ben de ela koycaktım
kız olursa
erkek olursa da bir efe yaparım belkim
başak ismi de hoşuma gidiyo
zaten oğluşum olcekse sizlere danışcam sanırım
oğlan ismi aklıma gelmiyo
ınsallah allah herkesın gönlune göre versın sen ne hıssedıyorsun canım kız erkek varmı bı hıssın
Valla ben erkek olacagını düşünüyorum eşimde kız diyor. Bu arada ben sürekli tuzlu, ekşi ve acı yiyorum ki hamileliğimden önce agzıma acıyı süremezdim bile. Simdi yağda yumurta bile yapınca üstüne pul biberi boca ediyorum ve merak ediyorum acaba doğumdan sonra artık acı yiyebiliyor hale dönüşmüş olurmuyum:teytey:
Valla ben erkek olacagını düşünüyorum eşimde kız diyor. Bu arada ben sürekli tuzlu, ekşi ve acı yiyorum ki hamileliğimden önce agzıma acıyı süremezdim bile. Simdi yağda yumurta bile yapınca üstüne pul biberi boca ediyorum ve merak ediyorum acaba doğumdan sonra artık acı yiyebiliyor hale dönüşmüş olurmuyum:teytey:
ne yıycen afıyet olsun canım -tatlicadiarzu-
nerden bakıyonus noliy ben sadece çin takvimine baktım erkek diy :))) allam manyak oldum he dün akşam kayınvalide geldi onun kiracısıylan çok yakın dönemlerimis onlar pipişi görmüşler kaynanacıgımda gaza gelmiş hadi siz ne zaman didionus hemen gidin görun sanki gidince hemen gösterecek ya rabbi mahalle baskısı var üstümde karrrrrrrrrrrdişim allam sen herkesin gönlüne göre hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarını ver ya rebbiimm kara zeytüne aynı kendi gibi bi kızçe bana da kocişim gibi bi erkek evlat ver ya rabbiiiiii ve diğer isteklerini bilmediğim bacıların gönlüne göre ver allahımmm
mubarek cuma saati medine fukaralarına döndüm leynnn
meraba arkadaşlar
cinsiyet sitesinde bence son adet tarihinin üstüne
adetiniz kaç günde bir oluyosa onun yarısını eklemeniz lazım
yani adetinizin üstüne 28 günde bir adet olan biri için 14 gün eklenmesi lazım bence
sizdemi öyle bakıyosunuz
canım valla mercimek çorba ve pirinç pilavı yedim birde ayran içtim geldim et vardı ama almadım midem kalktı görünce :bbo:
afıyet olsun yarasın bebişe kaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnnnnnnnn bebişlerimiz sağlıklı olsun sıhhatli olsun elleri ayakları sağlam olsun allahım bu cuma gününde edilen dualarımız kabul et yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :
aminnn
canım yağda yumurta istedi cokacimcoook
ay yaşasın uzun zamandır ilk defa ağız tadıyla bi yemek yedim yani kusma hissiyatı olmadan şimdi de iyi gibiyim içimde kalcek gibi :)) buz gibi bi maden suyu aldım malum ben hararetli insanım belkim söndürür :) hem mideme ii gelio dondurmayı tercih ederim emme şimdi elimin altında anca bu var
selam güzel annisler nasilsiniz bakalaim.. ben dün dip köse temizlik yaptim üstüne bide oturdum bi saat boyunca sarma sardim.. sabaha kadar bel ve kasik agrisindan uyuyamadim.. bugünde nolur nolmaz diye doktora gittim.. bebegim 8,3cm olmus canlarim.. doktor erkek gibi görünüyor ama belli degil henüz dedi.. cikinti inerse kizdir dedi.. 4 hafta sonraya kaldi ama büyük bi ihtimal benimde oglusum olcak.. hernekadar ben haala kiz gibi hissetsemde :) saglikla gelsinlerde kizida yapariz insallah:) bugünde misafirim gelicek.. simdiden cok yoruldum.. üff dua edinde güzel atlatayim bugünü ve sakin yorumayin kendinizi.. bel agrisi cok kötü bisey ya
kartanesı dogurmus bır arkadasım var baksana dogum tarıhı 06 mart 1984 sat tarıhı 2 aralık 2007 kızı oldu
selam güzel annisler nasilsiniz bakalaim.. ben dün dip köse temizlik yaptim üstüne bide oturdum bi saat boyunca sarma sardim.. sabaha kadar bel ve kasik agrisindan uyuyamadim.. bugünde nolur nolmaz diye doktora gittim.. bebegim 8,3cm olmus canlarim.. doktor erkek gibi görünüyor ama belli degil henüz dedi.. cikinti inerse kizdir dedi.. 4 hafta sonraya kaldi ama büyük bi ihtimal benimde oglusum olcak.. hernekadar ben haala kiz gibi hissetsemde :) saglikla gelsinlerde kizida yapariz insallah:) bugünde misafirim gelicek.. simdiden cok yoruldum.. üff dua edinde güzel atlatayim bugünü ve sakin yorumayin kendinizi.. bel agrisi cok kötü bisey ya
benim eltim oğlunun hamileliğinde deliler gibi acı yemiş amaaan herkeste değişiyo bu işlerrrr yediğimiz içtiğimizden bebiş cinsiyeti tahmin etmeye çalışmaktan helak oldum ay hayırlısıylan bi gösterseydi şu velet takımları
anam vallahi de doğru kız bu takviim kızı olcek diiiyy :sm_cool:
karakız canım
önce doğum tarihini yazıyosun
sonra
sen normalde kaç güne bir adet oluyosun
yani yumurtlama günümüz varya adetimizin 12,13,14,15 günleri
buda kişiden kişiye değişiyo ya adet uzunluğuna göre
şimdi diyelim ki sen 28 günde bir adet görüyosun
en son adet tarihini hatırlamıyorum ama onada 25 şubat diyelim.28in yarısıda 14 ya
25+14=39 yani martın 9u olarak gireceksin oraya canım
analatabildimmi
karakız canım
önce doğum tarihini yazıyosun
sonra
sen normalde kaç güne bir adet oluyosun
yani yumurtlama günümüz varya adetimizin 12,13,14,15 günleri
buda kişiden kişiye değişiyo ya adet uzunluğuna göre
şimdi diyelim ki sen 28 günde bir adet görüyosun
en son adet tarihini hatırlamıyorum ama onada 25 şubat diyelim.28in yarısıda 14 ya
25+14=39 yani martın 9u olarak gireceksin oraya canım
analatabildimmi