2009 Kasm Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz. bulantılarım geçmedi daha. cok rahatsız ediyor beni. dün arkadasımla görüştüm. bir hafta iyi oluyordum bir hafta serumla duruyordum diyor. onu duyunca şükrettim halime. doktora haftaya gidicem.cok heycanlanıyorum görücem diye.

canım hoşgeldin. ikiz bebekte erkenmi başlıyo bulantılar..delikafadulden

Amin tatlı ya inşallah hayırlısı olsunda..iki tatlı kızım var 11 ve 8 yaşındalar..kaydirigubbakcemile3
allah saglıklı versin..cümlemizinkini canım teşşekkür ederim..Şeniza.s.:1hug:

eşimin ısrarıyla yaptık 3.cüyü allah ne kısmet ederse bakalım kızlarım büyüdüler..

allah uzun ömür versin.onlarada..:Saruboceq:

Maşallah Canımmm Allahım bütün evlatlarına uzun ömürler nasip etsin ..Sizlere bağışlasın onlarıı sağlıkla gelsin bakalım tatlı kardeşleri ..Şeniz

selam kızlarrr...ayy hava çok güzel evde tıkıldım kaldım sinir oldum...gerçi bi yere gidicek bişey yapıcak halim de yok ama olsun biri gelse de alsa beni evden zorlaçıkarsa ne güzel olurdu

roay gözün aydın canım.... alkisalkisalkis

Sabah bende sen gibiydim canım çıkıp biyerlere gidip hava almak istedim.:teselli:.
halsizdim çıkamadım. parkta dolaştım ama basım döndü..eve geldim.halsiz oldu bende.mirmirmirmir

Kızlarrrr Yarın Burada Olamayız Anneler Gününüz Kutlu Olsun..Allahım hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Buda Küçücükten sizlere tüm teyzelerine..

Buda en güzel sözlerden biri olsa gerek..Çok öptük sizleri

Sabah bende sen gibiydim canım çıkıp biyerlere gidip hava almak istedim.:teselli:.
halsizdim çıkamadım. parkta dolaştım ama basım döndü..eve geldim.halsiz oldu bende.mirmirmirmir

off sorma hem dışarı çıkasım var hem halim yok...kocacık da çalışıyo (( çok sıkıldımmm....senağlama

slm güzel anneler nasılsınız.bugün eşim izinli ama biz evde pineklıyoruz canımız çıkmak istemedı midemde bulantılar var sabah kahvaltıyı zor ettımm..oppss ne oluyoruz dedım yaa gene bulantılar bastırdı...
buarada eşim çok mutlu ettı bizi.anneler günü hediyesi almış dayanamamış bugün verdi.katı meyve sıkacağı istiyordum onu almış çok sevındık bebişleee....
yarın anneler günü hepinizin anneler günü kutlu olsun...
Annelerinizi güzelce öpün koklayın değerini bilin olur mu?
ben dua etmeye gidicem anneciğimin mezarlığının başına dertleşirim yıne ben annemle...senağlama

Naazzzlııııı çokkk tatlısınnnn :) hele o küçüğü yerimmmmmm bennnnn Şeniz:asigim:

Canım allah rahmet eylesin anneciiginin mekanı cennet olsun.:Saruboceq:.
benim var bulantılarım canım herkeste var gececek inş en kısa zmanda..alkisalkisalkis

nazlı cok guzel yaaa ayy bızde anne olcaz lülülülülülü insallah allahım . cıceklerde bebiş de cok güzel tüm annelerın anneler gunu kutlu olsun eee bızde annelıge adaylıgımızı koyduk bızımde kutlu olsun :mymeka:

ayy canım benimm... ben de anneciğine dua okudummm....

yaa benim uyus kocam sinir etti beni kaç gündür... bu pazar anneler günü ben de anneyim artık diyim duruyorumm... diyoki anneler günü diye bişey olmaz çok saçma insan annesini bi gün mü hatırlar ... insanlar alışveriş yapsın diye uydurulmuş şeyler bunlar diyip duruyo klava:klava: annesine falan da bişey almazdı zaten ben alır zorla götürürdüm ...bana hediye yok galiba yarınnn kafamçokkarıştısenağlamasenağlama sana da babalar gnü olmıycak o zaman diyorum olmasın napim diyooo yaaaa klava:klava:

ay kıslar bugun kocacım işe gitmedi sabah sahilde yürüyüş yaptık sora açık havada kahvaltı ettik gerçi benim acaip midem bulandı azzz daha kusuciktim son anda direkten döndüm ama yinede güzeldiiii:)
kendime bi pantolon aldım hamile pantolonu karnım azcık şişti ama tüm pantolonlarım tamm bedenime göre olduğu için gün içinde işyerinde rahatsız oluyom o yüzden aldım...
soraa yazlık kışlık olayına girdim dolabı bazayı döktüm onları yerleştirdim anlicanız canım çıktı şimdide felaket derecede midem bulanıyo bi soda içim ii gelio bazennn
siz neler yapıyonussssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…