yok bacım ya ben börtü böcek insanıyım. Hiç aramam öyle cümbüşlü merkezleri neyin. hadi bakalım yeni bir macera kapısı aralanıyo bu durumda.....nesli cnm benim balıkesire taşınma muhabbetleri var galiba cnm balıkesir merkezi bilmiyorum ama güzel oldugunu söylüyorlar birde ben daha çokakçay ayvalık altınoluk cunda adası o civarları gördüm oralar çok güzel yani sonuçta oralar bir başka iş imkanınız varsa git derim inan ankarada yaşıyoruz bizim akçayda yazlık falan evde var iş imkanı olsa hiç durmayız diyoruz hemen gideriz hem daha sakin bir yer hem yazın orası o kadar güzel oluyor kii tatil havasında...tabii istanbul ankara izmir gibi öyle büyük alışveriş merkezleri falan varmı yani kışında gezilecek bilmiyorum ama balıkesir merkezde vardır..yani gezmeyi seven birimisin?
Günaydınnn Dünya Tatlıları
Aman Allahım 1 kilo değil bu sabahki gibin yersem rahat 2,5 3 kilo alırım Maşallah diyeyimdeBu Hafta epeyy bir değişiklik var bende kan hapıda içiyorum ya tamam adam boşuna vitamin vermedi duydu tabe doğada 22 kilo aldığımı verirmi hiç:))))))
Bi kan hapınada yemeğe başladıysam siz düşünün :asigim:
Neslim Gülommm pek bi tatlı yavrular yemelikkkk yemelik maşallak onlarada
nesli ne tatlı yavrucaklar bunlar...allah annesine babasına bagışlasın allah uzun ömür versin.. kızlar dün doktorum aradı ikili sonucu çıkmış...herşey çok güzel iyi çıktı dedi ben daha geç bekledigimden sonucu birden arayınca şok oldum öyle kaldım tşk edip kapamışım...neyse bunuda atlattık.ama ben inanıyorum hepimizin bebişleri saglıkla sorunsuz gelecekler...yeterki canı gönülden inanalım..
nesli ne tatlı yavrucaklar bunlar...allah annesine babasına bagışlasın allah uzun ömür versin.. kızlar dün doktorum aradı ikili sonucu çıkmış...herşey çok güzel iyi çıktı dedi ben daha geç bekledigimden sonucu birden arayınca şok oldum öyle kaldım tşk edip kapamışım...neyse bunuda atlattık.ama ben inanıyorum hepimizin bebişleri saglıkla sorunsuz gelecekler...yeterki canı gönülden inanalım..
nesli bravo kız nasıl yakaldın sanatçı olmak başka şey galiba bacım. maşallah çok tatlılar yaaaa
günaydın nazlım dün karşılamamışız nasılsın ?
İyiyim canım ya ben yazdım sen çıkmışsın havalara uçtum ama yazdıklarını9 görünce öncee senin gözün aydın birtanem :1hug:Şeniz
Bizde doktordan randevu aldık 21 mayısa nasipse bakacaklar onun dışında büyük moral aldı güzel cümleler kurdu mesela ben olsaydım bu sonuca göndermezdim ama ölçümleri ben alamadığım için doğru yoldasın emin olmamız lazım bebiş çok iyi dedi..Yine dönmedi teyzesi doktor görünce kapatıyor :asigim:dönüveriyor arkasını kaydirigubbakcemile3Şimdi günleri sayıyoruz birlikte amaa bugün nedense iştahımız açık hatta dünden beri sanki böyle hafif hafif kıpırtılarıda hissediyorum öyle olunca çok heyecanlanıyorum kaydirigubbakcemile3
İyiyim canım ya ben yazdım sen çıkmışsın havalara uçtum ama yazdıklarını9 görünce öncee senin gözün aydın birtanem :1hug:Şeniz
Bizde doktordan randevu aldık 21 mayısa nasipse bakacaklar onun dışında büyük moral aldı güzel cümleler kurdu mesela ben olsaydım bu sonuca göndermezdim ama ölçümleri ben alamadığım için doğru yoldasın emin olmamız lazım bebiş çok iyi dedi..Yine dönmedi teyzesi doktor görünce kapatıyor :asigim:dönüveriyor arkasını kaydirigubbakcemile3Şimdi günleri sayıyoruz birlikte amaa bugün nedense iştahımız açık hatta dünden beri sanki böyle hafif hafif kıpırtılarıda hissediyorum öyle olunca çok heyecanlanıyorum kaydirigubbakcemile3