ay benimde kociş daha gelmedi bugun nedense gec kaldı
kıs dur hemen sana bi soru sorim
şimdi yarın arkadaşımın düğünü saçlarıma fön istiyorum ama düz değil
kırık fön mü havalı fön mü neymiş o nası oluyo hele bi el atıver bana saçlarım uzun ahanda böle belime kadar kaydirigubbakcemile3
gel sekerım yaparım yapmam mı hem tanısmıs oluruz bebeıslerıde besık ketmesı yaparız gelmısken :sm_cool: :lepi
tatilde antalyadayım ben de
sideye gitcez
ordan sana uğrayımda su dalgası yap bakim bana
yok boyamoycam beyazımda yok gerek duymuyorum am abeyazım olsaydı sık sık deıl ama yınede boyatırdım duramazdım perma daha baska bı olay ama boya gıbı deıl kokusu daha baya agır yaptırdıgında anlarsın benı kaydirigubbakcemile3 bebısım olsunda kökten degısıklık yapcam kendımı bebeıse saklıyom
kırık fön guzeldır kırık masa da der bazıları tam bukle bukle deılde onun acıl halıne denır yaptır ohhhh sana yakısır zaten sacların düz ıyı olur sositososito
bi cinsiyetleri öğrenekte yaparız kız aşk olsun
kıslarrr benim kociş tel etti de geliyormuş
zaten nette çok yavaş zorlanıyom
ben kaçıyom
yarın görüşürüz
öpüyoruz sizleri
karakızım o uzun saçlarını ben ce üstten kabarttıp toplat
derim.saçların düz gibi fönün çok dayanmayabilir
ama yine de canlız uzmanından öneri gelecektir
bi cinsiyetleri öğrenekte yaparız kız aşk olsun
kıslarrr benim kociş tel etti de geliyormuş
zaten nette çok yavaş zorlanıyom
ben kaçıyom
yarın görüşürüz
öpüyoruz sizleri
karakızım o uzun saçlarını ben ce üstten kabarttıp toplat
derim.saçların düz gibi fönün çok dayanmayabilir
ama yine de canlız uzmanından öneri gelecektir
kızlar sizin cildiniz ne durumda.ya bende sivilceler çıkmaya başladı.çok abartılı değil ama sanki adetten önce çıkar ya öyle.
kıs benim akşamları daha cok şişiyo sabahları bıraz iniyo ama olsun onada şükür hihoyyyt
canlar ben geldim walla merak edeniniz oldu mu bilemiyorum ama birkaç gündür yoktum geçmişide okuyamıyorum çok ilerlemişsiniz biri bana özet çekse iyi olur yani sevinirim.evimde tadilat var annemlerde kalıyorum şuan.ee gündüzleri gezmekten fırsatım olmadı ama hepinizi çok ösledim:1hug:
Kızlar ben çok öpüyorum hepinizi karakızz bidanem ekledim msne ekledim ve kapattım yine sen kabul edersin canım çok iyi oldu bunu düşündüğün..Öptümmm bebişleri ve annişleriii a.s. a.s. a.s.
uykum geldi kızlar ya ama daha banyo yapacağım off kocişkomda daha gelmedi o gelmedende banyo yapamam ben yaaa
niden kü kocışe sırtını mı keselettırecen kıss kaydirigubbakcemile
offf afiyet olsun şekerim yarasın bebişinede sanada
canım ya neden bu kadar yordun kendini bakim kaydirigubbakcemile yavaş yavaş ufak ufak temizlik yapcaz dedik kendimizi yormayacaz dedik bak belinde ağrımış dinlenmen gerek şimdi senin bugunude hayırlısyla atlatta o zaman madem yarın öbür gün bol bol dinlen emi
bıze dıyon kendını de dusun yorm akendını bebesede yazık annesı dıkkat etklava:
canım ya dikkat et kendine.
yormayın kendinizi annelerrrrrrr dayak istemeyinnnnnnnnklava:
oğlun olcek nazlıım topicte herkesin olduğu gibi kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar benim son 2 gündür birden göbek çıktıdün çok çilek yedim anneme diyorum çilek şişirdi o da diyoki hayır bu artık çilek göbeği değil...ertesi sabah baktım hala inmemiş...eski kotları giyiyorum hala ama göbek çıktı resmennnn kaydirigubbakcemile3 siz ne alemdesiniz???