2009 Kasm Anneleri

ayyy canım benim bile içim rahatladı şimdi söylediklerini duyunca inşallahhhh hep birlikte güzel haberler alacağız canımm Şeniz
-

Aynen canım ya umut dünyası işte ama güzel haberler alacağız hep duada ediyoruz herkezede diyorum bizim için dua edin diye.İnşallah Allahım duyacak sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:Face işi filan nedir ya şaşırdım :sm_confused:Bir sürü anlamadığım yazı şutarafagitti :1ninca:

canımmm tşk ederimmm... :1hug: sen de görünce öyle rahatlıycaksın ki bütün sıkıntıların gidicek.....:asigim:

cinsiyet için 1 ay daha bekleyelim kesin olsun dedi...ben de çok üstelemedim zaten benim için hiç farketmiyo sağlıklı olsun yeterrr... :Saruboceq:

zeytinim, dilmuhum saolun valla çok rahatladımm... bulantılarım da azaldı...hava da ısındı...içime huzur doldu sanki kaydirigubbakcemile5

yaa kızlar benim son 2 gündür birden göbek çıktı dün çok çilek yedim anneme diyorum çilek şişirdi o da diyoki hayır bu artık çilek göbeği değil...ertesi sabah baktım hala inmemiş...eski kotları giyiyorum hala ama göbek çıktı resmennnn kaydirigubbakcemile3 siz ne alemdesiniz???

kıss facede birbirimizi ekliyoruz gel senide ekleyelim istersen

nazlıcım burası yetmedi bide face de arkadaş oluyoz işte
hızımızı alamadık da
bu gacılar bide bunu çıkarmış ben de eklem dedim
senin facebook yokmu seni de ekleyeseydik

unııı gözün aydın allah ıkınızede saglık versın nazarlardan korusun

canım tşk ederimmmm...allah hepimizi nazarlardan korusun inş... en çok da afacanları

canlarım ben çıkıyorum çok acıktımmm.... çamaşır atmıştım makineye o da bitmiş...gidip asayıp buruşmadan... öptüm hepinizi ....Şeniz

kıss facede birbirimizi ekliyoruz gel senide ekleyelim istersen

hızımızı alamadık da

Ama ama benim facebook yok :1rolleyes: Yani bi msn bi kk şuan için yetiyor face book yeğenlerim kullanıyor ama hiç almadık biz :uhm:

unique gözün aydın dedim görmedin bile illa isimlerimi yazmam gerekiyo yaakaydirigubbakcemile

ayy cici kuş valla görmedim çünkü 2 sayfa birden açtım hem son sayfayı hem de geçmişi birinden ileri doğru birinden geri doğru okuyodum atladım heralde yoksa sana nasıl cevap vermem bitanesiiii..... Şeniz

hızımızı alamadık da

yav ne facebook u bee ben daha yeni kapattım onu...şimdi bi de onu mu çıkardınız klava: açmasam çatlarım meraktan açsam kociş tepemde dır dır konuşucak ayıp ama sizin yaptığınızzz klava:klava:

kızlar sizin cildiniz ne durumda.ya bende sivilceler çıkmaya başladı.çok abartılı değil ama sanki adetten önce çıkar ya öyle.

karakız benıde eklesın söle karazeytıne olur mu

tamam canım mesaj alnımştır kaydirigubbakcemile3

kıs benim akşamları daha cok şişiyo sabahları bıraz iniyo ama olsun onada şükür hihoyyyt

hihihi azıcık şımarıklık yapim didim :asigim::asigim:Canımsın çok sevindim çokkkkk hep iyi haberle gel :1hug:a.s.

Ama ama benim facebook yok :1rolleyes: Yani bi msn bi kk şuan için yetiyor face book yeğenlerim kullanıyor ama hiç almadık biz :uhm:

canımmm kıyamam ben sana msn imi veririm ozaman

kızlar sizin cildiniz ne durumda.ya bende sivilceler çıkmaya başladı.çok abartılı değil ama sanki adetten önce çıkar ya öyle.

aha bak buraya yazıyom senin kesin kızın olacakkk kaydirigubbakcemile3

dilmuh sana hep kız dıyoruz bakalım hayırlısı artık ne cıkacakteste senın erkek mı cıkmıs tı yok sa
gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…