2009 Kasm Anneleri

mevzey su gibi akıyo zaman yerimseniben
valla bakalım 4. ay dolacak nerdeyse bulantılar için gün sayıyorum bir yandan daa.s

nazlımm nazar değdircen kendine dur maşallah diyelim :nazar: :nazar: :nazar: ohh ne güzel iştahında açılmış tütütü maşallah bu arada sen 21 de 3 lü test içinmi gideceksin dr a ben haziranın ilk haftası gidecem daha cok var ya senağlama

Yok canım benim onda iyide çıksa bir kötü ihtimal genelde amniyosentez deniliyor direk amniyosentez için 21 mayısa kontrol verildi ..İnan yaklaştıkça telaşlanıyorum ama anlık oluyor hepsi sonra bebişi seviyorum başarıcaz diye napim Allah büyük gönlümüze göre verir inşallah :Saruboceq::Saruboceq::asigim:
sağaol canım bizim dr baya bi inceledi kıza çok benziyor dedi önce sonra büyük ihtimal kız ayaklarına baksana ne kadar kibar dedi koptum gülmekten ben nebileyim hayatımda ilk kez ultrasonda bebiş görüyorum en son %80 kız dedi hiç kız yada erkek olsun diye içimden geçirmiyodum hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı sağlıkla doğsunlarda canım senin içinde çok sevindim herşey yolunda gidicek gösterir annesi utangaç bi kız olmasın yoksa...benim drda folik asiti kesti demir hapı verdi maltofer diye vitamin falan vermedi sen ne kullanıyorusn

Aynen canım folıc asit kesildi demir hapı verildi ferro sanol duodenal ondanmıdır nedendir yemek yiyorum hoş zaten 14 hafta bitiyor normale dönmemizde oldukça normal sanırım değil mikaydirigubbakcemile3 :nazar:

Ya onun o kibar ayaklarını ısırırım ben Allaha emanetsiniz canım ikinizde Allah korusun sizi Maşallah :nazar::nazar: hihi utangaç kız bilmemkiii olurmu olur Rabbim herkezin gönlüne göre versin..:Saruboceq::asigim:

herkese günaydın kıslar bende şu cinsiyet tahminine baktım heryolu deneyerek kıs çıkıyor biras tuhaf oldum çünkü erkeğe adapte olmuştum gerçi dğru olduğunu bilmiyoruzki demi neyse hayırlısı artık

Canım oğluşum hiç birinde tutmuyor inanmıyorum ben bu tarz takvimdi bilmemneydi Allah herkezin gönlüne göre versin ya onların altında bile bir not var eğlencelik Lütfen bu kadar takmayın doktor bile yanılıyor kaldıki bunlar Çok üzgünüm çoook Sen sadece Allahtan iste bu takvimlerede lütfen gülümseyerek bakın hayırlısı:1hug:a.s.

bende demın cok kötü oldum ondan cıktım cok bulantım var ya kusmuyorum da ne olcak böle bılmıyorum mavı cok sevındım guzel haberler almak mutlu edıyo bızıde :ecrin_bebek:

uniii kıs gene akşam akşam yaptın yapacağını demek çirkinleşmişsin he :roflol:
tamam tamam yazıyom sana özelden mesaj yoksa çatlayacan :roflol:

ayy canımm dün akşam tam iş üstünde yakalanıyodum az kalsın kocişee...benimki facebook a sinir oluyo...geçenlerde hesabı kapatmıştım şimdi sizi görmiyim de çatlıyım mı yani...akşam tam bunlarla uğraşırken kapı çalmasın mı sayfayı kapatıcağıma panik olup laptopı kapattımm :roflol::roflol::roflol: neyse ekledim senii...ee başka kimler var onları da arkadaş olarak önersen bana da eklesemm.... bi görim sizi de kapatcam gene yakalanmadan kaydirigubbakcemile

unicim bebişle ilgili güzel şeyler duymak harika geliyo insana hele onu görmek harika...gözün aydın allah devamını nasip etsinnnn

gelelim göbiş olayınaaaaaa benimde aynen 2-3 gündür pırtladı ressssssssssssmennnnnnn yaaaaaaaa inanmıyommmmmmmmmv:)

ayyyy çok tatlı di mi...insan göbişi görünce iyice havaya giriyoo :asigim:

herkese günaydın a.s.
bugün evdeyim :lepi: annecimle kahvaltı yapcem ohh bebişim içimde
değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3

ay gece eriğim bitti ilk defa bu kadar aşerdim
yemesem bayılcam sanki
nese kociş gitti gece gece buldu
bizde yedik cokacimcoook

yaa ben günlerce öldüm erik diye 2 kere yedim daha yemiyorum kaydirigubbakcemile ne maymun iştahlıyımmm kaydirigubbakcemile

valla karam levo ya iş yolu göründü , askeriyeyle görüşmeye gidecek. olasıdır ki şartlar iyi, ee benim de okul bitiyo nihayet, hani bebek için biraz sağlık sıhhat deniz doğa vs. diye heves ettik 2-3 yıllığına. Ama ben bilen birilerine soram istiyorum sonuçta ayrı da durabiliriz. çok seçenek var şimdilik..:uhm:

neslim balıkesir çok güzel bi yer...özellikle ayvalık ve cunda... büyük şehir takıntın yoksa bence çok mutlu olursun.... biz de çok istiyoruz istanbuldan gitmeyi...izmir düşünüyoruz daha çok ama bakalım....

nesli ne tatlı yavrucaklar bunlar...allah annesine babasına bagışlasın allah uzun ömür versin.. kızlar dün doktorum aradı ikili sonucu çıkmış...herşey çok güzel iyi çıktı dedi ben daha geç bekledigimden sonucu birden arayınca şok oldum öyle kaldım tşk edip kapamışım...neyse bunuda atlattık.ama ben inanıyorum hepimizin bebişleri saglıkla sorunsuz gelecekler...yeterki canı gönülden inanalım..

canımmm benim gözün aydınnnn :nazar: sonuna kadar böyle güzel olsun inş her şeyyy :nazar::nazar:

çok sevindim tatlım, hadi geçmiş olsun darısı buğdayı neyin de başımıza artık alkisalkisalkis
çarşamba üçlüye gidicem hayırlısıyla:nazar:

ayy cankuş yaa büyük olmak da böle bişey işte...herşeyi önce sen yaşıyosunnn...:ecrin_bebek: hayırlı haberlerle geliceksin inş...herşey çok güzel olucakkkkk :Saruboceq::Saruboceq::nazar:

neslim demek 15 haftadasın ayy bizden öncdesin varmı başka 15 14 haftalarda olan..uni bizle senle aynı gidiyorum satdaşım ikili yeni yapıldı üçlü için gün vermedi 4 haziranda gidiyorum doktora sekreteri hemen arkasından üçlü ayrıntılı ultrason falan yapılır dedi..yani önceden randevumu almak gerekir bunu yapan yerlerden bilmem doktor kesin net bişe söylemedi...o zman cinsiyette netleşir hadi bakalım merak ediyorum..bizimki cd ye falan çekilmedi ultrason biraz eski birde bebiş çok harektli idi yerinde durmuyor doktor resmini bile zor çekti onda bile net belli olmuyor..bende meyve suyu içmiştim gitmeden gerçi iki kere ultrsaona girmiş oldum kan testini veremedigim için sonrakinden berbattım kusmaktan azıcık çorba içmiştim..

Ben varım Kanımca 14+4 olan:) sonraa Kartanem vardı yanılmıyorsam..

Canlarım ben oğluşumu kurstan almaya gidiyorum
Bebe04.gif
Bebe04.gif

neslim demek 15 haftadasın ayy bizden öncdesin varmı başka 15 14 haftalarda olan..uni bizle senle aynı gidiyorum satdaşım ikili yeni yapıldı üçlü için gün vermedi 4 haziranda gidiyorum doktora sekreteri hemen arkasından üçlü ayrıntılı ultrason falan yapılır dedi..yani önceden randevumu almak gerekir bunu yapan yerlerden bilmem doktor kesin net bişe söylemedi...o zman cinsiyette netleşir hadi bakalım merak ediyorum..bizimki cd ye falan çekilmedi ultrason biraz eski birde bebiş çok harektli idi yerinde durmuyor doktor resmini bile zor çekti onda bile net belli olmuyor..bende meyve suyu içmiştim gitmeden gerçi iki kere ultrsaona girmiş oldum kan testini veremedigim için sonrakinden berbattım kusmaktan azıcık çorba içmiştim..
ay ne onbeşi ayolll 16. haftaya girdik biz teyzesiiişakkıdınaniknanik

nazlıcım demek sen varsın nesliden sonra sizler daha tecrübeli oluyorsunuz gerçi sen zaten tecrübelisin...hadi güle güle git..

Kıslar eşim dün bana büyük ihtimalle hediye almış akşamdan beri başını yiyorum söylesene diye çok bozuluyor bir kerede tadında bırak diyo çünkü adama hep önceden verdirttim hediyemi bu sefer bozamassın süprizimi diyo bozmasını bilirim ama üstüne gitmicem tadını çıkarsın

aayy ayynııı bennnn :roflol::roflol::roflol: ama benimki oğlak burcu tam bi keçi...hayatta sölemezz...ben en sonunda küserimmmm :roflol:

evt kuzumm...ben de 8 haziranda gidicem..valla ben hiç bilmiyorum...benim herşeyi dr kendisi yapıyo zaten...ikili için de başka yere gitmedim... her yerde farklı uygulama oluyo...sen gitmeden ara bi sekretere sor istersen... yav ben meyve suyu falan içemedim giderken heyecandan midem bulandı çok...ama yine de hareketliydi allahtan...dr oturuyo bu dedi bi de yüzünü kapatmıştı çok komikti :))) senin kesin kız olucak bak uni sölemişti dersinnn kaydirigubbakcemile3

neslim 16 mı oldun ya kasım annelerinde o kadar olan varmı yaa..ben hala 12 13 lerde oldugumuzu sanıyorum gerçi hepimiz ilerledik daha geçenlerde 6 haftalardan bahsediyorduk..ben bide gebe oldugumu 4 hafatya yeni girmişken ögrenmiştim düşünün ki bana daha uzun geliyor..

maviciğim ben ekim de doğururum garanti, e ama gidesim yok hiç diğer topiğe, onların da alası yok zatenkaydirigubbakcemile3

ay ne onbeşi ayolll 16. haftaya girdik biz teyzesiiişakkıdınaniknanik

:dilcikar: havanı sevsinler bizimde az kaldı 16. haftaya yane ne olmuş yane :dilcikar:
şaka şaka ohhh maşallahhh annesi maşallah kocaman olmuş sen ne zaman gitcen kıs dr a :nazar: :nazar:

uni cim ikiliyi benim doktorum baktı ama kan testi veriyorsun birde onun için hastaneye yada laboratuarlara gidiyorsun ben hastaneye gidemedim sonra özelde vermiştim kanı...ama üçlü için sanırım yine aynı şekilde bakılıyorsa doktor bakar ama ayrıntılıda falan onalr için başka yere gidiyorsun çünkü onalr bayagı ayrıntılı renkli falan bakıyorlar yani degişik bir makina ile onun fiyatıda biraz fazla oluyor sanırım önümüzdeki ay doktor parası dışarıya ultrason testler için gittigimde sanırım ortalama 400 falan bulacak bakalım önümüzdeki ay görecez.. ayy hep erkek doguyordu içime kız deyince tuhaf oldum halbuki kız çocuklarını daha çok severim...neyse heycanla bekliyorum bir an önce belli olsun..

uni cim allah yardımcın olsun...bende 1 gibi çıkıyorum kızlar ..ara ara bakıyorum...şimdiden iyi tatiller dileyeyim ...

ben geldim hanimlar site yine yavas bende zor güncelliyo sayflari
siz nasilsiniz herkes iyimi hersey yolunda mi bakiim
kimler ikili testlerini yaptirdi kimler daha beklio
cinsiyet ögrenen oldu mu bu günlerde gecmisi okuyamadim da
benim bulantilarda bitti sayilir dün ilk defa balik yedim 3 aradan sonra normal halime geldim sanirsam.
persembe randevum var yine ikili testimide yapcaklar..hayirli seyler cikar insallah

X