2009 Kasm Anneleri

ay hayırlısı bakalım ben hep erkek hissediyorum ama farketmez kız erkek.gerçi bir haftam kaldı.geri sayım başladı yanisırnaşık şeybu arada sizde yyokmu sivilce

kıs bende öle sivilce felan neyn yok kaydirigubbakcemile3
ama gecen alnımda bir tane belli belirsiz minicik bişi vardı ahanda kızım olcak kesin dedim :roflol: :roflol:

itek gelmıs hosgeldınn gecmısı okuyorsan ısın zorr kolay gele alkisalkisalkis

dilmuh sana hep kız dıyoruz bakalım hayırlısı artık ne cıkacakteste senın erkek mı cıkmıs tı yok sa
gamyoncuiremsu

evet testte erkek çıktı.çin takvimi falan ondada erkek ama bakalım doktor ne diycek.ya meraktan çatladım bu sivilcelerim kız olduğunamı işaret acaba.yani benim genelde olurdu zaten.ama şimdi hamile kalınca herşeyin hamilelikten olduğunu düşünütyorum.

genelde olursao zaman ıs degısırcanım normalde cıkmayıp gebelıkde cıkınca genelde kız derler senınkı karısık yanı :ecrin_bebek: ne cıkarsa bahtına

genelde olursao zaman ıs degısırcanım normalde cıkmayıp gebelıkde cıkınca genelde kız derler senınkı karısık yanı :ecrin_bebek: ne cıkarsa bahtına

ay evet ya.hani yediklerimden tahmin ediyorum oda karışık.yok yani hiç tahmin yolu yok bana.neyse bakalım az kaldı.gerçi dediğim gibi erkek hissediyorum.aslında teyzemde kocişte erkek istiyor ama farketmez diyolar. bende erkek olsun istiyom işte.tabi önce sağlıklı olsunda farketmz tabi

itek gelmıs hosgeldınn gecmısı okuyorsan ısın zorr kolay gele alkisalkisalkis

canlar ben geldim walla merak edeniniz oldu mu bilemiyorum ama birkaç gündür yoktum geçmişide okuyamıyorum çok ilerlemişsiniz biri bana özet çekse iyi olur yani sevinirim.evimde tadilat var annemlerde kalıyorum şuan.ee gündüzleri gezmekten fırsatım olmadı ama hepinizi çok ösledim:1hug:

aman canım sağlıklı olsunda erkek kız farketmez sen takma böle şeyleri kafana sivilce çıkmış çımamış boşver Şeniz

Kızlar ben çok öpüyorum hepinizi karakızz bidanem ekledim msne ekledim ve kapattım yine sen kabul edersin canım çok iyi oldu bunu düşündüğün..Öptümmm bebişleri ve annişleriii a.s. a.s. a.s.

aman canım sağlıklı olsunda erkek kız farketmez sen takma böle şeyleri kafana sivilce çıkmış çımamış boşver Şeniz

ya aslında teyzem sağolsun beni deli etti.hep erkek olsun diye laf vuruyo e yaşlı kadın kalbini kırmamak için bişi demiyom.bide ailede yanımda olan tek insan.ama böyle olunca üstümde baskı hissediyom haliyle.ne bilem işte.ben gerçi hep kız isterdim teyzemin sayesinde bocalıyorum

aaa özlemez olurmuyuz seni küçük annemiz gel gel hoşgeldin gerçi biz artıkın face de de takılıyoruz kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çok öpüyorum hepinizi karakızz bidanem ekledim msne ekledim ve kapattım yine sen kabul edersin canım çok iyi oldu bunu düşündüğün..Öptümmm bebişleri ve annişleriii a.s. a.s. a.s.

tatlım ekledim seni hadi sana kolay gelsin Şeniz

canım teyzene sen benden selam söle bide öp ellerinden benim için
tatlım allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin bebişlerimizde sağlıklı olsunda kız erkek farketmez öel düşün emi :1hug:

bende kocışı beklıyorum gelsede gıtsem artık acıktım cokacimcoook musterısı gelecekmıs napalı beklıyoz koçik erkek kuaföru bende bayan hihoyyyt

canım teyzene sen benden selam söle bide öp ellerinden benim için
tatlım allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin bebişlerimizde sağlıklı olsunda kız erkek farketmez öel düşün emi :1hug:

ay canım kesinlikle haklısın ben hep öyle düşünüyom zaten kız olmuş erkek olmuş hiç ama hiç farketmez ama beni deli etti sağolsun.sağol canım

kız sen saçını boyatmayacanmı peki
bana su dalgası yapma demiştin
korktum senin yüzünden yapmıycam işte

yok boyamoycam beyazımda yok gerek duymuyorum am abeyazım olsaydı sık sık deıl ama yınede boyatırdım duramazdım perma daha baska bı olay ama boya gıbı deıl kokusu daha baya agır yaptırdıgında anlarsın benı kaydirigubbakcemile3 bebısım olsunda kökten degısıklık yapcam kendımı bebeıse saklıyom

bende kocışı beklıyorum gelsede gıtsem artık acıktım cokacimcoook musterısı gelecekmıs napalı beklıyoz koçik erkek kuaföru bende bayan hihoyyyt

ay benimde kociş daha gelmedi bugun nedense gec kaldı
kıs dur hemen sana bi soru sorim
şimdi yarın arkadaşımın düğünü saçlarıma fön istiyorum ama düz değil
kırık fön mü havalı fön mü neymiş o nası oluyo hele bi el atıver bana saçlarım uzun ahanda böle belime kadar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…