2009 Kasm Anneleri

ceren hosgeldın kaydirigubbakcemile3 benım annem bır melek canım allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun annecıgının :Saruboceq:

1154948161anneler_gunu_13.jpg

mrb kızlar nasılsınız ??? bugün hava çok güzel
ama sıcak sıcaktan nefret ediyorum kaç gündür dışarı çıkmıyodum
bu akşam kocişle bi çıkıcaz gezicez uzun bi aradan sonra.
bu arada bugün evime döndüm 10 küsür günlük tatil sona erdi
kocam çok özlemiş beni bende dayanamadım geldim :) kötü olursam yine gidicem heralde.
sizler ne yaptınız bakalım?
kıyafet almaya başlamış herkes bende düzgün bişey bulabilirsem
bi pantolan almayı düşünüyorum sıkmaya başladılar artık..göbeğimde çıkmadı sayılır ama belim kalınlaştı sanırsam.

ayy canım benimm... ben de anneciğine dua okudummm....

yaa benim uyus kocam sinir etti beni kaç gündür... bu pazar anneler günü ben de anneyim artık diyim duruyorumm... diyoki anneler günü diye bişey olmaz çok saçma insan annesini bi gün mü hatırlar ... insanlar alışveriş yapsın diye uydurulmuş şeyler bunlar diyip duruyo :eek:klava::eek:klava: annesine falan da bişey almazdı zaten ben alır zorla götürürdüm ...bana hediye yok galiba yarınnn kafamçokkarıştısenağlamasenağlama sana da babalar gnü olmıycak o zaman diyorum olmasın napim diyooo yaaaa :eek:klava::eek:klava:

sekerım sıkma canını bız daha tam anniş olmadık ama adayız daha bunun seneyesıde var hele seneye almasınlar bakalım :eek:klava: :eek:klava: oklava bıle kesmez onları kötükedihüso

ayy canım benimm... ben de anneciğine dua okudummm....

yaa benim uyus kocam sinir etti beni kaç gündür... bu pazar anneler günü ben de anneyim artık diyim duruyorumm... diyoki anneler günü diye bişey olmaz çok saçma insan annesini bi gün mü hatırlar ... insanlar alışveriş yapsın diye uydurulmuş şeyler bunlar diyip duruyo :eek:klava::eek:klava: annesine falan da bişey almazdı zaten ben alır zorla götürürdüm ...bana hediye yok galiba yarınnn kafamçokkarıştısenağlamasenağlama sana da babalar gnü olmıycak o zaman diyorum olmasın napim diyooo yaaaa :eek:klava::eek:klava:

aslında tatlım tabı kı annem hergün aklımda sadece bugün için gelmıyor aklıma.böyle özel günler daha çok yakıyor canımı...
ama sadece işte bi hoşluk olsun istiyo insan hamişiz anne adayıyız yanı ama olsun tatlımm belkı sana çaktırmıyodur tatlım...
hepiniz sağolun kızlar hepinizin yüreği birbirinden güzel.Rabbım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsinnn.sağlıklı olalım hepimiz yeter hediye olmasa olur ne olcak...en büyük hediye yavrumuz olcak

aslında tatlım tabı kı annem hergün aklımda sadece bugün için gelmıyor aklıma.böyle özel günler daha çok yakıyor canımı...
ama sadece işte bi hoşluk olsun istiyo insan hamişiz anne adayıyız yanı ama olsun tatlımm belkı sana çaktırmıyodur tatlım...
hepiniz sağolun kızlar hepinizin yüreği birbirinden güzel.Rabbım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsinnn.sağlıklı olalım hepimiz yeter hediye olmasa olur ne olcak...en büyük hediye yavrumuz olcak

haa şöle sekerım bebiş yaptı kocişler bize kızz hediye olarak delikafadulden ben hep insanlardan beklentımı az tutmaya calısırım kı üzülmeyeyım kımseden bırsey beklemeyınce uzulmüyorsun onlar bırsey yapıncada dah acok sevınıyorum laelaelaelaelae

canlarım ben kaçıyorum herkes kendisine ii baksın oldumu,bebişlerimizde unutmayalım onlarada iyi bakın güzel kasım annelerimm benım...
hepinizi çok seviyorum sevgiyle kalın oldu mu?a.s.

mrb kızlar nasılsınız ??? bugün hava çok güzel
ama sıcak sıcaktan nefret ediyorum kaç gündür dışarı çıkmıyodum
bu akşam kocişle bi çıkıcaz gezicez uzun bi aradan sonra.
bu arada bugün evime döndüm 10 küsür günlük tatil sona erdi
kocam çok özlemiş beni bende dayanamadım geldim :) kötü olursam yine gidicem heralde.
sizler ne yaptınız bakalım?
kıyafet almaya başlamış herkes bende düzgün bişey bulabilirsem
bi pantolan almayı düşünüyorum sıkmaya başladılar artık..göbeğimde çıkmadı sayılır ama belim kalınlaştı sanırsam.

elifim hoşgeldin canımm a.s.
kıs yine on gün iyi dayanmış adamcağız ben bi gece zor kalıyorummm...annen gelsin sen gitme diye tutturuyo benim huysuz...sonra da gece vakti arıyo seni almaya geliyorum diye taciz ediyo :roflol::roflol: eve gelince de yemek vs hazırlamaya üşeniyo hadi annene git orda kal diyo :roflol::roflol::roflol:

ben de beyaz bi pantolon almak istiyorum epeydir hatta ne alacağımı da buldum ama bi türlü cesaret edemedim hala eski pantolonlar oluyo basenler de genişlicek mi bi tek göbek mi şişicek nereye göre alıcam pantolonu bilemedim lülülülülülü

sekerım sıkma canını bız daha tam anniş olmadık ama adayız daha bunun seneyesıde var hele seneye almasınlar bakalım :eek:klava: :eek:klava: oklava bıle kesmez onları kötükedihüso

inş diyorum alakasız birileri kalkar bana hediye getirir de utanır sırnaşık şey:roflol:

ayy canım ben senin için yazmadım onu senağlamasenağlama
benim uyus kocamın dediğini söyledim sadece senağlama

elifim hoşgeldin canımm a.s.
kıs yine on gün iyi dayanmış adamcağız ben bi gece zor kalıyorummm...annen gelsin sen gitme diye tutturuyo benim huysuz...sonra da gece vakti arıyo seni almaya geliyorum diye taciz ediyo :roflol::roflol: eve gelince de yemek vs hazırlamaya üşeniyo hadi annene git orda kal diyo :roflol::roflol::roflol:

ben de beyaz bi pantolon almak istiyorum epeydir hatta ne alacağımı da buldum ama bi türlü cesaret edemedim hala eski pantolonlar oluyo basenler de genişlicek mi bi tek göbek mi şişicek nereye göre alıcam pantolonu bilemedim lülülülülülü
:

hoşbuldum canım benim..
senin eşinde alemmiş yaaa kaydirigubbakcemile3 ama benimkine benzer tarafları var..
napsın zavallım ben evdeyken bir yere çıkamıyo
bana yemek hazırlamak zorunda kalıyo
suratımı kaprisimi çekiyo
normalde pek kalmamı istemez annemde ama
onunda biraz işine geliyo aslın da kaydirigubbakcemile3
bende bütün gün yatıp uyuyorum beni öyle görmesini pek istemiyorum.
ama allah razı olsun bi kere bile offf demedi bugüne kadar..

yaa hamilelik pantolonları 9 ay boyunca giyilebiliyomuş diye duydum
ama dediğin gibi bende cesaret edemiyorum ucuz olsa neyse
bide pahalılar baya..

inş diyorum alakasız birileri kalkar bana hediye getirir de utanır sırnaşık şey:roflol:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 sıkmayın canınızı bebiş yaptılar ya kızz onlar bıze aaa hakkını yımeyelim ama kaydirigubbakcemile

bide pahalılar baya..

evt öyle diyolar ama pek güvenemedim bacaklar popo falan da kilo alırsa nasıl olucak...göbekde var sadece esneme payı...bi beden büyük mü alsak acaba ?? :uhm: öyle de denedim bi kere çuval gibi oluyo çok komik :roflol::roflol:

evt yaa niye o kadar pahalıı fisfisfis

bide pahalılar baya..

aynen canım bı pantolon 70_ 80 _100 valla bende 10 senelık bı dostum var onunkılerı aldım 8 ay önce dogum yaptı oda ben onda cok yakıstırırdım oda sana vercem bunları dıyodu hepsını saklamıs bana getırdı 3 tane kot var elbıseler felan suan almayı dusunmuyorum bız valız onlar baya var yakın arkadasım tek dostum oldugu ıcınde cekınmedım hıc kıyafetlerını kabul etmekde zevklerımızde aynı oldugu ıcın :içelim:

canliz sen kimden yanasınnnn :eek:klava: :tomato::roflol:

sizden yanayım tatlım kaydirigubbakcemile3 ben birsey demedim zaten alsın canım aaaa cok ayıp valla bu herifler tam oklavalık ayıp ama canım ılk defa bı anneler gunumuz olcak yapsınlar bı guzellık a.s. lülülülülülü :dance: kıvıra bildim mi :mymeka:

aynen canım bı pantolon 70_ 80 _100 valla bende 10 senelık bı dostum var onunkılerı aldım 8 ay önce dogum yaptı oda ben onda cok yakıstırırdım oda sana vercem bunları dıyodu hepsını saklamıs bana getırdı 3 tane kot var elbıseler felan suan almayı dusunmuyorum bız valız onlar baya var yakın arkadasım tek dostum oldugu ıcınde cekınmedım hıc kıyafetlerını kabul etmekde zevklerımızde aynı oldugu ıcın :içelim:

ohhh ne güzel yaaa çekinme tabi bana da vercek biri olsa bende alırım hiçte çekinmem.
sende bol bol üst alırsın kendine onlar ucuz nasılsa
bi pantolona vericeğiğn parayla en az 3-4 çeşit üst alırsın...
o pantolonlar 9 ay sonunda giyilmiyo zaten fuzuli ama
mecbur alıcaz napalım..
bende haırlanayım yavşa yavaş akşam yine girerim..
öptüm şimdilik ..

ay ne güzel maşallah yaa güle güle giy şekerimmm.
Ben 40 liraya siyah kanvas kumaş pantolon aldim memur oldum için kot giyemiyom malesefff ..... bu arada 36 beden aldım normalde 38 giyiyom ben ama hamile kalıpları dehşet o böyle biras bol oldu ama çuval modunda diil yani karın zaten 9 aya kadar giyilir de bacak ve basenlerde aşırı bi kilo almassam baya bi giyerim gibi geliyo bakalım..

ayrıca bacılar istanbul avrupa yakasında yaşayanlar var ise size sesleniyorum bakırköyde cumartesi pazarında bi tezgah var hamile pantolonu satıyo genelde kot ve dehşet guzel modeller ustelikte piyasada ben 100 e sorduğumda onda 25 falandı kabin de var deneyebiliyosunuz gitmek isteyene tavsiye ederimmmmmmm ben haftaya ii hissedersem bi zıplicam inşallah:jeyyar:

oohhh ne güzelll...iyi yapmışsın canımm...bazı arkadaşlar kardeş kadar yakın oluyo ... benim can dostum taşındı istanbuldan o da hamile şimdi öyle çok özlüyorum ki burda olsa neler yapardıkkk....senağlama

sizden yanayım tatlım kaydirigubbakcemile3 ben birsey demedim zaten alsın canım aaaa cok ayıp valla bu herifler tam oklavalık ayıp ama canım ılk defa bı anneler gunumuz olcak yapsınlar bı guzellık a.s. lülülülülülü :dance: kıvıra bildim mi :mymeka:

ehhh idare eder kaydirigubbakcemile3

X