ayy canım benimm... ben de anneciğine dua okudummm....
yaa benim uyus kocam sinir etti beni kaç gündür... bu pazar anneler günü ben de anneyim artık diyim duruyorumm... diyoki anneler günü diye bişey olmaz çok saçma insan annesini bi gün mü hatırlar ... insanlar alışveriş yapsın diye uydurulmuş şeyler bunlar diyip duruyoklava: klava: annesine falan da bişey almazdı zaten ben alır zorla götürürdüm ...bana hediye yok galiba yarınnn kafamçokkarıştısenağlamasenağlama sana da babalar gnü olmıycak o zaman diyorum olmasın napim diyooo yaaaa klava: klava:
ayy canım benimm... ben de anneciğine dua okudummm....
yaa benim uyus kocam sinir etti beni kaç gündür... bu pazar anneler günü ben de anneyim artık diyim duruyorumm... diyoki anneler günü diye bişey olmaz çok saçma insan annesini bi gün mü hatırlar ... insanlar alışveriş yapsın diye uydurulmuş şeyler bunlar diyip duruyoklava: klava: annesine falan da bişey almazdı zaten ben alır zorla götürürdüm ...bana hediye yok galiba yarınnn kafamçokkarıştısenağlamasenağlama sana da babalar gnü olmıycak o zaman diyorum olmasın napim diyooo yaaaa klava: klava:
aslında tatlım tabı kı annem hergün aklımda sadece bugün için gelmıyor aklıma.böyle özel günler daha çok yakıyor canımı...
ama sadece işte bi hoşluk olsun istiyo insan hamişiz anne adayıyız yanı ama olsun tatlımm belkı sana çaktırmıyodur tatlım...
hepiniz sağolun kızlar hepinizin yüreği birbirinden güzel.Rabbım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsinnn.sağlıklı olalım hepimiz yeter hediye olmasa olur ne olcak...en büyük hediye yavrumuz olcak
mrb kızlar nasılsınız ??? bugün hava çok güzel
ama sıcak sıcaktan nefret ediyorum kaç gündür dışarı çıkmıyodum
bu akşam kocişle bi çıkıcaz gezicez uzun bi aradan sonra.
bu arada bugün evime döndüm 10 küsür günlük tatil sona erdi
kocam çok özlemiş beni bende dayanamadım geldim :) kötü olursam yine gidicem heralde.
sizler ne yaptınız bakalım?
kıyafet almaya başlamış herkes bende düzgün bişey bulabilirsem
bi pantolan almayı düşünüyorum sıkmaya başladılar artık..göbeğimde çıkmadı sayılır ama belim kalınlaştı sanırsam.
sekerım sıkma canını bız daha tam anniş olmadık ama adayız daha bunun seneyesıde var hele seneye almasınlar bakalımklava: klava: oklava bıle kesmez onları kötükedihüso
aslında tatlım tabı kı annem hergün aklımda sadece bugün için gelmıyor aklıma.böyle özel günler daha çok yakıyor canımı...
ama sadece işte bi hoşluk olsun istiyo insan hamişiz anne adayıyız yanı ama olsun tatlımm belkı sana çaktırmıyodur tatlım...
hepiniz sağolun kızlar hepinizin yüreği birbirinden güzel.Rabbım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsinnn.sağlıklı olalım hepimiz yeter hediye olmasa olur ne olcak...en büyük hediye yavrumuz olcak
elifim hoşgeldin canımm a.s.
kıs yine on gün iyi dayanmış adamcağız ben bi gece zor kalıyorummm...annen gelsin sen gitme diye tutturuyo benim huysuz...sonra da gece vakti arıyo seni almaya geliyorum diye taciz ediyo :roflol::roflol: eve gelince de yemek vs hazırlamaya üşeniyo hadi annene git orda kal diyo :roflol::roflol::roflol:
ben de beyaz bi pantolon almak istiyorum epeydir hatta ne alacağımı da buldum ama bi türlü cesaret edemedim hala eski pantolonlar oluyo basenler de genişlicek mi bi tek göbek mi şişicek nereye göre alıcam pantolonu bilemedim lülülülülülü
:
yaa hamilelik pantolonları 9 ay boyunca giyilebiliyomuş diye duydum
ama dediğin gibi bende cesaret edemiyorum ucuz olsa neyse
bide pahalılar baya..
yaa hamilelik pantolonları 9 ay boyunca giyilebiliyomuş diye duydum
ama dediğin gibi bende cesaret edemiyorum ucuz olsa neyse
bide pahalılar baya..
canliz sen kimden yanasınnnnklava: :tomato::roflol:
aynen canım bı pantolon 70_ 80 _100 valla bende 10 senelık bı dostum var onunkılerı aldım 8 ay önce dogum yaptı oda ben onda cok yakıstırırdım oda sana vercem bunları dıyodu hepsını saklamıs bana getırdı 3 tane kot var elbıseler felan suan almayı dusunmuyorum bız valız onlar baya var yakın arkadasım tek dostum oldugu ıcınde cekınmedım hıc kıyafetlerını kabul etmekde zevklerımızde aynı oldugu ıcın :içelim:
aynen canım bı pantolon 70_ 80 _100 valla bende 10 senelık bı dostum var onunkılerı aldım 8 ay önce dogum yaptı oda ben onda cok yakıstırırdım oda sana vercem bunları dıyodu hepsını saklamıs bana getırdı 3 tane kot var elbıseler felan suan almayı dusunmuyorum bız valız onlar baya var yakın arkadasım tek dostum oldugu ıcınde cekınmedım hıc kıyafetlerını kabul etmekde zevklerımızde aynı oldugu ıcın :içelim:
sizden yanayım tatlım kaydirigubbakcemile3 ben birsey demedim zaten alsın canım aaaa cok ayıp valla bu herifler tam oklavalık ayıp ama canım ılk defa bı anneler gunumuz olcak yapsınlar bı guzellık a.s. lülülülülülü :dance: kıvıra bildim mi :mymeka: