Bayanlar ben çin takvimini tanıdığım bütün arkadaslarıma ve aileme uyguladım hepsi dogru çıktı, birtek ben yanlış doğmuşum benim erkek olmam lazımmış:) Simdi benim bebişimde erkek cıkıyor ama cıkmadık candan ümit kesilmez diyorum belki benim bebişte bana çekmiştir:)
ayy millet yemeğe gitmiş ya gıcık oldum ben açımmmmmmmm üstelik hamileyim beni nöbetçi bıraktılar yarım saat sora yemeğe gidebilcem oysaki zaten nadiren iştahım geliyo yarım saat sora allah bilir bişi yiyemem ne kaaa anlayışsız bu insanlar yaaaaaaaa bu gün sen nöbetçisin diyen gitti iyi mi davacılar da sapır sapır gelio ben adliyede çalışıyom da şimdi aç karnına millet de hiç çekilmio beaaaaaaaaa
cın takvımı bana da erkek dıyor ama ben kız hıssedıyorum benım kızım olcak adı bıle hazır teyzesı :teytey:
kızlar bende baktım banada erkek çıktı.çin takvimindede erkek çıkıyodu
ayy canım benim keşke yanında bisküvi falan bulundursan en azından açlıktan miden bulanmazdı
ne olcak adı cnm ? kaydirigubbakcemile2
dilmuhh sevabına bana da bakıversen ne olurr doğum tarihim 11.07.80 saat gece 10 ile 11 arası imiş kaydirigubbakcemile3 son ad.tar. 1 şubat
dilmuhh sevabına bana da bakıversen ne olurr doğum tarihim 11.07.80 saat gece 10 ile 11 arası imiş kaydirigubbakcemile3 son ad.tar. 1 şubat
ela koymayı düsünüyoruz teyzesı ınsallah cok degısık bır ısım deıl ama cok sevdıgım bır arkadasımın kızı var eylül onun adı o cok ıstedı kızın olursa laelaelaelaelae :dance:
bakıyorum canım
incisum erkek diyo ama sen iki tane bekliyon
biri erkek de diğerini bilmiyoz :)))
meraba arkadaşlar
cinsiyet sitesinde bence son adet tarihinin üstüne
adetiniz kaç günde bir oluyosa onun yarısını eklemeniz lazım
yani adetinizin üstüne 28 günde bir adet olan biri için 14 gün eklenmesi lazım bence
sizdemi öyle bakıyosunuz
ela koymayı düsünüyoruz teyzesı ınsallah cok degısık bır ısım deıl ama cok sevdıgım bır arkadasımın kızı var eylül onun adı o cok ıstedı kızın olursa laelaelaelaelae :dance:
baktım canım veee erkek çıktı.hadi bakalım bu ay erkek ayı galiba
Bence cok güzel bir isim, Allah gönlünüze göre versin insallah:Saruboceq:
nerden bakıyonus noliy ben sadece çin takvimine baktım erkek diy :))) allam manyak oldum he dün akşam kayınvalide geldi onun kiracısıylan çok yakın dönemlerimis onlar pipişi görmüşler kaynanacıgımda gaza gelmiş hadi siz ne zaman didionus hemen gidin görun sanki gidince hemen gösterecek ya rabbi mahalle baskısı var üstümde karrrrrrrrrrrdişim allam sen herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarını ver ya rebbiimm kara zeytüne aynı kendi gibi bi kızçe bana da kocişim gibi bi erkek evlat ver ya rabbiiiiii ve diğer isteklerini bilmediğim bacıların gönlüne göre ver allahımmm
mubarek cuma saati medine fukaralarına döndüm leynnn
işte karazeytin buna inanmaz kesin yanlış bu takvim diyecek birazdan kaydirigubbakcemile3
vayyy dostumm hadi gözünüz aydın olsun :jeyyar: bu kociş milleti de bi alem hem faaliyet istiyolar hemde yapınca vicdan yapiyler timsah gözyaşları kızım bunlar :roflol:
ama karazeytün bugün benden nefret edebülüüü bu durumda kafamçokkarıştı
karalar sizinn oğlunuz olcak iiişteee kaçış yokk şakkıdı