- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
günaydın karakızım:1rolleyes:
günaydınn bebişim mesaj yerine ulaştı şakkıdı ekledim senide face :jeyyar:
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın herkeze öpüyorum hepinizi
günaydın tatlımmm bende seni öpüyorumm Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın karakızım:1rolleyes:
günaydıııııııııııııııııııııııııııııın herkeze öpüyorum hepinizi
herkese günaydın a.s.
bugün evdeyim :lepi: annecimle kahvaltı yapcem ohh bebişim içimde
değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3
ay gece eriğim bitti ilk defa bu kadar aşerdim
yemesem bayılcam sanki
nese kociş gitti gece gece buldu
bizde yedik cokacimcoook
günaydın güzel annısler cici bebişler Şeniz
kuşlar kimler balıkesir deydi?
taşınıyoz mu biz ne oluyoz bişey oluyoz eccük brif veriverin bana!
günaydın şekerim nassın eyisin :jeyyar:
kıs ne diyon sen anlamadım vallaha bişi
sen mi taşınıyon nere taşınıyon niye taşınıyon nerde çıktı taşınma işi
amannnnn ne cok soru sordum be kaydirigubbakcemile3
valla karam levo ya iş yolu göründü , askeriyeyle görüşmeye gidecek. olasıdır ki şartlar iyi, ee benim de okul bitiyo nihayet, hani bebek için biraz sağlık sıhhat deniz doğa vs. diye heves ettik 2-3 yıllığına. Ama ben bilen birilerine soram istiyorum sonuçta ayrı da durabiliriz. çok seçenek var şimdilik..:uhm:........
kıs ne diyon sen anlamadım vallaha bişi
sen mi taşınıyon nere taşınıyon niye taşınıyon nerde çıktı taşınma işi
amannnnn ne cok soru sordum be kaydirigubbakcemile3
ıyıyım cnm mıgdem bulansada ıyıyım ne yesem bulanıyo ya bıktım senağlama sen nasılsın nesli face den mı bahsıdıyor acaba
canliz kuzusu kk da albümüm var ya zati :) daha neyi merak ediyonnaniknanik
ilgili kişinin profilceğizine giriliverilir akabinde alt sağ köşecikten albüm tıklanır, vuslata erilir efenimnerden bakılıyoo o albüme yawww ben bılmıyor
valla karam levo ya iş yolu göründü , askeriyeyle görüşmeye gidecek. olasıdır ki şartlar iyi, ee benim de okul bitiyo nihayet, hani bebek için biraz sağlık sıhhat deniz doğa vs. diye heves ettik 2-3 yıllığına. Ama ben bilen birilerine soram istiyorum sonuçta ayrı da durabiliriz. çok seçenek var şimdilik..:uhm:
neslim günaydın canım balıkesiri bilmem ama büyük şehirden sonra küçük yerler acayip huzurlu geliyor ben doğduğumdan beri izmirde yaşıyordum ve hala izmiri çok seviyorum ama 1 yıldır eşimin işi nedeniyle kuşadasındayız valla izmire gidince o kalabalıktan içim bunalıyor
evet tatlım yiğenlerim, eşek herifler çift yumurta şeysilerilersırnaşık şeybuldum buldum baktım bılene tosbalar ıkız mı :)) hııı bu arada cok hoş cıkmıssın kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=5101
bunu da gördün mü arka sayfada kalıyo zira! :asigim: