vallahi öyle bir arınmaya ihtiyacım var, dediğin doğru ve peşinde olduğum hissiyat da budur özünde. Ama hani ne bilim nereleri yaşamaya daha müsaittir, nereleri iyidir hoştur. Onu da bi öğrensem içim rahatlayacak. :asigim:
ben geldim hanimlar site yine yavas bende zor güncelliyo sayflari
siz nasilsiniz herkes iyimi hersey yolunda mi bakiim
kimler ikili testlerini yaptirdi kimler daha beklio
cinsiyet ögrenen oldu mu bu günlerde gecmisi okuyamadim da
benim bulantilarda bitti sayilir dün ilk defa balik yedim 3 aradan sonra normal halime geldim sanirsam.
persembe randevum var yine ikili testimide yapcaklar..hayirli seyler cikar insallah
Oğluşumu aldım yeğenimide aldım geldim a.s. a.s.
Havada süper oynayıp duruyorlar o arada hadi dedim oğluşa çarşıdan t-shırt alayım birde ayakkabı neyse o arada yine aynı duygu pırpır içimde aynı noktada artık bunun gaz olma ihtimali % 0 dünde migrosta demiştim aynı duygu sabah kalktığımda yaaa oynuyor teyzeleri bebişim haber veriyor annecim burdayım iyiyim ben diye şükürler olsun Rabbime sevinçten ağlıyorum vallada billada Allahım sağlıklı haberlerinide bir alayım ne adakların ne dualarım var :Saruboceq:
kızlar merhaba ya bugün çok mutsuzum eşimle olur olmadık şeylere tartışıyoruz sanki kimse beni anlamıyor gibi geliyor çok sinirlerim bozuk kendimi kimsenin olmadığı bir odaya kapatıp hiç kalkmamak istiyorum herşey üstüme geliyor sanki.bebeğimi düşündükçe na bu üzüntüyü yaşattıkça dahada kahroluyorum ama elimde değil iştesenağlama
ben henuz ıkılımı yaptırmadım canım sanırım bende carsamba yaptırcam allahtan hayırlısı ınsallah.cınsıyet öğrenmek ıcın erken sanırım benım ıcın daha.fark etmez zaten allah sağlıklı ve hayırlısını versın.midenın duselmesıne sevındım.bol bol meyve ye,sıvı tüket.sevgılera.s.
canim hayirlisi olsun ne güzel yaa kipirdanip kendini hissettiriyo artik senin veledin..darisi sabirsizlikla kipirdanmasini bekleyenlere insallahNazLı .!.:Oğluşumu aldım yeğenimide aldım geldim
Havada süper oynayıp duruyorlar o arada hadi dedim oğluşa çarşıdan t-shırt alayım birde ayakkabı neyse o arada yine aynı duygu pırpır içimde aynı noktada artık bunun gaz olma ihtimali % 0 dünde migrosta demiştim aynı duygu sabah kalktığımda yaaa oynuyor teyzeleri bebişim haber veriyor annecim burdayım iyiyim ben diye şükürler olsun Rabbime sevinçten ağlıyorum vallada billada Allahım sağlıklı haberlerinide bir alayım ne adakların ne dualarım var
canim iste bunun adi tamda hamilelik pikolojisi..olur olmaz seylere kafayi takmak bir arkadasimda da oldu durmadan kocasiyla kavga cikartiyodu..adam isyan etmisti artik dikkat et kendine bu durum cevrenle iliskilerini bozmasin..kalbi kirilmasin kimseninkendimce .!.:kızlar merhaba ya bugün çok mutsuzum eşimle olur olmadık şeylere tartışıyoruz sanki kimse beni anlamıyor gibi geliyor çok sinirlerim bozuk kendimi kimsenin olmadığı bir odaya kapatıp hiç kalkmamak istiyorum herşey üstüme geliyor sanki.bebeğimi düşündükçe na bu üzüntüyü yaşattıkça dahada kahroluyorum ama elimde değil işte
kızlar meraba doktordan geldim
bebeğimi gördüm çok şükür iimiş
haziranın 6.da tekrar gidecem
2li testten bahsetmedi.
3 test yapılacak dedi
bu sırada %51 erkek dedi bebeğime
ama bi dahaki geldiğinize yüzde yüzde söylerim dedi.
evet kızlar çok teşekkür ederim haklısınız sanırım hamilelikten böyleyim ama işte insanın elinden bişi gelmiokiibende en kısa zamanda toparlamak istiyorum
evet kızlar çok teşekkür ederim haklısınız sanırım hamilelikten böyleyim ama işte insanın elinden bişi gelmiokiibende en kısa zamanda toparlamak istiyorum
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli..alkisalkisalkis[/
slm ıyıyız sen nasılsın hosgeldın kaydirigubbakcemile3
Julıetim hoşgeldin canım ya bugün konulara bakarken senin 3, bebişmi cnm yaaa bizim kızların açtığı tebrik konusunu gördüm hamile diye Maşallah canım yaa 2 si kızmış Rabbim hayırlısı ise gönlündekini verisn inşallah
[/COLOR]selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli..alkisalkisalkis[/
slm ıyıyız sen nasılsın hosgeldın kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım nasılsınız bebekle ve sen..kaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
hoşbuldum canım nasılsınız bebekle ve sen..kaydirigubbakcemile3
bulantım var benım bu aralar ne yıyecegımı canımın ne ıstedıgını bılemez oldum -tatlicadiarzu- bebıs ıyı cok sukur onun ıcın herseye katlanırım cnm benım kuzucum o hihoyyyt