bulantım var benım bu aralar ne yıyecegımı canımın ne ıstedıgını bılemez oldum -tatlicadiarzu- bebıs ıyı cok sukur onun ıcın herseye katlanırım cnm benım kuzucum o hihoyyyt
ay canım bende aynıyım ya hiçbişey yiyemiyorum..delikafadulden.
allahım çabuk geçse şu aylar..benneyaptımki.
seniniki kaç aylıktı canım.:uhm:
Merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz. bulantılarım geçmedi daha. cok rahatsız ediyor beni. dün arkadasımla görüştüm. bir hafta iyi oluyordum bir hafta serumla duruyordum diyor. onu duyunca şükrettim halime. doktora haftaya gidicem.cok heycanlanıyorum görücem diye.
ay canım bende aynıyım ya hiçbişey yiyemiyorum..delikafadulden.
allahım çabuk geçse şu aylar..benneyaptımki.
seniniki kaç aylıktı canım.:uhm:
11 haftalık benım kı teyzesı ınsallah gecer :Saruboceq:
Amin tatlı ya inşallah hayırlısı olsunda..iki tatlı kızım var 11 ve 8 yaşındalar..kaydirigubbakcemile3
allah saglıklı versin..cümlemizinkini canım teşşekkür ederim..Şeniza.s.:1hug:
eşimin ısrarıyla yaptık 3.cüyü allah ne kısmet ederse bakalım kızlarım büyüdüler..
allah uzun ömür versin.onlarada..:Saruboceq:
11 haftalık benım kı teyzesı ınsallah gecer :Saruboceq:
maşşallah canım..alkisalkisalkis.
kızlar ben ne ysem yukum neden acaba bu bebk bende çok uyku yaptı..herkes öylemi..:uhm:
selam kızlarrr...ayy hava çok güzel evde tıkıldım kaldım sinir oldum...gerçi bi yere gidicek bişey yapıcak halim de yok ama olsun biri gelse de alsa beni evden zorlaçıkarsa ne güzel olurdu
roay gözün aydın canım.... alkisalkisalkis
Sabah bende sen gibiydim canım çıkıp biyerlere gidip hava almak istedim.:teselli:.
halsizdim çıkamadım. parkta dolaştım ama basım döndü..eve geldim.halsiz oldu bende.mirmirmirmir
slm güzel anneler nasılsınız.bugün eşim izinli ama biz evde pineklıyoruz canımız çıkmak istemedı midemde bulantılar var sabah kahvaltıyı zor ettımm..oppss ne oluyoruz dedım yaa gene bulantılar bastırdı...
buarada eşim çok mutlu ettı bizi.anneler günü hediyesi almış dayanamamış bugün verdi.katı meyve sıkacağı istiyordum onu almış çok sevındık bebişleee....
yarın anneler günü hepinizin anneler günü kutlu olsun...
Annelerinizi güzelce öpün koklayın değerini bilin olur mu?
ben dua etmeye gidicem anneciğimin mezarlığının başına dertleşirim yıne ben annemle...senağlama
slm güzel anneler nasılsınız.bugün eşim izinli ama biz evde pineklıyoruz canımız çıkmak istemedı midemde bulantılar var sabah kahvaltıyı zor ettımm..oppss ne oluyoruz dedım yaa gene bulantılar bastırdı...
buarada eşim çok mutlu ettı bizi.anneler günü hediyesi almış dayanamamış bugün verdi.katı meyve sıkacağı istiyordum onu almış çok sevındık bebişleee....
yarın anneler günü hepinizin anneler günü kutlu olsun...
Annelerinizi güzelce öpün koklayın değerini bilin olur mu?
ben dua etmeye gidicem anneciğimin mezarlığının başına dertleşirim yıne ben annemle...senağlama