2009 Kasm Anneleri

ben de ela koycaktım
kız olursa
erkek olursa da bir efe yaparım belkim
başak ismi de hoşuma gidiyo
zaten oğluşum olcekse sizlere danışcam sanırım
oğlan ismi aklıma gelmiyo

ohe demek istiyom başka da bişi demiyom yau neden dersen pes yane ikimizinde SAT 12 şubat ve bende kız da ela erkek te efe duşunuyom yok artıkın haha tesadufunde bu kadarı ayyyy karazeytün gıııı senin elan olsun benim de efem bizim bebişleri beşik kertmesi yapak hemiiiiii :roflol:

ay yaşasın uzun zamandır ilk defa ağız tadıyla bi yemek yedim yani kusma hissiyatı olmadan şimdi de iyi gibiyim içimde kalcek gibi :)) buz gibi bi maden suyu aldım malum ben hararetli insanım belkim söndürür :) hem mideme ii gelio dondurmayı tercih ederim emme şimdi elimin altında anca bu var

ınsallah allah herkesın gönlune göre versın sen ne hıssedıyorsun canım kız erkek varmı bı hıssın

Valla ben erkek olacagını düşünüyorum eşimde kız diyor. Bu arada ben sürekli tuzlu, ekşi ve acı yiyorum ki hamileliğimden önce agzıma acıyı süremezdim bile. Simdi yağda yumurta bile yapınca üstüne pul biberi boca ediyorum ve merak ediyorum acaba doğumdan sonra artık acı yiyebiliyor hale dönüşmüş olurmuyum:teytey:

yiwrım doğum yapınca artık sana kimse acı yedirmeyecek çunku artık süt veren bir anne oliciksin acılar ekşiler gaz yapicek yicekler ooo herşeyi yasaklicaklar :)

aynen tatlım bende acı yıyemıyordum sımdı cınbıber yıyorum ohhh eskı cok sevıyom tatlı pek sevmez oldum belkım senınde kızdır ondan kaydirigubbakcemile3

ne yıycen afıyet olsun canım -tatlicadiarzu-

canım valla mercimek çorba ve pirinç pilavı yedim birde ayran içtim geldim et vardı ama almadım midem kalktı görünce :bbo:

aminnnnnnnnnnnnnnn bebişlerimiz sağlıklı olsun sıhhatli olsun elleri ayakları sağlam olsun allahım bu cuma gününde edilen dualarımız kabul et yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

valla ben öle bişi yapmadım nası yapcaz anlamadım şimdi :sm_confused:

canım yağda yumurta istedi cokacimcoook

benim eltim oğlunun hamileliğinde deliler gibi acı yemiş amaaan herkeste değişiyo bu işlerrrr yediğimiz içtiğimizden bebiş cinsiyeti tahmin etmeye çalışmaktan helak oldum ay hayırlısıylan bi gösterseydi şu velet takımları

selam güzel annisler nasilsiniz bakalaim.. ben dün dip köse temizlik yaptim üstüne bide oturdum bi saat boyunca sarma sardim.. sabaha kadar bel ve kasik agrisindan uyuyamadim.. bugünde nolur nolmaz diye doktora gittim.. bebegim 8,3cm olmus canlarim.. doktor erkek gibi görünüyor ama belli degil henüz dedi.. cikinti inerse kizdir dedi.. 4 hafta sonraya kaldi ama büyük bi ihtimal benimde oglusum olcak.. hernekadar ben haala kiz gibi hissetsemde :) saglikla gelsinlerde kizida yapariz insallah:) bugünde misafirim gelicek.. simdiden cok yoruldum.. üff dua edinde güzel atlatayim bugünü ve sakin yorumayin kendinizi.. bel agrisi cok kötü bisey ya

benım de benım de cokacimcoook

offf afiyet olsun şekerim yarasın bebişinede sanada

canım ya neden bu kadar yordun kendini bakim kaydirigubbakcemile yavaş yavaş ufak ufak temizlik yapcaz dedik kendimizi yormayacaz dedik bak belinde ağrımış dinlenmen gerek şimdi senin bugunude hayırlısyla atlatta o zaman madem yarın öbür gün bol bol dinlen emi

karakız canım
önce doğum tarihini yazıyosun
sonra
sen normalde kaç güne bir adet oluyosun
yani yumurtlama günümüz varya adetimizin 12,13,14,15 günleri
buda kişiden kişiye değişiyo ya adet uzunluğuna göre
şimdi diyelim ki sen 28 günde bir adet görüyosun
en son adet tarihini hatırlamıyorum ama onada 25 şubat diyelim.28in yarısıda 14 ya
25+14=39 yani martın 9u olarak gireceksin oraya canım
analatabildimmi

bıze dıyon kendını de dusun yorm akendını bebesede yazık annesı dıkkat et klava:

takımı da görürsün daha taklavatı canım az kaldı sabredelım sırnaşık şey

anam vallahi de doğru kız bu takviim kızı olcek diiiyy :sm_cool:

kartanesı arkadasım kızı oldu 8 aylık sımdı tanıdıgınız varsa dedeyım bakalım nekatter dogru kaydirigubbakcemile3

bız dıger sekılde hesablıyoruz dogru cıkayor ben 2 tane dogurmus arkadasımda baktım dosru cıktı sen yanılıyor olmayasın roaycımhep bu sekılde hesaplanıyor dıger takvımlardede

canım yağda yumurta istedi yaa cokacimcoook
o kadar uzun süredir yemiyomuşum ki bunu farkettim şimdi -tatlicadiarzu-

sanırsam anladımmı acaba kafam karıştı bi zahmet sen baksan bana acaba olurmu bebişim ya nolurr nolurr
11.02.1979 doğum tarihim
05.02.2009 Sat ım
Şeniz

roaycım valla o senin dediğin iş sakat rahime düşüş tarihini kimse tam olarak bilmiyoki zaten yani periyodun tam ortasındadır diye de bişey diyemeyiz anca gelişime göre bi tahmin yürütülebilir ondan kelli satı yazıyorum ben anacımm

selam kıslar
bebişimin halası bizi yemeğe götürdü cokacimcoook
annane ve babanneye de hediye aldık hihoyyyt
şimdi tekrar işe geldim
cok şükür bulantı zart zurt yok :sm_cool:

bu arada dövecem sizi :mymeka:
kız mı erkek mi kafayı yidiniz
bırakın bakim düşünmeyin
ya tersi olursa bebişleriniz üzülür
üzmeyin benim yeğenlerimi :1rolleyes:

ben de şööle yaptım şimdi benim bebişin muhtemel doğum tarihi 1 kasım ya ondan 9 ay 10 gün geri gittim gene erkek çıktı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…