- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlun olcek nazlıım topicte herkesin olduğu gibi kaydirigubbakcemile3
kızlar herkeze selam kaç gündür giremedin sitede problem ofiste internet yok derken nerdeyse çatlıcaktım salı günü 2'li test için druma gittim veeeeeeeeeeeeeeee %80 ihtimalle kızımız olacağını söyledi kaydirigubbakcemile3
oooh be sonunda bi kız düştü topice burda bi dünya kaynana var anacım kaç kurtar kendinikaydirigubbakcemile3
ya karakızııımmm fazla yorma kendini levent boylu yakuşuklu mu yakuşuklu oğlanlarımız olcak yavruumm kızlar oğullarımızın peşinden koşcekk kaydirigubbakcemile3
heyyyo kara kızın kara oglu olcak sanada takım talavat cıktı laelaelaelaelae
kızlar herkeze selam kaç gündür giremedin sitede problem ofiste internet yok derken nerdeyse çatlıcaktım salı günü 2'li test için druma gittim veeeeeeeeeeeeeeee %80 ihtimalle kızımız olacağını söyledi kaydirigubbakcemile3
yaa dadlı annısler ben bısı ıstıyom bulamadım hamıle avatarası arıyorum facebook koycam guzel yok julıettın guzel onun gıbı ıstıyom görursenın bır yerlerde gözunuze ılısırse heber edın olur mu şutarafagitti
benim kızım kıymetlidir kaynananlar benden korkun kartanem klava:
benim kızım kıymetlidir kaynananlar benden korkun kartanem klava:
gece kocişle konuşuyos kızımız olursa kimseye vermemeye karar verdik turşusunu kurcesssssss :)
ben de ela koycaktım
kız olursa
erkek olursa da bir efe yaparım belkim
başak ismi de hoşuma gidiyo
zaten oğluşum olcekse sizlere danışcam sanırım
oğlan ismi aklıma gelmiyo
kızlar o dediğiniz sitedeki saat kısmı dünya üzerinde bulunduğumuz yerin zaamn dilimi mantığında olsa gerek ne dersiniz. Hani biz boylam hesabıyla +2 saatiz ya. Doğduğu ve de bebeğin icra edildiği yer mantığında dolduruverin gari. Ben böyle okudum böyle anladımşutarafagitti
ayy kim çıkardı bu yağda yumurta mevzusunu be benimde canım istedi ii mi bi taraflarımız şişcek beaa yımırtaaaaaaaaaa cokacimcoook
nan site adı vermek yasak değilmiydi yaa mapusa düşcem sizin yüzünüzden haa
evet evet dalyan gibi delikanlılar olcekler sünnet ettircez askere yollıycaaz senağlamaya karakızııımmm fazla yorma kendini levent boylu yakuşuklu mu yakuşuklu oğlanlarımız olcak yavruumm kızlar oğullarımızın peşinden koşcekk kaydirigubbakcemile3
e bizim oğlanlara da ilerde kız lazım demi ama allahın emriyle geliriz artıkne laaa bir tek banamı kız çıkıyyy bunda..yahu hep bana erkek olacakmış gibi geliyor bir tek bana kalsa iyi herkes aynı şeyi söyledi erkek olacak diye,20 kişi erkek dediyse 3'ü kız diyor.. gerçi bizim için farketmez yeterki saglıklı elleri ayakları düzgün akılları fikirleri yerinde olsun da cinsiyet önemlü degül... ama varya kız olursa herkes şok yaşar erkek diyenler bende ufak çapta yaşarım ama geçer hemencik normalde kız çocuklarına bayılırım..yahu içimdeki kız mı erkek mi bilmem ama bana bu düşüncelerimden dolayı küsmesinde..
ayy bu kocışler de benımkıdun kız olursa askım etek gıymeyecek hıç dedı olduuuu dedım baska ya ben ona cıcı cıcı etekler elbıseler alcam banane banane -tatlicadiarzu- dıkkat etmemeız lazımmıs kız olursa ederız dedım anacugu gıbı olur benım yavrum sıkma kızı dedım aaaa daha dogmayan bebenın kavgasını yapıyoz alemız ya valla naniknanik
ayy bu kocışler de benımkıdun kız olursa askım etek gıymeyecek hıç dedı olduuuu dedım baska ya ben ona cıcı cıcı etekler elbıseler alcam banane banane -tatlicadiarzu- dıkkat etmemeız lazımmıs kız olursa ederız dedım anacugu gıbı olur benım yavrum sıkma kızı dedım aaaa daha dogmayan bebenın kavgasını yapıyoz alemız ya valla naniknanik
e heralde anası upuzunn selvi boylu anasına çeker oğlum yalnız varya erkek olursa kocam daha şimdiden başladı kız tavlama sanatını en ince ayrıntıısna kadar öğreteceğim demeye :roflol: :roflol:
canlizim sağlıklı olsun yeterki hiç önemli değil valla ne olduğu kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlısı olsun canımmkızınıza talip olabilirzi kapınızı çalabiliriz eğer bızımkısı erkek olursa he ona göre bak ilk ben söledim değerlendrmeye ilk beni alcan diğer erkek annelerinden önce kaydirigubbakcemile3
kıs vallaha sen ne dedin ben anlamadım face grup mu açıyon hamilelerle ilgili :1no2: bende gelecem ozaman hemen :uhm: