- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
selam kıslar
bebişimin halası bizi yemeğe götürdü cokacimcoook
annane ve babanneye de hediye aldık hihoyyyt
şimdi tekrar işe geldim
cok şükür bulantı zart zurt yok :sm_cool:
bu arada dövecem sizi :mymeka:
kız mı erkek mi kafayı yidiniz
bırakın bakim düşünmeyin
ya tersi olursa bebişleriniz üzülür
üzmeyin benim yeğenlerimi:1rolleyes:
selam güzel annisler nasilsiniz bakalaim.. ben dün dip köse temizlik yaptim üstüne bide oturdum bi saat boyunca sarma sardim.. sabaha kadar bel ve kasik agrisindan uyuyamadim.. bugünde nolur nolmaz diye doktora gittim.. bebegim 8,3cm olmus canlarim.. doktor erkek gibi görünüyor ama belli degil henüz dedi.. cikinti inerse kizdir dedi.. 4 hafta sonraya kaldi ama büyük bi ihtimal benimde oglusum olcak.. hernekadar ben haala kiz gibi hissetsemde :) saglikla gelsinlerde kizida yapariz insallah:) bugünde misafirim gelicek.. simdiden cok yoruldum.. üff dua edinde güzel atlatayim bugünü ve sakin yorumayin kendinizi.. bel agrisi cok kötü bisey ya
kızlar o dediğiniz sitedeki saat kısmı dünya üzerinde bulunduğumuz yerin zaamn dilimi mantığında olsa gerek ne dersiniz. Hani biz boylam hesabıyla +2 saatiz ya. Doğduğu ve de bebeğin icra edildiği yer mantığında dolduruverin gari. Ben böyle okudum böyle anladımşutarafagitti
karakız böyle bakınca ne oldu canım
kızmı erkekmi
ben de şööle yaptım şimdi benim bebişin muhtemel doğum tarihi 1 kasım ya ondan 9 ay 10 gün geri gittim gene erkek çıktı kaydirigubbakcemile3
canım yağda yumurta istedi yaa cokacimcoook
o kadar uzun süredir yemiyomuşum ki bunu farkettim şimdi -tatlicadiarzu-
ve böylece noooluyooo!!!evet neslüm ben de öle annadım ve +2 yaparaktan hesaplıyorumm kaydirigubbakcemile2
evet neslüm ben de öle annadım ve +2 yaparaktan hesaplıyorumm kaydirigubbakcemile2
kızlar o dediğiniz sitedeki saat kısmı dünya üzerinde bulunduğumuz yerin zaamn dilimi mantığında olsa gerek ne dersiniz. Hani biz boylam hesabıyla +2 saatiz ya. Doğduğu ve de bebeğin icra edildiği yer mantığında dolduruverin gari. Ben böyle okudum böyle anladımşutarafagitti
nan site adı vermek yasak değilmiydi yaa mapusa düşcem sizin yüzünüzden haa