirir..en son 1 hafta önce hamileyim diye ortapedik tabanli ayakkabi almis bana ondan önce cok istedigim ama kendim kiyipta cok pahali diye almadigim parfümü almis...
simdi sizce ben yarin basinin etini yesem mi hani hediyem diye yoksa yine o bana sürpriz yapip beni dhada mi sevindirse ..siz olsaniz ne yapardiniz?

cb617d7e8f4e45fae746d65debeb15c2.jpg
[/URL][/IMG]

KIZLAR SEVGıLER ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Günaydın tattlı anne adayları anneler gününüz kutlu olsun eşim dün dayanamadı baa hediyemi verdi kolye almış yusufcuk kuşu geçende sölemiştim beğeniyorum diye kopyacı ya

anneler gününüz kutlu olsunnnnnn..karakızsen varsın ama snaırım geçmişi okuyorsun valla ben fazla bakamadım birazdan kahvaltıyapacazda hemen yazayım dedim faceye baktım bana verdiklerini ekledim ..sagol..
herkese güzel pazarlar diliyorum...

mazbut ikizler mi gelioo ay ne güzel maşallah yaaaa çok tatlı bence siz çok özelsiniz nadir bi olay bu çok hoş yaaa ama ikiz gebelik zor diye duymuştum allah duble yardımcınız olsun ne diimmmmmmm her türlü iyi dileği sizin için iki kere diliycesss çünküü iki tane meleğin var seninnnnnnn :nazar:

Teşekür ederim canım. Şimdilik bulantılar dısında bir zorluk yaşamadım cok şükür. Bundan sonrada iyi gecer insallah. Son aylardan korkuyorum şimdiden.. Hayırlısıyla kucagımızada almak nasip olur inşallah.
Seninde güzel bir hamilelik gecirmeni diliyorum.

kasım ayının güsel ve göbişli anneleri bu özel gününüzü kutluyorum.bebişlerimizle böle nice,güzel,hayırlı senelere inş.hepinize kucak dolusu sevgiler,kocaman öpüldünüz

ay kızlar nerdesiniz huuuuu.herkes gördü güzel havayı döküldü sokağa.bende birazdan çıkıp teyzeme anneler günü hediyesi alcam.

Anneler Gününüz kutlu olsun kızlar, seneye Anneler Gününde inşallah bebişlerimizle kutlayacağız bu günü :) Hepinizi tek tek kutluyor ve öpüyorum :)

pek cogumuzun bu ilk anneler günü karnimizda bebeklerimizle
bundan sonraki anneler gününü evlatlarimizla kutlamak dilegiyle
anneler gününüz kutlu olsun tatli anni$ adaylari

ilk anneler günümüz kutlu olsun seker anneler....ama bunu saymayız:)))seneye bebklerımızle kutlarız ınsallah.allaha emanet olun........

X