Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazlımm nazar değdircen kendine dur maşallah diyelim ohh ne güzel iştahında açılmış tütütü maşallah bu arada sen 21 de 3 lü test içinmi gideceksin dr a ben haziranın ilk haftası gidecem daha cok var ya senağlama
sağaol canım bizim dr baya bi inceledi kıza çok benziyor dedi önce sonra büyük ihtimal kız ayaklarına baksana ne kadar kibar dedi koptum gülmekten ben nebileyim hayatımda ilk kez ultrasonda bebiş görüyorum en son %80 kız dedi hiç kız yada erkek olsun diye içimden geçirmiyodum hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı sağlıkla doğsunlarda canım senin içinde çok sevindim herşey yolunda gidicek gösterir annesi utangaç bi kız olmasın yoksa...benim drda folik asiti kesti demir hapı verdi maltofer diye vitamin falan vermedi sen ne kullanıyorusn
herkese günaydın kıslar bende şu cinsiyet tahminine baktım heryolu deneyerek kıs çıkıyor biras tuhaf oldum çünkü erkeğe adapte olmuştum gerçi dğru olduğunu bilmiyoruzki demi neyse hayırlısı artık
uniii kıs gene akşam akşam yaptın yapacağını demek çirkinleşmişsin he :roflol:
tamam tamam yazıyom sana özelden mesaj yoksa çatlayacan :roflol:
unicim bebişle ilgili güzel şeyler duymak harika geliyo insana hele onu görmek harika...gözün aydın allah devamını nasip etsinnnn
gelelim göbiş olayınaaaaaa benimde aynen 2-3 gündür pırtladı ressssssssssssmennnnnnn yaaaaaaaa inanmıyommmmmmmmmv:)
herkese günaydın a.s.
bugün evdeyim :lepi: annecimle kahvaltı yapcem ohh bebişim içimde
değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3
ay gece eriğim bitti ilk defa bu kadar aşerdim
yemesem bayılcam sanki
nese kociş gitti gece gece buldu
bizde yedik cokacimcoook
valla karam levo ya iş yolu göründü , askeriyeyle görüşmeye gidecek. olasıdır ki şartlar iyi, ee benim de okul bitiyo nihayet, hani bebek için biraz sağlık sıhhat deniz doğa vs. diye heves ettik 2-3 yıllığına. Ama ben bilen birilerine soram istiyorum sonuçta ayrı da durabiliriz. çok seçenek var şimdilik..:uhm:
nesli ne tatlı yavrucaklar bunlar...allah annesine babasına bagışlasın allah uzun ömür versin.. kızlar dün doktorum aradı ikili sonucu çıkmış...herşey çok güzel iyi çıktı dedi ben daha geç bekledigimden sonucu birden arayınca şok oldum öyle kaldım tşk edip kapamışım...neyse bunuda atlattık.ama ben inanıyorum hepimizin bebişleri saglıkla sorunsuz gelecekler...yeterki canı gönülden inanalım..
çok sevindim tatlım, hadi geçmiş olsun darısı buğdayı neyin de başımıza artık alkisalkisalkis
çarşamba üçlüye gidicem hayırlısıyla
ay ne onbeşi ayolll 16. haftaya girdik biz teyzesiiişakkıdınaniknanikneslim demek 15 haftadasın ayy bizden öncdesin varmı başka 15 14 haftalarda olan..uni bizle senle aynı gidiyorum satdaşım ikili yeni yapıldı üçlü için gün vermedi 4 haziranda gidiyorum doktora sekreteri hemen arkasından üçlü ayrıntılı ultrason falan yapılır dedi..yani önceden randevumu almak gerekir bunu yapan yerlerden bilmem doktor kesin net bişe söylemedi...o zman cinsiyette netleşir hadi bakalım merak ediyorum..bizimki cd ye falan çekilmedi ultrason biraz eski birde bebiş çok harektli idi yerinde durmuyor doktor resmini bile zor çekti onda bile net belli olmuyor..bende meyve suyu içmiştim gitmeden gerçi iki kere ultrsaona girmiş oldum kan testini veremedigim için sonrakinden berbattım kusmaktan azıcık çorba içmiştim..
Kıslar eşim dün bana büyük ihtimalle hediye almış akşamdan beri başını yiyorum söylesene diye çok bozuluyor bir kerede tadında bırak diyo çünkü adama hep önceden verdirttim hediyemi bu sefer bozamassın süprizimi diyo bozmasını bilirim ama üstüne gitmicem tadını çıkarsın
neslim demek 15 haftadasın ayy bizden öncdesin varmı başka 15 14 haftalarda olan..uni bizle senle aynı gidiyorum satdaşım ikili yeni yapıldı üçlü için gün vermedi 4 haziranda gidiyorum doktora sekreteri hemen arkasından üçlü ayrıntılı ultrason falan yapılır dedi..yani önceden randevumu almak gerekir bunu yapan yerlerden bilmem doktor kesin net bişe söylemedi...o zman cinsiyette netleşir hadi bakalım merak ediyorum..bizimki cd ye falan çekilmedi ultrason biraz eski birde bebiş çok harektli idi yerinde durmuyor doktor resmini bile zor çekti onda bile net belli olmuyor..bende meyve suyu içmiştim gitmeden gerçi iki kere ultrsaona girmiş oldum kan testini veremedigim için sonrakinden berbattım kusmaktan azıcık çorba içmiştim..
ay ne onbeşi ayolll 16. haftaya girdik biz teyzesiiişakkıdınaniknanik
maviciğim ben ekim de doğururum garanti, e ama gidesim yok hiç diğer topiğe, onların da alası yok zatenkaydirigubbakcemile3
:dilcikar: havanı sevsinler bizimde az kaldı 16. haftaya yane ne olmuş yane :dilcikar:
şaka şaka ohhh maşallahhh annesi maşallah kocaman olmuş sen ne zaman gitcen kıs dr a