2009 Kasm Anneleri

amaan julicimm dalgasına takılıyoz işte yaww yoosam ne farkeder kii
allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım ya dikkat et kendine.
yormayın kendinizi annelerrrrrrr dayak istemeyinnnnnnnn klava:

kızlar o dediğiniz sitedeki saat kısmı dünya üzerinde bulunduğumuz yerin zaamn dilimi mantığında olsa gerek ne dersiniz. Hani biz boylam hesabıyla +2 saatiz ya. Doğduğu ve de bebeğin icra edildiği yer mantığında dolduruverin gari. Ben böyle okudum böyle anladımşutarafagitti

evet neslüm ben de öle annadım ve +2 yaparaktan hesaplıyorumm kaydirigubbakcemile2

karakız böyle bakınca ne oldu canım
kızmı erkekmi

öle bakınca erkek çin takvimide erkek dedi bide senin dediğin şekilde ne acaba diye merak ettim

ben de şööle yaptım şimdi benim bebişin muhtemel doğum tarihi 1 kasım ya ondan 9 ay 10 gün geri gittim gene erkek çıktı kaydirigubbakcemile3

ne kadar olasılık varsa dene canım hatta hep birlikte deneyelim :roflol:
hemen aklıma bişi geldi bide şöle deneyelim doğum tarihi ve bu bu ayki adet tarihimizi yazalım bakalım ne cıkcek :roflol: naniknanik biliyom çok gıcıkım kaydirigubbakcemile3

canım yağda yumurta istedi yaa cokacimcoook
o kadar uzun süredir yemiyomuşum ki bunu farkettim şimdi -tatlicadiarzu-

ayy kim çıkardı bu yağda yumurta mevzusunu be benimde canım istedi ii mi bi taraflarımız şişcek beaa yımırtaaaaaaaaaa cokacimcoook

pst : Pacific Standard Time Zone
yst : Yukon Standard Time Zone
mst : MOUNTAIN STANDARD TIME
hst : Hawaii-Aleutian Standard Time
gibin...CADIARZU

evet neslüm ben de öle annadım ve +2 yaparaktan hesaplıyorumm kaydirigubbakcemile2

yok ben hiçbişi işratelemedim onda CADIARZU

ben hiç öle işaretlemedim boş gectim o kutucugu yau hemen tekrar deniyim belkim kıza döner kaydirigubbakcemile3

nan site adı vermek yasak değilmiydi yaa mapusa düşcem sizin yüzünüzden haa

kızlar kızçeler ne şekilde yaparsam yapayım oğlum olacağı çıkıyo sitede adetime 14 gün ekliyom Boy diyo sondaki kutucuğa +2 diyom Boy diyo son adet tarihimi olduğu gibi yazıyom Boy diyo
vay anasını yauuu

ya karakızııımmm fazla yorma kendini levent boylu yakuşuklu mu yakuşuklu oğlanlarımız olcak yavruumm kızlar oğullarımızın peşinden koşcekk kaydirigubbakcemile3

selam kızlar iki gun giremedim ucmuş sayfalar fazla vaktim yok okuyamicam ama su cinsiyeti nerden nasıl bakıyorsanız banada baksanıza 25.06.1982 dogum tarihim son satım 28.01.2009 nolur cabuk olun cıkıcam bu merakla bekleyemem

heyyyo kara kızın kara oglu olcak sanada takım talavat cıktı laelaelaelaelae

oğlun olcek nazlıım topicte herkesin olduğu gibi kaydirigubbakcemile3

bende yazdığınız siteye baktım benim deoğlum olacakmış
19 mayısda dr cinsiyetini kesin söleyecek hayırlısı olur inş

ne laaa bir tek banamı kız çıkıyyy bunda..yahu hep bana erkek olacakmış gibi geliyor bir tek bana kalsa iyi herkes aynı şeyi söyledi erkek olacak diye,20 kişi erkek dediyse 3'ü kız diyor.. gerçi bizim için farketmez yeterki saglıklı elleri ayakları düzgün akılları fikirleri yerinde olsun da cinsiyet önemlü degül... ama varya kız olursa herkes şok yaşar erkek diyenler bende ufak çapta yaşarım ama geçer hemencik normalde kız çocuklarına bayılırım..yahu içimdeki kız mı erkek mi bilmem ama bana bu düşüncelerimden dolayı küsmesinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…