2009 Kasm Anneleri

itek hoşgeldin canımmm...nasılsın ??? destna da vardı sanki az önce, kaçtı mı hemen :eek:

kaçmış kıs anam ne olmuş bu topiğe 3_4 gün girmedim baktım faceye kaçmışsınız:eek:klava:yaw ben gelemiyorum oraya eşimle hesap açtık baktık olur olmaz kişiler onay istiyor kızdık kapattık onun için açmak istemiyorum.sen nasılsın canım valla hepciğinizi çok öslemişim:1hug:

kaçmış kıs anam ne olmuş bu topiğe 3_4 gün girmedim baktım faceye kaçmışsınız:eek:klava:yaw ben gelemiyorum oraya eşimle hesap açtık baktık olur olmaz kişiler onay istiyor kızdık kapattık onun için açmak istemiyorum.sen nasılsın canım valla hepciğinizi çok öslemişim:1hug:

yav sorma ben de kapatmıştım ama kızları merak ettim, açtım :roflol::roflol: kapıycam gene.... eksik kalmıyım dedim :roflol:
napim canım yaa bugün sıkıldım biraz evde...midem de iyiydi 2-3 gündür bugün coştu gene... biraz önce de kociş aradı pek hoşlanmadığım bi arkadaşı var onlar çağırmış çok ısrar ettiler bişey diyemedim dedi...sinir oldum...oraya gitces akşam...vakit dolduruyorum işte....
sen naptın bitti mi tadilat ??

ilk defa aşerdimmmmm eneeeeeeeeee bi dünya turşu yedimmmmmmm midemi deldim galiba :1shok:

çatlak ve güneş lekesi için krem bakıyorum cerinim...sen napıyosun ?

ay bi de o dert var dimi yau bi arkadaş var bi turlu ulaşamıyom doktor tavsiyesi ile bi krem kullanmıştı çatlak için karnı kocaman olmuştu ama hiç çatlamadı demişti lçok çok memnundu ay bi yakalasammmm hemen adını alcem ve sizlere de yaycemm yerimseniben

mazbut ikizler mi gelioo ay ne güzel maşallah yaaaa çok tatlı bence siz çok özelsiniz nadir bi olay bu çok hoş yaaa ama ikiz gebelik zor diye duymuştum allah duble yardımcınız olsun ne diimmmmmmm her türlü iyi dileği sizin için iki kere diliycesss çünküü iki tane meleğin var seninnnnnnn :nazar:

kızlar yogundum bıraz musterıler bastırdı yazamadım naptınız ben yokken cerın tursumu yedın senın kızmı yoksa delikafadulden

Öncelikle herkese merhabalar.....Ve dilerim herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır..

Bir aksilik çıkmazsa ben de Kasım da anne olacağımm :teytey:... Şu an 13 + 3 günlük hamileyim...

Topiği daha önce de görmüştüm ama sürekli uyku halinde olduğumdan yazmaya fırsat bulamamıştım... Bu aralar uykumda açılma var....Şimdi ben de aranızdayım...

Hepinize sevgiler..İyi akşamlar

kızlar yogundum bıraz musterıler bastırdı yazamadım naptınız ben yokken cerın tursumu yedın senın kızmı yoksa delikafadulden

canum ya ne muşterisi sen çalışıyomusun hala kız cumartesi gunu saat kaç oldu ayy kıyamam sana yaaaa:nazar:

bilmimki yiwrım pazartesi doktora ditcem emme gösterir mi bilemem kociş kız bu bence diip duruyo da bakalım hayırlısı çok merak ediyommmmm delikafadulden

ayyyyyyy melekler korusun başladı hastayım bu diziye bea :teytey:

canum ya ne muşterisi sen çalışıyomusun hala kız cumartesi gunu saat kaç oldu ayy kıyamam sana yaaaa:nazar:

bilmimki yiwrım pazartesi doktora ditcem emme gösterir mi bilemem kociş kız bu bence diip duruyo da bakalım hayırlısı çok merak ediyommmmm delikafadulden

ayyyyyyy melekler korusun başladı hastayım bu diziye bea :teytey:

canımcım calısıyorum kuaförüm ben kendı yerım mecburen ısın basında durmam lazım kaydirigubbakcemile

Öncelikle herkese merhabalar.....Ve dilerim herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır..

Bir aksilik çıkmazsa ben de Kasım da anne olacağımm :teytey:... Şu an 13 + 3 günlük hamileyim...

Topiği daha önce de görmüştüm ama sürekli uyku halinde olduğumdan yazmaya fırsat bulamamıştım... Bu aralar uykumda açılma var....Şimdi ben de aranızdayım...

Hepinize sevgiler..İyi akşamlar

merhaba canım hoşgeldinn iyi dileklerin için teşekkürler hepsi aynen bizden sana olsunnn
tatlı annecik uyku modunda mıydın bulantın oldu mu nasıl geçio hamilelik

canımcım calısıyorum kuaförüm ben kendı yerım mecburen ısın basında durmam lazım kaydirigubbakcemile

ay senin durumda daha kötü be tatlım başkasının işi olsa patrona söver rahat edersin allan cezası beni bu saate kadar çalıştırıyo falan die laelaelaelaelae
napcen ekmek parası bereketinis bol olsunnnnnnnnnnn ama sen çok yorma kendini janımmmm ay ne güsel kısss keşke istanbulda olsan sana gelirdikkkkalkisalkisalkis

merhaba canım hoşgeldinn iyi dileklerin için teşekkürler hepsi aynen bizden sana olsunnn
tatlı annecik uyku modunda mıydın bulantın oldu mu nasıl geçio hamilelik

Merhaba cerin hoşbulduk
Evet uzunca bir süredir uyku halinde ve sersem gibi dolaşıordum ama son bir kaç gündür daha uyanığım :) Hamilelik şimdilik iy gidiyor.. Ah şu yemek kokuları da olmasa :bbo:

zeren 06 hosgeldın sende cınsıyetı bellı mı beebişin :ecrin_bebek:

canliz hoşbulduk
Hayır doktorumuz henüz cinsiyetle ilgil birşey söylemedi. :1no2: Söylemeli miydi ki? Yani bu hafta belli oluyor mu...?

cerıncım gel burda yaparız sacını ne olcak sekerım senın sanatcılardan neyın eksık onlar sacı ıcın parıse bıle gıdıyo aaaa :eek: senın fazlan bıle var bebiş hihoyyyt

X