2009 Kasm Anneleri

kuşlar kimler balıkesir deydi?
taşınıyoz mu biz ne oluyoz bişey oluyoz eccük brif veriverin bana!

herkese günaydın a.s.
bugün evdeyim :lepi: annecimle kahvaltı yapcem ohh bebişim içimde
değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3

ay gece eriğim bitti ilk defa bu kadar aşerdim
yemesem bayılcam sanki
nese kociş gitti gece gece buldu
bizde yedik cokacimcoook

günaydın tatlım
gece gece yazık kıs kocana kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel annısler cici bebişler Şeniz

günaydın şekerim nassın eyisin :jeyyar:

kuşlar kimler balıkesir deydi?
taşınıyoz mu biz ne oluyoz bişey oluyoz eccük brif veriverin bana!

kıs ne diyon sen anlamadım vallaha bişi
sen mi taşınıyon nere taşınıyon niye taşınıyon nerde çıktı taşınma işi
amannnnn ne cok soru sordum be kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerim nassın eyisin :jeyyar:

ıyıyım cnm mıgdem bulansada ıyıyım ne yesem bulanıyo ya bıktım senağlama sen nasılsın nesli face den mı bahsıdıyor acaba :eek:

........
valla karam levo ya iş yolu göründü , askeriyeyle görüşmeye gidecek. olasıdır ki şartlar iyi, ee benim de okul bitiyo nihayet, hani bebek için biraz sağlık sıhhat deniz doğa vs. diye heves ettik 2-3 yıllığına. Ama ben bilen birilerine soram istiyorum sonuçta ayrı da durabiliriz. çok seçenek var şimdilik..:uhm:

ıyıyım cnm mıgdem bulansada ıyıyım ne yesem bulanıyo ya bıktım senağlama sen nasılsın nesli face den mı bahsıdıyor acaba :eek:

aynen öyle canım faceden bahsediyo kaydirigubbakcemile3 ama gördüm kabul etmişsin bilem sen onu kaydirigubbakcemile2

neslim günaydın canım balıkesiri bilmem ama büyük şehirden sonra küçük yerler acayip huzurlu geliyor ben doğduğumdan beri izmirde yaşıyordum ve hala izmiri çok seviyorum ama 1 yıldır eşimin işi nedeniyle kuşadasındayız valla izmire gidince o kalabalıktan içim bunalıyor

valla karam levo ya iş yolu göründü , askeriyeyle görüşmeye gidecek. olasıdır ki şartlar iyi, ee benim de okul bitiyo nihayet, hani bebek için biraz sağlık sıhhat deniz doğa vs. diye heves ettik 2-3 yıllığına. Ama ben bilen birilerine soram istiyorum sonuçta ayrı da durabiliriz. çok seçenek var şimdilik..:uhm:

canım hayırlısı neyse o olsun

neslim günaydın canım balıkesiri bilmem ama büyük şehirden sonra küçük yerler acayip huzurlu geliyor ben doğduğumdan beri izmirde yaşıyordum ve hala izmiri çok seviyorum ama 1 yıldır eşimin işi nedeniyle kuşadasındayız valla izmire gidince o kalabalıktan içim bunalıyor

vallahi öyle bir arınmaya ihtiyacım var, dediğin doğru ve peşinde olduğum hissiyat da budur özünde. Ama hani ne bilim nereleri yaşamaya daha müsaittir, nereleri iyidir hoştur. Onu da bi öğrensem içim rahatlayacak. :asigim:

buldum buldum baktım bılene tosbalar ıkız mı :)) hııı bu arada cok hoş cıkmıssın kaydirigubbakcemile3

buldum buldum baktım bılene tosbalar ıkız mı :)) hııı bu arada cok hoş cıkmıssın kaydirigubbakcemile3
evet tatlım yiğenlerim, eşek herifler çift yumurta şeysilerilersırnaşık şey
iltifat için tişekkür edebilirim hiç gocunmamnaniknanik

günaydııınnnn

nasılsınız kızlar...facede topalaşmışsınız karakız aldım msjını dün site de yine sorun oluyordu gider ayak valla iyi akşamlar bilem yazamadım...ama yeni gördügüm için msjı henüz faceden bakamadım işyerinde yassak ama belki birazdan bilgi işlemin bilgisayarından bakabülürüm...nesli cnm benim balıkesire taşınma muhabbetleri var galiba cnm balıkesir merkezi bilmiyorum ama güzel oldugunu söylüyorlar birde ben daha çokakçay ayvalık altınoluk cunda adası o civarları gördüm oralar çok güzel yani sonuçta oralar bir başka iş imkanınız varsa git derim inan ankarada yaşıyoruz bizim akçayda yazlık falan evde var iş imkanı olsa hiç durmayız diyoruz hemen gideriz hem daha sakin bir yer hem yazın orası o kadar güzel oluyor kii tatil havasında...tabii istanbul ankara izmir gibi öyle büyük alışveriş merkezleri falan varmı yani kışında gezilecek bilmiyorum ama balıkesir merkezde vardır..yani gezmeyi seven birimisin?

Günaydınnn Dünya Tatlıları

Aman Allahım 1 kilo değil bu sabahki gibin yersem rahat 2,5 3 kilo alırım Maşallah diyeyimde:nazar:Bu Hafta epeyy bir değişiklik var bende kan hapıda içiyorum ya tamam adam boşuna vitamin vermedi duydu tabe doğada 22 kilo aldığımı verirmi hiç:))))))
Bi kan hapınada yemeğe başladıysam siz düşünün :asigim:

Neslim Gülommm pek bi tatlı yavrular yemelikkkk yemelik maşallak onlarada:nazar:

X