2009 Kasm Anneleri

ay teyzesi yakışmamış mı mutfağa ama :jeyyar:
sanatsal çalışacağıdık amma ışık arızalıydı, öyle hevesimi aldım sadece :)
bi de orda olmayan bi resim var coşa gelmiş iken onu da ekleyeyim sabah sabah gülümsetir belki sizi de a.s yaprağın altındaki icraata bakınız-tatlicadiarzu-

yok bacım ya ben börtü böcek insanıyım. Hiç aramam öyle cümbüşlü merkezleri neyin. hadi bakalım yeni bir macera kapısı aralanıyo bu durumda

afiyetler ballar şekerler ola nazlımm

nesli ne tatlı yavrucaklar bunlar...allah annesine babasına bagışlasın allah uzun ömür versin.. kızlar dün doktorum aradı ikili sonucu çıkmış...herşey çok güzel iyi çıktı dedi ben daha geç bekledigimden sonucu birden arayınca şok oldum öyle kaldım tşk edip kapamışım...neyse bunuda atlattık.ama ben inanıyorum hepimizin bebişleri saglıkla sorunsuz gelecekler...yeterki canı gönülden inanalım..

nesli allah iyiliğini vermesin emi yaprağın altındaki icraatı görünce koptum resmen yaaa :roflol:

çok sevindim tatlım, hadi geçmiş olsun darısı buğdayı neyin de başımıza artık alkisalkisalkis
çarşamba üçlüye gidicem hayırlısıyla

nesli bravo kız nasıl yakaldın sanatçı olmak başka şey galiba bacım. maşallah çok tatlılar yaaaa

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt

Süperr gözünaydın tatlımm.İnşallah canım inşallahh :Saruboceq::Saruboceq::dance::dance:

mavi canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasını bıde benim içim rahatlasa sanırım 3 lü test yapılmadan rahatlamayacağım allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi versin bizlere inşallah

günaydın nazlım dün karşılamamışız nasılsın ?

İyiyim canım ya ben yazdım sen çıkmışsın havalara uçtum ama yazdıklarını9 görünce öncee senin gözün aydın birtanem :1hug: Şeniz

Bizde doktordan randevu aldık 21 mayısa nasipse bakacaklar onun dışında büyük moral aldı güzel cümleler kurdu mesela ben olsaydım bu sonuca göndermezdim ama ölçümleri ben alamadığım için doğru yoldasın emin olmamız lazım bebiş çok iyi dedi..Yine dönmedi teyzesi doktor görünce kapatıyor :asigim:dönüveriyor arkasını kaydirigubbakcemile3Şimdi günleri sayıyoruz birlikte amaa bugün nedense iştahımız açık hatta dünden beri sanki böyle hafif hafif kıpırtılarıda hissediyorum öyle olunca çok heyecanlanıyorum kaydirigubbakcemile3

herkese günaydııııııın mavi deniz çooook sevindim. bende hafta içi gidicem inşallah benimkide güzel çıkar

nesli resimler muhteşemmmmm

ayy kızlar sagolun çok tşk ederim neslim inşallah üçlü sonuçların iyi çıkar erken degilmi güzelim ? karakız rahat ol cnm bazen doktorların söyledikleri söz aslında ifade etmek istedikleri gibi çıkmayabiliyor yada bazı doktor hatası diyelim nazlı gibi düşün bak inasna pozitif enerji yayıyor...cnm benim bir tanıdıgım 2 de risk var falan dendi yok amniyosentez falan denildi doktorda bayagı korkutmuş bunu kızı görsen nasıl üzülmüştü ilk bebgi birde sonra yapıldı karında su aldılar birde bu sonucu almak zaman alıyor 15 mü neydi neyse sonuçlar güzel çıktı ama o zmana kadar neler çekti..şimdi bebişi 1 yaşında ne kadar güzel bir bebk o gözlei bayılıyorum ama annesi yüzünden öyle adam gibi sevip mıncıklayamadım dogru dürüst bir araya bile gelemiyoruz..

nazlımm nazar değdircen kendine dur maşallah diyelim ohh ne güzel iştahında açılmış tütütü maşallah bu arada sen 21 de 3 lü test içinmi gideceksin dr a ben haziranın ilk haftası gidecem daha cok var ya senağlama

sağaol canım bizim dr baya bi inceledi kıza çok benziyor dedi önce sonra büyük ihtimal kız ayaklarına baksana ne kadar kibar dedi koptum gülmekten ben nebileyim hayatımda ilk kez ultrasonda bebiş görüyorum en son %80 kız dedi hiç kız yada erkek olsun diye içimden geçirmiyodum hep sağlıklı olsun diye dua ettim hayırlısı sağlıkla doğsunlarda canım senin içinde çok sevindim herşey yolunda gidicek gösterir annesi utangaç bi kız olmasın yoksa...benim drda folik asiti kesti demir hapı verdi maltofer diye vitamin falan vermedi sen ne kullanıyorusn

herkese günaydın kıslar bende şu cinsiyet tahminine baktım heryolu deneyerek kıs çıkıyor biras tuhaf oldum çünkü erkeğe adapte olmuştum gerçi dğru olduğunu bilmiyoruzki demi neyse hayırlısı artık

nesli maaşallah baktımda çizelgene 15 haftalık olmuşun özendim ya biz daha 11. haftadayız o günleri görsek bir an evvel

Kıslar eşim dün bana büyük ihtimalle hediye almış akşamdan beri başını yiyorum söylesene diye çok bozuluyor bir kerede tadında bırak diyo çünkü adama hep önceden verdirttim hediyemi bu sefer bozamassın süprizimi diyo bozmasını bilirim ama üstüne gitmicem tadını çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…