2009 Kasm Anneleri

kırık fön guzeldır kırık masa da der bazıları tam bukle bukle deılde onun acıl halıne denır yaptır ohhhh sana yakısır zaten sacların düz ıyı olur sositososito

gel sekerım yaparım yapmam mı hem tanısmıs oluruz bebeıslerıde besık ketmesı yaparız gelmısken :sm_cool: :lepi

bi cinsiyetleri öğrenekte yaparız kız aşk olsun

kıslarrr benim kociş tel etti de geliyormuş
zaten nette çok yavaş zorlanıyom
ben kaçıyom
yarın görüşürüz
öpüyoruz sizleri
karakızım o uzun saçlarını ben ce üstten kabarttıp toplat
derim.saçların düz gibi fönün çok dayanmayabilir
ama yine de canlız uzmanından öneri gelecektir

tatilde antalyadayım ben de
sideye gitcez
ordan sana uğrayımda su dalgası yap bakim bana

taktı buda ya su dalgasına kıs deli yapma boşver ben 5 sene önce falan yaptırdım anam yaptırmaz olaydım bin pişman oldum vallahi kaydirigubbakcemile5

ya benim beyazlarım var ama genede boyatmak istemiyorum artık bebişim doğsunnn hele ozaman yaparım baştan aşa bi yenilik

kırık fön guzeldır kırık masa da der bazıları tam bukle bukle deılde onun acıl halıne denır yaptır ohhhh sana yakısır zaten sacların düz ıyı olur sositososito

ayy gerçektenmi tamam karar verilmiştir kırık fön yok yok kırık maşa aman hangisini kabul ederse kuaförüm onu yaptırcam kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıyom kociç gelmeden ütülerimi yapamda çıksın aradan.hadi hepinizi öptüüüüüm.dikkat edin kendinize ve bebişlerinize emi

karazeytınde guzel bır önerı yaptı am atabı senın gıyecegın kıyafet ve gıdecegın kısılere olan yakınlıgında önemlı kırık fönde güzeldır ama kaydirigubbakcemile3

hadi git kocana yemek hazırla bakem kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

kızlar sizin cildiniz ne durumda.ya bende sivilceler çıkmaya başladı.çok abartılı değil ama sanki adetten önce çıkar ya öyle.

yaa benim de göbeğimde şeftali gibi tüyler vardı açık renk ...onlar koyulaşmış ve uzamış sankiii (
durun güldüreyim gene sizi... benim kaynana dün aradı dedi ki çiğdem'i (kardeşi) aradım unique bi çirkinleşti bi çirkinleşti kesin kızı olucak dedim ...gör bak senin kızın olucak dedi...ben hiç farkında diilim hatta çok güzelleştiğimi düşünüyodum ama meğer çirkinleşmişim de haberim yokmuş...:roflol::roflol:

kıs benim akşamları daha cok şişiyo sabahları bıraz iniyo ama olsun onada şükür hihoyyyt

benim de yemeklerden sonra ve akşam çok şiş oluyo...top gibi :roflol::roflol: kocişin karşısına geçip gerine gerine yürüyorum çok komikkkk :roflol::roflol:

ahh minik hoşgeldin merak ettik seniii... Şeniz

Kızlar ben çok öpüyorum hepinizi karakızz bidanem ekledim msne ekledim ve kapattım yine sen kabul edersin canım çok iyi oldu bunu düşündüğün..Öptümmm bebişleri ve annişleriii a.s. a.s. a.s.

yaa ben de istiyorum msn...........:sm_cool: beni beğenmiyo musunuzzzz :1shok: hatta facebooktan da kociş görmede bi cee yapıp kaçabilirimmmm...hadi bana da yazın isimleri adresleri neyimmm :teytey:

uniii kıs gene akşam akşam yaptın yapacağını demek çirkinleşmişsin he :roflol:
tamam tamam yazıyom sana özelden mesaj yoksa çatlayacan :roflol:

uykum geldi kızlar ya ama daha banyo yapacağım off kocişkomda daha gelmedi o gelmedende banyo yapamam ben yaaa

nan nereye kayboldunuz aşada görüyom herkes var ama niye kimse konuşmuyo zaten yalnızım ama bana yazık değilmiiiii senağlama

valla gülüm ben uzun zamandir temizlik yapmamistim.. biraz olsun rahatim diye giristim..malum misafirde gelicek diye baya abarttim sanirim.. misafir uzak yerden gelicegi icin birazda biseyler hazirladim ama dersimi aldim.. daha ellesmem hic biseye.. cok sükür önemli bisey olmadi.. ama belim haala agriyor.. iki gün evden cikmam artik..

bıze dıyon kendını de dusun yorm akendını bebesede yazık annesı dıkkat et klava:

canim ben cok pisman oldugum icin sizi uyarayim dedim.. cok üzüldüm zaten sonra..

canım ya dikkat et kendine.
yormayın kendinizi annelerrrrrrr dayak istemeyinnnnnnnn klava:

valla ne deseniz haklisniz esimde kizdi zaten söyle bi kulagimdan cekti.. sonra bebise sikayet etti..:1closedeyes:

oğlun olcek nazlıım topicte herkesin olduğu gibi kaydirigubbakcemile3

cidden kizlar banada doktor bugün erkek gibi görünüyor dedi.. ama ben haala kiz oldugunu hissediyorum.. alttan bakmasina ragmen net konusmadi.. bence kiz ve süpriz yapicak bi ay sonrasüprizzzzzanneler ilk ne hissederse o olurmus benim cevremdekiler hep öyle diyor.. ama olsun saglikla gelsinlerde ikinciyide kiz yapariz olmazsa:)

unicim bebişle ilgili güzel şeyler duymak harika geliyo insana hele onu görmek harika...gözün aydın allah devamını nasip etsinnnn

gelelim göbiş olayınaaaaaa benimde aynen 2-3 gündür pırtladı ressssssssssssmennnnnnn yaaaaaaaa inanmıyommmmmmmmmv:)

herkese günaydın a.s.
bugün evdeyim :lepi: annecimle kahvaltı yapcem ohh bebişim içimde
değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3

ay gece eriğim bitti ilk defa bu kadar aşerdim
yemesem bayılcam sanki
nese kociş gitti gece gece buldu
bizde yedik cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…