Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
itek hoşgeldin canımmm...nasılsın ??? destna da vardı sanki az önce, kaçtı mı hemen
kaçmış kıs anam ne olmuş bu topiğe 3_4 gün girmedim baktım faceye kaçmışsınızklava:yaw ben gelemiyorum oraya eşimle hesap açtık baktık olur olmaz kişiler onay istiyor kızdık kapattık onun için açmak istemiyorum.sen nasılsın canım valla hepciğinizi çok öslemişim:1hug:
ilk defa aşerdimmmmm eneeeeeeeeee bi dünya turşu yedimmmmmmm midemi deldim galiba :1shok:
canım hoşgeldin. ikiz bebekte erkenmi başlıyo bulantılar..delikafadulden
çatlak ve güneş lekesi için krem bakıyorum cerinim...sen napıyosun ?
kızlar yogundum bıraz musterıler bastırdı yazamadım naptınız ben yokken cerın tursumu yedın senın kızmı yoksa delikafadulden
canum ya ne muşterisi sen çalışıyomusun hala kız cumartesi gunu saat kaç oldu ayy kıyamam sana yaaaa
bilmimki yiwrım pazartesi doktora ditcem emme gösterir mi bilemem kociş kız bu bence diip duruyo da bakalım hayırlısı çok merak ediyommmmm delikafadulden
ayyyyyyy melekler korusun başladı hastayım bu diziye bea :teytey:
Öncelikle herkese merhabalar.....Ve dilerim herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır..
Bir aksilik çıkmazsa ben de Kasım da anne olacağımm :teytey:... Şu an 13 + 3 günlük hamileyim...
Topiği daha önce de görmüştüm ama sürekli uyku halinde olduğumdan yazmaya fırsat bulamamıştım... Bu aralar uykumda açılma var....Şimdi ben de aranızdayım...
Hepinize sevgiler..İyi akşamlar
canımcım calısıyorum kuaförüm ben kendı yerım mecburen ısın basında durmam lazım kaydirigubbakcemile
merhaba canım hoşgeldinn iyi dileklerin için teşekkürler hepsi aynen bizden sana olsunnn
tatlı annecik uyku modunda mıydın bulantın oldu mu nasıl geçio hamilelik
zeren 06 hosgeldın sende cınsıyetı bellı mı beebişin :ecrin_bebek: