2009 Kasm Anneleri

vallahi öyle bir arınmaya ihtiyacım var, dediğin doğru ve peşinde olduğum hissiyat da budur özünde. Ama hani ne bilim nereleri yaşamaya daha müsaittir, nereleri iyidir hoştur. Onu da bi öğrensem içim rahatlayacak. :asigim:

nesliiiiiiiiiiiiiiiii balıkesire mı gelıosun?????ayy ne hos ben balıkesir merkezdeyim.ayrıca ayvalık cundada kayınvalıdem,akcaydada annemler var.bunlarıın ucude cok guzel yerler.tabi ben akcaylı olduğumdanmıdır bılmem severım buraları.gelmek istıyorsanız herturlu yardımda bulunabılırım.ev gezme mısafır etme hersey sağlanır yani.aklında bulunsun.ayrıca bu duruma cok sevındım.sizin icin hayırlısıhihoyyyt

ben geldim hanimlar site yine yavas bende zor güncelliyo sayflari
siz nasilsiniz herkes iyimi hersey yolunda mi bakiim
kimler ikili testlerini yaptirdi kimler daha beklio
cinsiyet ögrenen oldu mu bu günlerde gecmisi okuyamadim da
benim bulantilarda bitti sayilir dün ilk defa balik yedim 3 aradan sonra normal halime geldim sanirsam.
persembe randevum var yine ikili testimide yapcaklar..hayirli seyler cikar insallah

ben henuz ıkılımı yaptırmadım canım sanırım bende carsamba yaptırcam allahtan hayırlısı ınsallah.cınsıyet öğrenmek ıcın erken sanırım benım ıcın daha.fark etmez zaten allah sağlıklı ve hayırlısını versın.midenın duselmesıne sevındım.bol bol meyve ye,sıvı tüket.sevgılera.s.

Oğluşumu aldım yeğenimide aldım geldim a.s. a.s.

Havada süper oynayıp duruyorlar o arada hadi dedim oğluşa çarşıdan t-shırt alayım birde ayakkabı neyse o arada yine aynı duygu pırpır içimde aynı noktada artık bunun gaz olma ihtimali % 0 dünde migrosta demiştim aynı duygu sabah kalktığımda yaaa oynuyor teyzeleri bebişim haber veriyor annecim burdayım iyiyim ben diye şükürler olsun Rabbime sevinçten ağlıyorum vallada billada Allahım sağlıklı haberlerinide bir alayım ne adakların ne dualarım var :Saruboceq:

Oğluşumu aldım yeğenimide aldım geldim a.s. a.s.

Havada süper oynayıp duruyorlar o arada hadi dedim oğluşa çarşıdan t-shırt alayım birde ayakkabı neyse o arada yine aynı duygu pırpır içimde aynı noktada artık bunun gaz olma ihtimali % 0 dünde migrosta demiştim aynı duygu sabah kalktığımda yaaa oynuyor teyzeleri bebişim haber veriyor annecim burdayım iyiyim ben diye şükürler olsun Rabbime sevinçten ağlıyorum vallada billada Allahım sağlıklı haberlerinide bir alayım ne adakların ne dualarım var :Saruboceq:

nazlıcım tabiki iyi meleğin hem daha ne tekmeler atıcak annesi :dance:

kızlar merhaba ya bugün çok mutsuzum eşimle olur olmadık şeylere tartışıyoruz sanki kimse beni anlamıyor gibi geliyor çok sinirlerim bozuk kendimi kimsenin olmadığı bir odaya kapatıp hiç kalkmamak istiyorum herşey üstüme geliyor sanki.bebeğimi düşündükçe na bu üzüntüyü yaşattıkça dahada kahroluyorum ama elimde değil iştesenağlama

kızlar merhaba ya bugün çok mutsuzum eşimle olur olmadık şeylere tartışıyoruz sanki kimse beni anlamıyor gibi geliyor çok sinirlerim bozuk kendimi kimsenin olmadığı bir odaya kapatıp hiç kalkmamak istiyorum herşey üstüme geliyor sanki.bebeğimi düşündükçe na bu üzüntüyü yaşattıkça dahada kahroluyorum ama elimde değil iştesenağlama

Canım yaa üzüldüm duruma sen zaten duygusal olduğun en yoğun anları yaşıyorsun..Emin ol seni çok kişi anlyıordur ama bu dönemde bizede ters gelebiliyor olaylar..Üzüldüğümüz zamansa bebeklerimizde üzülüyor..İnşallah yakın zamanda toparlarsın canım Şeniz

ben henuz ıkılımı yaptırmadım canım sanırım bende carsamba yaptırcam allahtan hayırlısı ınsallah.cınsıyet öğrenmek ıcın erken sanırım benım ıcın daha.fark etmez zaten allah sağlıklı ve hayırlısını versın.midenın duselmesıne sevındım.bol bol meyve ye,sıvı tüket.sevgılera.s.

sende benim gibi 12.haftadasin bizim icin erken evet ama 15. 16. haftada olanlar var belki ögrenirler onlar yakinda yerimseniben
canim benim tek beslenme kaynagim meyveydi bu zaman kadar cilek kiwi elma..onlar olmasaydi ne yerdim bilmiyorum neyseki düzelmeye basladim..insallah herkesin bulantisi gecer biran evvel

NazLı .!.:
Oğluşumu aldım yeğenimide aldım geldim

Havada süper oynayıp duruyorlar o arada hadi dedim oğluşa çarşıdan t-shırt alayım birde ayakkabı neyse o arada yine aynı duygu pırpır içimde aynı noktada artık bunun gaz olma ihtimali % 0 dünde migrosta demiştim aynı duygu sabah kalktığımda yaaa oynuyor teyzeleri bebişim haber veriyor annecim burdayım iyiyim ben diye şükürler olsun Rabbime sevinçten ağlıyorum vallada billada Allahım sağlıklı haberlerinide bir alayım ne adakların ne dualarım var
canim hayirlisi olsun ne güzel yaa kipirdanip kendini hissettiriyo artik senin veledin..darisi sabirsizlikla kipirdanmasini bekleyenlere insallah

kendimce .!.:
kızlar merhaba ya bugün çok mutsuzum eşimle olur olmadık şeylere tartışıyoruz sanki kimse beni anlamıyor gibi geliyor çok sinirlerim bozuk kendimi kimsenin olmadığı bir odaya kapatıp hiç kalkmamak istiyorum herşey üstüme geliyor sanki.bebeğimi düşündükçe na bu üzüntüyü yaşattıkça dahada kahroluyorum ama elimde değil işte
canim iste bunun adi tamda hamilelik pikolojisi..olur olmaz seylere kafayi takmak bir arkadasimda da oldu durmadan kocasiyla kavga cikartiyodu..adam isyan etmisti artik dikkat et kendine bu durum cevrenle iliskilerini bozmasin..kalbi kirilmasin kimsenin
hamilelik kitaplari dergiler falan al bu durumla ilgili oku belki birazcik yardimci olur...kednini de odaya falan kapatma siqilinca cik dolas acik hava iyi gelir

kızlar meraba doktordan geldim
bebeğimi gördüm çok şükür iimiş
bize el salladı kızlar ay çok heyecanlandık
eşimle .Rabbim tum isteyenlere nasip etsin işallah.
haziranın 6.da tekrar gidecem
2li testten bahsetmedi.
3 test yapılacak dedi
bu sırada %51 erkek dedi bebeğime
ama bi dahaki geldiğinize yüzde yüzde söylerim dedi.
işte böyle kızlar

Son düzenleme:
kızlar meraba doktordan geldim
bebeğimi gördüm çok şükür iimiş
haziranın 6.da tekrar gidecem
2li testten bahsetmedi.
3 test yapılacak dedi
bu sırada %51 erkek dedi bebeğime
ama bi dahaki geldiğinize yüzde yüzde söylerim dedi.

gözün aydın roaycım :nazar: masallah dıyelım oglusuna gamyoncuiremsu

evet kızlar çok teşekkür ederim haklısınız sanırım hamilelikten böyleyim ama işte insanın elinden bişi gelmiokii:KK43:bende en kısa zamanda toparlamak istiyorum:KK43:

ROAY hayırlı olsun canım benim sağlıklı olduğuna çok sevindim..Bizim bebişerimizin hepsi annelerine babalarına el sallıyorlar ne mutlu bizlere..Allahım hep hayırlı haberler almanı nasip etsin.. a.s.

evet kızlar çok teşekkür ederim haklısınız sanırım hamilelikten böyleyim ama işte insanın elinden bişi gelmiokii:KK43:bende en kısa zamanda toparlamak istiyorum:KK43:

BENDE aynıyım canım ani üzüntüler sıkıntılar yaşıyorum allah hepimize yardım etsin kolay diil.a.s.:1hug::nazar:

kendımce dıkat et canım hem bebişe hem kendine hem kocana bende de oldu herkesde oluyo amayapmamaya calısalım bende durduk yere huzursuz oluyorum arıyorum gel gezelım dıyorum ee oda ısını bırakıp nasıl gelcek tabıkı antıyo olmuyacagını hemen gelemıyecegını bende onu anlamayınca tabı tartısma oluyo gelmıyor aglıyorum art arta arıyorum felan bende yaptım ama yazık bee onlarada bıktırmayalım bebeıs yapıoz dıye dıkkat etmeye calısıalım sükür ben sımdılık adlattım sendebıraz kuvvetlı ol alınganlık yapma bak daha guzel olcak a.s.

Julıetim hoşgeldin canım ya bugün konulara bakarken senin 3, bebişmi cnm yaaa bizim kızların açtığı tebrik konusunu gördüm hamile diye Maşallah canım yaa 2 si kızmış Rabbim hayırlısı ise gönlündekini verisn inşallah

Julıetim hoşgeldin canım ya bugün konulara bakarken senin 3, bebişmi cnm yaaa bizim kızların açtığı tebrik konusunu gördüm hamile diye Maşallah canım yaa 2 si kızmış Rabbim hayırlısı ise gönlündekini verisn inşallah

Amin tatlı ya inşallah hayırlısı olsunda..iki tatlı kızım var 11 ve 8 yaşındalar..kaydirigubbakcemile3
allah saglıklı versin..cümlemizinkini canım teşşekkür ederim..Şeniza.s.:1hug:

eşimin ısrarıyla yaptık 3.cüyü allah ne kısmet ederse bakalım kızlarım büyüdüler..

allah uzun ömür versin.onlarada..:Saruboceq:

X